Lee82 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 @Areian0s οτι και αν σου πω τωρα θα σε γελασω.δεν τον ρωτησα κατι παραπανω!!!εχω διαβασει καποιες αναρτησεις που λενε κατι για 25 αυγουστου!ξερει τιποτα κανεις για αυτο? Παράθεση Future Is What You Make Of It Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 @Areian0s οτι και αν σου πω τωρα θα σε γελασω.δεν τον ρωτησα κατι παραπανω!!!εχω διαβασει καποιες αναρτησεις που λενε κατι για 25 αυγουστου!ξερει τιποτα κανεις για αυτο? Επισημα οχι. Γι αυτο και ρωτησα πως το εμαθε εκεινος. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lee82 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Επισημα οχι. Γι αυτο και ρωτησα πως το εμαθε εκεινος. Ελπιζω να εχουμε απο καπου καποια επισημη ανακοινωση συντομα! Παράθεση Future Is What You Make Of It Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Ελπιζω να εχουμε απο καπου καποια επισημη ανακοινωση συντομα! μεχρι τελος αυγουστου θα υπαρχει ελπιζουμε ολοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 καμια επισημοανεπισημη ημερομηνια σημερα?σε ερωτηση μου σε γερμανο παντως με παρεπεμψε σεπτεμβρη πλευρα....κατι εχει ακουστει σε αλλο forum για 23.για να δουμε.... Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 καμια επισημοανεπισημη ημερομηνια σημερα?σε ερωτηση μου σε γερμανο παντως με παρεπεμψε σεπτεμβρη πλευρα....κατι εχει ακουστει σε αλλο forum για 23.για να δουμε.... Απο ανεπισημες οσες θες... Διαβασε τις τελευταιες σελιδες και θα δεις πολλες... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Σκετη συσκευη αγοραστηκε; ναι φιλε μου σκετη συσκευη 630$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 ακομα και αυριο αν κυκλοφορησει η συσκευη ειναι δυσκολο να ικανοποιηθει η αγορα.οι εταιρειες θα το δωσουν στα νεα συμβολαια σε εταιρικους και παει λεγοντας...οποτε κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα παμε για 1-1.5 μηνα το λιγοτερο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 ακομα και αυριο αν κυκλοφορησει η συσκευη ειναι δυσκολο να ικανοποιηθει η αγορα.οι εταιρειες θα το δωσουν στα νεα συμβολαια σε εταιρικους και παει λεγοντας...οποτε κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα παμε για 1-1.5 μηνα το λιγοτερο Έτσι ακριβώς ... κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται. Λίγα τεμάχια για κράχτες, πώληση ΜΟΝΟ με συμβόλαια και όποιος προλάβει ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Εκτος εαν εχεις γνωστο ... :O :cool: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Εκτος εαν εχεις γνωστο ... :O :cool: Γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ... γιατί με γνωστό ΟΛΑ γίνονται στην Ελλάδα ... όχι μόνο να βρεις iPhone 4 φυσικά, αλλά και ... πολύ χειρότερα πράγματα ! :mad: :mad: Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ... γιατί με γνωστό ΟΛΑ γίνονται στην Ελλάδα ... όχι μόνο να βρεις iPhone 4 φυσικά, αλλά και ... πολύ χειρότερα πράγματα ! :mad: :mad: ιδια ξυνα περσινα σταφυλια... η μοντα θα παει συννεφο παλι... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lee82 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 καμια επισημοανεπισημη ημερομηνια σημερα?σε ερωτηση μου σε γερμανο παντως με παρεπεμψε σεπτεμβρη πλευρα....κατι εχει ακουστει σε αλλο forum για 23.για να δουμε.... 23 σεπτεμβριου εννοεις? Παράθεση Future Is What You Make Of It Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 23 σεπτεμβριου εννοεις? Μαλλον τρεχοντος μηνος πρεπει να εννοει, οπως και γενικα ακουγεται αυτη η ημερομηνια.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Μαλλον τρεχοντος μηνος πρεπει να εννοει, οπως και γενικα ακουγεται αυτη η ημερομηνια.... ακριβως.για 23/8 εχει ακουστει. Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 23/08/2012? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 23/08/2012? Αυτο ειναι μια αλλη υποθεση... Ξεκιναμε και τρεχοντος ετους... Αν οχι, παρ'τε ποπ κορν, καθιστε αναπαυτικα και περιμενετε.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 (edited) Το παρακάτω ενδιαφέρει όλους. Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ οτι ο ζωτικός χώρος του παρόντος θέματος καταλαμβάνεται,σχεδόν καταχρηστικά απο την ίδια συζήτηση που περιστρέφεται,μονότονα και ανευ αποτελέσματος,γύρω απο την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα.Είναι κατανοητό πως μέχρι να έρθει η συσκευή στα χέρια μας,δεν υπάρχουν και πολλά θέματα για να συζητηθούν,αλλα ακόμα κι έτσι το θέμα θα πρέπει να παραμείνει "καθαρό". Ίσως αρκετοί απο τους χρήστες μας,δεν το έχουν εντοπίσει,αλλά υπάρχει ήδη σχετικό,επισημασμένο θέμα,"Apple iPhone: Επίσημη αγορά από Ελλάδα (Cosmote, Vodafone)",το οποίο έχει εξυπηρετήσει το forum,στην περίπτωση των 3G/3GS. Συνεπώς παρακαλούνται όλοι οι χρήστες να διατυπώνουν εκεί τις απορίες τους,αλλα και να μεταφέρουν τα νέα που επιθυμούν να μοιραστούν με την κοινότητα του Myphone. Το αυτό ισχύει και στην περίπτωση της ανεπίσημης αγοράς απο Ελλάδα ή εξωτερικό με το αντίστοιχο θέμα "Apple iPhone: Ανεπίσημη αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό" Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Edited August 10, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Το συγκριτικό τέστ του GsmArena..... http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php μου φαίνεται στημένο. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Το παρακάτω ενδιαφέρει όλους. Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ οτι ο ζωτικός χώρος του παρόντος θέματος καταλαμβάνεται,σχεδόν καταχρηστικά απο την ίδια συζήτηση που περιστρέφεται,μονότονα και ανευ αποτελέσματος,γύρω απο την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα.Είναι κατανοητό πως μέχρι να έρθει η συσκευή στα χέρια μας,δεν υπάρχουν και πολλά θέματα για να συζητηθούν,αλλα ακόμα κι έτσι το θέμα θα πρέπει να παραμείνει "καθαρό". Ίσως αρκετοί απο τους χρήστες μας,δεν το έχουν εντοπίσει,αλλά υπάρχει ήδη σχετικό,επισημασμένο θέμα,"Apple iPhone: Επίσημη αγορά από Ελλάδα (Cosmote, Vodafone)",το οποίο έχει εξυπηρετήσει το forum,στην περίπτωση των 3G/3GS. Συνεπώς παρακαλούνται όλοι οι χρήστες να διατυπώνουν εκεί τις απορίες τους,αλλα και να μεταφέρουν τα νέα που επιθυμούν να μοιραστούν με την κοινότητα του Myphone. Το αυτό ισχύει και στην περίπτωση της ανεπίσημης αγοράς απο Ελλάδα ή εξωτερικό με το αντίστοιχο θέμα "Apple iPhone: Ανεπίσημη αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό" Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Ναι αλλά εγώ εχω μια επισημο-ανεπισιμη πληροφορία απο πρωτο χέρι. Εχώ ενα φίλο που έχει ενα ξαδερφο που έχει ένα μπατζανακι που δουλεύει στο εργοστασίο παραγωγής της foxconn στην κίνα και σφραγίζει τις συσκεύες που έρχονται στην Ελλαδα και μου είπε πως αυριο αναμένονται 3 συσκευές στις κεντρικές αποθήκες της cosmote και δύο στης vodafone. εχώ στηθεί με αντίσκηνο από έξω και αναμεταδίδω live από εκεί. :lol::lol: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Το συγκριτικό τέστ του GsmArena..... http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php μου φαίνεται στημένο. Ότι δεν βγάζει το iPhone καλύτερο είναι στημένο δηλαδή;;; Έκανες τον κόπο να το διαβάσεις διεξοδικά γιατί εμένα λογικό μου φάνηκε το αποτέλεσμα. (Υπόψιν, δεν έχω Galaxy ή Android... :X) Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Για να ξεφύγουμε λίγο από το έρχεται/δεν έρχεται ... Πήρα έναν mini projector της Optoma, τον Pico PK201, πήρα και το Composite καλώδιο της Apple και έχω μετατρέψει το iPhone 4 αλλά και το iPad, σε ένα φορητό σύστημα Media Player αλλά και προβολής !!! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό (αν και gadget) και κάνει τα πιτσιρίκα να μένουν με ανοικτό το στόμα εδώ στις διακοπές, όπου κάθε βράδυ τους οργανώνω βραδιές κινηματογράφου ... Τόσο το iPhone όσο και το iPad, βγάζει έξοδο στο καλώδιο σε συγκεκριμένα προγράμματα, όπως "Album Φωτογραφιών", "iTunes", "Video", "YouTube", "KeyNote" και ίσως και 2-3 άλλα ... αλλά με τη βοήθεια του TV Out 2 Mirror από το Cydia, μπορείς να έχεις μόνιμη έξοδο Video σε όλα τα προγράμματα ! Δοκιμάστε το ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Μπράβο,πολύ καλή χρήση της τεχνολογίας! Ελπίζω στο μέλλον να ενσωματωθούν projectors αξιώσεων στα smartphones. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilda Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 νεο firmware και μαλλον παει το jailbreak προς το παρον...http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=11127 Παράθεση iphone classic 1.1.2 otb iphone 3G 2.1 iphone 3GS 16GB white iphone 4 16gb black:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 νεο firmware και μαλλον παει το jailbreak προς το παρον...http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=11127 την τυχη μου μεσα. Περιμενω απο μερα σε μερα το iphone 4 και δεν θα προλαβω να κρατησω το shsh back up στην 4.0 oυτε στην 4.0.1. Το κινητο φοραει την 4.0. Θα μπορεσω να περασω την 4.0.1 η θα πρεπει σωνει και καλα να περασω την 4.0.2?μπορω να κρατησω το shsh file χειροκινητα και να φτιαξω δικο μου server ωστε αν γινει η στραβη να μπορεσω να κανω restore σε jailbreakable firmware? ή πιο πιθανο ειναι να γυρισω ταινια επιστημονικης φαντασιας? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts