pgetsopoulos Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 υπηρχε χακ που το εφτιαχνε αυτο με τη μπαταρια κανονικα ηταν στο 50% επεφτε στις 6, 40 στις 5 30 στις 4, 20 στις 3 10 στις 2 και 5% στη μια.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Nikos_Mpl δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό που λες γιατί και εγώ το φόρτιζα σωστά στην αρχή και μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα μπαταρίας...μου κρατάει κάνα 3ήμερο με αρκετή χρήση! Απλά η ένδειξη δεν είναι σωστή. Το battery info δείχνει το ποσοστό της φόρτισης που ισχύει...στο 50% μου φτάνει με περίπου 2 μέρες χρήση, και το υπόλοιπο βγάζει μια μέρα πάνω κάτω! δεν το ειχα δοκιμασει το προγραμμα.εγω αναφερω καθαρα την ενδειξη της μπαταριας. Μπορει να εβγαζε μια μερα και να ειχαν πεσει 2 γραμμες,και με τις υπολοιπες να μην εβγαζε δευτερη.δεν ξερω αν θα επρεπε να δειχνει απλα οτι εχει πεσει στη μεση. ομως με την ιδια χρηση,στο νεο κινητο,ειτε κραταει η μπαταρια περισσοτερο και συμφωνει με αυτο που δειχνει,ειτε δειχνει σωστα,που δεν το νομιζω αφου δεν ειναι μονο η ενδειξη,αλλα και η διαρκεια. επισης,να πω οτι οι μπαταριες ειναι σαν μια μνημη με κελια.αν πχ εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα σε μερικα απο αυτα,ειναι λογικο ισως (θεωρητικα μιλαω,ενας ηλεκτρολογος μπορει να μας πει,αν και εχω ρωτησει φιλη που κανει μεταπτυχιακο στις μπαταριες εξω και κατι παρομοιο μουχει πει) να δειχνει γεματη μεχρι ενα σημειο,και καθως πεφτει και συναντα αυτα,τα περναει γιατι προφανως δεν λειτουργουν,δεν εχουν ενεργεια ας το πουμε ετσι,και γιαυτο πεφτει και πιο αποτομα και η ενδειξη.τωρα γιατι η εφαρμογη δειχνει κατι αλλο,δεν ξερω.παντα υποθεσεις κανω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Και σε εμένα τόσο λέει πλήρως φορτισμένο. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Μόνο που, από τη μέρα που έβαλα τη Belle, μου κρατάει μία μέρα λιγότερη τουλάχιστον.... :worry: Δες και ένα προηγούμενο, μεγάλο post μου.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Μόνο που, από τη μέρα που έβαλα τη Belle, μου κρατάει μία μέρα λιγότερη τουλάχιστον.... :worry: Δες και ένα προηγούμενο, μεγάλο post μου.. Και εγώ... από τη μέρα που έβαλα belle μου κρατάει το ίδιο και λίγο παραπάνω από ότι πριν. Συνήθως είμαι στη 1,5 μέρα, αλλά αν δε το πειράζω και πολύ μπορεί αν φτάσει και όσο στη φωτό... Edited February 20, 2012 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Και εγώ... από τη μέρα που έβαλα belle μου κρατάει το ίδιο και λίγο παραπάνω από ότι πριν. Συνήθως είμαι στη 1,5 μέρα, αλλά αν δε το πειράζω και πολύ μπορεί αν φτάσει και όσο στη φωτό... Πολύ θα 'θελα κι εγώ να δω τέτοια ένδειξη... Εμένα τώρα δείχνει: Battery Charge 3.75 | 28% και Unplugged Time 42 h.. Με μισή ώρα internet, ένα κατέβασματα θέματος από το Store, 10 - 15 sms, ανανέωση του χρόνου ομιλίας μου και κανα 15' ραδιόφωνο.. Και μερικές ώρες από αυτές σε offline mode.. :worry: P.S.: Αν έκανα επανοφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, παίζει να χάσω τις Qt ή κάποια εφαρμογή, όπως το Social και μία άλλη που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Πολύ θα 'θελα κι εγώ να δω τέτοια ένδειξη... Εμένα τώρα δείχνει: Battery Charge 3.75 | 28% και Unplugged Time 42 h.. Με μισή ώρα internet, ένα κατέβασματα θέματος από το Store, 10 - 15 sms, ανανέωση του χρόνου ομιλίας μου και κανα 15' ραδιόφωνο.. Και μερικές ώρες από αυτές σε offline mode.. :worry: P.S.: Αν έκανα επανοφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, παίζει να χάσω τις Qt ή κάποια εφαρμογή, όπως το Social και μία άλλη που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή; :confused: με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν χάνεις εφαρμογές (κι η QT είναι ενσωματωμενη στο λειτουργικο,δεν «βγαίνει») Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν χάνεις εφαρμογές (κι η QT είναι ενσωματωμενη στο λειτουργικο,δεν «βγαίνει») Σ΄ευχαριστώ! :) Τέλεια! Αν ακόμα και με την επόμενη φόρτιση μου κάνει τα δικά της η μπαταρία, i will give it a go. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Κι εγώ έχω παρατηρήσει αισθητή διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τη Belle, εννοώντας διαφορά προς το χειρότερο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, πιθανολογώ ότι μάλλον φταίει η βελτίωση της CPU που βάζει συνήθως στα CFW του ο φίλος μας ο lagoskon. ;) Δεν ξέρω τι επικρατεί στην επίσημη Belle, δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Εγώ πάλι δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά στην μπαταρία και μπορώ να πω ότι μου φαινόταν όλα καλά μέχρι προχθές την Κυριακή όταν και τόλμησα να πω ότι τελικά μου αρέσει η αναβάθμιση σε Belle, ε λοιπόν αυτό ήταν! Το αμέσως επόμενο λεπτό σκάει μήνυμα κειμένου και το ανοίγω για να το διαβάσω, μόλις πάω να το πατήσω για να απαντήσω παγώνει και πλέον μετά από λίγο αναγκάζομαι να το απενεργοποιήσω μέσω των τριών δονήσεων... Ενεργοποιώντας ξανά μετά από κανά δύο λεπτά το κινητό ήταν εμφανώς βαρύ στην επανεκκίνηση και φόρτωμα των αρχικών οθονών. Αφού του πήρε αρκετή ώρα για να φορτώσει, άρχισε να βγάζει εκείνη την οθόνη πάνω αριστερά ότι δεν διατίθεται σύνδεση δεδομένων η κάτι τέτοιο τέλος πάντων, κάτι που δεν έιχε ξανακάνει μέχρι εκείνη την στιγμή. Απλά να προσθέσω εδώ ότι δεν συνδέεται το τηλ μέσω 3G αλλά μόνο μέσω Wi-Fi. Πάω να ελέγξω στο widget ειδοποιήσεων και εκείνη την στιγμή σκάει νέο μήνυμα, ε τότε έγινε το έλα να δεις! Το κινητό άρχισε να αναβοσβήνει να μπερδεύει τις αρχικές οθόνες και φυσικά ότι και να πατάς να μην κάνει τίποτα και τελικά αφού φοβήθηκα μήπως κολλήσει τελείως, μια και συνέχιζε να προσπαθεί να δείξει την ειδοποίηση για νέο μήνυμα και κάποια από τις αρχικές οθόνες, τελικά το απενεργοποίησα πάλι και το άφησα να ηρεμήσει μερικά λεπτά και το ενεργοποίησα ξανά. Μέχρι στιγμής όλα καλά, αλλά δεν είναι το ίδιο σπιρτόζικό πλέον και κάνει κάποια μικροκολλήματα σε ανύποπτο χρόνο. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Εγώ πάλι δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά στην μπαταρία και μπορώ να πω ότι μου φαινόταν όλα καλά μέχρι προχθές την Κυριακή όταν και τόλμησα να πω ότι τελικά μου αρέσει η αναβάθμιση σε Belle, ε λοιπόν αυτό ήταν! Το αμέσως επόμενο λεπτό σκάει μήνυμα κειμένου και το ανοίγω για να το διαβάσω, μόλις πάω να το πατήσω για να απαντήσω παγώνει και πλέον μετά από λίγο αναγκάζομαι να το απενεργοποιήσω μέσω των τριών δονήσεων... Ενεργοποιώντας ξανά μετά από κανά δύο λεπτά το κινητό ήταν εμφανώς βαρύ στην επανεκκίνηση και φόρτωμα των αρχικών οθονών. Αφού του πήρε αρκετή ώρα για να φορτώσει, άρχισε να βγάζει εκείνη την οθόνη πάνω αριστερά ότι δεν διατίθεται σύνδεση δεδομένων η κάτι τέτοιο τέλος πάντων, κάτι που δεν έιχε ξανακάνει μέχρι εκείνη την στιγμή. Απλά να προσθέσω εδώ ότι δεν συνδέεται το τηλ μέσω 3G αλλά μόνο μέσω Wi-Fi. Πάω να ελέγξω στο widget ειδοποιήσεων και εκείνη την στιγμή σκάει νέο μήνυμα, ε τότε έγινε το έλα να δεις! Το κινητό άρχισε να αναβοσβήνει να μπερδεύει τις αρχικές οθόνες και φυσικά ότι και να πατάς να μην κάνει τίποτα και τελικά αφού φοβήθηκα μήπως κολλήσει τελείως, μια και συνέχιζε να προσπαθεί να δείξει την ειδοποίηση για νέο μήνυμα και κάποια από τις αρχικές οθόνες, τελικά το απενεργοποίησα πάλι και το άφησα να ηρεμήσει μερικά λεπτά και το ενεργοποίησα ξανά. Μέχρι στιγμής όλα καλά, αλλά δεν είναι το ίδιο σπιρτόζικό πλέον και κάνει κάποια μικροκολλήματα σε ανύποπτο χρόνο. νόμιζα ότι διάβαζα θρίλερ:lol::lol::p πέρα απ τη πλάκα,πριν στο κάνει αυτό τι είχες κανει? καμιά νέα εφαρμογή,κάνα mod κλπ? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Τίποτα απολύτως, απλά ξεστόμισα την φράση που αναφέρω και πιο πάνω...:O Μάλιστα το κινητό τρέχει με πολύ λιγότερες εφαρμογές από ότι σε Anna καθότι δεν πρόλαβα να τις περάσω όλες η να τις ξαναψάξω.:wink: Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Να'μαστε ξανά! Από εκεί που δεν είχα κανένα πρόβλημα, αρχίσαμε ξανά στραβά! Με το που ήρθαν τα δύο μηνύματα από Vodafone για την ενημέρωση υπολοίπου, το κινητό λάλησε πάλι! Άρχισε να αναβοσβήνει η αρχική οθόνη παράλληλα με την ειδοποίηση για 2 νέα μηνύματα. Τελικά το έσβησα, το ενεργοποίησα και μόλις πήγε να εμφανίσει την ειδοποίηση για τα νέα μηνύματα αρχίσαμε ξανά το πανηγύρι... ευτυχώς πρόλαβα και πάτησα στις εναλλαγές, επάνω στην ειδοποίηση και μπήκα στα μηνύματα και πλέον επανήλθε σταθερότητα αλλά πλέον είναι bug. Γνωρίζει, άκουσε κανείς κάτι για να το συνεφέρουμε; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Επειδή είσαι και ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα, μήπως είναι κάτι που έχεις φορτώσει και είναι ασύμβατο με την belle? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 @gel7 κάνε φορμάτ να τελειώνεις :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Κι εγώ έχω παρατηρήσει αισθητή διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τη Belle, εννοώντας διαφορά προς το χειρότερο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, πιθανολογώ ότι μάλλον φταίει η βελτίωση της CPU που βάζει συνήθως στα CFW του ο φίλος μας ο lagoskon. ;) Δεν ξέρω τι επικρατεί στην επίσημη Belle, δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμα. Και η επίσημη !@$%^& μέχρις στιγμής στο θέμα μπαταρία... :mad: Πάντως, νομίζω ότι θέλει κάποιο καιρό, για να "επανέλθει" κάπως η μπαταρία.. Έτσι νομίζω, δηλαδή, σύμφωνα με ό,τι βλέπω από τη δική μου συσυκευή.. :worry: P.S.: Την έχω εγκαταστήσει χωρίς format σε κάποια μνήμη. @gel7 what the h....!!!! :blink: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 mr_47 εγώ πάνω κάτω την ίδια κατανάλωση βλέπω. Εσύ έχεις ενεργό το γραμματοκιβώτιο (mail) και με τι ρυθμίσεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Τι εννοείς ακριβώς; Αυτό που έχω κάνει είναι: Μέρες ανάκτησης: Καμία, Πρόγραμμα ( ; ) ανάκτησης: 8:00 - 8:01, Συχνότητα ανάκτησης: Κάθε μέρα, Μέγεθος mail που κατεβαίνει ( Mail download size ): Ολόκληρο, Κατάσταση ανάγνωσης μηνύματος: Χωρίς συγχρονισμό στον σέρβερ... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 @mpapad Η Belle είναι η επίσημη και όλες η εφαρμογές είναι υπογεγραμμένες.:( Βεβαίως μου κάνει κάποια κολλήματα σε κάποιες εφαρμογές αλλά ακόμη δεν είναι για format, monsieur gerstavros2:p Που θα μου πάει, θα του 'σιάσω το κορμί θέλ δε θέλ.:lol: Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 εγω βλεπω διαφορα μονο οταν ειναι ο διακοπτης wifi ανοικτος... καθως συνεχεια ανανεωνει κοινωνικα δικτυα :p αλλα και παλι ελαχιστη διαφορα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Τι εννοείς ακριβώς; Αυτό που έχω κάνει είναι: Μέρες ανάκτησης: Καμία, Πρόγραμμα ( ; ) ανάκτησης: 8:00 - 8:01, Συχνότητα ανάκτησης: Κάθε μέρα, Μέγεθος mail που κατεβαίνει ( Mail download size ): Ολόκληρο, Κατάσταση ανάγνωσης μηνύματος: Χωρίς συγχρονισμό στον σέρβερ... Αυτό ακριβώς εννοώ! :p Χρειάζεται ρυθμίσεις σαν αυτές που έχεις βάλει για να μην ανανεώνει συχνά και τρώει μπαταρία! ;) Οπότε αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα με την μπαταρία, η κατανάλωση είναι από αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Τι εννοείς ακριβώς; Αυτό που έχω κάνει είναι: Μέρες ανάκτησης: Καμία, Πρόγραμμα ( ; ) ανάκτησης: 8:00 - 8:01, Συχνότητα ανάκτησης: Κάθε μέρα, Μέγεθος mail που κατεβαίνει ( Mail download size ): Ολόκληρο, Κατάσταση ανάγνωσης μηνύματος: Χωρίς συγχρονισμό στον σέρβερ... Αυτό ακριβώς εννοώ! :p Χρειάζεται ρυθμίσεις σαν αυτές που έχεις βάλει για να μην ανανεώνει συχνά και τρώει μπαταρία! ;) Οπότε αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα με την μπαταρία, η κατανάλωση είναι από αλλού... εγώ και που το ρύθμισα πάντως,στη belle συνδεόταν συνεχώς και ενημερωνόταν:blink::worry: @mpapad Η Belle είναι η επίσημη και όλες η εφαρμογές είναι υπογεγραμμένες.:( Βεβαίως μου κάνει κάποια κολλήματα σε κάποιες εφαρμογές αλλά ακόμη δεν είναι για format, monsieur gerstavros2:p Που θα μου πάει, θα του 'σιάσω το κορμί θέλ δε θέλ.:lol: καθώς η συμπεριφορά της συσκευής σου δεν ειναι καθόλου φυσιολογική :p φορμάτ χωρις δεύτερη σκέψη Edited February 22, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει καπου αλλα απ'οτι φαινεται ολα τα s3 θα παρουν την carla... οχι ασχημα... ελπιζω βεβαια να δουμε ακομη περισσοτερη βελτιωση σε σχεση με την καλη belle και κυριως στον browser http://www.gsmarena.com/nokia_carla_smartphones_to_ship_in_q3_updates_coming_in_q4-news-3863.php Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει καπου αλλα απ'οτι φαινεται ολα τα s3 θα παρουν την carla... οχι ασχημα... ελπιζω βεβαια να δουμε ακομη περισσοτερη βελτιωση σε σχεση με την καλη belle και κυριως στον browser http://www.gsmarena.com/nokia_carla_smartphones_to_ship_in_q3_updates_coming_in_q4-news-3863.php Εδώ δεν πήραμε ακόμη την Belle... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 @mpapad Η Belle είναι η επίσημη και όλες η εφαρμογές είναι υπογεγραμμένες.:( Αγορασμένες ? ή απλά έχεις δικό σου key? Όπως και να έχει, μπορεί κάποια από αυτές να έχει πρόβλημα. Μήπως έχεις βάλει κάνα πρόγραμμα για βελτίωση των sms, ή που έχει κάποια σχέση με τα sms? Πάντως και στο nokia care να πήγαινες, το πρώτο που θα κάνανε είναι format και εγκατάσταση του firmware πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Εδώ δεν πήραμε ακόμη την Belle... δεν εχει σημασια... σημασια εχει οτι τα N8, C7, C6 θα παρουν 3 μεγαλες αναβαθμισεις σιγουρα ποιο android εχει παρει πανω απο 2? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts