Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας το ανοίξει κ ας κρατησει το κουτι σε αλλο μέρος...ή ας το τυλιξει καλα καλα με κορδελιτσες για δωρο![/quote

Ναι καλύτερες λύσεις είναι: 1) Το δώρο

2) Να πεις ότι επιστρέφει απο service.

Για το (2) καλύτερα να ανοιχτεί για να μην δείχνει ότι μόλς αγοράστηκε.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τιμές στο Βέλγιο:

16GB: 639.99 ευρώ

32GB: 749.99 ευρώ

Ξερουμε τελικα αν ειναι πραγματι ξεκλειδωτο απο εκει? :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Ξεκλείδωτο είναι στο Βέλγιο.

Θα μου στειλεις ενα 16αρι? :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Δεδομένου ότι δεν κάνω αναβάθμιση συμβολαίου, αν πάω να ζητήσω σκέτη συσκευή την Παρασκευή που θα βγει θα με βάλουν σε λίστα αναμονής. Πέρσυ που αγόρασα το 3GS και ενώ είχε ένα μήνα μου είχε κυκλοφορήσει, έκανα αναβάθμιση και τους πήρε μια βδομάδα να μου φέρουν συσκευή. Σε δύο εβδομάδες έρχομαι Ελλάδα, οπότε να προλάβω να πάρω συσκευή λίγο δύσκολο, ως απίθανο θα έλεγα.

Γυρνώντας από τις διακοπές αρχές Σεπτέμβρη και αν τότε έχει εξομαλυνθεί λίγο η κατάσταση και υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον, μπορούμε να το δούμε.

Ευχαριστω που μου απαντησες. :D

Παντως ειμαι πολυ περιεργος τις τιμες που θα ανακοινωσουν εδω οι παροχοι στο τελος. Με τις κλωτσιες! :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

φημεσ λενε οτι απαγορυετηκε το κλειδωμα στην att στην αμερικη και θα κυκλοφορει μονο ξεκλειδωτο!αληθευει?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

φημεσ λενε οτι απαγορυετηκε το κλειδωμα στην att στην αμερικη και θα κυκλοφορει μονο ξεκλειδωτο!αληθευει?

Ειπα να απαντησω με ενα ξερο ναι για να κανεις μετα ερωτηση αν εχουμε κανενα link οποτε βαζω link απο τωρα. :D

"Ξεκλείδωτο" πλέον το iPhone της Apple

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Πρώτα από όλα δεν απαγορεύτηκε το κλείδωμα, και δεύτερον δεν μιλούμε για τύπου SIM-Lock, αυτό δηλαδή που κλειδώνει το iPhone ως αποκλειστική χρήση σε συγκεκριμένο δίκτυο επίσης συγκεκριμένου παρόχου. Αυτό παραμένει όπως και πριν και τα τηλέφωνα όπου υπάρχει σχετική συμφωνία (π.χ. US) θα εξακολουθούν να είναι κλειδωμένα ως προς το δίκτυο.

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό αλλά με το αν το jailbrake (ή το root σε άλλες συσκευές) είναι τύποις παράνομο ή όχι και σε ποιό βαθμό. Αυτό είναι όλο. Και η απόφαση του δικαστηρίου σε καμμιά περίπτωση δεν επιβάλλει στην Apple ή άλλο κατασκευαστή να μην κλειδώνει τις συσκευές οι οποίες φυσικά θα συνεχίσουν να είναι κλειδωμένες όπως και πριν. Αυτό που η απόφαση "νομιμοποιεί" είναι το ίδιο το rooting όταν επιχειρείται από τον χρήστη για να λειτουργήσει εφαρμογές που πιθανώς έχουν αποκλειστεί μέσω jail από τον κατασκευαστή. Εννοείται βέβαια πως δεν νομιμοποιεί σε καμμιά περίπτωση την χρήση σπασμένων και κλεψίτυπων εφαρμογών.

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

παιδιά γεια.. όταν κάνω κλήση από το iPhone πριν συνδεθεί μου βγάζει "προώθηση κλήσης ενεργή" και έχει ένα κουμπί απόρριψη. Τι είναι αυτό? Με wind είμαι και έχω απενεργοποιήσει τις προωθήσεις από το μενού..,

Θεωρώ το 3gs πιό όμορφο και πιο άνετο στο χέρι λόγω του σχήματος.Έπιασα στα χέρια μου το καινούριο και δεν μου άρεσε πολύ.Αφήστε αυτά τα προβλήματα με την κεραία που λένε ότι έβγαλε και έγινε ρεζίλι η apple διεθνώς.Πιστεύω ότι το 4 θα είναι το τελευταίο μοντέλο iphone μετά το στραπάτσο αυτό.

Guest lagoudakis
και γω νομιζω οτι στοχερι καθετε πιο καλα το 3gs,τι θελεις να πεις;οτι δεν θα βγαλει αλλο iphone η apple;:blink::blink:προσωπικα δεν βλεπω να εχει παθει κανενα στραπατσο απο την στιγμη που δεν προλαβαινει να πουλαει(ασχετα αν εχει η δεν εχει προβλημα το σημα,δεν το εχω δουλεψει να το δω στην πραξη)

Απο το expansys εκει που ηταν διαθεσιμο σε 7 ημερες περιπου (στο Αγγλικο) εγινε 14 September!

Αλλαξε κατι; Δε προλαβαινουν; :P

Samsung S21 Ultra

θα ηθελα καποιος που εχει το φρεσκο μηλο να μας κανει και μια πληροφορηση για την μπαταρια γιατι ολο για κεραιες ακουμε και διαβαζουμε.εχει καλη αποδοση?αλλαξε κατι?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Θεωρώ το 3gs πιό όμορφο και πιο άνετο στο χέρι λόγω του σχήματος.Έπιασα στα χέρια μου το καινούριο και δεν μου άρεσε πολύ.Αφήστε αυτά τα προβλήματα με την κεραία που λένε ότι έβγαλε και έγινε ρεζίλι η apple διεθνώς.Πιστεύω ότι το 4 θα είναι το τελευταίο μοντέλο iphone μετά το στραπάτσο αυτό.

Το θέμα του σχήματος και το πως ταιριάζει στον καθένα είναι εντελώς υποκειμενικό. Για παράδειγμα εγώ δεν επρόκειτο με τίποτα να ξαναγόραζα iPhone αν η Apple συνέχιζε να χρησιμοποιεί την σχεδιαστική φόρμα του 3G/3GS, και ακόμα περισσότερο αν δεν αντικαθιστούσε άμεσα με καλύτερα υλικά τα άθλιας ποιότητας πλαστικά και ειδικά το faux metal frame. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο και πάντα κατά την υποκειμενικότατη άποψή μου το iPhone 4 είναι ότι καλύτερη αναβάθμιση μπορούσα να περιμένω. :)

Τώρα για το "στραπάτσο" και την καταστροφολογία, ξέρεις πόσες φορές στην ζωή μου έχω ακούσει για την Apple που κλείνει, την Microsoft που εξαφανίζεται, την Intel που αργοπεθαίνει, τα Mac ή τα PC ή τα iPhone που βαδίζουν για τον άλλο κόσμο και άλλα τέτοια; Και όπως είπαν και οι προηγούμενοι φίλοι, κάνε μια βόλτα στις διαθεσιμότητες ανά τον κόσμο και θα δεις πως αυτή τη στιγμή και μετά από τρία περίπου εκατομμύρια ήδη πουλημένων συσκευών, είναι ευκολότερο να βρεις ετοιμοπαράδοτη Ferrari παρά iPhone 4, με τις κρατήσεις και τις παραγγελίες να φτάνουν τους τρεις και τέσσερεις μήνες, τα εργοστάσια να μην προλαβαίνουν στο ελάχιστο τη ζήτηση και την "μαύρη αγορά" να πασχίζει να βρει κανένα κομμάτι να μοσχοπουλήσει σε αγοραστές που πληρώνουν όσο - όσο. Σου μοιάζει για "στραπάτσο" αυτό; :lol:

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

αυτην τη στιγμη υπαρχει καποιο μαγαζι (η και ιδιωτης :D ) που να εχει το iphone 4 32gb ετοιμο προς πωληση??θελω να το παρω αλλα δεν εχω την υπομονη των2 εβδομαδων που λενε για παραδοση.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

θα ηθελα καποιος που εχει το φρεσκο μηλο να μας κανει και μια πληροφορηση για την μπαταρια γιατι ολο για κεραιες ακουμε και διαβαζουμε.εχει καλη αποδοση?αλλαξε κατι?

Ναι, δώθηκε μεγαλύτερος χώρος στο εσωτερικό για τη μπαταρία, και σύμφωνα με την εταιρία έχει μεγαλύτερες ώρες χρόνο αναμονής και ομιλίας.

τσέκαρε κι εδώ.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Η εκδοση 4,1 Beta 2 του iOS ειναι διαθεσιμη στους Developers

http://techtacy.blogspot.com/2010/07/apple-ios-41-beta-2-now-available-for.html

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εγώ δεν έχω iphone μέχρι στιγμής αλλά περίμενα να βγει το 4 για να το αγοράσω. Αλλά με αυτά που ακούγονται για το σήμα ομολογώ πως ξενέρωσα αφάνταστα. Και τα χρήματα νομίζω είναι πάρα πολλά για να αγοράσεις κάποια συσκευή που να ξέρεις ότι έχει τέτοιο πρόβλημα. Λέω να περιμένω λίγο μέχρι να έρθει στην Ελλάδα, να το πιάσω στα χέρια μου και βλέπουμε.

Απλά θα ήθελα την συμβουλή σας σχετικά με το εξής (αν όντως δεν αγοράσω το 4 τελικά), να πάω στην σίγουρη λύση που είναι το iphone 3GS ή να περιμένω το 5 (αν βγει)?

Εγώ δεν έχω iphone μέχρι στιγμής αλλά περίμενα να βγει το 4 για να το αγοράσω. Αλλά με αυτά που ακούγονται για το σήμα ομολογώ πως ξενέρωσα αφάνταστα. Και τα χρήματα νομίζω είναι πάρα πολλά για να αγοράσεις κάποια συσκευή που να ξέρεις ότι έχει τέτοιο πρόβλημα. Λέω να περιμένω λίγο μέχρι να έρθει στην Ελλάδα, να το πιάσω στα χέρια μου και βλέπουμε.

Απλά θα ήθελα την συμβουλή σας σχετικά με το εξής (αν όντως δεν αγοράσω το 4 τελικά), να πάω στην σίγουρη λύση που είναι το iphone 3GS ή να περιμένω το 5 (αν βγει)?

Τα αποθεματα του 3GS θα αρχισουν σιγα σιγα να λιγοστεύουν... Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις να δεις απο κοντα το 4 και αποφασιζεις...

Το 5 να το περιμενεις σε 2 χρονια απο σημερα...:lol::lol::lol:

Τα αποθεματα του 3GS θα αρχισουν σιγα σιγα να λιγοστεύουν... Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις να δεις απο κοντα το 4 και αποφασιζεις...

Το 5 να το περιμενεις σε 2 χρονια απο σημερα...:lol::lol::lol:

Και αν θα βγει ποτέ :p ...μάλλον αυτό θα κάνω τελικά. Θα περιμένω και βλέπουμε...

Βεβαια μετα θα βρισκεις ως καινουργια συσκευη μονο το 3GS 8GB, και μαλιστα σε τιμη που θα λες τωρα "γιατι να μη παρω το 16αρι ή το 32αρι 3GS?". Κοιτα να δεις τελικα, που τα μεταχειρισμενα 32αρια 3GS θα τα ξεπουλανε μεταχειρισμενα στη τιμη του καινουργιου 8αρι 3GS οπου θα ειναι περιπου πολυ κοντα στη τιμη που πουλανε τωρα τα 16αρια και 32αρια 3GS. :lol:

Γνωμη μου ειναι να παρεις το iPhone 4. Εγω το 32αρι 3GS εχω, και θα παρω το 4ρι οταν με το καλο ερθει κι ας πεταω που και που καποιες φωτογραφιες που γελοιοποιουν το θεμα με τη κεραια εις βαρος του iPhone 4. Οτι και να λενε για κεραια, σημα κτλ., εχει παρει μεγαλες διαστασεις επειδη απλα το κινητο ειναι της Apple. Ετσι κι αλλιως η κεραια του iPhone 4 ειναι καλυτερη απο του 3GS οπως το εχει πει και ο σουπερ γκουρου Anand Lal Shimpi σε αυτη τη σελιδα του iPhone 4 review.

Και για να μη ξεχνιομαστε οριστε αλλη μια ωραια photo. Εχει και τα καλα του τελικα. :lol:

http://judasphone.com/i/judasphone36.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Πάντως ως πρώην κάτοχος του i8910 HD που έχεις για avatar, έχω να πω πως με το iPhone 4 μιλάω και με ακούν καλύτερα και καθαρότερα από πριν. Οπότε μην ξενερώνεις τόσο, αλλά δες το και κρίνε από κοντά.

Πάντως ως πρώην κάτοχος του i8910 HD που έχεις για avatar, έχω να πω πως με το iPhone 4 μιλάω και με ακούν καλύτερα και καθαρότερα από πριν. Οπότε μην ξενερώνεις τόσο, αλλά δες το και κρίνε από κοντά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Drop calls και τα συναφή δηλαδή δεν είχες......οπότε αναμένω....

• The title was changed to iPhone 4