jar76 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει, παντως σιγουρα πρεπει να περασεις settings αφου δε το πηρες απο εδω(νομιζω vodafone + cosmote στο δινουν με ετοιμες ρυθμισεις). τωρα ποια ειναι τα settings μαλλον πρεπει να πεις provider και να απαντησει καποιο παιδι που εχει αυτη τη στιγμη iphone γιατι εγω δε θυμαμαι απεξω. Για cosmote βάζεις μόνο apn: internet. Για vodafone δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Αν βάλεις 4.0.2 ξεχνάς όμως το JB! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Για cosmote βάζεις μόνο apn: internet. Για vodafone δεν ξέρω. Για vodafone (οπως λεει το κινητο μου) APN: webonly.vodafone.gr Ονομα χρηστη: user Συνθηματικο: pass Σημερα το εβγαλα κι εγω εκτος σπιτιου πρωτη φορα. Πηγα στη σχολη μου, στο αιγαλεω, και ειπα να δοκιμασω για το σημα. Κατω σε ενα υπογειο που εχουμε, ειχα 3 γραμμες. Το επιασα δεξια κι αριστερα και παρεμεινε. Οταν το αγκαλιασα, εκει επεσε 1-2 γραμμες. Σε ενα νοκια παλιο που ειχε ενας φιλος, επεσε με το ιδιο αγκαλιασμα 4-5 γραμμες απο τις 6. Δεν ειχα θεμα εγω... Θελω να ρωτησω και κατι. Απο τις 8:30 το πρωι που το εβγαλα απο τη φορτιση, εχω 20% περιπου τωρα μπαταρια. Εχω μιλησει καπου 1:20 λεπτα, εχω χαζεψει μπορω να πω στο νετ αρκετα και πειραγμα αρκετο, και μεχρι τις 12 περιπου αγνοουσα πως να κλεινω εντελως τις εφαρμογες με το multitasking. Το κακο ειναι οτι εχω τη φωτεινοτητα αυτοματα, αλλα ποτε δεν αλλαζει. Ειναι μονιμα σταθερη. Παιζει να φταιει γι αυτο το protector που εχω που ειναι σκουρο αρκετα. Πως τη βλεπετε την αποδοση της μπαταριας; Επισης, ποιος ειναι ο μετρητης των δεδομενων απο τη vodafone; Τα δεδομενα κινητου δικτυου ή τα δεδομενα κοινης χρησης Internet; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Πηγα σημερα στο οτεσοπ για αντικατασταση συσκευης για το προβλημα που ειχα και μου ειπαν οτι για το συγκεκριμενο προιον δεν υπαρχει doa 7 ημερων :D θα μας τρελανουν τελειως??? Τους λεω ξερετε τι ειναι το doa 7 ημερων και ποιος το δινει? Γιατι παραπληροφωρειτε τους πελατες σας εφοσον δεν γνωριζετε?? Το doa 7 ημερων δεν το δινει η κατασκευαστικη εταιρια αλλα ειναι νομος της ευρωπαικης ενωσης για ολα τα καταστηματα οτι σε περιπτωση προβληματικης καινουργιας συσκευης γινετε αμεσως αντικατασταση. Για παρτε σας παρακαλω ενα τηλεφωνο στα κεντρικα της cosmote να σας πουνε για τις 2 καταγγελιες που τους εριξα στο παρελθον για τον ιδιο λογο και με επερναν τηλ και μου ζηταγαν συγνωμη εγινε μπερδεμα και πηγαιντε στο καταστημα να παρετε την καινουργια σας συσκευη. Και μου ειπαν οτι επειδη δεν εχουν συσκευη να κανω υπομονη καμια εβδομαδα μεχρι να μου ερθει η κανουργια ;) .... File el3ctronick αυτο με το σημα ειναι παραπληροφορηση ποιο πολυ πιστευω γιατι εμενα χωρια το προβλημα που ειχε με το σημα ημουν οκ και γι αυτο τον λογο θα ξαναπαρω την ιδια συσκευη Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Πηγα