dspug7 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 μια ερωτηση. καποιες φορες μου βγαζει ενα μυνημα για δηλωση του κινητου και οτι μπορει να ισχυουν τοπικες χρεωσεις,δεν το θυμαμαι ακριβως, συνηθως το βλεπω οταν ξεκλειδωνω το κινητο,στην αρχικη οθονη.ξερει κανεις τι ειναι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 βασικα σημαντικη αλλαγη ειναι οτι πλεον μπορουμε να στελνουμε αρχεια με Bluetooth χωρις πρόγραμα απευθειας απο το κινητο 1 Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 9. Συνδέστε το μέσω usb, ανοίξτε το Update Service (οχι το PC comp.) και ακολουθήστε τις οδηγίες που έχει εκει. τι εννοεις εδω? ποιο ειναι το Update Service? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 κατεβασε το...με το PC companion δεν εκανε update... εδω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 πότε λέτε να βγει η επίσημη 2.1 για τα ελληνικά τηλέφωνα τα unbranded? εννοώ να αναβαθμίζεις κατευθείαν και όχι με τεχνάσματα... 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 πότε λέτε να βγει η επίσημη 2.1 για τα ελληνικά τηλέφωνα τα unbranded? εννοώ να αναβαθμίζεις κατευθείαν και όχι με τεχνάσματα... εδώ ανεβάζουν τα SI τις κάθε παρτίδας που έχει ανεβεί το update, δεν ξέρω πόσο άμεσα ενημερώνεται αλλά αν το νούμερο σου είναι στην λίστα θα πρέπει να έχει ανεβεί λογικά. και εγώ στην αναμονή είμαι που θα πάει θα βγει και αυτό :( http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/11/ 1 Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deanvnz Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Καλησπερα!προπαθησα να κανω αναβαθμιση στο Χ8 σε 2.1 και συμφωνα με υμφωνα με το update και το companion.με ενημερωνει πωσ το λογισμικο εγκατασταθηκε με επιτυχια..παρολαυτα κοιταζοντας τισ ρυθμισεις του τηλεφωνου γραφει πως το firmware ειναι 1.6(ακομη).επισης δεν παρατηρησα καμια αλλαγη στη λειτουργια του τηλεφωνου!μηπως μπορει καποιος να βοηθησει??ευχαριστω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Καλησπερα!προπαθησα να κανω αναβαθμιση στο Χ8 σε 2.1 και συμφωνα με υμφωνα με το update και το companion.με ενημερωνει πωσ το λογισμικο εγκατασταθηκε με επιτυχια..παρολαυτα κοιταζοντας τισ ρυθμισεις του τηλεφωνου γραφει πως το firmware ειναι 1.6(ακομη).επισης δεν παρατηρησα καμια αλλαγη στη λειτουργια του τηλεφωνου!μηπως μπορει καποιος να βοηθησει??ευχαριστω. μεγαλύτερη περιπτώσει είναι να είχες καιρό να κάνεις update η έκανες για πρώτη φορά και σου πέρασε την τελευταία αναβάθμιση τις 1.6 εδώ είναι τα νούμερα με τα update το πιο πρόσφατο που είναι και το 2.1 δεν έχει κυκλοφορήσει για όλα τα X8 ακόμα περιμένουμε http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=17877 1 Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deanvnz Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση!το τηλεφωνο το αγορασα την παρασκευη και οταν το συνδεω στο pc με ενημερωνει οτι εχει αναβαθμιστει σε 2.1.ο αριθμος s.i του τηλεφωνου δεν δρισκεται στη λιστα της sony ericsson,οταν το προσαρτησουν θα αναβαθμιστει αυτοματα η θα πρεπει να επαναλαβω την διαδικασια?ευχαριστω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση!το τηλεφωνο το αγορασα την παρασκευη και οταν το συνδεω στο pc με ενημερωνει οτι εχει αναβαθμιστει σε 2.1.ο αριθμος s.i του τηλεφωνου δεν δρισκεται στη λιστα της sony ericsson,οταν το προσαρτησουν θα αναβαθμιστει αυτοματα η θα πρεπει να επαναλαβω την διαδικασια?ευχαριστω. θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία εσύ ξανά με τους γνωστούς τρόπους όπως έκανες και τώρα 1 Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) ετοιμη η αναβαθμιση σε 2.1. μικρες οι αλλαγες αλλα ενδιαφερουσες,οπως ο νεος τροπος ξεκλειδωματος και το πιο σκουρο μπλε στο μενου. δοκιμασα καποια live wallpaper αλλα τρωει κατι ψιλοσκαλωματα το κινητο οταν κανεις περιηγηση στο μενου και τρεχει απο πισω το wallpaper.δεν το εψαξα πολυ γιατι με κουρασε να επαναφερω της εφαρμογες και τα παιχνιδια που ειχα.περιμενα με το backup που ειχα κανει να επανελθει το μενου οπως το ειχα και επισης τα saves των παιχνιδιων αλλα δεν... μια ερωτηση. καποιες φορες μου βγαζει ενα μυνημα για δηλωση του κινητου και οτι μπορει να ισχυουν τοπικες χρεωσεις,δεν το θυμαμαι ακριβως, συνηθως το βλεπω οταν ξεκλειδωνω το κινητο,στην αρχικη οθονη.ξερει κανεις τι ειναι? μου το εβγαλε παλι, γραφει: ''Εγγραφη του τηλεφωνου σας με αποστολη μυνηματος κειμενου; Ισχυουν κανονικες χρεωσεις.'' Edited November 28, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasko Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 με την 2,1 θα μπορουμε να αποθηκεύσουμε τις εφαρμογες στην sd? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) με την 2,1 θα μπορουμε να αποθηκεύσουμε τις εφαρμογες στην sd? οχι, μονο με την 2.2 γινεται αυτο αλλα και παλι εξαρταται απο την εκαστοτε εφαρμογη Edited November 29, 2010 by zzzzz Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xen Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 καλημέρα θέλω να ρωτήσω που αποθηκεύονται οι επαφές στη sim ή στο τηλέφωνο?Δεν μπορώ να το βρω στις ρυθμίσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keski Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 με το android 2.1 θα μπορουμε να μπαινουμε σε δυκτυα με WPA2-eap???επισης εγω με τον support zone του pc companion που ψαχνω παιρνω την απαντηση εχετε ηδη το πιο προσφατο λογισμικο χωρις να εχω το 2.1 τι κανω?λογικα περιμενω ε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Παιδιά κάποιον καλό call manager έχετε να προτείνετε? επίσης σκέφτομαι να βάλω πακέτο 100mb στο πρόγραμμα μου . πιστεύετε καλά είναι? 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrey Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 καλημερα , Ερωτηση : μεσω PC χωρις να μπω απο το κινητο στο Android market και χωρις να εχω καποιο προγραμμα στο PC μπορω να κατεβασω καποια εφαρμογη του android market απο το site sony ericsson ή απο καπου αλλου anyway και να την περασω στο κινητο μεσω της micro sd μνημης και να την κανω install....????? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 διαβασα τα παραπανω ποστ και πηγα να κανω την εγκατασταση συμφωνα με το ποστ του ''Sectoras''...στο νουμερο 1 μας λεει ''1. Καταρχάς θα χρειαστείτε το Superoneclick'' πατησα πανω σε αυτο και μου βγαζει μια σελιδα αλλα δεν λεει πουθενα download...μπορει καποιος να με βοηθησει????ευχαριστω:worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Παιδιά κάποιον καλό call manager έχετε να προτείνετε? επίσης σκέφτομαι να βάλω πακέτο 100mb στο πρόγραμμα μου . πιστεύετε καλά είναι? Εξαρτάται από τη χρήση που του κάνεις. 100 ΜΒ μπορεί να είναι αρκετά αλλά μπορεί και να μην φτάνουν ούτε για ζήτω! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) καλημερα , Ερωτηση : μεσω PC χωρις να μπω απο το κινητο στο Android market και χωρις να εχω καποιο προγραμμα στο PC μπορω να κατεβασω καποια εφαρμογη του android market απο το site sony ericsson ή απο καπου αλλου anyway και να την περασω στο κινητο μεσω της micro sd μνημης και να την κανω install....????? ναι μπορεις,υπαρχουν πολλα sites που εχουν apps και games. διαβασα τα παραπανω ποστ και πηγα να κανω την εγκατασταση συμφωνα με το ποστ του ''Sectoras''...στο νουμερο 1 μας λεει ''1. Καταρχάς θα χρειαστείτε το Superoneclick'' πατησα πανω σε αυτο και μου βγαζει μια σελιδα αλλα δεν λεει πουθενα download...μπορει καποιος να με βοηθησει????ευχαριστω:worry: δεν σου γραφει δεξια κεντρο περιπου slow download? Edited November 28, 2010 by dspug7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 το applanet σε σας δουλευει? εμενα μενει κολημενο στην φορτωση........ εχω την 2.5.8 1 Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Υπάρχει τρόπος δωρεάν χρήσης GPS με τη συσκευή αυτή; Κάτι όπως έχει η νοκια σε κάποια μοντέλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ναι υπαρχει εγω χρησιμοποιώ τo navigon. καποιος για το applanet 1 Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ναι υπαρχει εγω χρησιμοποιώ τo navigon. καποιος για το applanet δηλαδή δεν χρειάζεται να συνδεθείς στο ιντερνετ. Σωστα; Με έχουν τρελάνει οι πωλητές. Ρωτάς 5 και παίρνεις 5 διαφορετικές απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) ναι υπαρχει εγω χρησιμοποιώ τo navigon. καποιος για το applanet εχει προβλημα με τον σερβερ,εδω και παρα πολυ καιρο. το κινητο μου νεκρωσε 2 φορες με ενεργοποιημενο το live walpaper.δουλευει τελεια μολις το βγαλω. κατι αλλο,η micro sd ειναι πανω απο 50% γεματη,και εγω δεν εχω βαλει τιποτα μεσα,εκτος απο αυτα που κραταει απο τα apps που βαζω.ειναι ασφαλες να σβισω τα παντα απο μεσα? εχω δει που εχει αρχεια readme και tutorial που χρησιμοποιουνται απο τον οδηγο χρηστη σε διαφορες γλωσσες και πιανουν πολυ. Edited November 28, 2010 by dspug7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts