Jump to content

Panos_199

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Panos_199

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Panos_199's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μπορει να ναι και η ROM αλλα και η μπαταρια ειναι παλια τα smartphone αν 2 χρονια το πολυ θελουν αλλαγη
  2. το εχω δωσει σε ενα γνωστο μου να το κοιταξει που ειναι ειδικος σε service κινητων τωρα θα δουμε... Εχεις ανοιχτα συνεχεια τα δεδομενα? αν ναι ειναι απ αυτο αν οχι ποσο καιρο εχεις την μπαταρια??
  3. ειχα ξεκινησει και δοκιμαζα διαφορα απ αυτα που διαβαζα με την τελευταια επαναφορα που του ειχα κανει λειτουργουσε...μεχρις ωτου αρχισε να κανει restart απο μονο του...αυτο που λες δεν το ειχα δοκιμασει αλλα και να θελω τωρα δε μπορω απ τη στιγμη που δεν ανοιγει καθολου... :/
  4. Μπα δε σε συμφερει πλεον δεν ανοιγει καν μαλλον ανοιγοκλεινει μονο του κοιταζω γι αλλο αυτα τα 3 χρονια που το ειχα ηταν μια χαρα νομιζω ειναι καιρος γι αλλο ;)
  5. Παιδια χρησιμοποιω και γω x8...ακομα ολα ηταν μια χαρα μεχρι που χρειαστηκε να του κανω επαναφορα εργοστασιακων.Απο τοτε καθε φορα που παω να ανοιξω το gps ή τους χαρτες μου λεει η εφαρμογη απαιτει μια συνδεση δεδομενων εργασιας...εχω προσπαθησει τα παντα κατεβασα gps fix μηπως ηταν αυτο τιποτα ξανακατεβασα τους χαρτες παλι τιποτα προσπαθησα και μεσω του ιντερνετ του κινητου και μεσω wifi αλλα ματαια εχω την εκδοση 2.1.1 δεν παιρνει αλλη αναβαθμιση σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω αγανακιτησει!!! Ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...