Jump to content

xen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xen

  1. Καλημέρα, έχω πραγματοποιήσει αγορές εντός εφαρμογής για extra περιεχόμενο , το οποίο ξαφνικά βλέπω ότι δεν δουλεύει. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει?
  2. εξακολουθεί να μην υπάρχει ήχος
  3. έχουν κατάληξη 3gp
  4. Καλημέρα!!Επειδή έχω τραβήξει κάποια videakia με το x8 και κατά το άνοιγμα στον υπολογιστή δεν έχουν ήχο-θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα για μετατροπή των συγκεκριμένων αρχείων ή κάποιο άλλο τρόπο ώστε να υπάρχει ήχος.
  5. καλημέρα θέλω να ρωτήσω που αποθηκεύονται οι επαφές στη sim ή στο τηλέφωνο?Δεν μπορώ να το βρω στις ρυθμίσεις
  6. καλημέρα!!Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βρω που αποθηκεύονται οι επαφές μου (στη sim ή στο τηλέφωνο).
  7. καλησπέρα!!! Ξέρει κανείς αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το ξαφνικό κόλλημα που παρατηρείται σε μερικά παιχνίδια. Κολλάει η οθόνη και αναγκάζομαι να σβήνω το κιν. και να το ανοίγω.
  8. Να ρωτήσω και εγώ επειδή είμαι καινούριος η εγκατάσταση του astro file manager γίνεται αποκλειστικά μέσω του κινητού (wifi) ή μπορούμε και μέσω pc?
  9. καλημέρα μήπως μπορεί κάποιος να μου βοηθήσει σχετικά με τα εξής: 1) Πως μπορώ να βάλω αλφαβητικά τις επαφές του τηλεφώνου? 2) Επειδή προχθές πήρα το κιν. και δεν γνωρίζω το λειτουργικό πως μπορώ από το κινητό να <<βλέπω>> την κάρτα μνήμης για να εγκαταστήσω δεδομένα ή οτιδήποτε άλλο.
×
×
  • Create New...