Jump to content

Koukas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Koukas

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Koukas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απλά να πώ πως δεν αγοράζεις την Apple αλλά το σήμα της μόνο. αρά δεν ελέγχεις τίποτα απλά αγοράζεις ένα δαγκωμένο μήλο......
  2. Είναι γνωστό πρόβλημα στην έκδοση της Cosmo. Η μόνη λύση μέχρι να βγει update είναι να γράφεις greeklish.
  3. Δεν χρειάζεται να βγει γιατί η πλοήγηση γίνεται και από το touch pad. Άμα δεν θέλεις να ακουμπάς την οθόνη δεν σε αναγκάζει κανείς.
  4. Καλησπέρα, το έχει πάρει κανείς από Cosmote. 'Ενας φίλος έχει πολλά προβλήματα με το SMS. Το έχει δει κανείς άλλος.
  5. Ναι είπα πως κάποια τηλέφωνα τους είναι μόνο CDMA. νομίζω πως τα περισσότερα καινούργια BlackBerry υποστηρίζουν και τα 2. όμως θέλει προσοχή.
  6. Συγχώρεσε με αν κάνω λάθος γιατί πάνε και χρόνια από το πανεπιστήμιο. Αλλά κάποιοι πάροχοι στο Αμέρικα έχουν CDMA. Δεν παίζουν όλα τα τηλέφωνα και στα 2 δίκτυα. ψάχνοντας λίγο είδα πως είναι η Verizon και η Sprint. Τα τηλέφωνα τους δεν παίζουν στην Ελλάδα
  7. Παιδιά η AT&T είναι αν δεν κάνω λάθος που υποστηρίζει άλλη τεχνολογία. Η Τ πρέπει να είναι οκ.
  8. Εγώ νομίζω πως η προσφορά ήταν τόσο καλή που απλά τελειώσαν πιο γρήγορα από ότι περιμένανε. BOLD με 250 δεν παίζεται. 'Οποιος πρόλαβε τον κύριο είδι.
  9. Πάντως το ανακοίνωσε επίσημα η RIM στην Βαρκελώνη. 'Αρα πρέπει πλέον να παίζει απροβλημάτιστα.
  10. θα δεις το 3G πάνω δεξιά να μην είναι σκέτο αλλά να έχει το σήμα της BlackBerry δίπλα. Αν έχεις GPRS πρέπει να είναι με κεφαλαία. Αν σου έχει φανεί το εικονίδιο των χαρτών μάλλον το έχουν ήδη συνδέσει.
  11. Δεν θα έχει surepress. Η τεχνολογία αποδείχθηκε μεγάλη πατάτα. Εμπορικά τουλάχιστον. Μπορεί σε μερικούς να άρεσε (προσωπικά όχι) αλλά γενικά τα storm αποτύχανε. Για αυτό τον λόγο αλλάζουν και το όνομα της σειράς. Ενώ το Bold το κρατάνε ως brand.
  12. Μην περιμένετε Αυγουστο Ελλάδα. Αν βγει Αύγουστο καλά Χριστούγεννα.
  13. Ε έχουμε κι εμείς τις πηγές μας.....
  14. Η ενημέρωση λέει πως από αρχές του άλλου μήνα θα είναι επίσημο. Προφανώς μέχρι τότε κάνουν δοκιμές. Κάτι σαν teaser ίσα ίσα να χαρούμε. Πάντως δεν αργεί απ ότι φαίνεται.
  15. WIND πάντως παίζει μια χαρά. Επιτέλους γιατί από τότε που το κλείσανε είχα πάθει μαι στέρηση. Κι εγώ το έχω σκίσει. Καμιά καλή εφαρμογή τσάμπα να κατεβάσουμε από τους φίλους με Cosmo ή WIND?
×
×
  • Create New...