Jump to content

Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν σας εχει βγαλει ποτε "μνημη πληρης" ο Opera Mobile στο Ν8?!

σοβαρα?! κανεις?

έχω να δω αυτό το μήνυμα απ το Ν95 το άσπρο που χε ραμ 50ΜΒ:lol::lol: στο C6-01 μου ο opera mobile δεν μασάει ούτε με 20 καρτέλες ανοιχτες,εδώ τρέχει ανετότατα στο 5320 με 128ΜΒ (s60 FP2)

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω με Ν8 και Opera Mobile εχω δει το μηνυμα "μνημη πληρης".

με Mini δεν το εχω δει,

that's it,

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εγω με Ν8 και Opera Mobile εχω δει το μηνυμα "μνημη πληρης".

με Mini δεν το εχω δει,

that's it,

το mini είναι κατώτερων δυνατοτήτων και καταναλώνει πολύ λιγότερη ραμ καθώς δεν κάνει κανονικό rendering των σελίδων στη συσκευή. αλλά για να σου αδειάζει η ram με το mobile,μάλλον κάτι άλλο έχεις και σου τρώει ήδη πολλή ραμ

υπαρχουν παντως sites (εγω μιλαω για πληρη μορφη, οχι Mobile views) που γονατιζουν τον Οπερα Mobile.

κατι sport-fm, gazzetta, κατι uefa.com, myphone κλπ

3-4 τετοια να εχεις μαζι ανοιχτα (ξαναλεω, το desktop view, οχι το Mobile) και σαλευει το μηχανημα.

anyway , το κουρασα, adios bros

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εγω ποτε δεν ανοιγω πολλες σελιδες. και συνεχεια βλεπω μνημη πληρης. συνεχεια μπαινω γκαζετα. επιτελους μου λυθηκε η απορια

αντε ρε παιδια, επιτελους ενας που συμφωνησε..

και ειχα αρχισει να αναρωτιεμαι αν ειμαι εγω τρελος να πουμε.

μπειτε σε 2-3 βαριες desktop σελιδες.. και τα λεμε : p

μινι και παλι μινι

over and out

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

υπαρχουν παντως sites (εγω μιλαω για πληρη μορφη, οχι Mobile views) που γονατιζουν τον Οπερα Mobile.

κατι sport-fm, gazzetta, κατι uefa.com, myphone κλπ

Ουτε σε μενα εχει βγαλει ποτε "πληρης μνημη" , ισως επειδη βλεπω οτι γονατιζει με σελιδες τυπου gazzetta, contra κλπ και δεν τoν ζοριζω. Παντως τετοιες σελιδες τις βαζω σε mobile views.

πού το στηρίζεις αυτο??

Το στηρίζω στο ότι υπάρχει μια μείωση της ταχύτητας στο scrolling μέσα στις ιστοσελίδες. Παράδειγμα, έχω μπεί στο myphone και είμαι στην αρχική σελίδα. Όταν "έσπρωχνα" την σελίδα, για να δω τα άρθρα που βρίσκονταν πιο κάτω, μπορεί να έφτανε μέχρι και το τελευταίο άρθρο, με Anna. Με Belle, αν κάνω την ίδια ακριβώς κίνηση ζήτημα να πάει στο επόμενο άρθρο.... :X Δηλαδή, έχουν πειράξει το momentum που υπήρχε στην Anna... Νομίζω ότι θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν μια διόρθωσή του σε επόμενο update. Άλλο ένα μείον, που δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι για το συγκεκριμένο, είναι η μπάρα με τις επιλογές στο κάτω μέρος της οθόνης. Ναί, είναι μέρος της "φιλοσοφίας" Nokia Belle, αλλά δε νομίζω να ήταν τόσο δύσκολο να υπάρχει μια επιλογή hide/show, έτσι ώστε να μην χάνουμε μέρος της πληροφορίας που μπορεί να παρουσιάσει η οθόνη. Αφού με περιορίζει ( προσωπικά ) τόσο πολύ, που τώρα θα πρέπει να έχω τη συσκευή σε όρθια θέση, γιατί δε γίνεται αλλιώς...

P.S.: Και να σκεφτείς ότι με Anna, έμπαινα κάθε μέρα για ώρες στο internet σε σημείο που είχα τον υπολογιστή μόνο για να στέλνω τα mails μου ( τα σοβαρά, όχι τύπου facebook ) και να βλέπω βίντεο στο Youtube.

Huawei Nova 5T

P.S.: Και να σκεφτείς ότι με Anna, έμπαινα κάθε μέρα για ώρες στο internet σε σημείο που είχα τον υπολογιστή μόνο για να στέλνω τα mails μου ( τα σοβαρά, όχι τύπου facebook ) και να βλέπω βίντεο στο Youtube.

Εγώ, κι αυτα τα κάνω με το Ν8. Το pc έπιασε αράχνες...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Kαλά, πώς μπορείτε να γράψετε μεγάλα κείμενα χωρίς hard πληκτρολόγιο;

Είχα ένα μήνα ένα Palm Pre και ναι, το PC έπιασε αράχνες (τέλειο πληκτρολόγιο), αλλά τόσο με το Optimus 2X όσο κυρίως με το Ν8 με την στενότερη οθόνη, το να γράψω πάνω από 5 γραμμές είναι μαρτύριο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέμα συνήθειας πιστεύω. Εγώ με το Τ9 πάω σφαίρα.

Μπορείς άνετα να πραγματοποιήσεις την υπογραφή που έχει ο pexths αντικαθιστώντας το λαπ τοπ με το Ν8....:)

Edited by montoya_42

swype :D απλο ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μα, γι' αυτά που έγραψα παραπάνω δε θέλω ούτε να σκεφτώ να μπω στο internet με το Ν8.. Για να μη μιλήσω για τη μπαταρία... Έκανε και η Nokia ένα update σαν τους άλλους.... :( :X

Edit: 1,5 - 2 ώρες στο myphone από το κινητό, με τέλειο σήμα 3g, και η μπαταρία έπεσε στο 51%, από πλήρη φόρτιση.... Χωρίς κλήσεις και μηνύματα...

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

swype :D απλο ;)

Το Τ9 με βολεύει πολύ περισσότερο;)

1,5 - 2 ώρες στο myphone από το κινητό, με τέλειο σήμα 3g, και η μπαταρία έπεσε στο 51%, από πλήρη φόρτιση.... Χωρίς κλήσεις και μηνύματα...

Μπαίνω πάντα με wi-fi και για αρκετή ώρα. Με πολλά τηλέφωνα μου βγάζει άνετα 1,5 ημέαρα. Τα βίντεο με ρίχνουν σε 1 ημέρα. Δεν ξέρω αν το 3g είναι "αχόρταγο".....

[...]Edit: 1,5 - 2 ώρες στο myphone από το κινητό, με τέλειο σήμα 3g, και η μπαταρία έπεσε στο 51%, από πλήρη φόρτιση.... Χωρίς κλήσεις και μηνύματα...

με το energy profiler ή το battery monitor τσέκαρε την χωριτικότητα της μπαταρίας μήπως τα χει φτύσει

με το energy profiler ή το battery monitor τσέκαρε την χωριτικότητα της μπαταρίας μήπως τα χει φτύσει

Είχα το Battery Monitor από Anna, αλλά σε Belle έβγαζε ό,τι να 'ναι. Τώρα έχω εγκαταστήσει το Battery Info, από Nokia Store ( αυτό που στο widget έχει μια πράσινη μπαταρία στα αριστερά και κοστίζει 1,23€ ) και σε πλήρη φόρτιση, μου βγάζει ένδειξη 1207mAh... :worry: Από εφαρμογές εγκαθιστώ μόνο από Nokia Store και Nokia Beta Labs.. A! Και η Belle είναι η επίσημη. :)

P.S.1: Το κινητό ( Ν8 ) το έχω αγορασμένο από τον Ιούλιο...

P.S.2: Ελπίζω να φταίει η μπαταρία και να μη φταίει τίποτα άλλο... :cry:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Τώρα έχω εγκαταστήσει το Battery Info, από Nokia Store ( αυτό που στο widget έχει μια πράσινη μπαταρία στα αριστερά και κοστίζει 1,23€ ) και σε πλήρη φόρτιση, μου βγάζει ένδειξη 1207mAh

Και σε εμένα τόσο λέει πλήρως φορτισμένο. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς.

αντε ρε παιδια, επιτελους ενας που συμφωνησε..

και ειχα αρχισει να αναρωτιεμαι αν ειμαι εγω τρελος να πουμε.

μπειτε σε 2-3 βαριες desktop σελιδες.. και τα λεμε : p

μινι και παλι μινι

over and out

σήμερα ανοιξα 6 καρτέλες στο opera mobile με βαριές σελίδες,συγκεκριμένα deltiokairou.gr , myphone.gr , touch εκδοση του facebook , apergia.gr , dailymobile και την εξής εικόνα ανάλυσης 4959x3506 που γονατίζει μέχρι και λαπτοπ. και ναι οχι απλα δεν κολλαγε ο οπερα mobile στο C6-01 αλλα ετρεχε ανετα και ο browser και οτιδηποτε αλλο στο κινητο:D (το ξανακάνω και τραβάω και βίντεο αν δεν με πιστευεις :p)

Παιδιά μην τρελαίνεστε, δεν είναι ανάγκη να ανοίγετε ένα σωρό σελίδες για να δείτε ποιό σας κάνει! Το θέμα είναι τι σύνδεση χρησιμοποιείτε για browsing... αν είναι GPRS/3G, εννοείται ότι ο mini είναι η ιδανικότερη λύση, πιο ελαφρύς και με λιγότερη κατανάλωση MB. Για wi-fi είναι μια χαρά και ο opera mobile! Εγώ που μπαίνω ως επί το πλείστον με wi-fi και τον χρησιμοποιώ, σερφάρω απροβλημάτιστα τόσο καιρό! Τι απαιτήσεις έχετε πια;;; Για εμένα και τον καλύτερο browser να βάλουν, θεωρώ αναντικατάστατο το laptop μου! Σιγά μην κάθομαι να ξοδεύω τόσες ώρες στην οθονούλα του κινητού και να φορτίζω κάθε λίγο και λιγάκι...

Παιδιά μην τρελαίνεστε, δεν είναι ανάγκη να ανοίγετε ένα σωρό σελίδες για να δείτε ποιό σας κάνει! Το θέμα είναι τι σύνδεση χρησιμοποιείτε για browsing... αν είναι GPRS/3G, εννοείται ότι ο mini είναι η ιδανικότερη λύση, πιο ελαφρύς και με λιγότερη κατανάλωση MB. Για wi-fi είναι μια χαρά και ο opera mobile! Εγώ που μπαίνω ως επί το πλείστον με wi-fi και τον χρησιμοποιώ, σερφάρω απροβλημάτιστα τόσο καιρό! Τι απαιτήσεις έχετε πια;;; Για εμένα και τον καλύτερο browser να βάλουν, θεωρώ αναντικατάστατο το laptop μου! Σιγά μην κάθομαι να ξοδεύω τόσες ώρες στην οθονούλα του κινητού και να φορτίζω κάθε λίγο και λιγάκι...

και τα 2 έχουν το opera turbo άρα δεν επάρχει διαφορά στην κατανάλωση δεδομένων

καλα ανοιξε ενα γκαζετα και μετα ελα πες μας

θες βίντεο?:)

Και σε εμένα τόσο λέει πλήρως φορτισμένο. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς.

Επισης...1207 :wacko: μηπως τελικα λεει οτι θελει?..το τηλ τοχω 14 μηνες,τωρα πχ η ενδειξη το εικονιδιου του τηλ (μπαταριουλα πανω δεξια δειχνει φουλ) και το battery info λεει 67% :lol: ποιο να πιστεψεις...

Jason the Greek

bikos68 αν έχεις εμπειρία από προηγούμενα Nokia Symbian θα ξέρεις ότι η ένδειξη δεν λέει και πολλά. Πριν από την Belle που ήταν με γραμμούλες η ένδειξη δεν είχες παρατηρήσει ότι η 1η γραμμούλα κράταγε πολύ και οι υπόλοιπες έπεφταν γρήγορα;;; Ε λοιπον το battery info καλά λέει...κάπου γύρω στο 55% πέφτει η 1η γραμμούλα και μετά ξεφορτίζει γρήγορα, που σημαίνει ότι όντως μετά έχεις μισή μπαταρία! Το΄χω παράπονο και εγώ, θα΄θελα μια καλύτερη ένδειξη από τη Nokia...ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι εφαρμογές του store!

bikos68 αν έχεις εμπειρία από προηγούμενα Nokia Symbian θα ξέρεις ότι η ένδειξη δεν λέει και πολλά. Πριν από την Belle που ήταν με γραμμούλες η ένδειξη δεν είχες παρατηρήσει ότι η 1η γραμμούλα κράταγε πολύ και οι υπόλοιπες έπεφταν γρήγορα;;; Ε λοιπον το battery info καλά λέει...κάπου γύρω στο 55% πέφτει η 1η γραμμούλα και μετά ξεφορτίζει γρήγορα, που σημαίνει ότι όντως μετά έχεις μισή μπαταρία! Το΄χω παράπονο και εγώ, θα΄θελα μια καλύτερη ένδειξη από τη Nokia...ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι εφαρμογές του store!

To 1o N8 μου ηταν ακριβως ετσι. το 2ο πεφτει πολυ προοδευτικα και σωστα. Η διαφορα αναμεσα στα 2 ειναι οτι το 1ο το πηρα και δεν το φορτισα σωστα τις πρωτες φορες.οχι οτι του εκανα κατι,απλα το φορτισα μεχρι να γεμισει και μετα το συνεδεσα μερικες φορες στο pc για να περασω πραγματα επειδη εφευγα ταξιδι.

το 2ο το χρησιμοποιησα,αδειασε,το εβαλα το βραδυ να φορτισει 6-7 ωρες,το χρησιμοποιησα μεχρι να αδειασει και μετα παλι το ιδιο,αρκετες φορες πριν το συνδεσω στον υπολογιστη (οπου φορτιζει και επηραζει την μπαταρια). το αποτελεσμα?Καμια σχεση! και μου βγαζει μιση με μια μερα παραπανω, και πεφτει πολυ προοδευτικα, τη στιγμη που στο αλλο,μολις επεφταν οι 2 γραμμες,δεν το προλαβαινα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Nikos_Mpl δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό που λες γιατί και εγώ το φόρτιζα σωστά στην αρχή και μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα μπαταρίας...μου κρατάει κάνα 3ήμερο με αρκετή χρήση! Απλά η ένδειξη δεν είναι σωστή. Το battery info δείχνει το ποσοστό της φόρτισης που ισχύει...στο 50% μου φτάνει με περίπου 2 μέρες χρήση, και το υπόλοιπο βγάζει μια μέρα πάνω κάτω!