Jump to content

Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οφ τόπικ

Πούλησα το Ν8 σε μία φίλη μου καθώς ήταν πολύ καλά τα 120 που πήρα και τα χρειαζόμουν για την αγορά του 1020... Και πήγε και το έριξε μεσα σε ποτό και το κατέστρεψε η ιερόσυλη... Πόσες φορές το έχω μετανιώσει που της το έδωσα :mad: :mad:

Πιστεύω πως τα 120€ θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτο το τραγικό συμβάν.....χαχαχα

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο bluetooth έχει επιλογή να μένει visible για πάντα. Καλός και ο fm transmitter, τον έχω δουλέψει εκατοντάδες φορές, αλλά τον ήθελα πιο ισχυρό. Μέσα στην πόλη (που έχουμε σταθμό ανά 0.2) δεν πιάνει ούτε για πλάκα.

Απο το Ν86 που πρωτογνώρισα τον fm transmitter είπα πως είναι ότι πιο σούπερ μπορούσε να μου δώσει η Nokia. Δυστυχώς όμως στην πράξη αποδείχτηκε δύσχρηστο μιας και στην πόλη δεν βρίσκεις ελεύθερη συχνότητα με τίποτα οπότε στο Ν8 ζήτημα να το χρησιμοποίησα 2-3 φορές. Aux in και τελείωσε το θέμα.....;)

Αυτο με τον πόλεμο της Microsoft στο Symbian δεν το καταλαβαίνω αφού βάσει στατιστικής ο Symbian user θα πάει σε αλλο λειτουργικό.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο το Ν86 που πρωτογνώρισα τον fm transmitter είπα πως είναι ότι πιο σούπερ μπορούσε να μου δώσει η Nokia. Δυστυχώς όμως στην πράξη αποδείχτηκε δύσχρηστο μιας και στην πόλη δεν βρίσκεις ελεύθερη συχνότητα με τίποτα οπότε στο Ν8 ζήτημα να το χρησιμοποίησα 2-3 φορές. Aux in και τελείωσε το θέμα.....;)

Αυτο με τον πόλεμο της Microsoft στο Symbian δεν το καταλαβαίνω αφού βάσει στατιστικής ο Symbian user θα πάει σε αλλο λειτουργικό.....

Μα δεν θεωρώ πως η MS κάνει πόλεμο στο Symbian και ούτε έχω κάτι εναντίον της MS. Την δουλειά της κάνει και καλά κάνει. Μάλιστα τα 8.1 μου άρεσαν. Με την νοκιουλα τα χω, αυτή μου έδωσε υποσχέσεις που δεν κράτησε, όχι η MS.

Νομίζω στο Ν900 τον είχαν δυναμώσει τον transmitter με κάποιο Mod. Δυστυχώς στα symbian έιναι αδύναμο. Βέβαια αρκετές φορές το έχω χρησιμοποιήσει. Aux out ναι, απλά το τωρινό μου αυτοκίνητο δεν έχει δυστυχώς. Στο παλιό συνέχεια

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Μα δεν θεωρώ πως η MS κάνει πόλεμο στο Symbian και ούτε έχω κάτι εναντίον της MS. Την δουλειά της κάνει και καλά κάνει. Μάλιστα τα 8.1 μου άρεσαν. Με την νοκιουλα τα χω, αυτή μου έδωσε υποσχέσεις που δεν κράτησε, όχι η MS.

Νομίζω στο Ν900 τον είχαν δυναμώσει τον transmitter με κάποιο Mod. Δυστυχώς στα symbian έιναι αδύναμο. Βέβαια αρκετές φορές το έχω χρησιμοποιήσει. Aux out ναι, απλά το τωρινό μου αυτοκίνητο δεν έχει δυστυχώς. Στο παλιό συνέχεια

Υπάρχει mod και για symbian νομίζω. Προσωπικά δε με ενδιέφερε μέσα στην πόλη παρά μόνο σε ταξίδια όπου και δουλέυει μια χαρά.

Δεν λέω πως έχεις κάτι με την Ms (αλλα και να είχες ίσως να είχες τα δικια σου) απλα έχει γραφτεί πολλές φορές και δεν μπορώ να το καταλάβω.

Όσο για την Nokia, συμφωνώ ότι μας πούλησε αλλα υπάρχουν αυτα στις επιχειρήσεις. Όμως μου έχει δώσει πολλές χαρές (με το αζημίωτο πάντα) που όταν την έπιασα στο κρεβάτι με άλλον (Ms) την συγχώρησα.......:)

Υ.Γ. Οι μέτοχοι μας "πούλησαν" και πιθανότατα να κάναμε το ίδιο στην θέση τους αδιαφορώντας για την ίδια την Nokia και για τον κόσμο που την εμπιστεύθηκε/ακολούθησε.

Δεν λέω πως έχεις κάτι με την Ms (αλλα και να είχες ίσως να είχες τα δικια σου) απλα έχει γραφτεί πολλές φορές και δεν μπορώ να το καταλάβω.

Όσο για την Nokia, συμφωνώ ότι μας πούλησε αλλα υπάρχουν αυτα στις επιχειρήσεις. Όμως μου έχει δώσει πολλές χαρές (με το αζημίωτο πάντα) που όταν την έπιασα στο κρεβάτι με άλλον (Ms) την συγχώρησα.......:)

Υ.Γ. Οι μέτοχοι μας "πούλησαν" και πιθανότατα να κάναμε το ίδιο στην θέση τους αδιαφορώντας για την ίδια την Nokia και για τον κόσμο που την εμπιστεύθηκε/ακολούθησε.

Στο μόνο που θα διαφωνίσω είναι στο κρεβάτι.. :p ... Άν πιάσω την δικιά μου με άλλον, θα πω στον άλλον να φύγει (μιας και δεν μου φταίει) και μετά θα ξεσπάσω στην δικιά μου :lol: .. Για προσωπικό όφελος και εγώ σαν μέτοχος δεν θα υποκριθώ πως θα έβαζα πάνω από όλα τον καταναλωτή.. φυσικά και όχι.. σε αυτά τα επίπεδα, όλα είναι αριθμοί.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Στο μόνο που θα διαφωνίσω είναι στο κρεβάτι.. :p ... Άν πιάσω την δικιά μου με άλλον, θα πω στον άλλον να φύγει (μιας και δεν μου φταίει) και μετά θα ξεσπάσω στην δικιά μου :lol: .. Για προσωπικό όφελος και εγώ σαν μέτοχος δεν θα υποκριθώ πως θα έβαζα πάνω από όλα τον καταναλωτή.. φυσικά και όχι.. σε αυτά τα επίπεδα, όλα είναι αριθμοί.

Offtopic: Ε, όχι και δε φταίει ο άλλος. Μια χαρά φταίει, από τη στιγμή που ξέρει ότι η δικιά σου τα έχει με 'σένα. Οπότε, ξεσπάς και στους δύο. :p

Huawei Nova 5T

Αυτος φταιει αν αυτη κανει τη κουτσουκελα; Αυτος μια χαρα θα περναει την πορτα :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αυτος φταιει αν αυτη κανει τη κουτσουκελα; Αυτος μια χαρα θα περναει την πορτα :lol:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol:

Huawei Nova 5T

Ότι και να λέτε εγώ θα νιώθω σαν να με "κεράτωσε" η Nokia και μάλιστα με δύο μαζί παρτ:X (MS και WP):lol: . Πέραν της πλάκας αν το Symbian υποστηριζόταν έστω και λίγο και έβαιναν και καινούριες συσκευές με ανώτερο hardware δεν θα είχα κανένα λόγο να το εγκαταλείψω.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ότι και να λέτε εγώ θα νιώθω σαν να με "κεράτωσε" η Nokia και μάλιστα με δύο μαζί παρτ:X (MS και WP):lol: . Πέραν της πλάκας αν το Symbian υποστηριζόταν έστω και λίγο και έβαιναν και καινούριες συσκευές με ανώτερο hardware δεν θα είχα κανένα λόγο να το εγκαταλείψω.

Καλά λίγες μέρες έλειψα και το κάνατε τσ#ντ@ το μαγαζί!!! :lol: Σοβαρά τώρα, το λάθος της Νοκια ήταν ότι έβαλε τον Έλοπα στο παιχνίδι, έναν δούρειο ίππο που υπηρετούσε τη Microsoft. Κι αν το Symbian εξελισσόταν μέχρι σήμερα και ήταν διαθέσιμο και για άλλους κατασκευαστές όχι μονο τη Νοκια, κανένας δεν θα μιλούσε για Γουγλε και ανδροειδή... Θα ήταν ακόμη Νο1!!! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Καλά λίγες μέρες έλειψα και το κάνατε τσ#ντ@ το μαγαζί!!! :lol: Σοβαρά τώρα, το λάθος της Νοκια ήταν ότι έβαλε τον Έλοπα στο παιχνίδι, έναν δούρειο ίππο που υπηρετούσε τη Microsoft. Κι αν το Symbian εξελισσόταν μέχρι σήμερα και ήταν διαθέσιμο και για άλλους κατασκευαστές όχι μονο τη Νοκια, κανένας δεν θα μιλούσε για Γουγλε και ανδροειδή... Θα ήταν ακόμη Νο1!!! :)

Έχω την εντύπωση ότι ο Elop μπήκε στην Nokia αφού αυτή είχε είδη εξαγοραστεί από την MS, χωρίς να είμαι σίγουρος, οπότε μάλλον δεν μπορούσε να τον αποφύγει, και να ήθελε. Άλλωστε αν θυμάμαι καλά εργαζόταν στην MS πριν μετακομίσει (τον βάλουν) στην Φινλανδία. Από κει και πέρα το Symbian είχε είδη αρχίσει να πέφτει στις προτιμήσεις των χρηστών αρκετά πριν ανακοινωθεί το Symbian^3. Αυτό έγινε κυρίως γιατί η Nokia είχε υποτιμήσει το android και άργησε πολύ να μπει στον χώρο των οθονών αφής. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν είχα αγοράσει το N86 τον κολλητό μου να με κοροϊδεύει αφού ο ίδιος είχε είδη περάσει στην τεχνολογία αφής. Όταν το έκανε και η Nokia, με τo πολύ καλό S^3, το android είχε είδη βελτιωθεί αισθητά και είχε αποσπάσει μεγάλο μερίδιο της αγοράς κυρίως των καινούριων χρηστών στην κατηγορία smartphones (για την Apple δεν μιλάω γιατί αποτελεί μια κατηγορία από μόνη της). Ναι μεν πούλησε αρκετά καλά, κυρίως το N8, αλλά κακά τα ψέματα υποστηρίχθηκε κυρίως από τους είδη υπάρχοντες φίλους του Symbian. H αγορά είχε κατακλυστεί από την Google....Την συνέχεια, παρά το πολλά υποσχόμενο λειτουργικό, όλοι την γνωρίζουμε. Παρά τις υποσχέσεις περί μακρόχρονης υποστήριξης η Nokia, με εντολή της MS, το γύρισε στα αποκλειστικά WP και μας άφησε στα κρύα του λουτρού. Δεν γνωρίζω αν το Symbian θα μπορούσε υπό διαφορετικές συνθήκες να ξεπεράσει το android σίγουρα όμως θα ήταν πολύ σοβαρός αντίπαλος. Και ακόμα πιο σίγουρα δε θα με είχε αναγκάσει να αλλάξω συνήθειες μετά από 6 συνεχή χρόνια σε Symbian...:mad:

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

εγω παλι νομιζω οτι ο elop μπηκε πριν την εξαγορα.....χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος

Πριν την επίσημη εξαγορά έγινε αλλα μάλλον υπήρχε συμφωνία κάτω από το τραπέζι νωρίτερα. Δεν θα μάθουμε ποτέ. Ούτε έχει σημασία.

Ανοίξατε μια πολύ «αμαρτωλή» συζήτηση, για μένα τουλάχιστον! :lol: Για να μη ξαναγράφω όσα έχω πει, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ, με λεπτομέρειες κλπ:

Part 1, Part 2

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Ανοίξατε μια πολύ «αμαρτωλή» συζήτηση, για μένα τουλάχιστον! :lol: Για να μη ξαναγράφω όσα έχω πει, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ, με λεπτομέρειες κλπ:

Part 1, Part 2

Μύρισες αίμα και έτρεξες......:)

Έχω την εντύπωση ότι ο Elop μπήκε στην Nokia αφού αυτή είχε είδη εξαγοραστεί από την MS, χωρίς να είμαι σίγουρος, οπότε μάλλον δεν μπορούσε να τον αποφύγει, και να ήθελε.

Εσφαλμένη εντύπωση έχεις, ο Elop ήταν ήδη CEO όταν έβγαλε εκείνο το ηλίθιο μέμο και ουσιαστικά όρισε τα WP ως το κύριο λειτουργικό του κατασκευαστή ... Αν υπήρχε κάποιος που κρυφοπούλησε την Nokia αυτός ήταν ο Elop ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Εσφαλμένη εντύπωση έχεις, ο Elop ήταν ήδη CEO όταν έβγαλε εκείνο το ηλίθιο μέμο και ουσιαστικά όρισε τα WP ως το κύριο λειτουργικό του κατασκευαστή ... Αν υπήρχε κάποιος που κρυφοπούλησε την Nokia αυτός ήταν ο Elop ...

Κι εγώ έτσι πιστεύω, ο Elop ξεπούλησε τη Νοκια για ψίχουλα (για έναν κολοσσό 150 ετών), κι ο ίδιος ως ανταμοιβή τσέπωσε φανερά από το αφεντικό Μικροσοφτ 24,5 εκατ. ευρώ. Κάτω από το τραπέζι ίσως πήρε περισσότερα. Και επιπλέον έγινε επικεφαλής του τμήματος έξυπνης τηλεφωνίας στην Μικροσοφτ. Ο τέλειος δούρειος ίππος που παρουσίασε το ξεπούλημα ως την καλύτερη λύση. Και χάρη στον Έλοπα, κατέρρευσε ο τελευταίος μεγάλος κολοσσός τηλεφωνίας στην Ευρώπη... Τώρα έμειναν στο παιχνίδι μόνο οι Ασιάτες και οι Αμερικάνοι... Αν δεν βγει στο μέλλον κάποιος από τους μικρούς παίχτες, Jolla, Ubuntu, Firefox etc μπροστά, τότε το 808 θα είναι το τελευταίο μου smartphone. Δεν μου αρέσει το μονοπώλιο της Γουγλε που παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα και η ελευθερία και το ιδιωτικό απόρρητο πάνε περίπατο...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Κι εγώ έτσι πιστεύω, ο Elop ξεπούλησε τη Νοκια για ψίχουλα (για έναν κολοσσό 150 ετών), κι ο ίδιος ως ανταμοιβή τσέπωσε φανερά από το αφεντικό Μικροσοφτ 24,5 εκατ. ευρώ. Κάτω από το τραπέζι ίσως πήρε περισσότερα. Και επιπλέον έγινε επικεφαλής του τμήματος έξυπνης τηλεφωνίας στην Μικροσοφτ. Ο τέλειος δούρειος ίππος που παρουσίασε το ξεπούλημα ως την καλύτερη λύση. Και χάρη στον Έλοπα, κατέρρευσε ο τελευταίος μεγάλος κολοσσός τηλεφωνίας στην Ευρώπη... Τώρα έμειναν στο παιχνίδι μόνο οι Ασιάτες και οι Αμερικάνοι... Αν δεν βγει στο μέλλον κάποιος από τους μικρούς παίχτες, Jolla, Ubuntu, Firefox etc μπροστά, τότε το 808 θα είναι το τελευταίο μου smartphone. Δεν μου αρέσει το μονοπώλιο της Γουγλε που παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα και η ελευθερία και το ιδιωτικό απόρρητο πάνε περίπατο...

σε κάποια πράγματα υπερβάλλεις..... δεν φταίει μόνο ο elop γι'αυτό το ξεπούλημα..... επίσης δεν παρακολουθησαι μόνο από την google αλλά από όλους

σε κάποια πράγματα υπερβάλλεις..... δεν φταίει μόνο ο elop γι'αυτό το ξεπούλημα..... επίσης δεν παρακολουθησαι μόνο από την google αλλά από όλους

δεν ξέρω αν είναι θεωρίες συνομωσίας ή πραγματικότητα, πάντως η προεδρία του Elop σχετίζεται άμεσα με την επιλογή των windows και την συνεργασία με την Microsoft. Σίγουρα η κατρακύλα είχε ήδη αρχίσει λόγω αργών ρυθμών εξέλιξης της Nokia, κακό marketing και τελικά δέσμευση αποκλειστικότητας του Symbian από τη Νοκια. Αν το λειτουργικό ήταν διαθέσιμο σε άλλους κατασκευαστές, η Γουγλε δεν θα κέρδιζε έδαφος και η Νοκια θα άντεχε πολύ ακόμα... Όσο για την Γουγλε είναι μακράν η Νο 1 στην παρακολούθηση! Είναι Champion! :cool:

Τρίτη φορά είναι πρόεδρος σε εταιρεία, τρίτη πώληση αυτής

Προηγούμενη νομίζω ήταν η Macromedia (flash ;)) Adobe...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Για μένα ο elop ήταν απλα το εκτελεστικό όργανο. Άλλοι αποφάσισαν για την εξαγορά και είναι οι ίδιοι που τον προσέλαβαν στη συγκεκριμένη θέση. Απλα αυτοί τσέπωσαν το ποσο της εξαγοράς και έμεινα στην αφάνεια. Θεωρώ αστείο να νομίζουμε πως μια απόφαση εξαγοράς ενός τέτοιου κολοσσού είναι απόφαση ενός...... Ας ψάξουμε τις ευθύνες στους μετόχους λοιπόν.

Υ.Γ. Γνώμη μου πάντα.

Για μένα ο elop ήταν απλα το εκτελεστικό όργανο. Άλλοι αποφάσισαν για την εξαγορά και είναι οι ίδιοι που τον προσέλαβαν στη συγκεκριμένη θέση. Απλα αυτοί τσέπωσαν το ποσο της εξαγοράς και έμεινα στην αφάνεια. Θεωρώ αστείο να νομίζουμε πως μια απόφαση εξαγοράς ενός τέτοιου κολοσσού είναι απόφαση ενός...... Ας ψάξουμε τις ευθύνες στους μετόχους λοιπόν.

Υ.Γ. Γνώμη μου πάντα.

+1 Επίσης, οι μέτοχοι δεν ήταν αυτοί που διάλεξαν το Symbian σαν "κύριο" λειτουργικό τους, ενώ ήξεραν ότι το MeeGo ( Maemo ), είχε πολύ περισσότερα να δώσει; Όσο για τον Elop και τους Αμερικάνους γενικότερα, είδαν μια ευκαιρία που παρουσιάστηκε και την πήραν. Έτσι ξέρουν να κάνουν.

Huawei Nova 5T

Υ.Γ. Γνώμη μου πάντα.

Οι μέτοχοι μιας εταιρίας δεν είναι πάντα τα πιο λαμπρά μυαλά, ειδάλλως δεν θα υπήρχαν και οι business angels ... Έπειδή κάποιος έχει μια μεγάλη περιουσία, δεν σημαίνει ότι ξέρει και να την διαχειρίζεται .. Στην τελική αν θέλεις να ψαχτείς για το τι έγινε πραγματικά, σε παροτρύνω να εστιάσουμε στο ένα πολύ δυνατό κομμάτι της όλης ιστορίας το οποίο βγάζει μάτια , στην κατρακύλα της μετοχής της Nokia ...

Όταν ο Elop έβγαλε εκείνο το μέμο στην φόρα, η μετοχή της Nokia έκανε τέτοια βουτιά που αν ήταν γκόμενα θα παιρνε μετάλλιο ... Αυτή η βουτιά όμως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα τέχνασμα ώστε να ξεπουλήσουν οι μεγαλομέτοχοι-μυαλά της υπόθεσης, να ρευστοποιήσουν δηλαδή τις μετοχές τους και να τις ξανααγοράσουν σε πολύ χαμηλότερη τιμή ... Παράνομη τεχνική, αν μπορέσεις να αποδείξεις ότι έγινε εσκεμμένα ... Αν καταφέρεις να το αποδείξεις, γιατί σύμφωνα με τον Fama -και παραθέτω- "οι τιμές του χρηματιστηρίου ακολουθούν έναν τυχαίο περίπατο* μία ακολουθία σκαμπανεβασμάτων την οποία κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν μπορεί να σπάσει, χωρίς εσωτερική πληροφόρηση ... Βέβαια εδώ όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για εσωτερική πληροφόρηση, γιατί το trend του "Πούλα μετοχές Nokia" το ξεκίνησε ο Elop με σινιάλο το μέμο και έτσι οι μετοχές βρέθηκαν σε λιγότερα χέρια, άρα και ευκολότερα ελεγχόμενες αποφάσεις ... Όχι ότι δεν του γάβγιζαν πολλοί μικρομέτοχοι στα χρόνια που ήταν CEO, τα ξεχάσαμε αυτά φιλαράκια μου ???? Ότι σας συμφέρει είστε μερικοί, ε ... Το ότι δεν έχουν πάει φυλακή τα άτομα αυτά ακόμα το οφείλω στο γεγονός πως δεν μπορούμε να κάνουμε τηλεπαθητικές ανακρίσεις και μόνο εκεί ... Για μένα που έχω σπουδάσει εκτενώς χρηματιστηριακά, το γεγονός αυτό της πτώσης της μετοχής με αυτές τις συνθήκες κάνει τόσο μπαμ όσο να βρει ντεντέκτιβ σε κάδο, δίπλα από το θύμα, το ματωμένο μαχαίρι ... Ναι, θα υπάρχουν και τα "μυαλά" που θα πουν ότι το μαχαίρι το πέταξαν επειδή δεν κόβει καλά, ή καταλάθος ή λοιπές αηδίες ...

Υ.Γ. Όταν βαράει δυνατά ο εγκέλαδος και βγαίνουν άτομα να κρίνουν τα σπίτια αν είναι κατοικήσιμα ή μη, δε ρωτάνε απόψεις κοσμάκη γενικότερα, ρωτάνε απόψεις ειδικών ... Λέω εγώ τώρα ....

+1 Επίσης, οι μέτοχοι δεν ήταν αυτοί που διάλεξαν το Symbian σαν "κύριο" λειτουργικό τους, ενώ ήξεραν ότι το MeeGo ( Maemo ), είχε πολύ περισσότερα να δώσει; Όσο για τον Elop και τους Αμερικάνους γενικότερα, είδαν μια ευκαιρία που παρουσιάστηκε και την πήραν. Έτσι ξέρουν να κάνουν.

Αν είχες την παραμικρή ιδέα του πως λειτουργεί μια επιχείρηση θα ήξερες πως όχι, οι μέτοχοι δεν διαλέγουν λειτουργικά ή οποιαδήποτε άλλη στρατηγική επιχείρησης ... Αυτό το κάνει η διοίκηση της επιχείρησης ... CEOs, CFOs, COOs, anything familiar ???? Το να λες ότι το ΔΣ διαλέγει λειτουργικά είναι σαν να λέμε πως ο προπονητής της τάδε ομάδας φόρεσε ένα σορτσάκι και βγήκε να παίξει τόπι στον τελικό μαζί με όλη την ομάδα ....

Edited by impreza_sti

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Για να τα εγκαταλείψουν όλα τόσο απότομα στη Nokia, πάρ' όλο που έλεγαν ότι θα υποστηρίξουν το Symbian μέχρι το 2016, μάλλον έγιναν πάρα πολλά κάτω απ' το τραπέζι και όχι μόνο η συμφωνία! Πολύ χρήμα έπεσε γι αυτή την απότομη αλλαγή! Δεν εξηγείται αλλιώς! Δεν τα παρατας όλα εν μια νυχτι για το τίποτα, ας πούμε!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ότι σας συμφέρει είστε μερικοί, ε ... Το ότι δεν έχουν πάει φυλακή τα άτομα αυτά ακόμα το οφείλω στο γεγονός πως δεν μπορούμε να κάνουμε τηλεπαθητικές ανακρίσεις και μόνο εκεί ... Για μένα που έχω σπουδάσει εκτενώς χρηματιστηριακά, το γεγονός αυτό της πτώσης της μετοχής με αυτές τις συνθήκες κάνει τόσο μπαμ όσο να βρει ντεντέκτιβ σε κάδο, δίπλα από το θύμα, το ματωμένο μαχαίρι ... Ναι, θα υπάρχουν και τα "μυαλά" που θα πουν ότι το μαχαίρι το πέταξαν επειδή δεν κόβει καλά, ή καταλάθος ή λοιπές αηδίες ...

Υ.Γ. Όταν βαράει δυνατά ο εγκέλαδος και βγαίνουν άτομα να κρίνουν τα σπίτια αν είναι κατοικήσιμα ή μη, δε ρωτάνε απόψεις κοσμάκη γενικότερα, ρωτάνε απόψεις ειδικών ... Λέω εγώ τώρα ....

Αν είχες την παραμικρή ιδέα του πως λειτουργεί μια επιχείρηση θα ήξερες πως όχι, οι μέτοχοι δεν διαλέγουν λειτουργικά ή οποιαδήποτε άλλη στρατηγική επιχείρησης ... Αυτό το κάνει η διοίκηση της επιχείρησης ... CEOs, CFOs, COOs, anything familiar ???? Το να λες ότι το ΔΣ διαλέγει λειτουργικά είναι σαν να λέμε πως ο προπονητής της τάδε ομάδας φόρεσε ένα σορτσάκι και βγήκε να παίξει τόπι στον τελικό μαζί με όλη την ομάδα ....

Καλά φίλε μου ηρέμησε απόψεις εκφράζουμε κατόπιν εορτής. Δεν έχουμε σπουδάσει όλοι χρηματοοικονομικά σαν και σένα και εκτιμούμε φυσικά την γνώμη σου αλλά δεν υπάρχει λόγος να εκφράζεσαι υποτιμητικά ούτε να επιτίθεσαι στους άλλους εδώ. Αν και μου φαίνεται περίεργο ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν που βάζουν τα λεφτά τους εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτά. Ούτε μέτοχοι είμαστε ούτε εργαζόμαστε στην Nokia απλά σχολιάζουμε με πικρία τον θάνατο του λειτουργικού που αγαπήσαμε. Α ρε πληγές που άνοιξα με το σχόλιό μου για τον Elop:p.