Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

""Working flash browser"" omg. . . . . τα καταφεραν τελικα τα αλανια. . . . αυτο που σου δινουν να κατεβασεις που το βαζεις?

στην καρτα μνημης και το κανεις εγκατασταση απο εκει!εφαρμογη browser ειναι την ειχα και στο iphone

στην καρτα μνημης και το κανεις εγκατασταση απο εκει!εφαρμογη browser ειναι την ειχα και στο iphone

την βαζω στην καρτα μνημης και μετα την κανω εγκατασταση μεσω πχ astro file manager και καθαρησα. . . . αυτο ειναι ολο και μετα μπορω να μπαινω και σε webpages σαν το ΖΟΟ ή σαν αυτηντου Anntenalive tv??

παιδια εχω κανει root το x8 μου εχω ψαξει αρκετα και δεν βρισκω καποιο τροπο να μεταφερω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης και να αλλαξω τον προορισμο εγκαταστασης τους.ας μου ριξει καποιος τα φωτα του.αναλυτικα παρακαλω.ευχαριστω προκαταβολικα :-)
X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz

παιδια εχω κανει root το x8 μου εχω ψαξει αρκετα και δεν βρισκω καποιο τροπο να μεταφερω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης και να αλλαξω τον προορισμο εγκαταστασης τους.ας μου ριξει καποιος τα φωτα του.αναλυτικα παρακαλω.ευχαριστω προκαταβολικα :-)

Αν έχεις android 2.1 βάλε το link2sd. Οδηγό θα βρεις εδώ στο myphone. Αν έχεις android 2.2+ (custom rom δηλαδή) στην διαχείριση εφαρμογών μπορείς να διαλέξεις μεταφορά στην κάρτα η στο τηλέφωνο

Sent from my X8 using Tapatalk

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την άποψη σου φίλε superuser!

Καλωσηρθες salerosa :-) Αυτό γίνεται για εξοικονόμηση ενέργειας. Αν θες το wifi να είναι πάντα ενεργοποιημένο, θα πας στις ρυθμίσεις, ασύρματο και δίκτυα, ρυθμίσεις wifi και εκεί στη λίστα με τα δίκτυα θα πατήσεις το κουμπί menu της συσκευής σου (τέρμα αριστερά!) Και θα επιλέξεις σύνθετα. Τέλος, εκεί που λέει πολιτική αδράνειας, θα επιλέξεις "ποτέ" και είσαι έτοιμη ;-) Ίσως κάπου σκαλώνει και δεν επανασυνδέεται όποτε κανε αυτή τη ρύθμιση να είσαι οκ

Έφτιαξε! Έφτιαξε! :D

Τελικά είχες δίκιο!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Δεν μου λέτε αν είσαι μέσα στο facebook μπορείς να αντιγράψεις κάποιες φωτο αν θέλεις στην μνήμη του τηλεφώνου;

Έφτιαξε! Έφτιαξε! :D

Τελικά είχες δίκιο!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Δεν μου λέτε αν είσαι μέσα στο facebook μπορείς να αντιγράψεις κάποιες φωτο αν θέλεις στην μνήμη του τηλεφώνου;

Να 'σαι καλά :-) Για τις φωτο δεν το δοκίμασα αλλά δεν νομίζω να γίνεται. Καλύτερα μπες από το m.facebook.com και από εκεί αφου είσαι από τον browser γίνεται με παρατεταμένο πάτημα να αποθηκεύσεις ο,τι φωτο θες

οριστε φιλε μου. . . . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294953 εδω ειναι ο οδηγος. . . . καλη επιτυχεια. . .!!! :) και καλη απολαυση. . . .!!!

Μήπως μπορεί κάποιος που είναι root αλλά με το original λειτουργικό να ανεβάσει κάπου το original ringtone της SE? Γιατί στις custom Rom δεν το έχουν και μου λείπει... :-) :-)

Καλησπερα μια ερωτηση....πως μπαινουν 160 χαρακτηρες στα μηυματα στην 2.1 εκδοση..??

ευχαριστω πολυ

νταξει το βρηκα τελικα ;)

Edited by NIO21

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι θα προτείνατε σαν Launcher για το X8;

Με ενδιαφέρει να μην αυξάνει πολύ τη κατανάλωση μπαταρίας και να δουλεύει χωρίς κολλήματα.

Βασικά είμαι μεταξύ του ADW Launcher και του LauncherPro, ποίος πιστεύεται ότι είναι καλύτερος;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, είναι δυνατόν να μου στείλει κάποιος το build.prop για το customisation 1242-4845; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Administrators
Τι θα προτείνατε σαν Launcher για το X8;

Με ενδιαφέρει να μην αυξάνει πολύ τη κατανάλωση μπαταρίας και να δουλεύει χωρίς κολλήματα.

Βασικά είμαι μεταξύ του ADW Launcher και του LauncherPro, ποίος πιστεύεται ότι είναι καλύτερος;

Διάβασε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282395

Ότι ισχύει για όλους ισχύει και για τη δική σου συσκευή.

Modpic.gif

καλησπερα σε ολους,εχω το χ8 απο το πασχα και πολυ συχνα στα καλα καθουμενα μου κλειδωνει την sim και ζηταει ξανα το pin για να ανοιξει οπως κανει το πρωι που το ενεργοποιω.Εχει κανεις αλλο ς αυτο το προβλημα???????

Παιδες το κινητο μολις το αγοραζεις εχει μπαταρία μέσα;Θέλω να πώ είναι γεμάτη?Ή θα χρειαστεί να το φορτίσω;
http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

• Administrators
Παιδες το κινητο μολις το αγοραζεις εχει μπαταρία μέσα;Θέλω να πώ είναι γεμάτη?Ή θα χρειαστεί να το φορτίσω;

Το φορτίζεις μέχρι να γεμίσει και μετά παίζεις κανονικά. Δεν υπάρχει εδώ η λογική των πολύωρων φορτίσεων/ πλήρων αποφορτίσεων. Και σε γενικές γραμμές ενδείκνυται να μην αφήνουμε τη μπαταρία να πέφτει κάτω του 10% όσο αυτό είναι εφικτό.

Modpic.gif

α οκ!Ρωτάω γιατι τοσα χρονια στα unboxing Που βλέπουμε όλα τα Αμερικανάκια με το που ανοίξουν το κουτί,ανάβουν την συσκευη και δώσεεε:D
http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

Το ίδιο κάνε κι εσύ. Η μπαταρία είναι φορτισμένη στο 50% περίπου. Χωρίς να την φορτίσεις παίξε με το κινητό μέχρι να την αποφορτίσεις και στη συνέχεια κανονικές φορτίσεις, όχι χρόνια ολόκληρα. Περισσότερα εδώ.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καποιος αν μπορει να ποσταρει καποια λινκ για οφλαιν χαρτες και να προτεινει καποιν αξιολογο για χ8?
X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz

καποιος αν μπορει να ποσταρει καποια λινκ για οφλαιν χαρτες και να προτεινει καποιν αξιολογο για χ8?

Φίλε αυτό που ζητάς δεν μπορεί να γίνει. Για πρόταση, από όσα δοκίμασα περισσότερο ευχαριστημένος έμεινα με το Navigon

Παιδια οπως υπαρχει στον υπολογιστη το registry booster...υπαρχει τιποτα παρομοιιο για το κινιτο??

Ψάξε στο market, έχει ένα σωρό..

κατι καλο εχετε να προτεινετε?

Όλα τη ίδια δουλειά κάνουν..Κοίτα για τα 5άστερα! για να έχουν 5 αστέρια είναι κορυφαία!

Edit: και αν δείς βελτίωση, πες μου ποιο έβαλες να το βάλω και εγώ

Edited by superuser_78

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8