foxx Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) Παιδιά υπάρχει το εξής θέμα αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει: Φίλος μου είναι στην αμερική και ετοιμάζεται να πάρει iphone 4 με το πρόγραμμα που δίνει η at&t κλειδωμένο δηλαδή. Το iphone 4 χρησιμοποιεί microsim οποτε του είπαν ότι για να χρησιμοποιεί το νούμερο που έχει τώρα θα πρέπει να του αλλάξουν τη sim. Τα ερωτήματα είναι τα εξής: Θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη microsim (με κάποιον αντάπτορα φυσικά) στο blackberry που έχει τώρα; Με το ξεκλείδωμα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα το iphone 4 με ελληνικό πάροχο (προφανώς κόβοντας με κάποιον τρόπο τη sim για να χωρέσει στο i4)? Ναι και στις δύο ερωτήσεις σου. :) Αντάπτορες υπάρχουν άφθονοι τόσο στο ebay όσο και σε καταστήματα, και η SIM μπορεί να κοπεί ενώ ήδη τόσο η Vodafone όσο και η Cosmote στην Ελλάδα διαθέτουν micro SIMs. Το μόνο ενδεχόμενο πρόβλημα παραμένει φυσικά το (ξε)κλείδωμα. Edited August 2, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Το ξεκλείδωμα πάντως μας το'χουν υποσχεθεί για τις επόμενες ώρες,για να δούμε... Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ναι και στις δύο ερωτήσεις σου. :) Αντάπτορες υπάρχουν άφθονοι τόσο στο ebay όσο και σε καταστήματα, και η SIM μπορεί να κοπεί ενώ ήδη τόσο η Vodafone όσο και η Cosmote στην Ελλάδα διαθέτουν micro SIMs. Το μόνο ενδεχόμενο πρόβλημα παραμένει φυσικά το (ξε)κλείδωμα. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 και γιατί δεν το παίρνετε οι βιαστικοί από την Ελβετία? Η τιμή κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα και είναι ξεκλείδωτο... σε 3 weeks θα είναι διαθέσιμο και εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 τι ακουτε για vodafone; Θα το φερει μεχρι αρχες Σεπτεμβρη; Θα γινουνε «κρατησεις»; Τελος Αυγουστου με περιμενουνε 500 ευρα επιδοτηση. Να περιμενω η να παρω το 3gs το 8αρι με 100+ ευρα λιγοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 τι ακουτε για vodafone; Θα το φερει μεχρι αρχες Σεπτεμβρη; Θα γινουνε «κρατησεις»; Τελος Αυγουστου με περιμενουνε 500 ευρα επιδοτηση. Να περιμενω η να παρω το 3gs το 8αρι με 100+ ευρα λιγοτερα; Να περιμένεις εννοείται! Αφού έχεις και επιδότηση θα είσαι και από τους πρώτους που θα το πάρουν ;) Δεν αξίζει για μισό μήνα να πάρεις το 3GS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Απο Ελβετια εχει δασμους και φπα...οποτε συν 30% στο κεφαλι. το 32-άρι τελική τιμή με το TVA στην Ελβετία βγαίνει 899 φράγκα= 655 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Να περιμενω η να παρω το 3gs το 8αρι με 100+ ευρα λιγοτερα; Δεν αξίζει για μισό μήνα να πάρεις το 3GS.... Συμφωνώ με τον L10nH34Rt. Αν όμως αποφασίσεις τελικά να πάρεις 3GS, να προτιμήσεις 16άρι, είναι μικρή η χρηματική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 μπορεις να την κοψεις αλλα με προσοχη,υπαρχουν οδηγοι στο ιντερνετ,παντως κακα τα ψεμματα στο iphone θελεις καποιο προγραμμα με ιντερνετ τουλαχιστον εγω ,τον πρωτο καιρο το ειχα μονο με χρονο ομιλιας αλλα τελικα δεν....εβαλα το προγραμμα με τα 100mb μαζι με το προγραμμα που ειχα νομιζω ειναι καθαρα θεμα χρησης για το αν θα βαλεις προγραμμα με ιντερνετ η οχι... αμα το εχεις στο σπιτι ασυρματη συνδεση δικτυου δεν νομιζω να λεει να βαλεις το προγραμμα με ιντερνετ... Αραγε γινεται να κρατησεις το προγραμμμα το απεριοριστο με iphone..?? τωρα οσοι με παρακολουθουν κ εχω μια ακρη να φερω iphone απο καναδα.. στα μαγαζια υπαρχει.. αλλα γινεται Ο ΧΑΜΟΣ ουρες 2-3 ωρων υπηρχαν χτες και περιμενω σημερα τον γνωστο μου να παει πρωι-πρωι να δει τι γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Παιδιά εμένα μου είπαν και οι δύο πάροχοι (τηλεφωνικώς) ότι θα είναι διαθέσιμο από 16 Αυγούστου. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 αργει πολυ να ερθει. τι θα γινει αυτη η κατασταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 αμα δεν καταφερω να το φερω απο καναδα αυτη την εβδομαδα.. θα περιμενωωωωωωωωωωω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Εγω το πηρα αποφαση παντως να το παρω αποκλειστικα μονο οταν ερθει επισημα στην Ελλαδα. Ο λογος που κατεληξα σε αυτη την αποφαση, ειναι επειδη διαβαζω καποιες αναφορες για προβληματα στo flash led και στη καμερα. Οποτε θα προτιμησω αγορα απο εδω με αποδειξη στη τιμη που θα το εχουν. Τουλαχιστον αν προκυψει κατι θα το παω πισω και αν βρω μετα διαθεσιμη συσκευη αντικαταστασης φεξε μου και γλιστρησα. :lol: Θα μου πεις τωρα, τοσα πολλα αλλα εχεις παρει απο το εξωτερικο. Στο iPhone 4 κολλησες? Κι ομως, ισως ειναι το ψυχολογικο κομματι. :this: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Παιδιά εμένα μου είπαν και οι δύο πάροχοι (τηλεφωνικώς) ότι θα είναι διαθέσιμο από 16 Αυγούστου. Τι λέτε; Εγώ πήρα τηλέφωνο στην vodafone χτες και μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά πιστεύουν για μετά τα μέσα του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Παιδιά εμένα μου είπαν και οι δύο πάροχοι (τηλεφωνικώς) ότι θα είναι διαθέσιμο από 16 Αυγούστου. Τι λέτε;ΑΑ ετσι σου ειπαν Aν τους πιεζες θα σου είχαν πεi πως θα έρθει το πολύ σε δυο μέρες.Η cosmote τουλάχιστον το φέρνει αυριο άντε να πάρουμε και το δεύτερο iphone 4 για τον αδερφό μου να δούμε αν υπάρχει κάποια διαφορά όπως λένε!!!!!!!Όλη την αλήθεια για το πότε θα έρθει μπορείτε να την μάθετε μόνο αν έχετε μέσο ή τεράστιο πρόγραμμα συμβολαίου.Στη δικιά μου περίπτωση μέσο μέσα απο τα κεντρικά της cosmote:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 ΑΑ ετσι σου ειπαν Aν τους πιεζες θα σου είχαν πεi πως θα έρθει το πολύ σε δυο μέρες.Η cosmote τουλάχιστον το φέρνει αυριο άντε να πάρουμε και το δεύτερο iphone 4 για τον αδερφό μου να δούμε αν υπάρχει κάποια διαφορά όπως λένε!!!!!!!Όλη την αλήθεια για το πότε θα έρθει μπορείτε να την μάθετε μόνο αν έχετε μέσο ή τεράστιο πρόγραμμα συμβολαίου.Στη δικιά μου περίπτωση μέσο μέσα απο τα κεντρικά της cosmote:):):) :lol: :lol: :lol: :p Δεν νομιζω φιλε να ερθει μεθαυριο. :X Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 μολις πληροφορηθηκα οτι εγινε sold-out στον Καναδα.... :( οποτε περιμενουμε..... επομενος σταθμος Αμερικη μπας και γινει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Παιδια, το κανατε Ραδιο Αρβυλα εντελως κι ας μη το παιζει ο ΑNT1. :lol: Μπορει πραγματι να σας ειπαν κατι, μπορει ομως να ειναι και απλα παραμυθια απο τους παροχους. Το εχουν αποδειξει πολλες φορες στο παρελθον και συνεχιζουν. Αν δεν υπαρξει κατι επισημο δεν πιστευω τιποτα, διοτι καποτε τα ιδια μου ελεγαν και σε μενα οι παροχοι αλλα στο τελος... ΜΗΔΕΝ! :this: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Δεν παιζει iphone 4 και δη κυκλοφορια την Παρασκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_Rai Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Εγώ τι να κάνω;;; Έχω επιδότηση τώρα τον Αύγουστο οπότε θα γυρίσω ελλάδα να το παρω,γιατί εδώ στο Βέλγιο δεν παίζει να το πάρω! Το θέμα είναι ότι μου αρέσει το άσπρο! Τι να κάνω να περιμένω 4 μήνες και αν έρθει; Η να τσιμπισω τώρα ένα μαύρο! Ντακς ωραίο είναι δεν λέω. Αλλά όταν δω το άσπρο θα μου αρέσει πιο πολύ! Και το 3g τo πήρα μόλις βγήκε ... Άσπρο πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Εγω που πηρα επιδοτηση απο τον ΟΠΑΠ, αοριστου χρονου τι να κανω?:p Επειδη και γω σε λευκο θελω να το παρω ειναι αληθεια οτι θα κανει 3 μηνες να βγει παλι στην αγορα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Το κακο με το λευκο ειναι οτι αργει, και αν το φερει μεχρι τελος του ετους, γιατι το παει απο αναβολη σε αναβολη... Κι εγω το ειχα βαλει στο ματι, αλλα μαλλον στο μαυρο θα καταληξω... Το θεμα ειναι οτι εχω πολλες επιλογες και εχω πελαγωσει λιγο...:wacko: Αν μπορει καποιος να δωσει λυση, θα του ημουν ευγνωμων... Οι επιλογες ειναι οι εξης: 1)Απο cosmote με προγραμμα ειδικων πελατων(εχω τον πατερα μου εκει) και επιδοτηση 185€, που εχει παγιο 7€ το μηνα και χρεωση 0,0017/σεκ, αλλα χωρις δωρεαν χρονο και δεδομενα(δεν ξερω αν μπορω να βαλω μερικα σαν εξτρα πακετο...) 2)Απο vodafone με οση επιδοτηση μου κανει (θα εκβιασω οτι θα παω cosmote για να μ κανει πανω απο 185€ επιδοτηση, αλλα καποιο χαμηλο παγιο στο νεο συμβολαιο(το κακο ειναι οτι εχω ψιλοαπηυδησει με τα παγια), και 3)Αγορα απο Αγγλια και να κανω το συμβολαιο νεο καρτοκινητο, οπου με 20€ καρτα, και εχω unlimited ομιλια και sms για vodafone, και βαζω internet με 15,5€ και 750mb(εχω σπιτι ασυρματο οποτε ειναι υπεραρκετα αυτα για το δρομο) και μου μενουν και 4,5€ για τα αλλα κινητα... Αλλα θα χασω μια καλη επιδοτηση... Τι μου προτεινετε;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 νομιζω ειναι καθαρα θεμα χρησης για το αν θα βαλεις προγραμμα με ιντερνετ η οχι... αμα το εχεις στο σπιτι ασυρματη συνδεση δικτυου δεν νομιζω να λεει να βαλεις το προγραμμα με ιντερνετ... Αραγε γινεται να κρατησεις το προγραμμμα το απεριοριστο με iphone..?? τωρα οσοι με παρακολουθουν κ εχω μια ακρη να φερω iphone απο καναδα.. στα μαγαζια υπαρχει.. αλλα γινεται Ο ΧΑΜΟΣ ουρες 2-3 ωρων υπηρχαν χτες και περιμενω σημερα τον γνωστο μου να παει πρωι-πρωι να δει τι γινεται...σωστο.αμα εισαι ολη μερα σπιτι η σε χωρο με wifi συνεχεια δεν αξιζει,αν και εγω προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση στο σπιτι να αφησω την 24αρα οθονη του pc μου για να κατσω στο iphone και ας εχω wifi(για τα λαπτοπ) το προγραμμα για ιντερνετ που εχω στο iphone ειναι τα 100mb με 5 ευρω για καποιες στιγμες που θα το θελω,αλλωστε το ποσο ειναι αστειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 φιλε lagoudakis θα ηθελα να σε ρωτησω.. μπορω να εχω το απεριοριστο προγραμμα που εχω συν τα 5 ευρω για τα 100mb και ετσι να το βολεψω.. οντως το ποσο ειανι αστειο αλλα γιενται να το συνδυασω ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 φιλε lagoudakis θα ηθελα να σε ρωτησω.. μπορω να εχω το απεριοριστο προγραμμα που εχω συν τα 5 ευρω για τα 100mb και ετσι να το βολεψω.. οντως το ποσο ειανι αστειο αλλα γιενται να το συνδυασω ετσι?εγω ειχα(και εχω) το Vodafone Unlimited 35 σκετο χωρις ιντερνετ,και προσθεσα τα 100 mb με επιπλεον κοστος 5 ευρω,τα οποια ξεκινανε καθε 1 του μηνα μεχρι 30 η 31,με ενα τηλ στο 18830 σε 2 ωρες εισαι ετοιμος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts