Jump to content

Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήθελα να πάρω το lumia 620 αλλά αν μ αυτό το update αλλάξει το πληκτρολόγιο και την οθόνη ξεκλειδώματος, με κόβω να μένω κι άλλο καιρό με το c6-01...

• 8 months later...
  • Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Signed φυσικά! :)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Με εμένα, 19,619 NEEDED. Νομίζω θα ξεπεραστεί κατά πολύ το νούμερο σε λίγες μέρες αλλά οκ.

18,722 NEEDED αν και δεν περιμένω να γίνει κάτι :( Μπορεί να το βάλει κάποιος στην αρχική σελίδα του myphone για να το δούνε όλοι? Σε μια μέρα θα έχουμε το νούμερο που θέλουμε :lol:

1,292 supporters

εμείς και εμείς έχουμε υπογράψει :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• 2 weeks later...
http://www.mobileszoo.com/wp-content/uploads/2012/07/nokia-belle-fp2-keyboard.jpg

η γλώσσα αλλάζει με ένα κλικ σε αυτό το μεσαίο κουμπί.

Μονο στο 701 το εχουν περασει;;;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μονο στο 701 το εχουν περασει;;;

Στα Symbian FP2

Oneplus 5 - 128GB

• 1 month later...

Μόλις μου ήρθε σήμερα :(

Dear customer,

As a result of our continuing refocus on the Windows Phone ecosystem and Nokia Asha, we regret to inform you that we will be ramping down the Nokia Drop service for Symbian.

You will not have any personal data relating to Nokia Drop stored on our servers following the discontinuation of the service, which means no action is required from you the user.

The service will no longer be available from 20th December 2013. We would like to offer our apologies for any inconvenience caused.

Regards,

The Nokia Drop Team

Μόλις μου ήρθε σήμερα :(

Dear customer,

As a result of our continuing refocus on the Windows Phone ecosystem and Nokia Asha, we regret to inform you that we will be ramping down the Nokia Drop service for Symbian.

You will not have any personal data relating to Nokia Drop stored on our servers following the discontinuation of the service, which means no action is required from you the user.

The service will no longer be available from 20th December 2013. We would like to offer our apologies for any inconvenience caused.

Regards,

The Nokia Drop Team

λογικο ηταν..αφου το εκλεισαν το μαγαζι, καποια στιγμη θα τα μαζευαν..

απο εκει και περα ας κανουν τα wp τοσο ευχαρηστα οσο το symbian και εδω ειμαστε να επανελθουμε στη νοκια..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αγαπημενη λειτουργία :( :(

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

λογικο ηταν..αφου το εκλεισαν το μαγαζι, καποια στιγμη θα τα μαζευαν..

απο εκει και περα ας κανουν τα wp τοσο ευχαρηστα οσο το symbian και εδω ειμαστε να επανελθουμε στη νοκια..

Την περασμένη βδομάδα σετάρισα ένα lumia για ένα φίλο και έφριξα. Τι δεν είχε το symbian και έχει το καρακλειδωμένο winphone?

Θα μας κάνουν καμιά πλάκα και θα κρατήσουν τους Nokia Maps gia asha και όχι για Symbian και θα είναι για πολύ κράξιμο.

Την περασμένη βδομάδα σετάρισα ένα lumia για ένα φίλο και έφριξα. Τι δεν είχε το symbian και έχει το καρακλειδωμένο winphone?

Θα μας κάνουν καμιά πλάκα και θα κρατήσουν τους Nokia Maps gia asha και όχι για Symbian και θα είναι για πολύ κράξιμο.

Το πολύ να μην τους ανανεώνουν. Να τους κλείσουν δε γίνεται.

Δε ξέρω αν είναι στην ίδια κατηγορία αλλά έχει και το myExplorer που συνδέεσαι από το κινητό ασύρματα και κάνεις μεταφορά ότι θέλεις. Αλλά δε μπορείς να στείλεις από τον υπολογιστή.. Φυσικά και με bt υπάρχουν λύσεις. Α μισό.....:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΝΟΚΙΑ!

Edited by impreza_sti

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΝΟΚΙΑ!/QUOTE]

Τώρα ξέρεις τι θέλει; Να έχεις τα λεφτά και τον χρόνο, να τους τραβήξεις μια ομαδική μήνυση για εξαπάτηση καταναλωτή / παραπλανητική διαφήμιση ή όπως αλλιώς το λένε, του στυλ "αγόρασα το τηλέφωνο μου επειδή είπατε ότι θα έχει υποστήριξη μέχρι το 2016".

Edited by impreza_sti

και στο τελος θα παρεις.... :p

θα σε πει διακοπη υπηρεσιας ειναι, οχι διακοπη υποστηριξης....

1 και μονο ******** σερβερ να ειχαν για αυτην την υπηρεσια δεν φτανει????????? η στοιχιζει τοσο πολυ??????

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου και άσεμνων εκφράσεων

Σε κάποιες χώρες μπορεί και να έβγαινε τίποτα αλλά ναι, δε θα έλπιζα σε αυτό.

Όσον αφορά τον σέρβερ δεν το κάνουν για το κόστος. Προσπαθούν να σε διώξουν με το ζόρι από το symbian και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους. όπως με το store

ισχυει οτι δε το κανουν για το κοστος, απλα λεω.... εγω παω μαλλον καρφι Jolla με ενδιαμεσο στην LG :)

ισχυει οτι δε το κανουν για το κοστος, απλα λεω.... εγω παω μαλλον καρφι Jolla με ενδιαμεσο στην LG :)

Το προσπαθούν πολύ καιρό. Απλά εμείς κρατάμε γερά και αναγκάστηκαν να προβούν σε ακραίες λύσεις, όπως το κλείσιμο του store.

Και εγώ προς τα κει κοιτάω. Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη ενώ και τα προϊόντα δε με ενθουσίασαν.

:lol: :lol: :lol: !!!! :lol: :lol: !!!!

Oneplus 5 - 128GB

Τώρα ξέρεις τι θέλει; Να έχεις τα λεφτά και τον χρόνο, να τους τραβήξεις μια ομαδική μήνυση για εξαπάτηση καταναλωτή / παραπλανητική διαφήμιση ή όπως αλλιώς το λένε, του στυλ "αγόρασα το τηλέφωνο μου επειδή είπατε ότι θα έχει υποστήριξη μέχρι το 2016".

Εγώ θα έλεγα να στείλεις ένα εξοργισμένο mail. Ίσως σου δώσουν κανένα asha ή wp. 0,οοο1% αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Που θέλουν όμως να σε σπρώξουν? Στα Lumia? Μα δεν είναι πλέον δικά τους....

Αν λειτουργήσει το sailfish ομαλά στο Ν9 τότε θα γίνει χαμός. Η αρχή έγινε.....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αν το βάλεις ως γραμμή φαίνεται και η τρομερή άνοδος μήνα με το μήνα! :p

Koντεύει 2% λέμε!

http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww-monthly-201211-201311

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]