Jump to content

dimi_1985

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimi_1985

  1. Χρησιμοποιώ καθημερινά Dropbox και G Drive λόγω λειτουργικού. Με καλύπτουν μέχρι στιγμής, χρήσιμες υπηρεσίες και πλέον απαραίτητες, τι να κανουμε;
  2. Μπράβο για αυτά τα events, είναι καλό να γνωριζόμαστε και από κοντά. Έλειπα εξωτερικό όλη την εβδομάδα, βάζω στόχο το επόμενο meeting
  3. Σε θυμάμαι από τον Καζαμία, μπράβο και για αυτό το κείμενό σου :)
  4. Από όσο έχω δει τα περισσότερα υπάρχουν. Ψάξε στις αντίστοιχες εταιρίες.
  5. Γιατί όχι; Αν το σκεφτείς καλά, κάτι ground breaking στον χώρο της τεχνολογίας έχουμε να δούμε από τότε. Όλα τα υπόλοιπα ήταν κανονικά βήματα εξέλιξης της τεχνολογίας. Μην μπερδεύεις το πρωτότυπο τεχνολογικά με το εξελιγμένο.
  6. Αν δεν γνωρίζεις κάτι καλύτερα να μη μιλάμε, γιατί παραπληροφορούμε και παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο. Λεφτά ΑΠΟ Paypal προς ελληνική τράπεζα έρχονται από την πρώτη στιγμή ΧΩΡΙΣ πρόβλημα. Το κράτος ΘΕΛΕΙ να φέρεις λεφτά πίσω, σιγά μη στα μπλόκαρε!
  7. Συμφωνώ, κάπου στις 4 μέρες πλήρεις μου βγάζει και εμένα απλά σαν ρολόι. Και με BT όμως λίγο - ελάχιστα - πάνω από μια πλήρη μέρα. ;) Όσο για το νερό, εγώ στο μπάνιο (ντους) το έχω μαζί μου :p Δεν έχω θέμα μέχρι στιγμής.
  8. Εξαιρετικό και στην εμφάνιση και στις δυνατότητες, συμφωνώ. :D
  9. Το έχει φίλος, μια χαρά είναι - αν λάβεις υπόψην οτι μιλάμε για Galaxy κινητό. ;) Όχι και Ζ2 βέβαια, αλλά ικανοποιητικό. ;)
  10. Το Ζ ίσως είναι από τα πιο αποτυχημένα projects ever. Ευτυχώς στα επόμενα τα βελτίωσαν ;) Να λέμε την αλήθεια ;)
  11. E Moto G 2014 και εγώ, τι να λέμε τώρα. Η μητέρα σου σίγουρα θα το χαρεί.
  12. Κίνα με τα μπούνια και άσε τα θύματα εδώ στην Ελλάδα να χρυσοπληρώνουν.
  13. Το βλέπω στο OTE TV, είναι λίιγο αργό στην αρχή σαν εξέλιξη, αλλά τα τοπία είναι μαγευτικά. Οι ηθοποιοί καλοί, έχει ενδιαφέρον :)
  14. Διαφωνώ. Μετά από τόσο καιρό βγάζει ακόμα pure γέλιο. Έχει κρατήσει ψηλά το επίπεδο, δύσκολο για τέτοιου είδους σειρές.
×
×
  • Create New...