alex380 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ήθελα να πάρω το lumia 620 αλλά αν μ αυτό το update αλλάξει το πληκτρολόγιο και την οθόνη ξεκλειδώματος, με κόβω να μένω κι άλλο καιρό με το c6-01... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 φίλοι μου ας βοηθήσουμε όλοι να παραμείνει ζωντανό το Symbian. sign the petition here: http://www.change.org/petitions/nokia-corporation-microsoft-corporation-release-symbian-source-code-make-it-open-source-release-latest-update-builds-save-the-environment?share_id=jcpTLvVGRX&utm_campaign=share_button_mobile&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 φίλοι μου ας βοηθήσουμε όλοι να παραμείνει ζωντανό το Symbian. sign the petition here: http://www.change.org/petitions/nokia-corporation-microsoft-corporation-release-symbian-source-code-make-it-open-source-release-latest-update-builds-save-the-environment?share_id=jcpTLvVGRX&utm_campaign=share_button_mobile&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition ευχαριστώ πολύ. Signed φυσικά! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Και ποιος θα μεταφέρει το symbian σε ARMv7; Κανείς.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Με εμένα, 19,619 NEEDED. Νομίζω θα ξεπεραστεί κατά πολύ το νούμερο σε λίγες μέρες αλλά οκ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 18,722 NEEDED αν και δεν περιμένω να γίνει κάτι :( Μπορεί να το βάλει κάποιος στην αρχική σελίδα του myphone για να το δούνε όλοι? Σε μια μέρα θα έχουμε το νούμερο που θέλουμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 1,292 supporters Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 1,292 supporters εμείς και εμείς έχουμε υπογράψει :lol: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 http://www.mobileszoo.com/wp-content/uploads/2012/07/nokia-belle-fp2-keyboard.jpg η γλώσσα αλλάζει με ένα κλικ σε αυτό το μεσαίο κουμπί. Μονο στο 701 το εχουν περασει;;; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μονο στο 701 το εχουν περασει;;; Στα Symbian FP2 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μόλις μου ήρθε σήμερα :( Dear customer, As a result of our continuing refocus on the Windows Phone ecosystem and Nokia Asha, we regret to inform you that we will be ramping down the Nokia Drop service for Symbian. You will not have any personal data relating to Nokia Drop stored on our servers following the discontinuation of the service, which means no action is required from you the user. The service will no longer be available from 20th December 2013. We would like to offer our apologies for any inconvenience caused. Regards, The Nokia Drop Team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μόλις μου ήρθε σήμερα :( Dear customer, As a result of our continuing refocus on the Windows Phone ecosystem and Nokia Asha, we regret to inform you that we will be ramping down the Nokia Drop service for Symbian. You will not have any personal data relating to Nokia Drop stored on our servers following the discontinuation of the service, which means no action is required from you the user. The service will no longer be available from 20th December 2013. We would like to offer our apologies for any inconvenience caused. Regards, The Nokia Drop Team λογικο ηταν..αφου το εκλεισαν το μαγαζι, καποια στιγμη θα τα μαζευαν.. απο εκει και περα ας κανουν τα wp τοσο ευχαρηστα οσο το symbian και εδω ειμαστε να επανελθουμε στη νοκια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Αγαπημενη λειτουργία :( :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 λογικο ηταν..αφου το εκλεισαν το μαγαζι, καποια στιγμη θα τα μαζευαν.. απο εκει και περα ας κανουν τα wp τοσο ευχαρηστα οσο το symbian και εδω ειμαστε να επανελθουμε στη νοκια.. Την περασμένη βδομάδα σετάρισα ένα lumia για ένα φίλο και έφριξα. Τι δεν είχε το symbian και έχει το καρακλειδωμένο winphone? Θα μας κάνουν καμιά πλάκα και θα κρατήσουν τους Nokia Maps gia asha και όχι για Symbian και θα είναι για πολύ κράξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Την περασμένη βδομάδα σετάρισα ένα lumia για ένα φίλο και έφριξα. Τι δεν είχε το symbian και έχει το καρακλειδωμένο winphone? Θα μας κάνουν καμιά πλάκα και θα κρατήσουν τους Nokia Maps gia asha και όχι για Symbian και θα είναι για πολύ κράξιμο. Το πολύ να μην τους ανανεώνουν. Να τους κλείσουν δε γίνεται. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Δε ξέρω αν είναι στην ίδια κατηγορία αλλά έχει και το myExplorer που συνδέεσαι από το κινητό ασύρματα και κάνεις μεταφορά ότι θέλεις. Αλλά δε μπορείς να στείλεις από τον υπολογιστή.. Φυσικά και με bt υπάρχουν λύσεις. Α μισό.....: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΝΟΚΙΑ! Edited December 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΝΟΚΙΑ!/QUOTE] Τώρα ξέρεις τι θέλει; Να έχεις τα λεφτά και τον χρόνο, να τους τραβήξεις μια ομαδική μήνυση για εξαπάτηση καταναλωτή / παραπλανητική διαφήμιση ή όπως αλλιώς το λένε, του στυλ "αγόρασα το τηλέφωνο μου επειδή είπατε ότι θα έχει υποστήριξη μέχρι το 2016". Edited December 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) και στο τελος θα παρεις.... :p θα σε πει διακοπη υπηρεσιας ειναι, οχι διακοπη υποστηριξης.... 1 και μονο ******** σερβερ να ειχαν για αυτην την υπηρεσια δεν φτανει????????? η στοιχιζει τοσο πολυ?????? Edited December 6, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου και άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Σε κάποιες χώρες μπορεί και να έβγαινε τίποτα αλλά ναι, δε θα έλπιζα σε αυτό. Όσον αφορά τον σέρβερ δεν το κάνουν για το κόστος. Προσπαθούν να σε διώξουν με το ζόρι από το symbian και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους. όπως με το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 ισχυει οτι δε το κανουν για το κοστος, απλα λεω.... εγω παω μαλλον καρφι Jolla με ενδιαμεσο στην LG :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 ισχυει οτι δε το κανουν για το κοστος, απλα λεω.... εγω παω μαλλον καρφι Jolla με ενδιαμεσο στην LG :) Το προσπαθούν πολύ καιρό. Απλά εμείς κρατάμε γερά και αναγκάστηκαν να προβούν σε ακραίες λύσεις, όπως το κλείσιμο του store. Και εγώ προς τα κει κοιτάω. Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη ενώ και τα προϊόντα δε με ενθουσίασαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww-monthly-201211-201311-bar :lol::lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww-monthly-201211-201311-bar :lol::lol: :lol: :lol: :lol: !!!! :lol: :lol: !!!! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Τώρα ξέρεις τι θέλει; Να έχεις τα λεφτά και τον χρόνο, να τους τραβήξεις μια ομαδική μήνυση για εξαπάτηση καταναλωτή / παραπλανητική διαφήμιση ή όπως αλλιώς το λένε, του στυλ "αγόρασα το τηλέφωνο μου επειδή είπατε ότι θα έχει υποστήριξη μέχρι το 2016". Εγώ θα έλεγα να στείλεις ένα εξοργισμένο mail. Ίσως σου δώσουν κανένα asha ή wp. 0,οοο1% αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι. ισχυει οτι δε το κανουν για το κοστος, απλα λεω.... εγω παω μαλλον καρφι Jolla με ενδιαμεσο στην LG :) Που θέλουν όμως να σε σπρώξουν? Στα Lumia? Μα δεν είναι πλέον δικά τους.... Αν λειτουργήσει το sailfish ομαλά στο Ν9 τότε θα γίνει χαμός. Η αρχή έγινε.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww-monthly-201211-201311-bar :lol::lol: Αν το βάλεις ως γραμμή φαίνεται και η τρομερή άνοδος μήνα με το μήνα! :p Koντεύει 2% λέμε! http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww-monthly-201211-201311 Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts