Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6) Skype δεν υποστιρίζει καθόλου , αν και δεν βρίσκω τον λόγο γιατι να μην το

Υ.Γ - Είναι απλά η προσωπική μου αποψη δεν εχω σκοπό να θίξω κανέναν. :p

skype παίζει περίφημα και από android 2.1 σε android 2.1 και από android σε pc.

Περίφημη λειτουργία που μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο σε ασύρματο τηλέφωνο μέσα στο σπίτι για δωρεάν επικοινωνία με φίλους που έχουν skype.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kyrilos 13 σε χαιρετώ. Ειμαι root αλλά παραμένω 2.1. Αξίζει να κάνω το Update?

ΑΝ ναι πως γίνετε?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Kyrilos 13 σε χαιρετώ. Ειμαι root αλλά παραμένω 2.1. Αξίζει να κάνω το Update?

ΑΝ ναι πως γίνετε?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καλησπέρα,

κατά την γνώμη μου αξίζει να το κάνεις update σε 2.2 γιατί είναι πολύ πιο γρήγορο, και εμφανίσιμο. (επειδή δεν έχει βγει ακόμα η τελική 2.2 μπορεί να βρεις bugs...)

Αναλυτικές οδηγίες: εδώ

Επίσης βάλε την έκδοση I5800XXJPA αντί της I5800XXJPB που λέει ο οδηγός. κατέβασε την από: εδώ

Edited by kyrillos13

μόλις τέσταρα το gps στην I5800XXJPA, με GPSopt και NDrive.. κλείδωσε σε 30 δεύτερα..

Παιδιά πληκτρολόγιο με εναλλαγή γλώσσας υπάρχει;

Ευχαριστώ.

Στην 2.1 το γυρνας σε landscape και πατας στο γραναζακι και αλλαζεις ευκολα γλωσσα. Η σερνεις το δακτυλο σου απο κατω προς τα πανω γρηγορα.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Παιδιά πληκτρολόγιο με εναλλαγή γλώσσας υπάρχει;

Ευχαριστώ.

Greek IME με την πιο γρήγορη εναλλαγή ελληνικών αγγλικών (στο μαρκετ δες)

Χριστόφορος :music:

Κύριοι το htc wildfire πέρνει froyo πανευρωπαικά επίσημα και εμείς με τον γαλαξία 3, βάζουμε μοντίφες!!!! Για τον π$%$^ο είναι η Σάμσουγκ. Ρε παιδιά υπάρχει πρόγραμμα στο μάρκετ, που ρουτάρεις το κινητό με ένα κλίκ?

Κύριοι το htc wildfire πέρνει froyo πανευρωπαικά επίσημα και εμείς με τον γαλαξία 3, βάζουμε μοντίφες!!!! Για τον π$%$^ο είναι η Σάμσουγκ. Ρε παιδιά υπάρχει πρόγραμμα στο μάρκετ, που ρουτάρεις το κινητό με ένα κλίκ?

Η sammy το έχει γ@μίσει.... πρόγραμμα για root υπήρχε αλλά η google το blockare. το z4root κάνει root με ένα click σε android 2.1. μπορείς να το κατεβάσεις εδώ. το περνάς στην sd το εγκαταστείς και πατάς root :) σε android 2.2 μόνο με superoneckick root 1.5.5.

Η sammy το έχει γ@μίσει.... πρόγραμμα για root υπήρχε αλλά η google το blockare. το z4root κάνει root με ένα click σε android 2.1. μπορείς να το κατεβάσεις εδώ. το περνάς στην sd το εγκαταστείς και πατάς root :) σε android 2.2 μόνο με superoneckick root 1.5.5.

Ευχαριστώ κύριλλε.:D Θα το τσιμπίσω πάραυτα το προγραμματάκι. - Πάντως στο αντίστοιχο thread για το htc-wildfire, διαβάζω ότι έχουν προβλήματα με την 2.2 και οι περισσότεροι θέλουν να γυρίσουν στην 2.1 :blink:

Ρουφι@ν@ Σάμυ μας έχεις πρήξει τα αρ........ια να περιμένουμε τις αναβαθμίσεις σου. Το να περιμένουμε gingerbread μου φαίνεται τελείως απίθανο. Ας πάρουμε πρώτα froyo και μετά τα λέμε.

Ευχαριστώ κύριλλε.:D Θα το τσιμπίσω πάραυτα το προγραμματάκι. - Πάντως στο αντίστοιχο thread για το htc-wildfire, διαβάζω ότι έχουν προβλήματα με την 2.2 και οι περισσότεροι θέλουν να γυρίσουν στην 2.1 :blink:

Ρουφι@ν@ Σάμυ μας έχεις πρήξει τα αρ........ια να περιμένουμε τις αναβαθμίσεις σου. Το να περιμένουμε gingerbread μου φαίνεται τελείως απίθανο. Ας πάρουμε πρώτα froyo και μετά τα λέμε.

ας πάρουμε 2.2 και ίσως 2.2.1 και ας ελπίσουμε για 2.3!! :)

μόλις τέσταρα το gps στην I5800XXJPA, με GPSopt και NDrive.. κλείδωσε σε 30 δεύτερα..

σε μενα δεν κλειδωσε ποτε.....

χρονια πολλα και καλες γιορτες!!οταν βγει επισημα το froyo πως θα μπορουμε να το περασουμε στο κινητο μας?μεσω του kies η με καποιο αλλο τροπο?

χρονια πολλα και καλες γιορτες!!οταν βγει επισημα το froyo πως θα μπορουμε να το περασουμε στο κινητο μας?μεσω του kies η με καποιο αλλο τροπο?

Χρόνια Πολλά :)

όταν μας κάνει την χάρη η Samsung και βγάλει την froyo με το καλό, θα την περάσουμε μέσω του Kies...

γεια σας παιδια και χρονια πολλα...

πηρα το κινητο πριν 3-4 μερες...

γιατι δεν μπαινει στο 0.facebook?? μηπως θελει καμια ρυθμιση η κατι τετοιο?

οταν χτυπαει το τηλεφωνο δεν γινετε να παιζει ολος ο ηχος απο την αρχη στη ιδια ενταση και τα 2 πρωτα δευτερολεπτα να μην ειναι χαμηλα.....? : /

ευχαριστω....

γεια σας παιδια και χρονια πολλα...

πηρα το κινητο πριν 3-4 μερες...

γιατι δεν μπαινει στο 0.facebook?? μηπως θελει καμια ρυθμιση η κατι τετοιο?

οταν χτυπαει το τηλεφωνο δεν γινετε να παιζει ολος ο ηχος απο την αρχη στη ιδια ενταση και τα 2 πρωτα δευτερολεπτα να μην ειναι χαμηλα.....? : /

ευχαριστω....

Καλησπέρα, χρόνια πολλά!

δεν ξέρω για το 0.facebook αλλά εγώ μπαίνω κανονικά στο http://www.facebook.com

υπάρχει και εφαρμογή για το facebook και έχεις και chat!

ναι δυστυχώς στα samsung android ο ήχος τα πρώτα 2 δευτερόλεπτα είναι χαμηλός και μετά πάει full.. ίσως το κάνουν για λόγους υγείας.

επειδη εγω δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ απο το κινητο η κατι τετοιο γιαυτο ανεφερα το 0.facebook που μπαινεις μονο με το σημα του κινητου.

στο Kies μου λεει οτι δεν κανει κανενα aplication αρα πρεπει να συνδεθω απο το κινητο για να κατεβασω απο εκει ε?

επειδη εγω δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ απο το κινητο η κατι τετοιο γιαυτο ανεφερα το 0.facebook που μπαινεις μονο με το σημα του κινητου.

στο Kies μου λεει οτι δεν κανει κανενα aplication αρα πρεπει να συνδεθω απο το κινητο για να κατεβασω απο εκει ε?

συνδέσου από καμιά καφετέρια μέσω wifi και κατέβασε την από το μαρκετ.:)

Ρε παλικαρια hard reset πως γινεται?Ευχαριστω πολυ

*2767*3855# = hard reset :)

Δοκίμασα και έβαλα την JPA αλλά βλέπω ότι είτε τρέξω GpsOpt είτε όχι, δεν έχει καμιά διαφορά. Με τα χίλια ζόρια βρίσκει δορυφόρους, και με άλλα χίλια ζόρια τους λοκάρει. Άραγε η JPB έχει καλύτερη συμπεριφορά στο θέμα gps?

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)