Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα δε σε συμφερει πλεον δεν ανοιγει καν μαλλον ανοιγοκλεινει μονο του κοιταζω γι αλλο αυτα τα 3 χρονια που το ειχα ηταν μια χαρα νομιζω ειναι καιρος γι αλλο ;)

Επαναφορά με το sus δοκίμασες;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ειχα ξεκινησει και δοκιμαζα διαφορα απ αυτα που διαβαζα με την τελευταια επαναφορα που του ειχα κανει λειτουργουσε...μεχρις ωτου αρχισε να κανει restart απο μονο του...αυτο που λες δεν το ειχα δοκιμασει αλλα και να θελω τωρα δε μπορω απ τη στιγμη που δεν ανοιγει καθολου... :/

ρε παιδια φορτιζω το κινητο 2 φορες την μερα.εχω τ δεδομενα ανοικτα για λιγο fb. λετε να τα τιναξε η μπαταρια?

το εχω δωσει σε ενα γνωστο μου να το κοιταξει που ειναι ειδικος σε service κινητων τωρα θα δουμε...

ρε παιδια φορτιζω το κινητο 2 φορες την μερα.εχω τ δεδομενα ανοικτα για λιγο fb. λετε να τα τιναξε η μπαταρια?

Εχεις ανοιχτα συνεχεια τα δεδομενα? αν ναι ειναι απ αυτο αν οχι ποσο καιρο εχεις την μπαταρια??

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Εχεις ανοιχτα συνεχεια τα δεδομενα? αν ναι ειναι απ αυτο αν οχι ποσο καιρο εχεις την μπαταρια??

οχι δεν τα εχω ολη την ωρα.απο τοτε που το αγορασα την ιδια χρηση του κανω,αλλα τωρα τελευταία μου κανει περιεργα.να το εχω 2,5 χρονια?καπου εκει.μηπως φταει η ρομ?και χανει απο εκει?

οχι δεν τα εχω ολη την ωρα.απο τοτε που το αγορασα την ιδια χρηση του κανω,αλλα τωρα τελευταία μου κανει περιεργα.να το εχω 2,5 χρονια?καπου εκει.μηπως φταει η ρομ?και χανει απο εκει?

2,5 χρόνων μπαταρία είναι τι περίμενες; άσε οιυ οι εφαρμογές βαραίνουν... δες εδώ: https://www.skroutz.gr/s/3088275/Sony-Ericsson-EP500-1235-9293.html?keyphrase=x8+xperia

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

μπορει να ναι και η ROM αλλα και η μπαταρια ειναι παλια τα smartphone αν 2 χρονια το πολυ θελουν αλλαγη

μπορει να ναι και η ROM αλλα και η μπαταρια ειναι παλια τα smartphone αν 2 χρονια το πολυ θελουν αλλαγη

οσο ειχα την ZenceFil ολα καλα ας πουμε.αλλα οταν ξαναπερασα την gdx το κινητο την καταπινει κυριολεκτικα την μπαταρια .με τα δεδομενα ανοικτα η μπαταρια απο το 90% κανει αντιστροφι μετρηση λες και ειναι χρονομετρο.δεν κανω πλακα.ανα 1 λεπτο πεφτει 3%.εχω κανει μια φορα wipe batarry αλλα και χωρις δεδομενα δεν βελτιωνονται τρομερα τα πραγματα.απο οτι καταλαβα οντως η μπαταρια αργοπεθαινει αλλα με τν gdx φτυνει αιμα

• 2 weeks later...

Παιδιά καμια γνώμη για Χ8 χωρίς δυνατότητα αλλαγής kernel (11w46)?

Έχω δοκιμάσει GDX και Zencefil και τρώει και με τις 2 σκαλώματα για δευτερολεπτα. Το μόνο που πειράζω είναι η εγκατάσταση του script INT2EXT+ για να κερδίσω λίγο χώρο εγκατάστασης.

Παιδιά καμια γνώμη για Χ8 χωρίς δυνατότητα αλλαγής kernel (11w46)?

Έχω δοκιμάσει GDX και Zencefil και τρώει και με τις 2 σκαλώματα για δευτερολεπτα. Το μόνο που πειράζω είναι η εγκατάσταση του script INT2EXT+ για να κερδίσω λίγο χώρο εγκατάστασης.

και εγω οταν πειραζω το script INT2EXT+ τρωει σκαλωματα.δοκιμασε την gdx χωρις να πειραξεις τιποτα.

και εγω οταν πειραζω το script INT2EXT+ τρωει σκαλωματα.δοκιμασε την gdx χωρις να πειραξεις τιποτα.

Όντως δεν εχει θέμα η ZenceFil απο χθες με φρέσκια εγκατάσταση χωρίς να εγκαταστήσω το INT2EXT. [Την προτιμά η κάτοχος του κινητού λόγω των εικονιδίων/θέματος.]

Με ποιον αλλο τρόπο θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα 512 ΜΒ sd-ext που έχω κόψει στην κάρτα μνήμης?

Φορμαρισμένο με ext4 δεν το βλέπει ο stock kernel του κινητού, ενώ όταν φορμάρω με ext2 το Α2SD με πληροφορεί οτι είναι ασύμβατο και δε τρέχει!

Καλησπερα σε ολους!!

Εχω ενα Sony Ericsson x8 και θελω να μαθω αν μπορω βαλω αλλη rom (λογικα custom ) και αν μπορω ποια να διαλεξω;

καλησπερα.τι ρομ εχεις.εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader?φυσικα μπορεις να αλλαξεις ρομ (stock kernel/custom kernel).

lock bootloader--->rom για stock kernel(ακινδυνη διαδικασια)

unlock bootloader--->rom για custom kernel(προυποθετει ξεκλειδωμα του bootloader αλλαγη του kernel απο stock σε custom που εξαρταται απο την ημερομηνια κατασκευης του κινητου σου γιατι μπορει να χαλασει οριστικα)(επικυνδινη διαδικασια)

παιδια θελω μια βοηθεια.θελω να παρω καποιες συγκεκριμενς ρυθμισεις απο την gdx v31 οπως:

Pick-up-to-call

PIE navigation controls

Sense Lockscreen

CallMeLouder

Back button ends call

Menu button answers call

Jellybean status bar and notifications

ICSified Settings

Centered clock

Easter egg

και να τα βαλω σε μια αλλη ρομ ..δωστε τα φωτα σας.η ρομ παει για προσωπικη και μονο χρηση..

παιδια θελω μια βοηθεια.θελω να παρω καποιες συγκεκριμενς ρυθμισεις απο την gdx v31 οπως:

Pick-up-to-call

PIE navigation controls

Sense Lockscreen

CallMeLouder

Back button ends call

Menu button answers call

Jellybean status bar and notifications

ICSified Settings

Centered clock

Easter egg

και να τα βαλω σε μια αλλη ρομ ..δωστε τα φωτα σας.η ρομ παει για προσωπικη και μονο χρηση..

Πως θα φτιάξεις τη ρομ; Ο κώδικας της gingerdx υπάρχει πάντως στο github

Πως θα φτιάξεις τη ρομ; Ο κώδικας της gingerdx υπάρχει πάντως στο github

φιλε μου θελω να παρω με καποιον τροπο(αυτον ψαχνω τωρα χχαχα)τους καταλληλους κωδικες και αρχεια και ν ατα βαλω στο ζιπ της αλλης ρομ

καλα για ακριβεια θελω να μαθω πιο πολυ.να ασχοληθω λιγο πιο βαθια. δεν γνωριζω και πολλα και στο νετ ψαχνω αλλα δεν βρισκω και πολλα.

Edited by kwstas193

Κοίτα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα θέλει να ξέρεις java για να πειράξεις τα αρχεία, να έχεις πρόσβαση με smali backsmali κλπ. Το πιο εύκολο είναι η οπτική παραμετροποιηση απλά ανοίγεις τα zip βρίσκεις τις εικόνες που θες και τις πειράζεις.

Κοίτα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα θέλει να ξέρεις java για να πειράξεις τα αρχεία, να έχεις πρόσβαση με smali backsmali κλπ. Το πιο εύκολο είναι η οπτική παραμετροποιηση απλά ανοίγεις τα zip βρίσκεις τις εικόνες που θες και τις πειράζεις.

καταλαβα αλλα δεν υπαρχει κανα tutorial για βοηθεια ε?ελω να ασχοληθω λιγακι ...

Tutorials πρέπει να υπάρχουν άλλα με την προϋπόθεση ότι ήδη γνωρίζεις java. Δοκίμασες κάποιο online kitchen?

Tutorials πρέπει να υπάρχουν άλλα με την προϋπόθεση ότι ήδη γνωρίζεις java. Δοκίμασες κάποιο online kitchen?

online kitchen οχι.......και δεν γνωριζω java

παιδια εχω το sony χ8 αλλα το facebook αργει βασανιστικα και ουτε μου δειχνει τις ειδοποιησεις απο μηνυματα κτλ. γιατι?ποια εκδοση να χρησιμοποιησω για να ειναι πιο γρηγορο?

το x8 είναι παλίο και το facebook έχει περισσότερες απαιτήσεις πλέον . Δοκίμασε να καθαρίσεις το cache

εχει χρησιμοποιησει κανεις το git cherry pick?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8