Koukas Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλά Χριστούγεννα και αν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 καλησπερα αγορασα το torch ! ξερετε πως κανω update ?? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 καλησπερα αγορασα το torch ! ξερετε πως κανω update ?? απο που το αγορασες φιλε μου αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 απο ενα παιδι απο αγγελια ! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 εντυπωσεις μεχρι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steff08 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 καλησπερα παιδια απο εχθες δουλευω και εγω το 9800 και μαλιστα με ελληνικο πληκτρολογιο.εκανα update την 284 και παει σφαιρα Παράθεση DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 καλησπερα παιδια απο εχθες δουλευω και εγω το 9800 και μαλιστα με ελληνικο πληκτρολογιο.εκανα update την 284 και παει σφαιρα Από που το πήρες αν επιτρέπεται? με ψήνει πάρα πολύ η συσσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steff08 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 το βρηκα κατα τυχη σε μαγαζι με μεταχειρισμενα κινητα Παράθεση DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Φίλε Steff, λες ότι εχεις το 9800 με ελληνικό πληκτρολόγιο και το πήρες και μεταχειρισμένο?Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά απ'ότι ξέρω δεν το έχει ακόμα καμμία ελληνική εταιρία.Πότε κυκλοφόρησε κρυφά, πότε αγοράστηκε από κάποιον, πότε το πούλησε στο κατάστημα που λες με τα μεταχειρισμένα και πότε το πήρες εσύ? Λίγο περίεργο...Δε λέω, μπορεί να κάνω και λάθος.Αν έτσι είναι, με συγχωρείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steff08 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 πολυ καλα γνωριζεις φιλε μου οτι το 9800 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στην ελλαδα.οπως λοιπον μου εξηγησε ο ανθρωπος που εχει το μαγαζι η εν λογο συσκευη ειναι απο τα δειγματα που εστειλε η rim στις ελληνικες εταιριες. Παράθεση DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ρε παιδια εμενα 2 φιλαρακια μου το εχουν αγορασει εδω και 2 μηνες απο ηλεκτρονικο καταστημα στην ελλαδα και απο οτι μου ειπαν εχουν πολλα διαθεσιμα! Θελω να το παρω και εγω γιατι εχω μπει στη πριζα!! Πηρα τηλ και το εκανα παραγγελια απο το http://www.e-mobile.gr και τη παρασκευη θα το εχω για νεοτερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Ρε παιδια εμενα 2 φιλαρακια μου το εχουν αγορασει εδω και 2 μηνες απο ηλεκτρονικο καταστημα στην ελλαδα και απο οτι μου ειπαν εχουν πολλα διαθεσιμα! Θελω να το παρω και εγω γιατι εχω μπει στη πριζα!! Πηρα τηλ και το εκανα παραγγελια απο το http://www.e-mobile.gr και τη παρασκευη θα το εχω για νεοτερα!!! 628 ευρώ..? Τσάμπα πράμα... :worry: Συγνώμη αλλά εγώ το πήρα 390 ευρώ από το Ebay, σφραγισμένο στο κουτί του..! :cool: Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 είναι διαθέσιμο και εδώ http://www.expansys.com.gr/rimreg-blackberry-torch-9800-oeia-qwerty-202925/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apriamos Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Παιδια καλησπερα! Γνωρίζει κανεις αν το εχουν παραλαβει σε καταστηματα οπως Cosmote η Γερμανος, εχω επιδοτηση και θελω να το παρω, με ψηνει πολυ το κινητακι! Ευχαριστω Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Όχι, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε τέτοια καταστήματα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Αρχες Ιανουαριου απο Vodafone. Για Cosmote Wind άγνωστο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. November 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 θα είναι branded απο Vodafone? Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 θα είναι branded απο Vodafone? πολυ πιθανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. November 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Να δούμε πότε θα το φέρει η Cosmote...εχώ 8 εταιρικές γραμμές που εχουν επιδότηση, εάν δεν το φέρει έφυγαν όλες για vodafone! Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Μα ούτε η Vodafone το έχει φέρει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. December 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Όχι, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε τέτοια καταστήματα. Μα ούτε η Vodafone το έχει φέρει. Το σχόλιο το έκανα σύμφωνα με την εντύπωση ότι η Voda θα το φέρει πρώτη και Cosmote ίσως και να μην το φέρει, βάση ενός blog που αναφέρει ότι η Cosmote μπορεί να μήν το συμπεριλάβει στην γκάμα της λόγο ότι είναι ανταγωνιστής του Iphone 4. Ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται λιγάκι κινέζικα και δεν βγάζουν νόημα αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η Cosmote δεν περιλαμβάνει εξ'αρχής μια BB συσκευή. Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Ναι κατάλαβα τι εννοείς. Πάντως με τα 9700 και 9520, είδαμε σχεδόν ταυτόχρονη διαθεσιμότητα από τις δύο εταιρείες. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Τελικα θα το φερει η vodafone. Να και η διαφημιση στο φυλλαδιο του πλαισιου. http://www.blackberry-experts.net/news/blackberry-torch-9800-very-soon-vodafone-greece Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μια επισημανση: πηγα στο πλαισιο (Ηρακλειου Κρητης) σημερα και μου ειπαν οτι το συστημα τους βγαζει οτι θα το φερει και η cosmote. Αυτα ειναι τα καλα νεα. Τα κακα νεα ειναι οτι καμια εκ των vodafone και cosmote δεν θα πωλει τη συσκευη σκετη. Για να αποκτησει καποιος το 9800 θα πρεπει να κανει συνδεση (που να περιλαμβανει τηλεφωνικη παροχη υπηρεσιων αλλα και ταυτοχρονη παροχη υπηρεσιας ιντερνετ με BIS) με τις 2 προαναφερομενες εταιριες. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. December 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Αυτό δεν βγάζει νόημα, διότι οι ήδη πελάτες που έχουν ΒΒ και θέλουν να κάνουν αναβάθμιση θα πρέπει να ακυρώσουν το παλαιό και να κάνουν νέο συμβόλαιο? ή κάποιος πελάτης που έχει μια flat γραμμή χωρίς BIS ή BES δεν μπορέι να πάρει το 9800 και να προσθέση την υπηρεσία??? Δεν μου ακούγεται λογικό αυτο... Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts