nevro22spartis Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ξερει κανεις αν υπαρχει το προγραμματακι leleja σε android 2.1, τα android δεχονται εφαρμογες .jar? :wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 γεια σας παιδια λοιπον μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να αναγνωριζει κοινουμενες εικονες????παλαιοτερα ειχα το κ660i και εχω παρα πολλες κοινουμενες εικονες αλλα δεν τισ ανοιγει το κινητο....αα εχει βγει κανενα προγραμμα για να μπορουμε να κανουμε φακελους???πχ. στις εικονες στα βιντεο κ.α. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppapp2 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Είχα και εγώ το ίδιο θέμα με αντίστοιχη θήκη. Δοκίμασε να το βγάλεις από τη θήκη, φόρτισε το, και δες αν κρατάει περισσότερο! Ε δε νομιζω να φταιει η θηκη που πεφτει η μπαταρια...!! Διαβασα εδω οτι ολοι λιγο πολυ λενε οτι δε κραταει πολυ.. Ευχαριστω παντως για την προταση θα το κοιταξω γιατι δεν εχω βρει ξατι αλλο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ax Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Γεια σας και καλώς σας βρήκα. Εχω ένα πρόβλημα. Εχω κάνει root το x8 μου έβαλα το root explorer και έκανα move κάποιες εφαρμογές από το system σε έναν φάκελο στην κάρτα μνήμης. Ουσιαστικά ήθελα να τις σβήσω, αλλά τις έβαλα στην κάρτα για backup. Ενώ από τον root explorer φαίνεται ότι ελευθερώθηκε χώρος στην εσωτερική μνήμη του κινητού, από τις ρυθμίσεις του κινητού ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος μένει ο ίδιος, δηλαδή δεν ενημερώνεται η ένδειξη με αποτέλεσμα να μου βγάζει ότι υπάρχει λίγος ελεύθερος χώρος. Δοκιμάσα restart και κάποιες εφαρμογές για διαγραφή ιστορικού και cache αλλά τίποτα. Εχετε κάποια ιδέα? Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Το διαβασε κανεις αυτο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294210 Εκανε κανενας αυτη την αναβαθμιση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Ενδιαφέρομαι άμεσα για το X10 mini, αλλά λόγω της προσφοράς (145 ευρώ), δεν το βρίσκεις εύκολα - ειδικά από Oteshop που το θέλω. Η ερώτηση είναι η εξής: Αν εξαιρέσεις την camera, flash και μέγεθος, έχει άλλη ουσιαστική διαφορά με xperia X8; Το λέω γιατί και αυτό μικρό είναι και έχει 50 ευρώ διαφορά, τα οποία είναι μέσα στο budget μου. Ουσιαστικά το συν του X8 είναι νομίζω η μεγαλύτερης ανάλυση οθόνη του. Ποια είναι η γνώμη σας; Είστε ευχαριστημένοι με το X8;; 1 Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nten Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Ενδιαφέρομαι άμεσα για το X10 mini, αλλά λόγω της προσφοράς (145 ευρώ), δεν το βρίσκεις εύκολα - ειδικά από Oteshop που το θέλω. Η ερώτηση είναι η εξής: Αν εξαιρέσεις την camera, flash και μέγεθος, έχει άλλη ουσιαστική διαφορά με xperia X8; Το λέω γιατί και αυτό μικρό είναι και έχει 50 ευρώ διαφορά, τα οποία είναι μέσα στο budget μου. Ουσιαστικά το συν του X8 είναι νομίζω η μεγαλύτερης ανάλυση οθόνη του. Ποια είναι η γνώμη σας; Είστε ευχαριστημένοι με το X8;; και εγω αρχικα για το χ10 μινι προ ημουνα. το απλο εχει ενσωματομενη μπαταρια σε σχεση με το προ και δεν το ηθελα. αλλα οταν ειδα το χ8 μου αρεσε το μεγεθος της οθονης. δεν ειναι πολυ μεγαλη σαν του χ10 ουτε μικρη σαν του χ10μινι. η καμερα δεν με νοιαζει γιατι δεν την χρησιμοποιω. το ασπρο ειναι ενα θεμα (για να λες οτι θελεις το μινι αρα θες μαυρο) αλλα με λιγο ψαξιμο ισως το βρεις. Edited February 5, 2011 by zxr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Μπορούμε να δούμε ποια εφαρμογή μπήκε στο ιντερνετ και πόσα δεδομένα αντάλλαξε;;; Γιατί <<κάτι>>(??) μου "έφαγε" 80ΜΒ!!! Αν και νομίζω ότι βρήκα κάποιες ύποπτες εφαρμογές με βάση αυτές που έτρεχαν εκείνη την ώρα... 1 Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 καλησπερα εχω προβλημα με αποστολη sms δεν στελνει τιποτα . εχει την 2.1 εκδοση . Πρεπει να μην εχει το sms κεντρο της cosmote. μιλησα με SE και μου ειπαν να περασω απο πανω παλη την 2.1 οπως και εκανα αλα το προβλημα παραμενει καμια ιδεα? 1 Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Talos Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Γειά σας παιδιά,απο τότε που πήρα το X8 πριν απο ένα μήνα και πολύ λέω ποτέ δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ σε δίκτυο 3G και άνω. Δεν βγάζει καν το σηματάκι ενώ ταυτόχρονα τα άλλα κινητά έχουν HSDPA. Έχω κατεβάσεις τις ρυθμίσεις της Cosmote αλλά δεν γίνεται τίποτα. Καμία ιδέα? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited February 10, 2011 by _Talos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskasta Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ XPERIA X8 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ROOT.ΕΨΑΞΑ ΕΜΑΘΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ROOTαρω ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΝ ΤΟ ROOTαρω Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ??? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited February 9, 2011 by zxr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Όχι. Θα χρειαστεί να το επαναφέρεις για να σε καλύπτει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskasta Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) ΟΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited February 9, 2011 by zxr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Όχι. Θα χρειαστεί να το επαναφέρεις για να σε καλύπτει η εγγύηση. πως γίνεται να επαναφέρεις το κινητό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 πως γίνεται να επαναφέρεις το κινητό? Το συνδέεις με το seus ή με το pc companion και περνάς την τελευταία έκδοση.... 1 Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetlittletiger Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 παιδια γνωριζει κανεις πωσ περναμε μουσικα αρχεια σε xperia x8? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καλησπέρα, Έχω το Χ8 εδώ και 2 μήνες και έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα: 1. Αρκετές φορές όταν καλώ κάποιον ακούω τον τόνο κλήσεις εις διπλούν, σαν να χτυπούν 2 γραμμές. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω πότε συμβαίνει και πότε όχι 2. Μερικές φορές κάνω κλήση, χτυπάει μια φορά και πέφτει η γραμμή. Μπορεί να το κάνει και 3 φορές συνεχόμενα μέχρι να πιάσει κανονικα. Αυτό συμβαίνει με διαφορετικούς αριθμούς. (εννοείται οτι έχω καλό σήμα και το έχω αναφέρει στον πάροχο και μου είπαν οτι είναι θέμα τηλεφώνου) 3. Αν ρυθμίσω ένα ολοήμερο συμβάν στο ημερολόγιο κάθε λίγο και λιγάκι μου χτυπάει ειδοποίηση. Ό,τι και να κάνω συνεχίζει να χτυπάει μετά από μερικά λεπτά και μόνο αν σβήσω εντελώς το συμβάν δεν ξαναχτυάει! 4. Κάποιες στιγμές κολλάει δραματικά! Ιδίως όταν έχω ανοιχτη την κίνηση δεδομένων, όχι το wifi. Ελπίζω να μην σας κούρασα.... αλλά αρχίζω και χάνω την υπομονή μου με τα θέματα αυτά... Καμιά βοήθεια - πρόταση ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καλησπέρα, Έχω το Χ8 εδώ και 2 μήνες και έχω παρατηρήσει τα εξής προβλήματα: 1. Αρκετές φορές όταν καλώ κάποιον ακούω τον τόνο κλήσεις εις διπλούν, σαν να χτυπούν 2 γραμμές. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω πότε συμβαίνει και πότε όχι 2. Μερικές φορές κάνω κλήση, χτυπάει μια φορά και πέφτει η γραμμή. Μπορεί να το κάνει και 3 φορές συνεχόμενα μέχρι να πιάσει κανονικα. Αυτό συμβαίνει με διαφορετικούς αριθμούς. (εννοείται οτι έχω καλό σήμα και το έχω αναφέρει στον πάροχο και μου είπαν οτι είναι θέμα τηλεφώνου) 3. Αν ρυθμίσω ένα ολοήμερο συμβάν στο ημερολόγιο κάθε λίγο και λιγάκι μου χτυπάει ειδοποίηση. Ό,τι και να κάνω συνεχίζει να χτυπάει μετά από μερικά λεπτά και μόνο αν σβήσω εντελώς το συμβάν δεν ξαναχτυάει! 4. Κάποιες στιγμές κολλάει δραματικά! Ιδίως όταν έχω ανοιχτη την κίνηση δεδομένων, όχι το wifi. Ελπίζω να μην σας κούρασα.... αλλά αρχίζω και χάνω την υπομονή μου με τα θέματα αυτά... Καμιά βοήθεια - πρόταση ? Ξαναπερνα το λογισμικο παλι απο seus και δες αν φτιαξει. Δε νομιζω ομως. Πρεπει να οφειλεται σε hardware και ισως θελεις service... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Αυτό φοβόμουνα κι εγώ... ευχαριστώ για την απάντηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKONDRAS Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 :D ρε παιδια καλημερα !!! εχω παρει το χ8 με την προηποθεση οτι εχει gps εχει δεν λεω αλλα αυτο με χρεωνει ασηστολα. κατεβασα το igo 8 το αποθηκευσα στην καρατα sd αλλα δεν το ανοιγει καθολου, υπαρχει κανα gps KALO... που να μην με χρεωνει γιατι θελω 20 ευρω καρτα την ημερα.:mad: τι να κανω σασ παρακαλω βοηθεια εστω και να κανω περοιηγηση στου χαρτεσ αν οχι και πλοηγηση:shifty: σασ ευχαρηστω για τον χρονο σασ:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Καλώς ήρθες! Ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ευτυχής κάτοχος του Χ8 από χθες, με προβληματίζει αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω. Το gps δηλαδή δεν γίνεται να δουλέψει αυτόνομα, χωρίς ίντερνετ; Ας μας ξεκαθαρίσει κάποιος την κατάσταση, γιατί από χθες το απόγευμα έπεσε πολλή μελέτη και σκάλισμα της συσκευής... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 παιδια υπάρχει ολοκληρο session στο φορουμ που είναι ειδικά για προγράμματα για android. Πηγαίνετε εκεί και θα σας λυθούν όλες σας οι αποριες και για gps και για ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 να ρωτησω κατι, οταν το κινητο ειναι κλειστο,το ξυπνητηρι δεν λειτουργει??? εχω αυτην την υποψια εδω και 1 μηνα που εχω το κινητο...και τοιδιο συμβαινει και στο zte blade που εχω επισης. και τα 2 εχουν την 2.1 επανω. να υποθεσω οτι δεν υποστηριζουν αυτην λειτουργια η 2.1???? 1 Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Talos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 παιδιά το κινητό δεν συνδέεται καθόλου για να κατεβάζει δεδομένα,οι ρυθμίσεις είναι σωστές και η κίνηση δεδομένων είναι ενεργοποιημένη. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα hardware? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts