antonis87 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 δεν τον δοκίμασα. δώσε ένα link να το δοκιμάσω και εγώ και θα σου πω. πάντως δεν λειτουργεί το GPS καθόλου. ελπίζω να το διορθώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefan0s Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Παιδια καλησπέρα. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ αυτο αλλα θα κανω μια ερωτηση σχετικά με αναβαθμιση Χ8. Οταν λοιπον κανω αναβαθμιση android με USB και με το PC Companion, μου κολλάει στο βημα 4 εκει που λεει "απενεργοποιειστε το κινητο για 5 δευτ και μετα συνδεστε ξανα το usb πατώντας ταυτοχρονα το κουμπι της επιστροφης κατω δεξια". Οταν λοιπόν το κανω αυτό με κολάει ολο το συστημα με μια μονημη κλεψυδρα στα windows ενω δεν ανταποκρινεται τιποτα. Το κινητο απο την αλλη απλά φορτιζει μεσω usb. Η μπαρα της ενημερωσης στο pc companion δεν ξεκιναει καν να γεμιζει ενω πριν στο download του λογισμικού δουλευαν ολα ρολοι. Γνωριζει καποιος κατι? Βασικά μπερδευομαι εκει που λεει "απενεργοποιειστε το κινητο για 5 δευτ και μετα συνδεστε ξανα το usb πατώντας ταυτοχρονα το κουμπι της επιστροφης κατω δεξια". Ισως δεν κανω κατι καλά? Ο μονος τροπος επαναφορας του υπολογιστή μετά εινα το RESET. Καποια βοηθεια? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν κάνεις οτι σου λέει το πρόγραμα σωστά , τότε το πιθανότερο είναι να σε μππλοκάρει το firewall/antivirus που χρησιμοποιείς. Απενεργοποίησέ το και ξαναδοκίμασε. Κάποτε με το COMODO αναγκάστηκα να το κάνω uninstall για να αναβαθμίσω το κινητό μου. Παράθεση Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Γνωρίζει κανένας τι πρέπει να κάνουμε για να χτυπάει το κινητό από το ηχείο του και όχι μέσα από τα ακουστικά του bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 δεν τον δοκίμασα. δώσε ένα link να το δοκιμάσω και εγώ και θα σου πω. πάντως δεν λειτουργεί το GPS καθόλου. ελπίζω να το διορθώσει. Το έχει εκεί πού λέει Attached files http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Γνωρίζει κανένας τι πρέπει να κάνουμε για να χτυπάει το κινητό από το ηχείο του και όχι μέσα από τα ακουστικά του bluetooth? Θα πρέπει στο κινητό ο ήχος να είναι ενεργοποιημένος.Θα χτυπάει όμως και στο bluetooth αλλά και στο κινητό. Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis67 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Το destinator 9 δουλευει σε αυτο το τηλεφωνο η ειναι μονο για windows ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Το destinator 9 δουλευει σε αυτο το τηλεφωνο η ειναι μονο για windows ?? Σχετικά με τα προγράμματα πλοήγησης για το Android συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ρε παιδια πως μπορω να κανω update τις Rom? Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ρε παιδια πως μπορω να κανω update τις Rom? Μιλάς για ανεπίσημο ή επίσημο update; Ρίξε μια ματιά και εδώ στους οδηγούς. Υπάρχουν αρκετοί και για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ρε παιδια πως μπορω να κανω update τις Rom? Φλασάρεις την νέα έκδοση και κάνεις reboot. Και δεν πειράζεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο Install την νέα και reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Στην GingerBread 2.3.4 υπαρχει καποιο module για multitouch? Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosS9 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Παιδιά έκανα αναβάθμιση, αλλα μια εφαρμογή (navigator) έμεινε στην κάρτα sim και δεν μπορώ να κάνω πάλι install η κάτι άλλο.. Κατέβασα μερικά προγραμματάκια, και παρόλο που βλέπω την εφαρμογή μέσα στην sim, δεν μπορώ να κάνω install η κάτι άλλο για να γίνει πάλι χρήσιμη.. Ξέρει κάποιος λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Γειας σας παιδιά! Κατεβάζω διάφορες εφαρμογές από το android market και πολλές από αυτές ούτε καν που εμφανίζονται στα εικονίδια :( γιατί συμβαίνει αυτό; Ε μετά πάω και τις κάνω απεγκατάσταση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παιδιά έκανα αναβάθμιση, αλλα μια εφαρμογή (navigator) έμεινε στην κάρτα sim και δεν μπορώ να κάνω πάλι install η κάτι άλλο.. Κατέβασα μερικά προγραμματάκια, και παρόλο που βλέπω την εφαρμογή μέσα στην sim, δεν μπορώ να κάνω install η κάτι άλλο για να γίνει πάλι χρήσιμη.. Ξέρει κάποιος λύση? Είσαι σίγουρος ότι βρίσκεται στη SIM και όχι στην microsd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosS9 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Είσαι σίγουρος ότι βρίσκεται στη SIM και όχι στην microsd; Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα? Έτσι υπέθεσα.. Ασε που όταν έβαζα ένα πρόγραμμα μου έλεγε ότι δεν έχω κάνει partition την κάρτα.. (Έχω βάλει μια 8 giga) Πάντως ένα πρόγραμμα, το eFile, γραφει sd card μεσα.. Help !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 καλησπερα παιδια!!εχω μπει και εγω στο τρυπακι να κανω αναβαθμιση το δικο μου x8..εχω βρει εναν οδηγο ο οποιος μ φαινεται αρκετα απλος http://myplaisio.gr/easy-guides/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-a%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-xperia-x8-%CE%B1%CF%80%CF%8C-21-%CF%83%CE%B5-android-229 αλλα εχω καποιες αποριες... 1:ποσο ασφαλεις ειναι μια τετοια κινηση??? 2:υπαρχει περιπτωση να μαυρισει το κινητο??δηλαδη υπαρχει περιπτωση σ καποιο βημα να παω να του κανω reboot και να μην ανοιγει??και αν ναι,υπαρχει τροπος αντιμετωπισης εκτος απο την ανακυκλωση?? 3:επειδη δεν μπορω να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες καθως ειναι παρα πολλες και το πιθανοτερο ειναι να μν καταλαβαινω τιποτα υπαρχει καποιος οδηγος που να τα εξηγει ακομα πιο απλα??(ποσο πιο απλα τα θες θα μ πειτε...) 4:τι παραπανω μπορει να εχω με την συγκεκριμενη εκδοση(εκτος απο το να αποθηκευω εφαρμογες στη s.d???εχω την 2.1.1 Ευχαριστω για τον χρονο σας και περιμενω τις απαντησεις σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Δες αυτό και δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Από την στιγμή που παίρνεις τέτοιο ρίσκο, κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ασφάλεια..αλλιώς μείνε στην επίσημη.. Πρώτα φίλε μου θα γίνεις root και θα εγκαταστήσεις επιτυχώς το xrecovery και μετά τα υπόλοιπα.. Λοιπόν για root θα μπεις στο παρακάτω link.Αν έχεις windows 7, θα κατεβάσεις μόνο το superoneclick, αν έχεις xp, και τους drivers. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286524 Όταν τα καταφέρεις, στο συρτάρι των εφαρμογών θα εγκατασταθεί μία εφαρμογή, superuser, αν ναι είσαι root πλέον. Μπες στο market και κατέβασε το busybox installer και κάνε εγκατάσταση το busybox.