geovoul23 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 παιδιά μια ερωτησούλα που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί... υπάρχει πληκτρολόγιο για το Χ8 όπως του Χ10 mini??? δηλαδή με αριθμούς και Τ9, γιατί δεν βολεύει καθόλου το πλήρες, ούτε σε landscape... ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelopitsa Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ξέρει κανείς αν γίνεται να κατεβάσω από το μαρκετ και να τεθούν σε εφαρμογή διαφορετικά keyboards? έχω κατεβάσει μερικά και μου λέει πως για να δουλέψουν πρέπει να έχω το keyboard full το οποίο δε βρίσκω πουθενά για να το εγκαταστήσω. ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Είδα ένα χ8 σε ένα κατάστημα σε δείγμα βιτρίνας και η οθόνη ήταν γρατζουνισμένη αγρίως... Είναι πολύ ευαίσθητη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sectoras Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Είδα ένα χ8 σε ένα κατάστημα σε δείγμα βιτρίνας και η οθόνη ήταν γρατζουνισμένη αγρίως... Είναι πολύ ευαίσθητη; Ε δεν είναι και απο ζαφείρι η οθόνη.. μήπως αυτό που είδες είχε πάνω προστατευτικό και σου φάνηκε έτσι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ε δεν είναι και απο ζαφείρι η οθόνη.. μήπως αυτό που είδες είχε πάνω προστατευτικό και σου φάνηκε έτσι. μπα, μάλλον ταλαιπωρημένο δείγμα. Απλώς, πχ τα LG 505 που προφανώς περνούσαν την ίδια ταλαιπωρία δίπλα δεν είχαν κανένα σημαδάκι στην οθόνη. Και είπα μήπως παραείναι ευαίσθητη του χ8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) ξαναεκανα την εγκατασταση αλλα τωρα το προγραμμα root explorer ηταν διαφορετικο δεν ηταν οπως χθες που το εκανα.........ελπιζω αυτη τη φορα να εχει γινει.....:worry: υπαρχουν καποιες διαφορες για να το καταλαβω??? τελικα τιποτε δεν εγινε παλι το 1.6 Edited November 29, 2010 by thanostr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Είδα ένα χ8 σε ένα κατάστημα σε δείγμα βιτρίνας και η οθόνη ήταν γρατζουνισμένη αγρίως... Είναι πολύ ευαίσθητη; Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ευαίσθητη. Προσωπικά έχει τύχει να την ξύσω και με το νύχι και να μην πάθει τίποτα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 παιδιά μια ερωτησούλα που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί... υπάρχει πληκτρολόγιο για το Χ8 όπως του Χ10 mini??? δηλαδή με αριθμούς και Τ9, γιατί δεν βολεύει καθόλου το πλήρες, ούτε σε landscape... ευχαριστώ προκαταβολικά :) ναι ρε παιδια καλή φάση το κλασσικό πληκτρολόγιο...:) 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanikos Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Καλησπερα!προπαθησα να κανω αναβαθμιση στο Χ8 σε 2.1 και συμφωνα με υμφωνα με το update και το companion.με ενημερωνει πωσ το λογισμικο εγκατασταθηκε με επιτυχια..παρολαυτα κοιταζοντας τισ ρυθμισεις του τηλεφωνου γραφει πως το firmware ειναι 1.6(ακομη).επισης δεν παρατηρησα καμια αλλαγη στη λειτουργια του τηλεφωνου!μηπως μπορει καποιος να βοηθησει??ευχαριστω. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, δεν μπορώ να κάνω την εγκατάσταση με τίποτα. Κολλάει στο γίνεται λήψη και μετά μου βγάζει ότι η ενημέρωση ολοκληρώθηκε ενώ δεν είναι έτσι :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 παιδιά μια ερωτησούλα που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί... υπάρχει πληκτρολόγιο για το Χ8 όπως του Χ10 mini??? δηλαδή με αριθμούς και Τ9, γιατί δεν βολεύει καθόλου το πλήρες, ούτε σε landscape... ευχαριστώ προκαταβολικά :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3401342#post3401342 Παιδιά ψάξτε λίγο στο thread δεν έχει και 400 σελίδες όπως του x10mini. 3-4 σελίδες πριν είχε απαντηθεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeoMessi10 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 καλημέρα σε όλους, Υπάρχει έστω και ένας που να έχει κάνει την αναβάθμιση στην 2.1 με τον "κλασσικό" τρόπο, δηλαδή μέσο του PC Companion ή του Update Service??? Εγώ προσωπικά δοκίμασα εχθές αλλά δεν έγινε τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sectoras Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ευαίσθητη. Προσωπικά έχει τύχει να την ξύσω και με το νύχι και να μην πάθει τίποτα... Μου έπεσε απο 1 μετρο και δεν έχει ουτε δείγμα γρατζουνιάς :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thax Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Τους τηλεφωνικούς αριθμούς τους βγάζει στη μορφή 000-000-0000. Μάλλον έχει να κάνει με το ότι έχω για γλώσσα τα English (US). Ξέρει κανείς αν αλλάζει αυτό; Όχι η γλώσσα:p αλλά το format του αριθμού. Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Τους τηλεφωνικούς αριθμούς τους βγάζει στη μορφή 000-000-0000. Μάλλον έχει να κάνει με το ότι έχω για γλώσσα τα English (US). Ξέρει κανείς αν αλλάζει αυτό; Όχι η γλώσσα:p αλλά το format του αριθμού. Ευχαριστώ. γυρνα σε English (UK) και δεν θα εχεις αυτο το προβλημα (ουτε και λαθος την μορφη της ημερομηνιας) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thax Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 γυρνα σε English (UK) και δεν θα εχεις αυτο το προβλημα (ουτε και λαθος την μορφη της ημερομηνιας) ;) Καλή ιδεά, σε ευχαριστώ. Την ημερομηνία την είχα αλλάξει αλλά το ρημάδι το format των αριθμών δε πρέπει να υπάρχει σαν επιλογή. Πάντως με English (UK) είναι όπως το θέλω.:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 μόλις το δοκίμασα και μου έβγαλε κανονικά update το έχω για φόρτιση για λίγο και το περνάω για δοκιμές έχω 1242-4845 1 Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Παιδιάι πήγα στην έρικσον στην θεσσαλονίκη για να μου αλλάξουνε το καπάκι μέσα στην εγγύηση επειδή έτριζε πολύ και μου λένε ότι είναι υποχρεωτική η αναβάθμιση. τρώω μια ξενερα γιατι είχα χίλια δυο χαζά μέσα και με το μου το επιστρέψανε έχει την 2.1 περασμένη.... :-) 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriz Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Εγώ πάντως δοκίμασα με το update service και ενώ μου έλεγε πως υπάρχει αναβάθμιση και ενώ έβγαλε ότι εν τέλει ολοκληρώθηκε με επιτυχία, όταν κοίταξα έλεγε πάλι Firmware 1.6 Το ξανακάνω και πάλι τα ίδια... Παίρνω στην Ericsson και μου λένε ότι ακόμη δεν υπάρχει η 2.1 και ότι αναμένεται σύντομα :blink: και ότι επίσης η αναβάθμιση που μου έβγαλε ήταν "παραμετροποίησης" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Υ.Γ.: Πάντως για όσους θελήσουν να κάνουν την αναβάθμιση, η τελευταία έκδοση του backup & restore κάνει και τις εφαρμογές από το android market backup. Πηγαίντε από το κινητό σας στο m.sonyericsson.com/backup και θα ξεκινήσει να κατεβαίνει. Όταν έρθει η ώρα για το restore και θα φτάσει στο κομμάτι των εφαρμογών, θα βγάλει ένα πινακάκι με όλες τις εφαρμογές στο οποίο επιλέγεις ποιες θες να κάνεις restore. Στο επόμενο βήμα σε πηγαίνει μέσω του market σε κάθε μία και απλά πατάς install. OK, δεν είναι ακριβώς backup αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να σημειώσεις ποιες έχεις, ούτε να πας και να τις βρεις μετά μία-μία.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Αναβαθμίστηκες στην 1.6.x. Δεν έχεις πάει στην 2.1. Η 2.1 δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ελλάδα. Αν ωστόσο βιάζεσαι μπορείς να δεις αυτό το topic και να κάνεις την αναβάθμιση άμεσα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 μόλις τελείωσα με το update τώρα αρχίζω το ψάξιμο το update έγινε κανονικά από το PC Companion 1 Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Παιδιά επειδή πρέπει να επιλέξω άμεσα, να το πάρω το κινητό; Μου δίνουν εξτρα 50 ευρώ επιδότηση για xperia μόνο. Σκεφτόμουν και το LG optimus one 500 αν και θα μου έρθει ακριβότερο 90 ευρώ και δεν ξέρω αν αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Παιδιάι πήγα στην έρικσον στην θεσσαλονίκη για να μου αλλάξουνε το καπάκι μέσα στην εγγύηση επειδή έτριζε πολύ και μου λένε ότι είναι υποχρεωτική η αναβάθμιση. τρώω μια ξενερα γιατι είχα χίλια δυο χαζά μέσα και με το μου το επιστρέψανε έχει την 2.1 περασμένη.... :-) Το καπάκι στο άλλαξαν τελικά? Το καλύπτει η εγγύηση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Μολις εκανα αναβαθμιση σε 2.1 τα θετικα τα εχετε αναφερει .. στα αρνητικα ειναι ο λιγοτερος χωρος αποθηκευσης που εχει σε σχεση με την 1.6 και κυριως οτι στις επαφες δεν τις βαζει πλεον με αλφαβητικη σειρα στα ελληνικα οποτε με τα πλαινα εικονικα πληκτρα που εβγαζε να τις βρισκουμε ευκολα.. εχει αγγλικα σαν αρχικα-αλφαβητικα και ολα τα ονοματα τα εχει στο Α.. εχει βρει καποιος λυση σε αυτο το προβλημα??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Το καπάκι στο άλλαξαν τελικά? Το καλύπτει η εγγύηση? Ναι φίλε μου απλά είναι υποχρεωτική η αναβάθμιση. εμένα αυτοί μου το κάναν 2.1. τώρα προσπαθώ να περάσω το htc ime το πληκτρολόγιο και ενώ το έχω κάνει εγκατάσταση (και το clicker και το htc ime) και το επιλέγω από το μενού πάλι το κλασσικό βλέπω στα μηνύματα.... λίγη βοήθεια κάποιος...:) 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Μολις εκανα αναβαθμιση σε 2.1 τα θετικα τα εχετε αναφερει .. στα αρνητικα ειναι ο λιγοτερος χωρος αποθηκευσης που εχει σε σχεση με την 1.6 και κυριως οτι στις επαφες δεν τις βαζει πλεον με αλφαβητικη σειρα στα ελληνικα οποτε με τα πλαινα εικονικα πληκτρα που εβγαζε να τις βρισκουμε ευκολα.. εχει αγγλικα σαν αρχικα-αλφαβητικα και ολα τα ονοματα τα εχει στο Α.. εχει βρει καποιος λυση σε αυτο το προβλημα??? pchatzip για να κάνεις αναβάθμιση πείραξες το build.prop; Μου το ανέφερε και ο Konsti αυτό και μου έκανε εντύπωση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts