Dead Angel Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Για service πλέον μπορείτε να απευθύνεστε στην iStorm.gr Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Κάνει άμεσα αντικατάσταση, όπως τα Apple Store? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να μεταφέρουμε τις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει σε υπολογιστή? Μόνο με μαιλ και με μήνυμα βρήκα ότι μπορείς να τις πάρεις. Μαζικά κάπως? Οταν συγχρονίσεις το 4αρι με το itunes μέσα στο ituens εκεί που γράφει Ιphone και σου βγάζει πόσο χώρο έχεις φάει από τραγούδια προγράμματα-βιντεο θα δεις πάνω πάνω το photos .Εκεί είναι όλες οι φωτογραφίες που έχεις τραβήξει.Της παίρνεις με drag & drop και της βάζεις στο pc σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Κάνει άμεσα αντικατάσταση, όπως τα Apple Store? Δεν το νομίζω. Προς το παρόν ό,τι λέει εδώ ξέρω http://www.istorm.gr/service_apple Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Θα δοκιμάσω, ευχαριστώ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 αν κάποιος δεν μπορεί να συνδεθεί με το iPhone μέσω wifi, μπορεί να φταίει ότι είναι μεγάλος ο κωδικός, εγώ όταν το είχα πάρει είχα μεγάλο κωδικό και δεν εμπαινα αργότερα όταν τον είχα κάνει μικρότερο εμπαινε κανονικά. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Παιδιά έχω κάποιες απορίες... 1. Όταν πάω: Μενού->Ρυθμίσεις->Γενικά->Πληροφορίες-> στο Φορέας λέει Carrier 7.0 έχω Wind είναι ok; Σε σας που έχετε Cosmote ή Vodafone έτσι λέει ή έχει την ονομασία του δικτύου; 2. Στο Μοντέλο λέει MC605GB είναι από Cosmote η συσκευή, είναι ελληνικό; Μήπως έπρεπε να τελειώσε σε GR; Εσάς σε τι τελειώνει; 3. Kάτι άλλο κάποια στιγμή ''χορεύαν'' τα εικονίδια στην αρχική οθόνη μου και σταμάτησαν όταν πάτησαν το μεσαίο πλήκτρο, αλλά μετακινήθηκαν κάποια... πως τα φέρνω στη θέση που θέλω; Και σε σας έτσι κάνουν κάποια στιγμή ''χορεύουν'' ή είναι πρόβλημα της συσκευής μου ή το έκανα καταλάθος; 4. Επίσης η φωτηνότητα της οθόνης όταν είναι στο Αυτόματα μια μειώνεται η φωτεινότητα και μια αυξάνεται, έτσι είναι το σωστό; 'Οταν δεν είναι στο Αυτόματα είναι πολύ λαμπερή η οθόνη! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 1. εμενα λεει βονταφον αν θυμαμαι καλα 2. δεν γνωριζω 3. αυτο συμβαινει οταν κρατας για αρκετη ωρα πατημενο ενα εικονιδιο και σου δινει τη δυνατοτητα να τα αλλαξεις θεση ή να σβησεις εφαρμογες. 4. λογικο ειναι να κανει αυτο το πραγμα η φωτεινοτητα γιατι ειναι στο αυτοματο. Ρυθμιζετε αναλογα με το φωτισμο του χωρου που βρισκεσαι. Οσο για το αν γινεται πολυ λαμπερη οταν βγαζεις το αυτοματο αν πας στις ρυθμισεις και μειωσεις την μπαρα της φωτεινοτητας μπορεις να την κανεις λιγοτερο φωτεινη. εσυ αποφασιζεις Ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 1) λέει vodafone gr 2) δεν έχουν παραχθεί στην Ελλάδα για να έχουν gr. Μάλλον θα έρχονται απο Αγγλία. 3 και 4 απαντηθηκαν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macstar Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 χαζοι θα ειναι αυτοι φιλε μου αν δεν το κανουν. να το περιμενεις. Οπως πολυ σωστα ειπες τιποτε δεν ειναι δωρεαν, και μεταξυ μας, χρηση ιντερνετ δεν κανεις και στο Tethering? γιατι να μη στη χρεωσουν? για να κανεις οικονομια? δε νομιζω.. ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ? Προ-πληρώνω έναν όγκο... και περιμένω Tethered και μη Data που περνάω... να μετράνε από αυτό που πλήρωσα... ΓΙΑΤΙ ξεχωριστά; :) Ανδρέας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) 1. εμενα λεει βονταφον αν θυμαμαι καλα 2. δεν γνωριζω 3. αυτο συμβαινει οταν κρατας για αρκετη ωρα πατημενο ενα εικονιδιο και σου δινει τη δυνατοτητα να τα αλλαξεις θεση ή να σβησεις εφαρμογες. 4. λογικο ειναι να κανει αυτο το πραγμα η φωτεινοτητα γιατι ειναι στο αυτοματο. Ρυθμιζετε αναλογα με το φωτισμο του χωρου που βρισκεσαι. Οσο για το αν γινεται πολυ λαμπερη οταν βγαζεις το αυτοματο αν πας στις ρυθμισεις και μειωσεις την μπαρα της φωτεινοτητας μπορεις να την κανεις λιγοτερο φωτεινη. εσυ αποφασιζεις Ελπιζω να βοηθησα 1) λέει vodafone gr 2) δεν έχουν παραχθεί στην Ελλάδα για να έχουν gr. Μάλλον θα έρχονται απο Αγγλία. 