σημερα στο οτεσοπ για αντικατασταση συσκευης για το προβλημα που ειχα και μου ειπαν οτι για το συγκεκριμενο προιον δεν υπαρχει doa 7 ημερων :D θα μας τρελανουν τελειως??? Τους λεω ξερετε τι ειναι το doa 7 ημερων και ποιος το δινει? Γιατι παραπληροφωρειτε τους πελατες σας εφοσον δεν γνωριζετε?? Το doa 7 ημερων δεν το δινει η κατασκευαστικη εταιρια αλλα ειναι νομος της ευρωπαικης ενωσης για ολα τα καταστηματα οτι σε περιπτωση προβληματικης καινουργιας συσκευης γινετε αμεσως αντικατασταση. Για παρτε σας παρακαλω ενα τηλεφωνο στα κεντρικα της cosmote να σας πουνε για τις 2 καταγγελιες που τους εριξα στο παρελθον για τον ιδιο λογο και με επερναν τηλ και μου ζηταγαν συγνωμη εγινε μπερδεμα και πηγαιντε στο καταστημα να παρετε την καινουργια σας συσκευη. Και μου ειπαν οτι επειδη δεν εχουν συσκευη να κανω υπομονη καμια εβδομαδα μεχρι να μου ερθει η κανουργια ;) .... File el3ctronick αυτο με το σημα ειναι παραπληροφορηση ποιο πολυ πιστευω γιατι εμενα χωρια το προβλημα που ειχε με το σημα ημουν οκ και γι αυτο τον λογο θα ξαναπαρω την ιδια συσκευη 1000 μπραβο φιλε μου!!! Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι και οχι να ψαρωνουμε στα λογια του καθε ασχετου πωλητακου:) Και αν επιμενουν...."συνηγορος καταναλωτη" αμεσως Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 1000 μπραβο φιλε μου!!! Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι και οχι να ψαρωνουμε στα λογια του καθε ασχετου πωλητακου:) Και αν επιμενουν...."συνηγορος καταναλωτη" αμεσως Ευχαριστω φιλε μου και σορρυ για το offtopic που θα ριξω τωρα:) Η μια απο τις 2 καταγγελιες που τους εκανα ηταν οταν ειχα το asus p535 μετα απο 5 μηνες χρησης μου χαλασε το ακουστικο δεν ακουγοταν ο συνομιλητης μου επρεπε να φωναζει για να τον ακουσω. Παω στη cosmote τους λεω το προβλημα μου και μου ειπαν να το στειλουν για φτιαξιμο. Μετα απο ενα μηνα με περνουν τηλ και μου λενε ετοιμη η συσκευη σας την φτιαξαμε της καναμε και αναβαθμιση ενω εγω της ειχα κανι την τελευταια αναβαθμιση και δεν ειχε βγει καποια αλλη:lol::lol: Παω στο καταστημα παιρνω την συσκευη μπροστα τους την ανοιγω βαζω την σιμ και το βαζω σε λειτουργια η αναβαθμιση ηταν αυτη που ειχα κανει, παιρνω τηλ και ειχε το ιδιο προβλημα το ακουστικο το δινω στο παιδι που μου την εδωσε και του λεω παρε μια το 1212 να μιλησεις οποτε παιρνει και του λεω ακους τιποτα, οχι μου λεει:lol::lol::lol: παρε την συσκευη σας και δωστε μου μια καινουργια τους λεω, αυτο δεν γινετε μου απανταει θα την στειλω στο σερβις. Οκ του λεω κρατα την και τα λεμε συντομα... Παιρνω στο 1520 προστασια καταναλωτη και μου λενε απο την στιγμη που σου επεστρεψαν την συσκευη σου χωρις να την διορθοσουν δικαιουσε καινουργια οποτε τους εκαναν καταγγελια και μετα απο 1 εβδομαδα με πηραν τηλ να παρω την καινουργια συσκευη Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Για vodafone (οπως λεει το κινητο μου) APN: webonly.vodafone.gr Ονομα χρηστη: user Συνθηματικο: pass Σημερα το εβγαλα κι εγω εκτος σπιτιου πρωτη φορα. Πηγα στη σχολη μου, στο αιγαλεω, και ειπα να δοκιμασω για το σημα. Κατω σε ενα υπογειο που εχουμε, ειχα 3 γραμμες. Το επιασα δεξια κι αριστερα και παρεμεινε. Οταν το αγκαλιασα, εκει επεσε 1-2 γραμμες. Σε ενα νοκια παλιο που ειχε ενας φιλος, επεσε με το ιδιο αγκαλιασμα 4-5 γραμμες απο τις 6. Δεν ειχα θεμα εγω... Θελω να ρωτησω και κατι. Απο τις 8:30 το πρωι που το εβγαλα απο τη φορτιση, εχω 20% περιπου τωρα μπαταρια. Εχω μιλησει καπου 1:20 λεπτα, εχω χαζεψει μπορω να πω στο νετ αρκετα και πειραγμα αρκετο, και μεχρι τις 12 περιπου αγνοουσα πως να κλεινω εντελως τις εφαρμογες με το multitasking. Το κακο ειναι οτι εχω τη φωτεινοτητα αυτοματα, αλλα ποτε δεν αλλαζει. Ειναι μονιμα σταθερη. Παιζει να φταιει γι αυτο το protector που εχω που ειναι σκουρο αρκετα. Πως τη βλεπετε την αποδοση της μπαταριας; Επισης, ποιος ειναι ο μετρητης των δεδομενων απο τη vodafone; Τα δεδομενα κινητου δικτυου ή τα δεδομενα κοινης χρησης Internet; Η μπαταρία σου είναι μια χαρα αν κρίνω απο την απόδοση της δικής μου. Όσο για τη φοτεινοτητα το αυτόματο δεν αλλάζει το συχνά όσο στο 3G μου αλλά νομίζω ότι δουλεύει άψογα νομίζω πως και σένα το ίδιο συμβαίνει. Απλά βάλτην στο 60-70% και άνοιξε και το αυτόματο. Όσο για το μετρητή είναι ο μετετηα δικτύου δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 να ρωτησω,σημερα θα βγει ανακοινωση σχετικα με το αν βγει iphone 4 με διορθωμενη την κεραια??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 να ρωτησω,σημερα θα βγει ανακοινωση σχετικα με το αν βγει iphone 4 με διορθωμενη την κεραια??? Δεν νομίζο να γίνει κάτι τέτοιο. Θα ανακοινωθεί το καινούργιο ipod touch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Ισχύει στην Ελλάδα η επιστροφή του iphone μεσα σε 30 ημέρες, οπως αναφέρεται στο site της apple αν δεν μείνεις ικανοποιημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Δεν νομίζο να γίνει κάτι τέτοιο. Θα ανακοινωθεί το καινούργιο ipod touch πολυ ντορος γινεται παντως κι εχω αρχισει να ανησυχω... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 πολυ ντορος γινεται παντως κι εχω αρχισει να ανησυχω... Συγνωμη αλλα για ποιον λογο ανυσηχεις. Απο τα λεγομενα σου , η δικη σου συσκευη δεν αντιμετωπιζει προβλημα με το σημα. Επισης εφτιαξες και ολοκληρο thread συζητησης περι του σηματος στο οποιο τοποθετησε σαφεστατα λεγοντας πως δεν συντρεχει λογος ανησυχιας. Ενταξει, και χεστα τα υπολοιπα, αν εσυ δενε εχεις θεμα με σημα γιατι να σε νοιαζει? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Συγνωμη αλλα για ποιον λογο ανυσηχεις. Απο τα λεγομενα σου , η δικη σου συσκευη δεν αντιμετωπιζει προβλημα με το σημα. Επισης εφτιαξες και ολοκληρο thread συζητησης περι του σηματος στο οποιο τοποθετησε σαφεστατα λεγοντας πως δεν συντρεχει λογος ανησυχιας. Γιατι με πολυ λιγη σκεψη ειναι καθαρα θεμα μεταπωλησης Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Γιατι με πολυ λιγη σκεψη ειναι καθαρα θεμα μεταπωλησης Αν αναφερει στην αγγελια του πως το κινητο δεν εχει προβλημα ληψης και ειναι δεκτος καθε ελεγχος τοτε σιγα τα αυγα.... Και λογικα σε κανα χρονο θα το πουλησει αν το πουλησει. Τοτε θα εχει βγει το 5. Το 4 και το υποτιθεμενο 4+ θα εχουν πανω-κατω την ιδια τιμη (αν η μονη τους διαφορα θα ειναι η κεραια) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Αν αναφερει στην αγγελια του πως το κινητο δεν εχει προβλημα ληψης και ειναι δεκτος καθε ελεγχος τοτε σιγα τα αυγα.... Και λογικα σε κανα χρονο θα το πουλησει αν το πουλησει. Τοτε θα εχει βγει το 5. Το 4 και το υποτιθεμενο 4+ θα εχουν πανω-κατω την ιδια τιμη (αν η μονη τους διαφορα θα ειναι η κεραια) Μην το λες αυτο γιατι εβγαλε ασχημες εντυπωσεις απο διαφορους που θελουν να το χαντακοσουν οποτε η τιμη του θα ειναι πολυ μικροτερη Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Συγνωμη αλλα για ποιον λογο ανυσηχεις. Απο τα λεγομενα σου , η δικη σου συσκευη δεν αντιμετωπιζει προβλημα με το σημα. Επισης εφτιαξες και ολοκληρο thread συζητησης περι του σηματος στο οποιο τοποθετησε σαφεστατα λεγοντας πως δεν συντρεχει λογος ανησυχιας. Ενταξει, και χεστα τα υπολοιπα, αν εσυ δενε εχεις θεμα με σημα γιατι να σε νοιαζει? προβλημα δεν αντιμετωπιζει με το να μου τερματιζει κλησεις και η ποιοτητα συνομιλιας ειναι αριστη. οχι ομως οτι αν βγαλουν βελτιωμενο και καλα μοντελο οτι δε θα κοιταξω να τους σπρωξω πισω αυτο για να παρω το αλλο. ειναι και θεμα μεταπωλησης αλλα και θεμα και μονο ιδεας...αν υπαρχει η υποψια οσο καλα κι αν δουλευει τοτε σηκωνει ανακληση το θεμα. πιστευω οτι ειμαι κατατοπιστικοτατος. αν παλι δεν βγει κατι τετοιο?του χρονου τετοια εποχη και παλι αλλαγη με το νεο iphone και παλι:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Αν αναφερει στην αγγελια του πως το κινητο δεν εχει προβλημα ληψης και ειναι δεκτος καθε ελεγχος τοτε σιγα τα αυγα.... Και λογικα σε κανα χρονο θα το πουλησει αν το πουλησει. Τοτε θα εχει βγει το 5. Το 4 και το υποτιθεμενο 4+ θα εχουν πανω-κατω την ιδια τιμη (αν η μονη τους διαφορα θα ειναι η κεραια) Ο ταξιδιώτης; Σε ένα χρόνο; Ο φίλος μου θα το έχει πουλήσει το λιγότερο μέσα σε 1-2 βδομάδες, γιατί είναι lover των high end συσκευών και όχι μόνο μίας. Θα πάει στο επόμενο μετά... είμαι σίγουρος. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παιδια πολυ συντομα θα ειμαι και εγω κατοχος του πρωτου μηλου μου βρηκα μαλλον αγοραστη αν και εχω μπει σε σκεψεις με τις φημες που κυκλοφορουν περι νεας συσκευης κλπ κλπ . Να ρωτησω κατι αλλο γινεται να παραγγειλω το μηλο μου απο την ιστοσελιδα της κοσμοτε ? χωρις συμβολαιο τιποτα ετσι σκετη ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μην το λες αυτο γιατι εβγαλε ασχημες εντυπωσεις απο διαφορους που θελουν να το χαντακοσουν οποτε η τιμη του θα ειναι πολυ μικροτερη ασχημες εντυπωσεις ισως και να εβγαλε.αυτος που θελει παντως να το παρει θα το τσεκαρει καλα και θα δει οτι το υποτιθεμενο προβλημα δεν ειναι και τοσο τεραστιων διαστασεων οπως παρουσιαζεται. μπορει το λαθος να ηταν οντως να εχει εξωτερικα την κεραια.μπορουσαν να κανουν αλλο σχεδιασμο,δεν νομιζω ομως οτι ηταν τοσο κουτοι πια ωστε να μην το ελεγξουν,να μην το τσεκαρουν,να μην το δουλεψουν. με την apple εχουμε δει πολυ συχνες εντασεις κι απο αλλους κατασκευαστες εις βαρος της αλλα και απο απλους ιδιωτες που για τον Α η Β λογο δεν γουσταρουν το μηλαρακι. δεν ειμαι φανατικος με την apple,απλα μου αρεσουν 2-3 προιοντα τους οπως ενα εκ των οποιων ipod<<οχι το touch>>. αυτο δε με κανει φαντασμενο ομως...κι αν ειχα προβλημα με την συνομιλια θα τους το χα πεταξει στα μουτρα αν δεν σηκωναν κουβεντα για αντικατασταση,κι αν δε το αλλαζαν?θα υπηρχε αλλη συνεχεια γιατι δεν ξερουν τι τυπος ειναι ο καθενας απο αυτους που τα πουλανε και πως θα χειριστει και το καθε θεμα. ειναι απλο το θεμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παιδια πολυ συντομα θα ειμαι και εγω κατοχος του πρωτου μηλου μου βρηκα μαλλον αγοραστη αν και εχω μπει σε σκεψεις με τις φημες που κυκλοφορουν περι νεας συσκευης κλπ κλπ . Να ρωτησω κατι αλλο γινεται να παραγγειλω το μηλο μου απο την ιστοσελιδα της κοσμοτε ? χωρις συμβολαιο τιποτα ετσι σκετη ? Ναι γίνετε να το παραγγείλεις από την σελίδα της κοσμοτε. Όσο αφορά για νέα συσκευή δεν πιστεύω να γίνει αυτό γιατί βγάζει άχρηστες της συσκευές που πούλησε και θα θέλουν όλοι να της επιστρέψουν πίσω. Άσε που θα χάσει πολλούς πελάτες αν γίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Ο ταξιδιώτης; Σε ένα χρόνο; Ο φίλος μου θα το έχει πουλήσει το λιγότερο μέσα σε 1-2 βδομάδες, γιατί είναι lover των high end συσκευών και όχι μόνο μίας. Θα πάει στο επόμενο μετά... είμαι σίγουρος. :) μπα,2 τηλεφωνα δεν εχω αλλαξει απο οταν κυκλοφορησαν.w995 και iphone 3gs,ημουν απολυτα ευχαριστημενος. εχω 3 νουμερα και παντα τα 2 κινητα μου ειναι σταθερα αν ειναι ανταξια των απαιτησεων μου,το αλλο μου κινητο ειναι το desire και παντα πλεον ενα απο ολα θα εχει android μιας και μου αρεσει παρα πολυ το συγκεκριμενο λογισμικο. μετα το desire?galaxy s.;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 SOS! ξερει κανει αν η βονταφον δινει τη μικροσιμ αμεσα αν παω σε καταστημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 SOS! ξερει κανει αν η βονταφον δινει τη μικροσιμ αμεσα αν παω σε καταστημα??? Απο οσο ξερω την δινει αμεσα απλα θελει κανενα 2ωρο να ενεργοποιηθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Σε ευχαριστω πολυ...τι να μας πει το 2ωρο οταν περιμενουμε μηνες???:lol::lol: Να σαι καλα για τηξν αμεση απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts