Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιλέγεις την επαφή πρώτα. Μετά πατάς αριστερό πλήκτρο και επιλέγεις επεξεργασία. Στη συνέχεια πηγαίνεις στον ήχο κλήσης και επιλέχεις "ήχος", απομένει να επιλέξεις το mp3 που θές από την κάρτα σου. Αυτά...

Στο MArket υπάρχουν εφαρμογές που σου μετατρέπουν mp3 σε ringtones. κάνε search βάζωντας την λέξη ringtones και θα καταλάβεις στα αποτελέσματα ποια εφαρμογή είναι.:)

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μην περιμένεις αδίκως, do it yourself. Κατέβασε μια καλή ROM (όπως π.χ. του Κύριλλου) και θα είσαι μια χαρά. Εξάλλου αυτό είναι και το πλεονέκτημα να τρέχεις ανοικτό λογισμικό. Εδώ η επίσημη 2.1 της αντιπροσωπείας έχει ακόμα bugs. Δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι.

Συμφωνώ, όμως και οι custom roms έχουν bugs και απ' ο,τι είδα τόσο εδώ όσο και στο xda τα προβλήματα τείνουν να είναι διαφορετικά σε πολλούς χρήστες, γι' αυτό και δεν προχωρώ στο φλασαρισμα. Αν μια Rom του Κυριλλου π.χ. αποδειχθεί 150% σταθερή θα το σκεφτώ σοβαρά.

Back In Black

Μπορείς να στείλεις μια νέα sd στην mls μαζί με αυτή που είχε μέσα το mls όταν αγοράσεs το κινητό και να στο περάσουν στην νέα κάρτα. Αλλά δεν θα δουλεύει στην έκδοση 2.2 του android το mls

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Εχω το Galaxy 3, λιγότερο απο ένα μήνα και ενώ στην αρχή δεχόταν μνματα με παραπάνω απο 150 χαρακτήρες, μετα δεχόταν μόνο μεχρι 145 τα υπόλοιπα δεν τα δεχόταν καθόλου (ούτε καν έρχονταν). Το έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων και αρχισε ξανα να δέχεται τα "μεγαλα" μνματα, αλλα μετα απο 10 περίπου μέρες αρχισε ξανα τα ίδια...

Γνωρίζεται κάτι σχετικό???

Ευχαριστω

παιδιά καλησπέρα, κάτι για επιστροφή στην eclair μέσω odin υπάρχει; για όσους δεν θέλουν την 2.2... Ευχαριστώ!
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Να ρωτησω κατι..Αν παω σε ενα καταστημα γερμανος και τους πω να μου κανουν την αναβαθμιση απο 2.1 σε 2.2 με την εγκυηση θα μου το κανουν?? γνωριζουμε??

Να ρωτησω κατι..Αν παω σε ενα καταστημα γερμανος και τους πω να μου κανουν την αναβαθμιση απο 2.1 σε 2.2 με την εγκυηση θα μου το κανουν?? γνωριζουμε??

δεν εχει βγει επισημη 2,2 για το galaxy3

Καλημερα!

Ειχε το κινητο μου ενα πιτσιρικι και επαιζε και ενω ηταν κλειδωμενο το μοτιβο, πατησε παρα πολλες φορες τον κωδικο λαθος και τωρα μου ζηταει να δωσω e-mail και κωδικο κλπ! το θεμα ειναι ομως πως θα βαλω το κινητο στο ιντερνετ, να ψαξω ιντερνετ δηλαδη μεσω WiFi?? αφου δεν με αφηνει να κανω τιποτα!!

Ελπιζω να εχει καποιος την λυση!! Ευχαριστω πολυ!

Καλημερα!

Ειχε το κινητο μου ενα πιτσιρικι και επαιζε και ενω ηταν κλειδωμενο το μοτιβο, πατησε παρα πολλες φορες τον κωδικο λαθος και τωρα μου ζηταει να δωσω e-mail και κωδικο κλπ! το θεμα ειναι ομως πως θα βαλω το κινητο στο ιντερνετ, να ψαξω ιντερνετ δηλαδη μεσω WiFi?? αφου δεν με αφηνει να κανω τιποτα!!

Ελπιζω να εχει καποιος την λυση!! Ευχαριστω πολυ!

Δεν χρειάζεσαι internet ή wifi. Απλά βάλε email & password!

Παιδιά καλησπέρα, θα ρωτάω μεχρι να μαλλιάσουν τα δάχτυλά μου!! firmware για επιστροφή στην eclair μέσω odin, υπάρχει; Για όσους δεν θέλουν την 2.2..:!:

Δεν χρειάζεσαι internet ή wifi. Απλά βάλε email & password!

Το βαζω αυτο που νομιζω οτι ειναι αλλα δεν το πιανει! Σε περιπτωση που το παταω λαθος μπορω καπως να κανω ανακτηση κωδικου??

Γεια σας, στο παλιό μου N78 υπήρχε ένα εύχρηστο ημερολόγιο όπου πρόσθετες διάφορες ειδοποιήσεις ηχητικές, για εκκρεμότητες, ραντεβού σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες, ακόμα και γεννέθλια και επετείους που επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο. Στο τηλέφωνο αυτό δεν έχω εντοπίσει πώς γίνεται. Παρακαλώ όποιος ξέρει και μπορεί να μου δώσει αναλυτικές οδηγίες είτε με το λογισμικό του τηλεφώνου είτε με κάποια εφαρμογή.

Κάποιος να ξέρει;

Παιδιά καλησπέρα, θα ρωτάω μεχρι να μαλλιάσουν τα δάχτυλά μου!! firmware για επιστροφή στην eclair μέσω odin, υπάρχει; Για όσους δεν θέλουν την 2.2..:!:

http://www.samfirmware.com. Κάνε εγγραφή και ψάξε για το jg6 firmware.

Back In Black

χρησιμοποιησα το titanium back up και στην συνεχεια update το κινητο μου σε froyo 2.2 .

πως μπορω να περασω τωρα τις εφαρμογες που ειχα;

πρεπει να το κανω root; πως;

Καλισπερα σασ πεδια σασ παρακαλο θελο το χαρτι αττικισ για το γκαλακσι 3 αν τον εχει κανισ κε να μου ποι ποσ να τον καταχορισο μονο αν γινετε στα ελινικα γιατι δεν ξερο καφολου ακλικα ευχαιστο

Θα ηθελε να εγκαταστησω το igo for samsug i5800 απο που μπορω να το κατεβασω free : η στηλτε μου το στο mmichalis22@hotmail.com

Μετά από επικοινωνία με Samsung Hellas:

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electonics Hellas!

Σχετικά με το αίτημα σας, σας παραθέτουμε τα παρακάτω:

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση σχετικά με την αναβάθμιση σε Andoid 2.2 Froyo για τη συσκεύη σας, κυρίως λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών και την ομαλή λειτουργία της συσκεύης με το συγκεκριμένο λογισμικό.

Ωραία εννοούν ότι υπάρχουν bugs. Και; Τόσο καιρό προσπαθούν να τα λύσουν; Τόσο άχρηστοι είναι;Ελπίζω μετά την 2.2 να αναλάβει η Google απευθείας τις αναβαθμίσεις όπως έχει ακουστεί γιατί αλλιώς όλοι όσοι περιμένουμε επίσημες αναβαθμίσεις θα στραφούμε στα Nexus....

Το γεγονός οτι το κινητάκι μας, φοράει επεξεργαστή μόλις 667MHz, έχει τα εξής αποτελέσματα:

ο επεξεργαστάκος μας δουλεύει υπερωρίες και εξαιτίας αυτού η μπαταρία λιγώνει και εξαντλείται γρήγορα.

Οπότε το καταλληλότερο λογισμικό είναι αυτό που έχει εξαρχής

το froyo αν θυμάμαι καλά έχει ελάχιστες απαιτήσεις σε επεξεργαστή τα 800MHz

Δεν είναι θέμα bug λοιπόν, το froyo ΔΕΝ κάνει για το I5800:(

Το γεγονός οτι το κινητάκι μας, φοράει επεξεργαστή μόλις 667MHz, έχει τα εξής αποτελέσματα:

ο επεξεργαστάκος μας δουλεύει υπερωρίες και εξαιτίας αυτού η μπαταρία λιγώνει και εξαντλείται γρήγορα.

το froyo δεν χρειάζεται επεξεργαστή πάνω από 800Mhz.. Που το είδες αυτο? Πολλά κινητά βγαίνουν με 600αρη επεξεργαστή και με froyo!

χρησιμοποιησα το titanium back up και στην συνεχεια update το κινητο μου σε froyo 2.2 .

πως μπορω να περασω τωρα τις εφαρμογες που ειχα;

πρεπει να το κανω root; πως;

κάνε ροοτ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

το froyo δεν χρειάζεται επεξεργαστή πάνω από 800Mhz.. Που το είδες αυτο? Πολλά κινητά βγαίνουν με 600αρη επεξεργαστή και με froyo!

Κυρίλλε ίσως να έχεις και δίκιο, αλλά έχω βγάλει τα μάτια μου στο forum και γενικά διαβάζοντας, όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος μου, και δεν θυμάμαι που το έχω δει, μα και η λειτουργία του κινητού κάτι μου δείχνει, μπορεί και να χρειάζεται να κάνω κι άλλα για να λειτουργεί σωστά, αυτό που χρειάζεται για όλους μας λοιπόν είναι οι διαχειριστές να συγκεντρώσουν τα POSTS που γράφουν συνολικά για αναβαθμίσεις:cool:

Εχει λιγες μερες που αγορασα το Galaxy 3....Ενω εχω προσβαση στο ιντερνετ μεσω wi-fi κανονικα....δεν μπορω να μπω στον λογαριασμο μου μεσω της google δηλαδη δεν μπορω να συνδεθω ουτε στο gmail , ουτε στο android market !

Δοκιμασα να κανω και καινουργιο λογαργιασμο (ενω εχω ηδη εναν στο gmail) αλλα παλι τιποτα....Αυτο που μου γραφει το κινητο ειναι : ''Δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτο τον διακομιστη. Αυτο ενδεχεται να ειναι πρωσορινο προβλημα ή η καρτα sim σας να μην ειναι διαθεσιμη για υπηρεσιες δεδομενων.''!

Πως γινεται αυτο εφοσον μπαινω κανονικα στο ιντερνετ (και στο gmail) μεσω του browser......?

Αν ξερει κανεις κατι ή εστω φανταζεται μια πιθανη λυση για το προβλημα παρακαλω ας απαντησει!

Ευχαριστω πολυ (εστω και προκαταβολικα) !!!

Το έχει ανακοινώσει η Samsung και όπως είπε και ο Κύριλλος πολλά 600άρια κινητά τρέχουν 2.2. Έχει βγεί και ο πηγαίος κώδικας για φρογιο στο samsung.opensource.com. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι απλά το κινητό μας έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα δυστυχώς. Η Samsung δεν περιμένει να βγάλει αλλά λεφτά από το γκαλαξι 3 οπότε δεν του παρέχει όλη την υποστήριξη που θα έπρεπε.

Back In Black

Μπορεί κάποιοσ που να έχει καταλάβει να μου πει τι ακριβώς κάνει το system volume μέσα από το μενού του volume στισ ρυθμισεισ?

Μπορεί κάποιοσ που να έχει καταλάβει να μου πει τι ακριβώς κάνει το system volume μέσα από το μενού του volume στισ ρυθμισεισ?

ρυθμίζει την ένταση του ήχου που πατάς όταν ανοίγεις μια εφαρμογή -αυτό το τικ-! και διάφορα άλλα :)

Από xda

"Galaxy Apollo users in Europe will get his update over KIES or by us. (ODIN) "SamFirmware" "

Σε ποιό update αναφέρεται το ποστ;

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)