3 και 4 απαντηθηκαν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παιδιά ευχαριστώ! Ας μου απαντήσει και κάποιος με Cosmote και Wind, στο Μενού->Ρυθμίσεις->Γενικά->Πληροφορίες-> στο Φορέας τι λέει; Εμένα πάντως με Wind λέει Carrier 7.0, όσοι έχετε Wind έτσι λέει; Areian0s και σε σένα στο Μοντέλο λέει GB; Από Vodafone το πήρες; Χώρα παραγωγής Κίνα λέει, όχι Aγγλία! Ευχαριστώ και πάλι. Edited September 2, 2010 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Και μένα GB λέει και το πήρα από κοσμοτέ. Σε μια φίλη μου που έχει το 3gs γράφει GR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Στο 3Gs που έχω εγώ γράφει COSMOTE 5.0. Όσο για την φωτεινοτητα, έχω παρατηρήσει ότι όταν πάω δίπλα στην λαμπα τότε η οθόνη γίνεται ποιο Φωτεινή. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Στο 3Gs που έχω εγώ γράφει COSMOTE 5.0. Όσο για την φωτεινοτητα, έχω παρατηρήσει ότι όταν πάω δίπλα στην λαμπα τότε η οθόνη γίνεται ποιο Φωτεινή. Λογικό. Αναγνωρίζει ότι έχει φως και ανάβει πιο πολύ για να βλέπεις καλύτερα. Sent from my iPhone using Tapatalkν Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 πολυ καλη μπαταρια παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 πολυ καλη μπαταρια παιδια Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες γιατι εγω οταν το πηρα η μπαταρια ηταν πανω απο τι μεση και + που το εβαλα στο pc για 10 λεπτα για να βρει δικτυο με το i-tunes και μεχρι την αλλη μερα το πρωι που το πηγα πισω τελειωσε η μπαταρια επειδη δεν εκανα κανονικη φορτιση Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Παιδιά ευχαριστώ! Ας μου απαντήσει και κάποιος με Cosmote και Wind, στο Μενού->Ρυθμίσεις->Γενικά->Πληροφορίες-> στο Φορέας τι λέει; Εμένα πάντως με Wind λέει Carrier 7.0, όσοι έχετε Wind έτσι λέει; Areian0s και σε σένα στο Μοντέλο λέει GB; Από Vodafone το πήρες; Χώρα παραγωγής Κίνα λέει, όχι Aγγλία! Ευχαριστώ και πάλι. ναι 7.0 με wind Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Model: GB τελειωνει εμενα, και το Carrier ειναι 8.1 (Vodafone). Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 στο δικο μου , 3gs λεει comote 8.1 και στο model GR- ελληνικο το GB το δικο σου μηπως σημαινει Great Britain (Αγγλια) Δεν ξερεις απο που το πηρες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Alcateluser Εμένα γράφει vf GR 8.1 (vodafone ) Οσο για το 2ο που γράφεις εμένα είναι MC603GB Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες γιατι εγω οταν το πηρα η μπαταρια ηταν πανω απο τι μεση και + που το εβαλα στο pc για 10 λεπτα για να βρει δικτυο με το i-tunes και μεχρι την αλλη μερα το πρωι που το πηγα πισω τελειωσε η μπαταρια επειδη δεν εκανα κανονικη φορτιση Πριν απο λιγο το εβαλα στο 15% να φορτισει μετα απο 2 μερες αναμονη και 6 ωρες και κατι χρησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Πάω να γραφτώ στο itunes κ δεν δέχεται την προπληρωμένη κάρτα που εχω από την τράπεζα κυπρου, γιατί? μήπως χρειάζεται να βάλω χρήματα μέσα? γιατί αυτή την στιγμή η κάρτα έχει 2 ευρώ μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Πάω να γραφτώ στο itunes κ δεν δέχεται την προπληρωμένη κάρτα που εχω από την τράπεζα κυπρου, γιατί? μήπως χρειάζεται να βάλω χρήματα μέσα? γιατί αυτή την στιγμή η κάρτα έχει 2 ευρώ μέσα νομιζο δεσμεύετε καποιο ποσο για την εγράφη σου και το επιστρεφει μετα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden5 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 νομιζο δεσμεύετε καποιο ποσο για την εγράφη σου και το επιστρεφει μετα ξέρεις τι ποσό? για να ξέρω πόσα να βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 ξέρεις τι ποσό? για να ξέρω πόσα να βάλω Κοντά στα 1,5 ευρώ εάν θυμάμαι σωστά. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts