Jump to content

LeoMessi10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LeoMessi10

  1. Αν εννοείς το συνολικό χρόνο των κλήσεων που έχεις κάνει, μία καλή εφαρμογή είναι το Traffic Counter, το οποίο μπορείς να το βρεις στο Market. Αν εννοείς το χρόνο κάθε κλήσης ξεχωριστά, δεν γνωρίζω την απάντηση αλλά θα ήθελα να την μάθω...
  2. πράγματι, κατά την διάρκεια της φόρτισης, όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, η οθόνη παραμένει φωτεινή. Μου είχε κάνει και εμένα εντύπωση αλλά μετά από λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ διαπίστωσα αυτό ακριβώς που είπε και ο τεχνικός, ότι οφείλεται στο android 2.1. Όσο για το πληκτρολόγιο, είδα μία εφαρμογή με όνομα "Better Keyboard" την οποία όμως δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω εντυπώσεις. Ένα καλό πρόγραμμα για διαχείριση επαφών, μηνυμάτων, κλήσεων κτλ είναι το MyPhoneExplorer, το οποίο χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για να περάσεις τα δεδομένα από το κινητό στο pc και αντίστροφα, χρειάζεσαι και το αντίστοιχο MyPhoneExplorer Client που υπάρχει στο Market :)
  3. έκανα και εγώ την αναβάθμιση και οι πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλές... για τις επαφές του κινητού, τα μηνύματα και τις κλήσεις χρησιμοποίησα για την επαναφορά το MyPhoneExplorer και όλα ok. Όταν πήγα μετά την αναβάθμιση στο Market, πρόσεξα ότι στην καρτέλα με τις λήψεις βρισκόντουσαν όλες οι εφαρμογές που είχα πριν το update, οπότε και από εκεί εύκολα τις εγκατέστησα. :)
  4. καλημέρα σε όλους, Υπάρχει έστω και ένας που να έχει κάνει την αναβάθμιση στην 2.1 με τον "κλασσικό" τρόπο, δηλαδή μέσο του PC Companion ή του Update Service??? Εγώ προσωπικά δοκίμασα εχθές αλλά δεν έγινε τίποτα.
  5. Ωραία πράγματα... θα ήθελα να ρωτήσω όσους κάνανε την αναβάθμιση Χάθηκα οι εφαρμογές που είχατε εγκαταστήσει; είδατε καμιά μεγάλη διαφορά στις βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου; τα αποθηκευμένα δεδομένα στο τηλέφωνο (επαφές, μηνύματα, κλήσεις κτλ) χάθηκαν; ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!
  6. Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ. Ελπίζω να δεις διαφορά. :)
  7. Εδώ και μερικές μέρες χρησιμοποιώ το Documents To Go 3.0 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Μπορείς να πάρεις μία γεύση εδώ. Επίσης εχθές είδα τυχαία ότι υπάρχει και OpenOffice για Android αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει για να εκφέρω γνώμη. Ελπίζω να σε βοήθησα....:)
×
×
  • Create New...