madskillzz Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μπορω να τις μεταφερω όλες χωρίς να παρουσιασουν προβλήματα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Κάποιες ενδέχεται να παρουσιάσουν αλλά το 95% ίσως και παραπάνω είναι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 ένας ΓΕΝΙΚΌΣ κανόνας είναι ότι οι εφαρμογές στην μνήμη του κινητού ''τρέχουν'' και φορτώνουν ποιο γρήγορα (μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτων) , γνώμη μου κρατα τις εφαρμογές gps στη μνήμη του τηλέγονου και όλες τις υπόλοιπες στην εξωτερική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Το ξαναέκανα για να δοκιμάσω, με full wipe κλπ. το οποίο έχω ξανακάνει και πάλι κολλάει στο Sony Ericsson. Το όλο θέμα γίνεται από το restore το οποίο εμφανίζει "Seems bad" με όποιο αρχείο backup και να πάω να κάνω restore... Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Το ξαναέκανα για να δοκιμάσω, με full wipe κλπ. το οποίο έχω ξανακάνει και πάλι κολλάει στο Sony Ericsson. Το όλο θέμα γίνεται από το restore το οποίο εμφανίζει "Seems bad" με όποιο αρχείο backup και να πάω να κάνω restore... αν δεν κανεις restore εχει προβλημα και παλι.? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- flashαρω το αρχειο που εχουν δωσει στο xda για overclock της gdx.κανω install το setCPU αλλα τιποτα .μονο μεχρι 600mhz με αφηνει..γιατι? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δε θες κανένα αρχείο για να κάνεις oc αν έχεις τη GDX για custom kernel. Μπαίνεις στις ρυθμίσεις-performance και ανεβάζεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δε θες κανένα αρχείο για να κάνεις oc αν έχεις τη GDX για custom kernel. Μπαίνεις στις ρυθμίσεις-performance και ανεβάζεις.. ειμαι stock Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 ειμαι stock Αα οκ. Πάντως δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Κάποτε έτσι έκανα και εγώ oc πριν τον custom kernel. Τσέκαρε αν γράφεις σωστά τις εντολές που λέει (αν γίνεται ακόμα με αυτό τον τρόπο).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Αα οκ. Πάντως δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Κάποτε έτσι έκανα και εγώ oc πριν τον custom kernel. Τσέκαρε αν γράφεις σωστά τις εντολές που λέει (αν γίνεται ακόμα με αυτό τον τρόπο).. δεν εχω δει καπου για εντολες Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 δεν εχω δει καπου για εντολες Τότε μάλλον έχει αλλάξει η διαδικασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moulwxtos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Τότε μάλλον έχει αλλάξει η διαδικασία.. Να σε ρωτήσω κάτι για την Rom μια και σε βλέπω ενημερωμένο φίλε Αλκη... Η v031 είναι supercharged? Αν όχι : 1) Αξίζει να την κάνω? Ποιο το νόημα της? 2) Παίζει λινκ για το scriptακι? 3) Ποιες επιλογές είναι οι καταλληλοτερες κατα την άποψή σου? Γενικά εγώ ψιλο-default την έχω.. Απλά έχω προσθέσει τa seeder & swapper... Παράθεση Sony Xperia x8 Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030 LG P769 Optimus L9 Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δε νομίζω να είναι supercharged αλλά κατά τη γνώμη μου είναι τόσο καλή που δε νομίζω να δεις και τεράστια διαφορά πριν και μετά το supercharge. Γι αυτό το λόγο δεν έχω ασχοληθεί και τόσο με το supercharge σε αυτή τη rom. Μια φορά το δοκίμασα και για κάποιο λόγο κόλλαγε το κινητό στο logo της GDX. Τη ξαναφλάσαρα και το άφησα αφού με ικανοποιεί πλήρως και έτσι! Πάντως αν θες λινκ εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Mια ερωτηση και εγω : τι ειναι τ seeder και swapper?.εχω στοκ μπορω να τα περασω?τα βλεπω παντου προστα μου και τα αναφερουν ολοι.κανα λινκ Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Mια ερωτηση και εγω : τι ειναι τ seeder και swapper?.εχω στοκ μπορω να τα περασω?τα βλεπω παντου προστα μου και τα αναφερουν ολοι.κανα λινκ Seeder είναι μια εφαρμογή όπου εξαλείφει το lag. Γενικά κάνει δουλίτσα. Το Swapper2 τώρα είναι μια εφαρμογή όπου δημιουργεί ένα αρχείο στην sd όσα mb θες εσύ και όταν γεμίσει η ram του κινητού από διάφορες εφαρμογές χρησιμοποιεί αυτό το αρχείο σαν extra ram. Το Swapper μπορείς να το βρεις στο Play Store. Έχω την εντύπωση και το seeder αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Seeder είναι μια εφαρμογή όπου εξαλείφει το lag. Γενικά κάνει δουλίτσα. Το Swapper2 τώρα είναι μια εφαρμογή όπου δημιουργεί ένα αρχείο στην sd όσα mb θες εσύ και όταν γεμίσει η ram του κινητού από διάφορες εφαρμογές χρησιμοποιεί αυτό το αρχείο σαν extra ram. Το Swapper μπορείς να το βρεις στο Play Store. Έχω την εντύπωση και το seeder αλλά δεν είμαι σίγουρος.. θα το κοιταξω..ευχαριστω. Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Γεια σας φιλοι μου...Εχω να μπω αρκετους μηνες λογω διαφορων υποχρεωσεων,και χαιρομαι που επιτελους επεστρεψα!! :) Στο θεμα μας τωρα..Χρησιμοποιω το X8 σχεδον 2 χρονια.Το εχω softbrickαρει απειρες φορες,και μια φορα hard brick,μεσα στην αναζητηση της τελειας ρομ και του τελειου κερνελ.!Και εχω καταληξει στο εξης συμπερασμα.Μια ειναι η κορυφαια ρομ σε επιδοσεις για το Χ8.Και ενας ειναι ο πραγματικα κορυφαιος κερνελ. Ρομ: Shin_Engin3_RNR_IX_MM. Κερνελ: Alfs8_SDE_Final (by Pilu). Σε συνδυασμο με τον Go Launcher,το κινητο τα φραζει σε ολα τα κινητα της κατηγοριας του.Προσωπικα το δικο μου επειδη παει μεχρι 825,τα εφραζε σε επιδοσεις και στο galaxy ace,(ετσι εδειχναν τα benchmarks). Ο συνδυασμος Shin+Alfs(ο go launcher προαιρετικα)κανει το κινητο ταχυτατο.Τοσο smooth συνδυασμο δεν εχω δει.. ! Οριστε και τα τεστ : Edit:Οι αλλες 2 εικονες ειναι για να δειτε ποιους κερνελς και ποιες (custom) ρομς εχω χρησιμοποιησει. Εdit2:Παντα στα benchmarks βαζω να συμμετεχει και η sd card στις μετρησεις! Edited March 23, 2013 by AndroX Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Βασικά εσένα χτυπάει πολύ ψηλά ο επεξεργαστής. Δοκίμασε μια μέτρηση στα 748 και πες μου αποτέλεσμα να δούμε που βρίσκεται σε σχέση με τη GDX+Alfs v09c του δικού μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Οκ.περιμενε λιγο και ανεβαζω! Edit:Οριστε και οι μετρησεις στα 748 mhz! Edited March 23, 2013 by AndroX Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Δε ξέρω γιατί αλλά εμένα στη cpu μου πιάνει μόνο 757 ενώ εσένα 4000+.. Περίεργο αλλά θα το κοιτάξω αύριο και θα ποστάρω screenshot.. Με ποιά έκδοση του quadrant δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Δοκιμασα με το Quadrant Advanced version 1.1.6 Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Αν μπορείς δοκίμασε με την έκδοση 2.1.1! Ανεβάσω screen με αυτή την έκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Οκ το κατεβαζω και το βαζω.! Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31060&stc=1&d=1364083498 Εδώ η GDΧ v031b και Αlfs v08c.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Λοιπον,το ετρεξα και εγω,μου εχει βγαλει πιο μεγαλο σκορ στα 748 mhz απο το δικο σου,και τωρα το τρεχω και στα 806 να δω ποσο θα βγαλει και ανεβαζω αμεσως pics. Edit:Πρωτη εικονα στα 748,δευτερη στα 806. Edited March 24, 2013 by AndroX Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Έκανα άλλη 1 μέτρηση και έβγαλα συνολικά 801 και εγώ! Ανεβάζω το ss! http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31063&stc=1&d=1364084741 Edited March 24, 2013 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts