sotos1979 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παιδιά δοκιμασα αν υπαρχει νεοτερη έκδοση από την 2.1.1 μέσω Kies αλλά τζίφος... Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παιδιά δοκιμασα αν υπαρχει νεοτερη έκδοση από την 2.1.1 μέσω Kies αλλά τζίφος... Σε ποια εταιρεια ανηκεις φιλε μου? Cosmote,vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Στην cosmote ειμαι... Παιζει κι αυτό ρολο; Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Στην cosmote ειμαι... Παιζει κι αυτό ρολο; Νομιζω πως η vodafone εβγαζε ποιο γρηγορα αναβαθμησεις. Θα δουμε,Σε ευχαριστουμε οπως και να χει για την παρατηρηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Χαιρετώ όλον τον κόσμο. Παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό το Forum και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Έχω εντυπωσιαστεί με τις γνώσεις κάποιων ατόμων. Σίγουρα θα χρειάζονται πολύ χρόνο στον υπολογιστή, για να φτάσουν στο σημείο αυτό και τους συγχαίρω. Είμαι ακόμη στην 2.1 αλλά με τις οδηγίες του astronayti έχω κατεβάσει όλα τα σχετικά στον υπολογιστή μου και περιμένω την κατάλληλη στιγμή (κατάλληλη ψυχολογία καλύτερα γιατί φοβάμαι και λίγο) να μπω στην 5.7 του Kyrillou. Έχω ένα ερώτημα. Έψαξα στο forum για να μην επαναλαμβάνομαι αλλά πιθανόν να το κάνω. Αφού έχω κάνει root με z4 και έχω εγκαταστήσει το titanium backup και αφού έχω κάνει backup τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα αυτών (όχι του συστήματος γιατί διάβασα ότι αν κάνω restore αφού έχω βάλει άλλη rom θα έχω πρόβλημα), έχω το εξής ερώτημα. Για το ndrive που έχω κάποιους χάρτες επιπλέον θα αποθηκευτούν και αυτοί στο backup ή να αποθηκεύσω τον φάκελο στην sd με το χέρι; 2ο ερώτημα: Τις επαφές μου λογικά δεν τις έχω αποθηκεύσει γιατί δεν έβαλα και αρχεία συστήματος στο backup. Πως θα αποθηκεύσω επαφές sms χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην rom 5.5 που θα κάνω restore. Συγνώμη για το πολύ μεγάλο μήνυμα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Νομιζω πως η vodafone εβγαζε ποιο γρηγορα αναβαθμησεις. Θα δουμε,Σε ευχαριστουμε οπως και να χει για την παρατηρηση σου Ούτε στη Vodafone έχει βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Έχω βάλει την JPF. Τώρα για να βάλω την 5.6 ποιά πρέπει να βάλω πρώτα (δεν θέλω οδηγίες για το πώς, τις οδηγίες τις έχω διαβάσει όλες, αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ποιές εκδόσεις χρειάζεται να βάλω για την 5.6... [π.χ.: 5.0,5.5,5.6] ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 καλησπερα.μολις πηρα το samsung galaxy 3 με εκδοση 2.2 froyo.ειναι δυνατο να εγκατασταθει ο flash player στο τηλεφωνο?ευχαριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 καλησπερα.μολις πηρα το samsung galaxy 3 με εκδοση 2.2 froyo.ειναι δυνατο να εγκατασταθει ο flash player στο τηλεφωνο?ευχαριστο. Νομίζω δεν γίνετε λόγο του επεξεργαστή του Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpbm23 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Έχω βάλει την JPF. Τώρα για να βάλω την 5.6 ποιά πρέπει να βάλω πρώτα (δεν θέλω οδηγίες για το πώς, τις οδηγίες τις έχω διαβάσει όλες, αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ποιές εκδόσεις χρειάζεται να βάλω για την 5.6... [π.χ.: 5.0,5.5,5.6] ευχαριστώ εκ των προτέρων! Tην 5.5 και μετά μπορείς να βάλεις την 5.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 καλησπερα.μολις πηρα το samsung galaxy 3 με εκδοση 2.2 froyo.ειναι δυνατο να εγκατασταθει ο flash player στο τηλεφωνο?ευχαριστο. φαίνεται οτι τα καινούργια βγαίνουν με 2.2... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilitis1987 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 καλησπερα.μολις πηρα το samsung galaxy 3 με εκδοση 2.2 froyo.ειναι δυνατο να εγκατασταθει ο flash player στο τηλεφωνο?ευχαριστο. Φιλε μου το αγορασες καινουριο και ειχε περασμενη την froyo? Καλοριζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 καλησπερα.μολις πηρα το samsung galaxy 3 με εκδοση 2.2 froyo.ειναι δυνατο να εγκατασταθει ο flash player στο τηλεφωνο?ευχαριστο. Με την βοηθεια σου ισως μπορεσω να φτιαχω την επισημη 2,2 για ολους μας.Αν θες στειλε μου μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Τελικα εχει βγει η 2.2 για το galaxy 3 ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ναι ειχε περασμενη την froyo απο 2.2.εγκατεστησα την app2sd αλλα καποιες εφαρμογες δεν τις μεταφερει στην καρτα ουτε μπορω να βρω κατι για flash plalyer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ξερει κανεις απο που να κατεβασω το iGo γιατι στο android market δεν το βρισκω??????? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ξερει κανεις απο που να κατεβασω το iGo γιατι στο android market δεν το βρισκω??????? ευχαριστω εκ των προτερων Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) ναι ειχε περασμενη την froyo απο 2.2.εγκατεστησα την app2sd αλλα καποιες εφαρμογες δεν τις μεταφερει στην καρτα ουτε μπορω να βρω κατι για flash plalyer. Ο flash player δεν υποστηριζεται, διοτι απαιτει armv7 αρχιτεκτονικες επεξεργαστων ενω του galaxy 3 ειναι armv6. Οσο για την μεταφορα εφαρμογων στην sd, διαβασε εδω απο το blog του Astronaytis Μεταφορα εφαρμογων στην sd :) Edited June 13, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Πως μπορω ρε παιδια να αποκλεισω εναν συγκεκριμενο αριθμο απο τις κλησεις και τα sms που μου στελνει?(Μη βλεπετε το avatar,εχω το galaxy σαν δευτερο!) Edited June 13, 2011 by takpanos Διευκρινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 απο το μαρκετ κατεβασε το easy filter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenav26 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πως μπορω ρε παιδια να αποκλεισω εναν συγκεκριμενο αριθμο απο τις κλησεις και τα sms που μου στελνει?(Μη βλεπετε το avatar,εχω το galaxy σαν δευτερο!) αν τον εχεις στις επφγες σου αποθηκευμενο πατας πανω στο συγκεκριμενο αριθμο το κουμπακι στο κινητο κατω αριστερα κ σου βγαζει προσθηκη στην λιστα απορριψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Έχετε δει τα τάματα που είναι χρυσά ή ασημένια και έχουν πάνω ένα πόδι, ένα χέρι κλπ; Λοιπόν να κάνουμε ειδική παραγγελία ένα που να χει το λογότυπο της Samsung και ένα galaxy3 και να κάνουμε δέηση για να βγει επιτέλους η 2.2 Καλά βάλανε στις νέες παρτίδες τη 2.2 και κάποιος βαριέται να την ανεβάσει επισήμως στο server τους; Τραγικό. Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 υπαρχει καποιος player που να υποστηριζει υποτιτλους η πρεπει να γινει αγορα απο το market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevediol Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Γεια σας παιδες, Πολυ χρησιμο site και πλ καλη βοηθεια το tut του αστροναυτη.Θα ηθελα να ρωτησω, εχω βαλει το ρομ του κυριλλου 5,5 χωρις κανενα προβλημα και προσφατα εβαλα το setcpu νομιζω 2,1,4 εκδοση και το overclock παει περιπου 600 ΜHz μεγιστο εχοντας επιλεξει auto detect στην αρχη.Εχω δει οτι το i5800 μπορει να κανει overclock μεχρι 1,3 GHz τι δεν εχω κανει σωστα? Επισης καποια απο τα παιχνιδια ψιλολαγκαρουν! Edited June 13, 2011 by stevediol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 υπαρχει καποιος player που να υποστηριζει υποτιτλους η πρεπει να γινει αγορα απο το market? Rockplayer lite Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts