tonikar Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Ξανά κάτω το αρχείο παιδιά... αν θα μπορούσε κάποιος να το ξανά ανεβάσει θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ, Άντε να δούμε για πόσο θα κρατήσει αυτή την φορά :lol: :lol: :lol: http://www.mediafire.com/?tj4bznnonryfhcg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Άντε να δούμε για πόσο θα κρατήσει αυτή την φορά :lol: :lol: :lol: http://www.mediafire.com/?tj4bznnonryfhcg Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 το δοκιμασα με τη καινουρια εκδοση του primo (9.2.1.178658) και δε φαινεται να δουλευει. βγαζει μηνυμα για unsupported voice. το εχει δοκιμασει κανεις αλλος? το ιδιο και για τις "απλες" ελληνικες φωνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 το δοκιμασα με τη καινουρια εκδοση του primo (9.2.1.178658) και δε φαινεται να δουλευει. βγαζει μηνυμα για unsupported voice. το εχει δοκιμασει κανεις αλλος? το ιδιο και για τις "απλες" ελληνικες φωνες. Για απλές ελληνικές φωνές στο 1.2 δοκίμασε αυτές... http://www.megaupload.com/?d=DC447D1G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 τελικα δουλεψε... σε καποιο αλλο thread καποιος ειχε ποσταρει μια εξτρα γραμμη που προσθετουμε στο [sound]. οποτε ολα οκ τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 τελικα δουλεψε... σε καποιο αλλο thread καποιος ειχε ποσταρει μια εξτρα γραμμη που προσθετουμε στο [sound]. οποτε ολα οκ τωρα. Οι TTS voices ή οι απλές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 οι TTS δεν ειναι αυτες που λενε και τα ονοματα των οδων κατα την πλοηγηση? αυτες εννοουσα. αυτες δουλευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Α μάλιστα. Καλό είναι βέβαια να δίνουμε και τη λύση (όταν τη βρίσκουμε) μιας και άλλοι μπορεί να αναζητήσουν την ίδια πληροφορία εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) απλως εβαλα csv_voice_enabled=1 στο [sound], οπως υποδειχτηκε απο καποιο αλλο παιδι σε καποιο αλλο thread του primo. εντωμεταξυ, τωρα ειδα οτι ειμαστε σε κατηγορια Windows Mobile. οποτε θα ζητησω συγγνωμη γιατι "ψαχνοντας" στο google για τις φωνες, οδηγηθηκα εδω και χωρις να κοιταξω ποσταρα. το προβλημα μου αφορουσε pna. αν υπαρχει ομως και στην εκδοση windows mobile, sys.txt φανταζομαι οτι μπορει να δουλεψει με την προσθηκη αυτη. Edited March 12, 2011 by vasilisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas21 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 :)thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 εντωμεταξυ, τωρα ειδα οτι ειμαστε σε κατηγορια Windows Mobile. οποτε θα ζητησω συγγνωμη γιατι "ψαχνοντας" στο google για τις φωνες, οδηγηθηκα εδω και χωρις να κοιταξω ποσταρα. το προβλημα μου αφορουσε pna. αν υπαρχει ομως και στην εκδοση windows mobile, sys.txt φανταζομαι οτι μπορει να δουλεψει με την προσθηκη αυτη. Χμ... γιαυτό σου δουλεύει σωστά. Στα windows mobile η λογική η ίδια είναι αλλά έχουμε περισσότερα προβλήματα με τις TTS voices. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjavram Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος που μπορώ να βρώ Ελλην ικό TTS για iGO8-PC? Ευχαριστώ.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Δοκίμασες αυτές που υπάρχουν εδώ; Δεν δουλεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjavram Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) Έχω δοκιμάσει απο το iGO8 PDA και δεν δουλεύουνε. Γράφε ότι τα dll δεν είναι για τα windows που έχω.- Edited March 15, 2011 by jjavram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 (edited) Με το θέμα του HD2 δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποια λύση ε; Στα καλά καθούμενα σταματάει να μιλάει η Άφρο και μετά στρώνει μόνο με Soft Reset. Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος να διαβάζει αγγλικά ονόματα οδών; EDIT: Μετά είδα ότι είναι για το primo το thread... Στο 8.3 έχω το πρόβλημα Edited April 23, 2011 by mousi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arspi Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε και σε Igo 1.2 και σε Amigo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Χρησιμοποιείς ακόμα το Amigo; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ρε παιδια εγω εχω το igo my way ολα λειτουργουν κανονικα με τις απλες φωνες αλλα tts φωνες δεν μπορεσα ακομα να βαλω... Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ρε παιδια εγω εχω το igo my way ολα λειτουργουν κανονικα με τις απλες φωνες αλλα tts φωνες δεν μπορεσα ακομα να βαλω... To iGO My Way είναι στο Android και εκεί δεν λειτουργούν τα TTS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) Ξεθάβω λίγο το θέμα γιατί έχω ένα πρόβλημα με τα συνημμένα του odytsak στο αρχικό ποστ. Ενώ την Artemis την κατέβασα κανονικά, όταν πατάω να κατεβάσω την Αφροδίτη, με πάει σε σελίδα να κάνω login ενώ είμαι ήδη συνδεμένος στο myphone. Γιατί συμβαίνει αυτό? ΕDIT: Άκυρο το ποστ. Το κατέβασα κανονικά, αλλά έχω μια ερώτηση ακόμα. Το αρχικό αρχείο που κατεβάζουμε που έχει μέσα το ttslog και τα dll αρχεία... έπρεπε να είχε και κάτι άλλο? Στην εγκατάσταση λέει ότι "Aντιγράφουμε τα δύο αρχεία .zip που βρίσκονται μέσα στο φάκελο voice στον αντίστοιχο φάκελο που βρίσκετε στην SD (iGO8/content/voice)" αλλά εγώ δεν βρήκα ζιπαρισμένα αρχεία μέσα σε εκείνο το αρχείο. Υπήρχαν μόνο τα dll και το tts log. Μήπως εννοεί τα αρχεία που είναι παρακάτω ως συνημμένα? Edited November 26, 2011 by ALXGS Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ποιες είναι όλες οι διαθέσιμες φωνές πλοήγησης για το Igo και από που μπορώ να τις βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassious Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) Καλησπέρα :):D "Unsupported voice, please see the log." Εμένα δεν μου εμφανίζεται η Αφροδίτη βρε παιδιά, μήπως φταίει το ότι δεν υπάρχει καθόλου sys στον root κατάλογο? Που μπορώ να βρώ το log? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited January 11, 2012 by gassious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virusescape Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ξανά κάτω το αρχείο παιδιά... αν θα μπορούσε κάποιος να το ξανά ανεβάσει θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ, θα μπορούσε κάποιος να το ξανά ανεβάσει το LINK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Γνωρίζει κανείς αν κάνει και για igo primo 2.3 του iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 το λινκ αν μπορούσε κάποιος να ανεβάσει ξανά .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts