Jump to content

nevro22spartis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nevro22spartis

  1. Πας ρυθμισεις--->Ασυρματο και δικτυα--->Δικτυα κινητης τηλεφωνιας--->και ξετικαρεις την κινηση δεδομενων.
  2. Ρε φιλε κατεβασα και εγω το MultiPicture Live Wallpaper αλλα δεν υπαρχει στο μενου!! :wacko: δεν ανηκει στις εφαρμογες? Αν παω ρυθμισεις και μετα aplication το βρισκω αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα απο εκει...αρα τι κανω?? :blink:
  3. Δεν ειναι απαραιτητο να κανεις το update.δεν εχει και πολυ διαφορα! 2.1 ειναι ουτως ηαλλος! προβληματα υπαρχουν μ'αυτες τις ενημερωσεις αλλα πρεπει να τις ξανακανεις αν υπαρχει κατι τετοιο.Η ουσια ειναι να βγει η 2.2 για τα χ8 που οντως εχει διαφορα.μεχρι τοτε ειναι καλο να μενουμε στη αρχικη 2.1
  4. Λογικα αν συνδεεσαι πρωτη φορα στο router αυτο πρεπει να πας στις ρυθμισεις να βρεις το wifi να βρεις το ονομα του router σου και να πατησεις συνδεση! αν δεν συνδεεται κατι παιζει με τα καναλια και κατι πρεπει να αλλαξεις αλλα δεν το ξερω.(κοιτα τις προηγουμενες σελιδες,καπου ειναι απαντημενο)
  5. Φιλε τωρα εχει βγει καποιο samsung (δεν θυμαμαι το μοντελο) που αξιζει καλυτερα να το παρεις απο το χ8 γιατι εχει 2.2 εκδοση ενω το χ8 εχουν μεινει στην 2.1 και πιστεψε εχει διαφορα.μονο και μονο που με την 2.2(froyo) εγκαθιστας flash player αξιζει το samsung.
  6. Παιδες βγηκε και λελεμετρο για τους φανταρους απο το android market. Οσοι ειναι φανταροι χρειαζεται γιατι εκτος απο το να μετραει την θητεια εχει και πληροφορειες απο ολα τα στρατοπαιδα(κεντρα κ μοναδες)!
  7. Φιλε πρεπει να φορτισεις το τηλεφωνο 5-6 φορες για να ''ερθει στα ισια του'' η κανονικη χωριτικοτητα. Επισης απο οτι εχω καταλαβει η μπαταρια στο συγκεκριμενο πεφτει πολυ οταν κανεις πολλες κλησεις και μιλας αρκετα!
  8. Ναι αλλα εγω καθε βραδυ βαζω το τηλεφωνο σε λειτουργια ''flight mode'' και ετσι εξοικονομειται μπαταρια και το πρωι που το ξαναβαζω κανονικη λειτουργια ζητημα ειναι αν πεφτει η μπαταρια κατα 1%...!!! Οταν εκεινο το διαστημα εβαλα το ''Handcent sms'' με τις ιδιες κινησεις το βραδυ ''flight mode'' και το πρωι κανονικο, η μπαταρια τεραστια διαφορά(!!!) μεχρι και 25% κατω...!!(δεν ειχα πειραξει τιποτα αλλο..!!)
  9. Το εχω δοκιμασει αυτο που λες και οντως ρυθμιζεται ωραια το ledακι..αλλα το εσβησα γιατι ειχα την εντυπωση οτι πεφτει πολύ γρηγορα η μπαταρια..και δεν το λεω τυχαια..δεν ξερω αν τραβαει πορους το Handcent sms αλλα μου εριχνε την μπαταρια για πλακα... :cry:
  10. Υπαρχει εφαρμογη που να ρυθμιζει και να αλλαζει το χρωμα του led διπλα απο το ακουστικο που ειναι για τις κλησεις και τα μηνυματα..?? :confused:
  11. Παιδες αν ξερει καποιος ας μου πει... Πριν λιγες μερες αποφασισα να κατεβασω το ''Handsent sms'' και εστελνα απο αυτο μυνηματα.Ομως απο αυτην την μερα και μετα μου φαινεται οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα..δεν ξερω αν φταιει οντως αυτο αλλα με κανει να το πιστευω γιατι καθε βραδι εγω βαζω το χ8 σε ''flight mode'' λειτουργια και παλια αν ειχα μπαταρια πχ. 95% το πρωι το πολυ να μου εδειχνε 93% και αν..απο το ''Handsent sms'' και μετα στην ιδια λειτουργια μου δειχνει μεσα σε μια νυχτα πχ. 74 % μπαταρια με ''flight mode''(δηλαδη που να το αφηνα σε κανονικη λειτουργια).δεν ξερω :worry: μηπως τραβαει πορους απο καπου??? :worry:
  12. Σερνεις την οθονη αριστερα για να σου βγαλει της εφαρμογες και δεν στις εμφανιζει??
  13. Ρε παιδια πως θα γινει να βρουμε το προγραματακι leleja που μετραει τις μερες των φανταρων.?? Εδω το εχουν τα παλια τηλεφωνα και δεν μπορουμε να το βρουμε σε android ? :mad:
  14. Αδερφέ ΠΑΟΚαρα σε σχεση με το μηνυμα οταν πατησεις το εικονιδιακι των μηνυματων και εισαι μέσα εκει που λέει ''Νεο Μηνυμα'' θα πατησεις το κατω αριστερα πληκτρο και θα σου βγαλει δυο επιλογες.εσυ θα πατησεις ρυθμησεις και μετα θα πας εκει που λεει εξοικ. κοστους!! Τωρα για το αλλο που λες για τα προγραμματα που σβηστικαν δεν ξερω..(μπας και ειναι κακο σημαδι αποψε για το ματς)
  15. Φίλε η ειδοπιηση κλησεων που θελεις εσύ εχει να κανει μονο με την εταιρια που εισαι και οχι με την συσκευη.πρεπει να ρωτησεις σε καταστημα wind να σου πουνε που να παρεις τηλεφωνο η που θα στείλεις μηνυμα!
  16. Φιλε μην σε ανησυχει..ειναι οπως ειπες ο αισθητηρας..
  17. Για πες μας περισσοτερες πληροφοριες για το update..
  18. Ξερει κανεις αν υπαρχει προγραμα leleja για τους φανταρους σε android??
  19. Δεν ξερω αν ισχυει για συνδεση wind αλλα για καρτοκινητο έστελνες παλια μηνυμα την λεξη ''ΝΑΙ'' στο 1265 και ενοργοποιοταν η ειδοπιηση κλησεων...για δοκημασε..
  20. Ξερει κανεις αν υπαρχει το προγραμματακι leleja σε android 2.1, τα android δεχονται εφαρμογες .jar? :wacko:
  21. Απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου δεν βλεπω να μπορεις να αλλαξεις κατι.. τωρα αν γινεται μεσω καποιας εφαρμογης δεν γνωριζω! παντως στο qwerty πληκτρολογιο ειναι αρκετα μεγαλα τα γραμματα και το συνειθηζεις αμεσως..Εξαλου δεν ειναι τυχαιο που στα Android λογισμικα βαζουν τετοια πληκτρολογια..
  22. Οταν κατεβαζω απο το μαρκετ καποια εφαρμογη και συγκεκριμενα απο το εξατομικευση καποιο wallpaper μολις τελειωνει την εγκατασταση παω να το βρω απο τις ρυθμισεις και συγκεκριμενα στην ενδειξη ''εφαρμογες'' το βρισκω μεσα αλλα δεν μπορω να το ενεργοποιησω... :wacko: ξερεις κανεις τι γινεται?? :blink: Αφου αυτο το πληκτρολογιο που θελεις εσυ ειναι πιο δυσκολο...το χ8 εχει σαν υπολογηστη..πατας ευκολα και γρηγορα οποιο γραμμα θελεις χωρις να περιμενεις... ;)
  23. τι εννοεις με νουμερα??
  24. Αν κανεις update στο 2.1 οι επαφες δεν θα σου σβηστουν αν ειναι αποθηκευμενες στην sim....
  25. Ρε παιδια με την φωτογραφικη τι γινεται?? πως μπορουμε να κανουμε zoom?? δεν εχει πουθενα ουτε κουμπι ειδικο, ουτε μεσα στην οθόνη κατι αλλο...
×
×
  • Create New...