harskouf Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Σύμφωνα με ανακοίνωση της Nokia, το Symbian είναι πλέον σε maintenance mode http://www.dailymobile.net/2012/10/12/according-to-nokia-symbian-is-in-maintenance-mode-last-update-ever-to-be-fp2/ http://www.developer.nokia.com/bugs/show_bug.cgi?id=1030 Edited October 13, 2012 by harskouf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Άρα, ότι πήραμε - πήραμε και πλέον μόνο bugs θα διορθώνουν (και αν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 μηπως να μετονομαστει το νημα σε: σχολιασμος για τα παλια και νοσταλγια της πλατφορμας symbian? αστειευομαι αλλα νιωθω σα να με αδειαζουν που επελεξα το Ν8,που μαρεσε το 808 (αν και πανακριβο) και που περιμενα καμια νεα συσκευη τα επομενα χρονια να ευχαριστιομαστε καταρχην κινητο και μετα ολα ταλλα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 μηπως να μετονομαστει το νημα σε: σχολιασμος για τα παλια και νοσταλγια της πλατφορμας symbian? αστειευομαι αλλα νιωθω σα να με αδειαζουν που επελεξα το Ν8,που μαρεσε το 808 (αν και πανακριβο) και που περιμενα καμια νεα συσκευη τα επομενα χρονια να ευχαριστιομαστε καταρχην κινητο και μετα ολα ταλλα.. 340€ έχει το 808 στη κίνα, εδώ απλά μας αρμέγουν.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 340€ έχει το 808 στη κίνα, εδώ απλά μας αρμέγουν.. εδω απλα πρεπει να μην χτυπαει κανενα το iphone.. παρολα αυτα,επειδη κατι ξερω απο κινα,εισαι σιγουρος οτι εχει τοσο? γιατι υπαρχουν πολλα εμπορικα με μαιμουδες που τα πουλανε σαν αυθεντικα σε πολυ χαμηλες τιμες,ωστε να φαινονται αληθινα..καμερεσ σονυ τυλιγμενες σε ζελατινα κτλ.. γενικα πιστευω οτι η νοκια αν εχασε μια φορα απο το λειτουργικο αυτο, εχασε 10 φορες απο το μαρκετινγκ...εκει κερδισε πρωτα ο Jobs, επεισε τους παντες οτι αν παρεις το κινητο του,γινεσαι πιο εξυπνος,πιο σπουδαιος,πιο πλουσιος,πιο μαγκας,πιο..να μην πω! οποιος ξερει λιγο απο μαρκετινγκ ή ξερει τι διδασκουν τα περισσοτερα μεταπτυχιακα μπορει να καταλαβει!χτυπησε ολα τα κομπλεξ που μπορει να εχει ενας ανθρωπος! στη νοκια εμεινε ο ρομαντισμος,και οι φανατικοι να λενε τι ωραιο που ειναι χωρις να αλλαζουν κατι δραστικα,ουτε στο λειτουργικο,ουτε στην πολιτικη τους..και ειχαν τη δυναμη να το κανουν (οικονομικα..) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 ναι, το χω δει σε αξιόπιστα καταστήματα. όσα nokia φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στη κίνα, τα χουν πάμφθηνα,σε τιμές κόστους Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 ναι, το χω δει σε αξιόπιστα καταστήματα. όσα nokia φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στη κίνα, τα χουν πάμφθηνα,σε τιμές κόστους Για αυτο εδω τι εχεις να πεις δηλαδη? εγω πιστευω οτι κατι τρεχει..δεν μπορει ναναι τοσο κατω οι τιμες!πραγματικα θαθελα να δοκιμαω να παρω ενα 808 απο εδω.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Επειδή στο θέμα των εφαρμογών θεωρήθηκε offtopic, να αναφέρω εδώ ότι κατά πάσα πιθανότητα ένα ακόμα κάστρο πέφτει. Απ' ό,τι φαίνεται, Swype τέλος για το Symbian. Η κατάντια στην οποία έχουν φέρει το θέμα με την υποστήριξη των εφαρμογών, έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δε με νοιάζει αν με χαρακτηρίσουν συνομωσιολόγο κάποιοι, αλλά όλο αυτό είναι το αποτέλεσμα της μεθόδευσης του ανεκδιήγητου κυρίου Έλοπ. Θέλοντας με τέτοιες τακτικές να μας οδηγήσουν προς τα παραθυροτηλέφωνα, μας διώχνουν προς άλλες πολιτείες. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Επειδή στο θέμα των εφαρμογών θεωρήθηκε offtopic, να αναφέρω εδώ ότι κατά πάσα πιθανότητα ένα ακόμα κάστρο πέφτει. Απ' ό,τι φαίνεται, Swype τέλος για το Symbian. Η κατάντια στην οποία έχουν φέρει το θέμα με την υποστήριξη των εφαρμογών, έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δε με νοιάζει αν με χαρακτηρίσουν συνομωσιολόγο κάποιοι, αλλά όλο αυτό είναι το αποτέλεσμα της μεθόδευσης του ανεκδιήγητου κυρίου Έλοπ. Θέλοντας με τέτοιες τακτικές να μας οδηγήσουν προς τα παραθυροτηλέφωνα, μας διώχνουν προς άλλες πολιτείες. Εδώ έκοψαν 3 χρόνια με συνοπτικές διαδικασίες ( μέχρι το 2016 νομίζω θα ήταν η ανάπτυξη ). Έτσι κι αλλιώς, οι επιχειρήσεις έτσι είναι. 0 συναισθήματα. Άλλο αν μερικοί από εμάς ήθελαν/θέλουν να μην "πεθάνει" το Symbian. Κι εγώ ήθελα να μη σταματήσει, αλλά το πήρα απόφαση ότι δε θα υπάρξει βελτίωση σε κάποια πράγματα που ήθελα και έφυγα. Ακόμη, ο Έλοπ μπορεί να "διέλυσε" ( αν μπορεί να πει κάποιος αυτό ) την "Ευρωπαϊκή" Nokia, όμως από τη στιγμή που έγινε πιο "Αμερικάνικη" δε μπορεί κανείς να πει ότι κάνει λάθος κινήσεις, βλέποντας το 920. Τέλος, πιστεύατε ότι ο Ελοπ θα έκανε κάτι για να βοηθήσει τη Nokia, μια εταιρεία που ακόμα και σε μάθημα στη σχολή μου είχαμε case study με τίτλο "Γιατί η Microsoft φοβάται τη Nokia"; Sorry για το μεγάλο post. :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Αυτό που με νοιάζει απ το τέλος του symbian, είναι η έλλειψη σωστού multitasking στο android..κάτι όπου το symbian είναι άριστο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Εδώ έκοψαν 3 χρόνια με συνοπτικές διαδικασίες ( μέχρι το 2016 νομίζω θα ήταν η ανάπτυξη ). Έτσι κι αλλιώς, οι επιχειρήσεις έτσι είναι. 0 συναισθήματα. Άλλο αν μερικοί από εμάς ήθελαν/θέλουν να μην "πεθάνει" το Symbian. Κι εγώ ήθελα να μη σταματήσει, αλλά το πήρα απόφαση ότι δε θα υπάρξει βελτίωση σε κάποια πράγματα που ήθελα και έφυγα. Ακόμη, ο Έλοπ μπορεί να "διέλυσε" ( αν μπορεί να πει κάποιος αυτό ) την "Ευρωπαϊκή" Nokia, όμως από τη στιγμή που έγινε πιο "Αμερικάνικη" δε μπορεί κανείς να πει ότι κάνει λάθος κινήσεις, βλέποντας το 920. Τέλος, πιστεύατε ότι ο Ελοπ θα έκανε κάτι για να βοηθήσει τη Nokia, μια εταιρεία που ακόμα και σε μάθημα στη σχολή μου είχαμε case study με τίτλο "Γιατί η Microsoft φοβάται τη Nokia"; Sorry για το μεγάλο post. :O Ναι, αλλά τον πιστό και φανατικό οπαδό σου δεν τον εξοργίζεις και μετά να έχεις απαίτηση να συνεχίσει να σ' ακολουθεί σε όποια στροφή κάνεις. Εμένα με έχασε οριστικά μετά από αυτό, αν συνεχίσει δηλαδή έτσι και δε δοθεί λύση σε ένα τόσο απλό ίσως αλλά τόσο σημαντικό θέμα, που επηρεάζει όλη την καθημερινή συμβίωση με μια συσκευή που κατά τα άλλα είναι ισορροπημένη και πλήρης. Τεράστια απογοήτευση για μένα, μόλις λίγες μέρες πριν κλείσω δύο χρόνια με το πολυαγαπημένο μου Ν8. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω. Symbian τέλος για τη Nokia, όποιος περιμένει συσκευή μέχρι και το MWC τσάμπα ελπίζει. Δεν πρόκειται με τίποτα, πρέπει να δεχτούμε πως η Nokia έκανε την στροφή σε WP οριστικά. Επειδή με τον Πάνο μιλούσαμε και νωρίτερα σχετικά, αν άρχισε αυτόν τον «ασύμμετρο πόλεμο» η Nokia ενάντια μας (Symbian Fans/Users) σε νεότερα μοντέλα κιόλας, δεν θέλω να φαντάζομαι τι δεν θα έχει αύριο το δικό μου Nokia. Μπορεί να μην είναι σύγχρονο από πλευράς έκδοσης, αλλά εκεί είναι που φαίνεται περισσότερο η απαξίωση της Nokia, σε σχέση με το Android και την συμβατότητα εφαρμογών. Ήδη από την γέννα του το E71 ήταν 3 γενιές πίσω σε έκδοση (9.1 αντί 9.4 που μόλις είχε βγει) και εφαρμογές φυσικά δεν υπάρχουν, μιας και κανείς δεν έδωσε την ελάχιστη σημασία, λόγω Android και iOS τότε. Αν υπήρχε έστω ελάχιστη υποστήριξη ακόμα και σήμερα, δεν θα έλεγα πως τελείωσε για μένα. Χρόνια ήθελα Symbian smartphone και τώρα που έχω, νιώθω τόσο πικραμένος για την επιλογή μου, όσο για κανένα μου κινητό 10 χρόνια τώρα. Μακάρι να άλλαζαν τα πράγματα, αλλά δεν υπάρχει ελπίδα... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) Ναι, αλλά τον πιστό και φανατικό οπαδό σου δεν τον εξοργίζεις και μετά να έχεις απαίτηση να συνεχίσει να σ' ακολουθεί σε όποια στροφή κάνεις. Εμένα με έχασε οριστικά μετά από αυτό, αν συνεχίσει δηλαδή έτσι και δε δοθεί λύση σε ένα τόσο απλό ίσως αλλά τόσο σημαντικό θέμα, που επηρεάζει όλη την καθημερινή συμβίωση με μια συσκευή που κατά τα άλλα είναι ισορροπημένη και πλήρης. Τεράστια απογοήτευση για μένα, μόλις λίγες μέρες πριν κλείσω δύο χρόνια με το πολυαγαπημένο μου Ν8. Αυτό σίγουρα! Εκτός κι αν δε θέλει τους πιστούς, φανατικούς οπαδούς της Nokia, από τη Symbian εποχή, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει καινούριους, φανατικούς της Nokia, αλλά με WP. Και είμαι σίγουρος ότι αυτό ο Έλοπ και η Microsoft, ξέρουν πολύ καλά να το κάνουν. Μην ξεχνάμε σε τι είναι καλοί οι Αμερικάνοι. ;) Και κάτι λίγο offtopic. Αν και φανατικός του Symbian, δεν ξέρω, μ' αρέσει ο συνδυασμός Nokia και WP.. Μη βαρέσετε. :O Edit: Ευτυχώς που υπάρχει το myphone και ενημερωνόμαστε. Να μην κάνω αναβάθμιση το swype και ψάχνομαι. :p Edited November 25, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Κάποτε ευχόμουν να βγω ψεύτης ότι το πείραμα με τα παράθυρα δε θα της βγει, αλλά τώρα πραγματικά δε με νοιάζει. Και πιστεύω ότι με μια κίνηση, οι υπόλοιποι παίκτες τις πλατφόρμας, μπορούν να την εκμηδενίσουν. Με μια πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση των Windows Phones, η Samsung κυρίως αλλά δευτερευόντως και η HTC, τη βγάζουν εκτός. Όταν παίζεις άνετα στο Android και αποκομίζεις τεράστια κέρδη, μπορείς να χτυπήσεις τις τιμές στα Windows Phones. Τι θα κάνει τότε η Nokia που θα έχει σαν μόνη επιλογή να είναι ένα από τα άρματα στο τρένο της Microsoft; @plankton69: Χρήστο, ευτυχώς που υπάρχει και το twitter όπου μπορούμε να βγάλουμε το παράπονο και το άχτι μας χωρίς να σκεφτόμαστε τυχόν άσεμνες εκφράσεις που δεν επιτρέπονται εδώ μέσα... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 @plankton69: Χρήστο, ευτυχώς που υπάρχει και το twitter όπου μπορούμε να βγάλουμε το παράπονο και το άχτι μας χωρίς να σκεφτόμαστε τυχόν άσεμνες εκφράσεις που δεν επιτρέπονται εδώ μέσα... ;) Το θέμα δεν είναι να βρίσουμε ρε Πάνο, αλλά να ανοίξουν τα γκαβά τους εκεί στη Φινλανδία και να δούνε επιτέλους τι θέλει όλος αυτός ο κόσμος που τους στήριξε/προτίμησε τόσα χρόνια και με το παραπάνω. Για χάρη της Αμερικανοποίησης, πέταξε τρισεκατομμύρια πελάτες στα σκουπίδια... :mad: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Το θέμα δεν είναι να βρίσουμε ρε Πάνο, αλλά να ανοίξουν τα γκαβά τους εκεί στη Φινλανδία και να δούνε επιτέλους τι θέλει όλος αυτός ο κόσμος που τους στήριξε/προτίμησε τόσα χρόνια και με το παραπάνω. Για χάρη της Αμερικανοποίησης, πέταξε τρισεκατομμύρια πελάτες στα σκουπίδια... :mad: Τελείωσε για μένα η Nokia. Ό,τι αντιπροσώπευε κάποτε το Symbian το έχει σκοτώσει με την επιλογή της. Και καλώς ή κακώς η μόνη κοντινή επιλογή σε ευελιξία, ελευθερία και παραμετροποίηση είναι το Android, όσα άσχημα και στραβά έχει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Για χάρη της Αμερικανοποίησης, πέταξε τρισεκατομμύρια πελάτες στα σκουπίδια... :mad: Είμαι φαν τής Νόκια αλλά και του symbian και δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω από αυτό μιας και με κάλυπτε σε τεράστιο ποσοστό. Όμως διαφωνώ με την παραπάνω άποψή σου μιας και πρώτα ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο symbian. Προ ελοπ εποχή. Δεν λέω ότι δεν ήταν αποκλειστική ευθύνη της νόκια αυτή η απώλεια αλλά δεν ήταν στις προθέσεις της η αλλαγή πορείας. Έχασε πολύ κόσμο και όση βελτίωση και αν έχει τελευταία το symbian, ο κόσμος (στην συντριπτική πλειοψηφία του) δεν επέστρεφε. Έριξε λοιπόν την τελευταία της ζαριά με τα "παράθυρα" και ότι βγει. Τα σημάδια τελευταία είναι ενθαρρυντικά. Ίδωμεν..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Χρόνια ήθελα Symbian smartphone και τώρα που έχω, νιώθω τόσο πικραμένος για την επιλογή μου, όσο για κανένα μου κινητό 10 χρόνια τώρα. Μακάρι να άλλαζαν τα πράγματα, αλλά δεν υπάρχει ελπίδα... Εγώ χρόνια άκουγα Symbian και έλεγα "τι είναι αυτό;;;" Και όταν το έμαθα είπα ok ένα κινητό με παραπάνω δυνατότητες που μπορεί να μην τις χρησιμοποιήσω και ποτέ! Κάποια λειτουργικά γνωρίζουν δόξες και έρχεται η ώρα που "ξεθωριάζουν" και κάποια άλλα παίρνουν τη θέση τους! Κάτι σχόλια τύπου "με πρόδωσε η Nokia", είναι υπερβολές για μένα. Ούτε θεωρώ απαραίτητα για την καθημερινότητα μου κάτι Swype, Skype και τα συναφή και υπάρχουν αρκετοί που ξέρω οι οποίοι δεν τα χρησιμοποιούν! Επίσης, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσω ξανά κινητό με παλιότερο Symbian, όπως το N82. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι καλά και εν μέρει σωστά αυτά που λέτε, αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για κινητά! Ό,τι και να κάνουν, όσο "smart" και να γίνουν, σε κάποια πράγματα το pc είναι αναντικατάστατο! Από κει και πέρα, δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε για ένα λειτουργικό που "πέθανε"! Τόσες επιλογές υπάρχουν εκεί έξω, ούτε και το Symbian ήταν τέλειο σε όλα. Edited November 26, 2012 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Tο πρόβλημα όμως ξέρεις που είναι; 'Oταν αυτό που έχεις ξέρεις πως σε βολεύει 100%, πως πας σε κάτι άλλο και κυρίως σε τι... Προσωπικά, η επιλογή νέας συσκευής κατάντησε σπαζοκεφαλιά! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Tο πρόβλημα όμως ξέρεις που είναι; 'Oταν αυτό που έχεις ξέρεις πως σε βολεύει 100%, πως πας σε κάτι άλλο και κυρίως σε τι... Προσωπικά, η επιλογή νέας συσκευής κατάντησε σπαζοκεφαλιά! Ακριβώς αυτόν τον προβληματισμό έχω κι εγώ. Μετά το Ν8/Belle ... τι; Υπάρχει topic ειδικά για τους N8 users γι' αυτό το θέμα; Οι περισσότεροι συμπληρώσαμε 2 χρόνια μ' αυτό το κινητό. Ακόμα και οι πιο φανατικοί (όπως εγώ) βλέπουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αλλαγή... Οι τελευταίες κινήσεις της ΝΟΚΙΑ δείχνουν αυτό ακριβώς. Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ευτυχώς μια παράταση την πήραμε, καθώς το θεματάκι με το swype που προέκυψε, λύθηκε. Πάντως όπως φαίνεται, το πρόγραμμα ευθανασίας τηρείται κατά γράμμα, μας θέλουν να φύγουμε απ' το Symbian και να πάμε στα παραθύρια. Ε όχι ρε, δεν την εγκαταλείπουμε ακόμα την κινητάρα μας, όσο κι αν το θέλετε. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εγώ το πήρα το 808, αλλά πλέον δε ξέρω αν αξίζει να το συστήνω σε άλλους για αυτόν και μόνο τον λόγο της απαράδεκτης αντιμετώπισης - καμιάς υποστήριξης από nokia. Το κινητό είναι λειτουργικότατο-πολύ γρήγορο, η fp2 με κάνα δυο πινελιές ακόμα θα είναι απόλυτη, αλλά όταν δε βγαίνει τίποτα άλλο από εκεί και πέρα και αυτά που δουλέυουν σταματάνε οκ.. Δε πάει άλλο, κακά τα ψέματα. Κρίμα γιατί εναλλακτικές στη φωτογραφία δεν υπάρχουν. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ευτυχώς μια παράταση την πήραμε, καθώς το θεματάκι με το swype που προέκυψε, λύθηκε. Πάντως όπως φαίνεται, το πρόγραμμα ευθανασίας τηρείται κατά γράμμα, μας θέλουν να φύγουμε απ' το Symbian και να πάμε στα παραθύρια. Ε όχι ρε, δεν την εγκαταλείπουμε ακόμα την κινητάρα μας, όσο κι αν το θέλετε. ;) τι παράταση? εμένα δεν δουλεύει ούτε απ το store, ούτε απ τα beta που χα κατεβάσει και ξαναεγκατέστησα. πλέον δεν ανοιγει καν η εφαρμογή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Να σας πω την αλήθεια, εμένα δεν με χαλάνε τα "παράθυρα"... αλλά πείτε με ανώμαλο, στην παρούσα φάση αν είχα την (οικονομική κυρίως) δυνατότητα πάλι Symbian θα έπαιρνα και ξέρετε ποιό... ;) Μόνο και μόνο για την κάμερα Moralas... αν και γενικά μιλάμε για ένα πλήρες κινητό! Edited November 26, 2012 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Παιδια να πω κ γω κατι σαν μαλλον μεγαλυτερο σας:γιατι πρεπει να αλλαξουμε συσκευη η λειτουργικο;Μια χαρα ειναι με ολα τα κομφορ!Τα βασικα εννοω.Γιατι πρεπει να μπαινουμε στo τρυπακι του marketink!!Oλοι αυτοι την δουλεια τους κανουνε.Ειδικα τωρα με την κριση που βλεπω να κραταει..... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts