Jump to content

fantom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fantom

  • Ημ. Γέννησης 08/11/1966

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

fantom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. πατησα το power αλλα δεν κανει τιποτα δηλ συνεχιζονται οι γραμμες,ενω ακουω το tablet να λειτουργει μεσα δηλ κανει συνδεσεις κ λοιπα!!
  2. καλησπερα,μου εμφανισε στη οθονη γραμμες,πριν ομως τρεμοπαιξε λιγο και μετα χαθηκε η εικονα στη οθονη βγαζοντας καθετες γραμμες!!pls help!!
  3. καλησπερα ενω γραφει στη spacebar greek δεν αλλαζει ομως τη γλωσσα στο πληκτολογιο,"κολλαει" στη επιλογη english!!
  4. μου γραφει greek στη spacebar αλλα δεν αλλαζει η γλωσσα!!!
  5. καλησπερα εχω περασει το 2.2 froyo,προσπαθω να γραψω μνμ στα ελληνικα πωςαλλαζει το πληκτρολογιο??στο 2.1 εκανα κυλιση πανω στο πληκτρολογιο,εδω???
  6. δυστυχως δεν το επιτρεπει η καρτα!!ισως γιατι ειναι demo μαλλον!!σε ευχαριστω παντως
  7. καλησπερα κατεβασα απο το market το ndrive δοκιμαστικο για 7 ημερες!!πως μπορω να το περασω στη καρτα μνημης??εχω 2.2 froyo!!!
  8. καλησπερα περασα επιτυχως το froyo!!αποριες 1( πως ενεργοποιω το 3g 2)εχω περασει το quic settings που το λειτουργουσα με επιτυχια στο eclair αλλα δεν το βλεπω να λειτουργει εδω μου ζηταει apn!!ευχαριστω:wacko:
  9. ευχαριστω πολυ!!βρηκα το FAQ ολα καλως!!
  10. ευχαριστω!οι ρυθμισεις αυτες που ειναι στο κινητο?βλεπεις δεν εχω ασχοληθει καθολου με τη πλατφορμα της νοκια,εχω σαν αλλο κινητο το samsung galaxy
  11. καλησπερα σημερα το πηρα απο vodafone,καλουτσικο το βλεπω,το ψαχνω ακομα!!το ovi maps λειτουργει μονο με συνδεση η και απο μονο του?και αν ξερι καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη να σταματα το internet η συκευη??
  12. χρονια πολλα και καλες γιορτες!!οταν βγει επισημα το froyo πως θα μπορουμε να το περασουμε στο κινητο μας?μεσω του kies η με καποιο αλλο τροπο?
  13. σε ευχαριστω kyrillos13
  14. καλησπερα εβαλα απο το market το avg adivirus μου εκανε τα εξης!!!1)κολλουσε η οθονη οταν δεχομουν κλησεις,δεν μπορουσα να απαντησω!2)η μπαταρια αδειαζει σε μια μερα!!3)αργη ανταποκριση γενικα σε αλλεσ εφαρμογες!!!το ξαπεστειλα και το τηλεφωνο ειναι μια χαρα!!
×
×
  • Create New...