Μετά μπες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970842 και κατέβασε αυτή την εφαρμογή, κάνε την εγκατάσταση με κάποιον file manager Την εφαρμογή, άνοιξε την και κάνε εγκατάσταση (έτσι απλά) το xrecovery. Για επαλήθευση, κάνε επανεκκίνηση το κινητό και μόλις εμφανιστεί το logo της sony ericsson πάτα πολλές φορές το πλήκτρο back.Αν σου εμφανίσει ένα μενού που δεν έχεις ξαναδεί, είσαι οκ και με το κεντρικό πλήκτρο στην επιλογή reboot phone κάνε επιλογή. Μέχρι εδώ σου εγγυώμαι εγώ ότι είσαι ασφαλείς.. Κάνε πρώτα αυτά και εδώ είμαστε για τα περαιτέρω.. Επίσης όταν είσαι στο μενού του xrecovery τα πλήκτρα + και- που βρίσκονται πλαγίως του κινητού σου είναι για πλοήγηση, το κεντρικό για επιλογή και το back για επιστροφή Edit: Και ναι..μπορώ να σου σώσω το κινητό σου..έστω και αν το service της sony ericsson δεν μπορεί... Edited August 1, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) οκ παιδια!!ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!θα το δοκιμασω οποτε μπορω και αν υπαρξει καποιο προβλημα σας ενημερωνω!!! αα..και κατι ακομα..εχω ενα προβλημα με το wi-fi..ενω συνδεεται κανονικα στο δικτυο του σπιτιου ειναι μερικες φορες που οταν παω να μπω σε καποια σελιδα μου λεει οτι η σελιδα δεν ειναι διαθεσιμη και ουσιαστικα βγαζει την σελιδα που εμφανιζεται οταν δεν εχω συνδεθει σε καποιο modem και δεν εχω ιντερνετ...δεν το κανει συνεχεια αλλα τωρα τελευταια το κανει συχνα-πυκνα..μηπως ξερετε τι παιζει???? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited August 2, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Γεια σας πριν λίγο πήρα στα χέρια μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο... αρχικά θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να απενεργοποιήσω τη δόνηση κατά το ξεκλείδωμα του κινητού... και για νέες απορίες σίγουρα θα ξαναστείλω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Έκανα root το κινητό μου κατέβασα την rom που ήθελα από εδώ και έκανα εγκατάσταση μέσω του xrecovery. Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό "παγώνει στην οθόνη εκκίνησης της froyobread. Κάποια ιδέα? Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Έκανα root το κινητό μου κατέβασα την rom που ήθελα από εδώ και έκανα εγκατάσταση μέσω του xrecovery. Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό "παγώνει στην οθόνη εκκίνησης της froyobread. Κάποια ιδέα? Προφανώς πριν το reboot δεν έκανες factory reset (full wipe) Βγάλε την μπαταρία άστο 30δευτερόλεπτα, ξαναβάλτη, και μόλις εμφανιστεί το logo της sony ericsson προσπάθησε να ξαναμπείς xrecovery.πήγαινε backup and restore και κάνε restoreτην προηγούμενη που έκανες backup.θέλω να πιστεύω...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Προφανώς πριν το reboot δεν έκανες factory reset (full wipe) Βγάλε την μπαταρία άστο 30δευτερόλεπτα, ξαναβάλτη, και μόλις εμφανιστεί το logo της sony ericsson προσπάθησε να ξαναμπείς xrecovery.πήγαινε backup and restore και κάνε restoreτην προηγούμενη που έκανες backup.θέλω να πιστεύω...; Είχες δίκιο! Δεν είχα κάνει factory reset (full wipe)!! Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Εισαγωγή: Δεν φταίνε οι custom roms επειδή κόλλησε το κινητό σας Οι developers πριν παρουσιάσουν την rom τους, την έχουν τεστάρει άπειρες φορές.. Κάτι έχετε κάνει λάθος εσείς.Το ότι έχει συμβεί στο κινητό σας, γίνεται επειδή, κάτι δεν κάνατε σωστά.. Ερωτήσεις προβλήματος: Το κινητό μου έχει κολλήσει στο logo της sony ericsson, Το κινητό μου ανοίγει και σβήνει, Το κινητό μου δεν ανοίγει και όταν πάω να το ανοίξω αναβοσβήνει ένα κόκκινο λαμπάκι, Το κινητό μου δεν ανοίγει καν μόνο, όταν το συνδέσω στον φορτιστή. Και πολλά αλλά παρόμοια.. Διάγνωση: Συγχαρητήρια! Μόλις καταφέρατε να κάνετε το κινητό σας,νέον ταμπέλα-συσκευή που αναβοσβήνει και διαφημίζει την sony ericsson Λύσεις: -Το στέλνω στο επίσημο service της sony ericsson για επισκευή και περιμένω φοβούμενος, να μην καταλάβουν ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι από δικό μου πείραγμα του software, και να χρειαστεί να πληρώσω την επισκευή ακριβώς όσο πλήρωσα να το αγοράσω.. -Ακολουθώ τον παρακάτω οδηγό, και νιώθω τόσο cool πού πραγματικά έχω τον έλεγχο του κινητού μου.. Βασικά βήματα: Σε οποίους δεν ανοίγει ή αναβοσβήνει ένα κόκκινο λαμπάκι, σημαίνει ότι η μπαταρία έχει αποφορτιστεί.Μην το βάλετε στον φορτιστή της μπρίζας, δεν θα φορτίσει απλώς θα δώσει προσωρινό ρεύμα απευθείας στο κινητό για να ξεκινήσει ο bootloader. Βγάλτε την μπαταρία, ξαναβάλτε τη και συνδέστε το στον υπολογιστή μέσο usb. Περιμένετε μέχρι το κόκκινο λαμπάκι να μείνει συνέχως αναμμένο, κάποια στιγμή θα πρασινίσει και θα ξανάανοίξει μόνο του. Αποσύνδεση και βγάζουμε την μπαταρία. Γι αυτούς που δεν ανοίγει το κινητό τους ή αναβοσβήνει κόκκινο λαμπάκι, δεν ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα.. -Κατεβάζουμε το SEUS από εδώ: http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/xperiax8?cc=my&lc=en Ακολουθούμε τις οδηγίες και κάνουμε update την τελευταία επίσημη αναβάθμιση Χρειάζεται τουλάχιστον 10% ενέργεια μπαταρίας Δεν μου κάνει update το SEUS και μου λέει ότι έχω το τελευταίο update! τι κάνω; Η τελευταία και πιο σίγουρη λύση.Έστω και αν έχεις 2% μπαταρία είναι αυτή (και πρώτη για αυτούς που έχουν πρόβλημα ενέργειας όπως ανάφερα και στην αρχή): -Κατεβάζουμε το flash tool από εδώ: http://www.multiupload.com/7H4JT35B6G Το κάνουμε extract σε έναν καινούργιο φάκελο.Τον ανοίγουμε και στον φάκελο drivers, κάνουμε install τους drivers.Ελαχιστοποιούμε το παράθυρο και μπαίνουμε εδώ, για να κατεβάσουμε το update του x8: http://www.multiupload.com/XLV6AA41DB -Μόλις κατέβει το update (δεν το κάνουμε extract) το κάνουμε αντιγραφή στο ελαχιστοποιημένο παράθυρο του flash tool μέσα στον άδειο φάκελο του firmware -απενεργοποιούμε το antivirus, και στον φάκελο του flash tool υπάρχει ένα πρόγραμμα , x10 flasher, το ανοίγουμε, κλικάρουμε την επιλογή flash, κλικάρουμε οκ και περιμένουμε τις οδηγίες μόλις αρχίσει μία μπάρα να φορτώνει, είναι η στιγμή που πρέπει να χαμογελάσουμε.. Αποσυνδέεστε το κινητό σας, ανοίξτε το, φορτίστε το καλά.Αν πάτε ρυθμίσεις/και σχετικά με το τηλέφωνο, θα δείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση λογισμικού, αλλά όχι το αντίστοιχο basedand και kernel... Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε update μέσο SEUS μιας και θα αναγνωρίζει πλέον ότι δεν έχετε το τελευταίο update!!! Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιον moderator αν μπορεί ο ίδιος να τον συμπεριέλαβει στους οδηγούς του forum, μιας και εγώ δεν έχω αυτή την δυνατότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Γεια σας παιδιά. Το πρόβλημα με την κάμερα και το συγχρονισμό του βίντεο στην gingerbread λύθηκε! Επιτέλους έχουμε κάμερα στα 3.2 MP :) Μπορείτε να δοκιμάσετε τη rom απο εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts