Villis Δημ. September 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) εβαλα μια καινουρια url στο rss feed για να κατεβαζει τα καινουρια δεδομενα οταν ειμαι συνδεδεμενος με wifi.κ ενω εκανα refresh κολησε κ που παρουσιασε μηνυμα οτι το προγραμμα πρεπει να κλεισει για απροσδιοριστο λογο.μετα απο αυτο συνεχισε να το κανει καθε φορα που το ανοιγω με αποτελεσμα να μην δουλευει το προγραμμα... καμμια ιδεα στο τι κανω? :worry: Αν δε διορθώθηκε, πάνε στη διαχείριση εφαρμογών (ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών και σβήσε την προσωρινή μνήμη (ή κάνε και επαναφορά προεπιλογών) στο "ειδήσεις". Μου ήρθε η αναβάθμιση σε 2.2 ήρθε σε κανέναν άλλον??? Για κοίτα λίγο τι λέει στο ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο->πληροφορίες λογισμικού. Στο έκδοση firmware τί γράφει; Γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο να μην έχει αναφερθεί τίποτα σε ξένα forum :worry: την εβαλες? αν ναι, τα δεδομένα σου σβήστηκαν? εμένα πάντως τώρα που έκανα έλεγχο δεν μου καμία ενημέρωση... μήπως δεν είναι η 2,2 και είναι το update που κάνει στην αρχή, την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείς, ή μήπως δενε την διαθετει αμέσως σε όλους η htc? Ούτε εμένα έχει φίλε μου κάποια ενημέρωση, οπότε αναμένουμε να μάθουμε αν όντως είναι η froyo (που προσωπικά αμφιβάλλω, μιας και θα είχε μαθευτεί σε πολλά site του εξωτερικου). Πάντως παιδιά με desire, ανέφεραν πρίν λίγες μέρες ότι δε χάθηκε τίποτα από δεδομένα όταν κάναν την αναβάθμιση σε 2.2, οπότε δε βρίσκω το λόγο να σβηστούν σ'εμάς. Όπως και να'χει, ένα backup χρειάζεται πάντα! ;) Αν μπορεί κάποιος στα γρήγορα να μου πει γιατί χάθηκα μέσα σε τόσες σελίδες, πώς μπορώ να απαγορεύω να συνδέεται το κινητό και οι εφαρμογές μου στο ίντερνετ όταν δεν είμαι συνδεδεμένος με wi-fi? Ευχαριστώ! :) Εγώ έχω σβήσει από ρυθμίσεις-λογαριασμοί & συγχρονισμός το αυτόματος συγχρονισμός. Εκτός από αυτά στο πρώτο μήνυμα του θέματος υπάρχει ένας αναλυτικός οδηγός, που αναφέρει και αυτο το πράγμα. Με αφορμή το μήνυμα του φίλου παραπάνω (που λέει ότι ότι χάθηκε στις τόσες σελίδες), και χωρίς να επιτίθεμαι στον ίδιο τον hidd3n ή σε κάποιον άλλον. Απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό, είναι να μην μπορούμε να βρούμε εύκολα πληροφορίες που βρίσκονται μέσα στις πολλές σελίδες του θέματος. Το manual κάθε κινητού, περιέχει πολλές πληροφορίες και οι περισσότερες είναι αχρείαστες και υπερβολικά απλές, αλλά έχει και απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις μας εδώ. Κι εγώ όπως και οι περισσότεροι, βαριέμαι να διαβάσω τις άπειρες σελίδες του manual. Στο πρώτο ποστ στα θέματα των περισσότερων κινητών, υπάρχουν κάποιες συγκεντρωμένες πληροφορίες. Δεν είναι ολόκληρο βιβλίο όπως το manual, και συνήθως έχουν χρήσιμα links ή χρήσιμες πληροφορίες. Πρίν λίγο καιρό, ασχολήθηκα μερικές ώρες, ώστε να συλλέξω τις σκόρπιες πληροφορίες που είχα μαζέψει από εδώ κι από εκεί στο ίντερνετ (και στο manual). Αυτές οι πληροφορίες, είτε χρειάστηκαν σ'εμένα, είτε μου φάνηκαν αρκετά χρήσιμες ώστε να πρέπει να τις γνωρίσουμε όλοι. Κάθισα και έκανα έναν οδηγό, τον οποίον και πόσταρα εδώ πέρα, και ειδοποιώντας έναν moderator, μπήκε στο πρώτο ποστ του θέματος αυτού. Θα παρακαλούσα να διαβάσουμέ όλοι έστω τους τίτλους του faq που έκανα, ώστε αν χρειαζόμαστε κάτι, ή να το λύσουμε άμεσα (κι αν υπάρξει πρόβλημα εδώ είμαστε), ή να ξέρουμε πως αν το αντιμετωπίσουμε στο μελλον, θα βρούμε τη λύση εκεί. Έτσι, δε θα γεμίζει και το θέμα με τις ίδιες ερωτήσεις ;) Τονίζω πάλι πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το φίλο παραπάνω, απλά πήρα αφορμή ;) Edited September 27, 2010 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Αν μπορεί κάποιος στα γρήγορα να μου πει γιατί χάθηκα μέσα σε τόσες σελίδες, πώς μπορώ να απαγορεύω να συνδέεται το κινητό και οι εφαρμογές μου στο ίντερνετ όταν δεν είμαι συνδεδεμένος με wi-fi? Ευχαριστώ! :) Ρυθμίσεις-Ασύρματα δίκτυα-Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (ξεκλίκαρε το κουτάκι για α μην συνδέεται) Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Παντως κυκλοφορισε μολις μια Froyo ROM και νομιζω οτι ειναι η κινεζικη οποτε περιμενουμε και την δικια μας εντως ημερων, μην πω ωρων.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Απ'ότι είχα δει στο xda, είχαν πει αυτές τις μέρες οτο το κινεζικό κυκλοφορεί με 2.2 από μαμα και είχα δει και ότι ετοιμάζεται η cyanogen με 2.2. Εσυ την wildpuzzle έχεις; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Απ'ότι είχα δει στο xda, είχαν πει αυτές τις μέρες οτο το κινεζικό κυκλοφορεί με 2.2 από μαμα και είχα δει και ότι ετοιμάζεται η cyanogen με 2.2. Εσυ την wildpuzzle έχεις; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Eιχα την wildpuzzle αλλα πεφτε πιο γρηγορα η μπαταρια, οποτε πισω στη μαμα. Και νομιζω οτι μονο τις μαμα rom θα φοραω απο δω κ περα γιατι η htc εχει κανει πολυ καλη δουλεια. Να μην λεω ομως ψεμματα, θα δωσω μιοα ευκαιρια στην CM6 οταν γινει διαθεσημη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Απλα έχει κάποια πράγματα που μου αρέσουν και κάποια άλλο που τα θεωρώ αχρείαστα. Για να το λες κι εσυ, που απ'οτο βλέπω στο χδα, ξέρεις κι έχεις ασχοληθεί με τέτοια, σε εμπιστεύομαι :) Υγ. αν βρω αρκετό ελεύθερο χρόνο σύντομα, θα χρειαστώ ίσως τη βοήθειά σου για τα περί ρουτ και custom roms. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ρε παιδες εβαλα το handcent sms κ οταν μου ερχεται μην. εμφανιζεται κ στο handcent k στο αλλο που ειχε το κινητο.πρεπει να το uninstall το αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Μπαίνεις στα μηνύματα -> πατάς το κουμπί Menu του κινητού και πατάς ρυθμίσεις. Προς το τέλος κάνε disable τις ειδοποιήσεις για SMS :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodasbill_13 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΩΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΗΤC WILDFIRE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΗΧΟ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΟ ΗΧΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΩΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΗΤC WILDFIRE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΗΧΟ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΟ ΗΧΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? Στο πρώτο post έχει αναλυτικά οδηγίες απο τον Βασίλη!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Παλικάρια όντως είχατε δίκιο χίλια συγνώμη. Αλλά στην αρχή μου γραψε για 2.2 και έπαθα πλάκα. Μετά βλέποντας το firm ήταν όντως η 2.1. Γράφω τώρα γιατί ειχα μια μεγάλη πτώση του δικτύου απο Forthnet και μπόρεσα πριν λίγο να μπω..... Πάντως μου κανε αναβάθμιση σβήνοντας το τηλέφωνο και βγάζοντας ένα εικονίδιο περίεργο σαν ανανέωση κάτι τέτοιο... Δεν το είχα ξαναδεί και πίστεψα ότι ήρθε η froyo.... τα δεδομένα είναι μια χαρα πάντως... Sory για την αναστάτωση... Edited September 27, 2010 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να κάνω το Update. Κλείνει το τηλ , ξεκινάει update και μετα μου βγάζει ένα ερωτηματικό. Έχω χρησιμοποιήσει το Reflash για root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 όταν στο appbrain λέει: "δεν ήταν δυνατή η εύρεση του αντικειμένου για το οποίο πταγματοποιήσατε το αίτημα" σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται από το κινητό ή κάτι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Οι πρωτες 2.2 custom roms εκαναν την εμφανιση τους ;-) http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=701 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 @ aromeo Μάλλον εχεις σβήσει εργοστασιακες εφαρμογές, πρέπει. νακανεις back up τις εφαρμογές σου, ξανά πέρασμά εργοστασιακή ρομ,. Έτσι θ γίνει το update, εκτός αν βρεις ο,τι έχεις σβήσει. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgan Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Αγόρασα αυτό. 8,50 ευρώ η πεντάδα μαζί με τα μεταφορικά. Είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Παλικάρια όντως είχατε δίκιο χίλια συγνώμη. Αλλά στην αρχή μου γραψε για 2.2 και έπαθα πλάκα. Μετά βλέποντας το firm ήταν όντως η 2.1. Γράφω τώρα γιατί ειχα μια μεγάλη πτώση του δικτύου απο Forthnet και μπόρεσα πριν λίγο να μπω..... Πάντως μου κανε αναβάθμιση σβήνοντας το τηλέφωνο και βγάζοντας ένα εικονίδιο περίεργο σαν ανανέωση κάτι τέτοιο... Δεν το είχα ξαναδεί και πίστεψα ότι ήρθε η froyo.... τα δεδομένα είναι μια χαρα πάντως... Sory για την αναστάτωση... Kανένα πρόβλημα φίλε μου, μην ανησυχείς! Γίνονται αυτά. Κι εγώ όταν είχα δει αυτή την αναβάθμιση πρίν λίγο καιρό, τι ίδιο είχα σκεφτεί ;) ps. άστα για τη forthnet μην τα συζητάς... όταν στο appbrain λέει: "δεν ήταν δυνατή η εύρεση του αντικειμένου για το οποίο πταγματοποιήσατε το αίτημα" σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται από το κινητό ή κάτι αλλο? Αν έβαλες το fast web install, δεν έπρεπε να στο πεί. Αλλά αν εννοείς ότι έβαλες κάποιο πρόγραμμα να μπει στο κινητό και ανοίγοντας το μαρκετ του κινητού στου είπε αυτό που ανέφερες, τότε ναι. Η εφαρμογή (στα χαρτιά) δεν υποστηρίζει qvga ανάλυση. Δοκίμασε να τη βάλεις με το fastweb installer. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 @ aromeo Μάλλον εχεις σβήσει εργοστασιακες εφαρμογές, πρέπει. νακανεις back up τις εφαρμογές σου, ξανά πέρασμά εργοστασιακή ρομ,. Έτσι θ γίνει το update, εκτός αν βρεις ο,τι έχεις σβήσει. Sent from my Milestone using Tapatalk Δεν έχω σβήσει εργοστασιακές εφαρμογές. Μόνο έχω περάσει εφαρμογές από το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 μερικές ακόμα απορίες: α) για να απαντάω μέσω tapatalk πρέπει να πληρώσω, ε? υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να μην χρειάζεται? β) το ημερολόγιό μου έχει περάσει τα γενέθλια των fb φιλων μου, αλλά όχι όλων... ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? έχω δοκιμάσει πολλές φορές ανανέωση και συγχρονισμό, αλλά δεν αλλάζει κάτι? καμιά ιδέα, μήπως κάνω κάτι λάθος? γ) υπάρχει κάποιος player που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους? με rock player μου τους έβγαζε κινέζικους... θα προτιμούσα να παίζει .avi κατευθείαν από το pc, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω κάποια μετατροπή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 γ) υπάρχει κάποιος player που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους? με rock player μου τους έβγαζε κινέζικους... θα προτιμούσα να παίζει .avi κατευθείαν από το pc, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω κάποια μετατροπή.. Κατάφερες να δείς ταινία στο κινητό ;; Εγώ που ήθελα να δω ένα trailer που έκανα copy από το pc κόλλησε ολόκληρο ακόμη και με το rock player...Μήπως έκανες καμία μετατροπή νωρίτερα; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 μερικές ακόμα απορίες: α) για να απαντάω μέσω tapatalk πρέπει να πληρώσω, ε? υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να μην χρειάζεται? β) το ημερολόγιό μου έχει περάσει τα γενέθλια των fb φιλων μου, αλλά όχι όλων... ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? έχω δοκιμάσει πολλές φορές ανανέωση και συγχρονισμό, αλλά δεν αλλάζει κάτι? καμιά ιδέα, μήπως κάνω κάτι λάθος? γ) υπάρχει κάποιος player που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους? με rock player μου τους έβγαζε κινέζικους... θα προτιμούσα να παίζει .avi κατευθείαν από το pc, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω κάποια μετατροπή.. α) Όντως πρέπει να πληρώσεις. Η μόνη άλλη λύση είναι να μπεις από τον browser του κινητού, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. β) Μήπως τα ονόματα στις επαφές σου δεν είναι τα ίδια με αυτα στις επαφές του φβ; εγώ τα είχα στα ελληνικα στο τηλέφωνο ενώ στο φβ ήταν στα greeklish. Εχεις συνδέσει τις επαφές σου με τις επαφές του φβ; γ) άνοιξε το αρχείο των υποτίτλων στον υπολογιστή και αποθήκευσε το αρχείο με κωδικοποίηση utf8. Κατάφερες να δείς ταινία στο κινητό ;; Εγώ που ήθελα να δω ένα trailer που έκανα copy από το pc κόλλησε ολόκληρο ακόμη και με το rock player...Μήπως έκανες καμία μετατροπή νωρίτερα; Μήπως είχε μεγάλη ανάλυση το βίντεο; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 όταν στο appbrain λέει: "δεν ήταν δυνατή η εύρεση του αντικειμένου για το οποίο πταγματοποιήσατε το αίτημα" σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται από το κινητό ή κάτι αλλο? Καμιά απάντηση σχετικά με αυτό βρε παιδιά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 (edited) Καμιά απάντηση σχετικά με αυτό βρε παιδιά; τελικά σημαίνει ότι δεν υποστηρίζεται από το κινητό. αλλά αν βάλεις το fast web installer, το ενεργοποιήσεις και μπαίνεις από το site και όχι από την εφραμογή θα μπορείς να εγκαταστήσεις ότι θέλεις... άλλες μπορεί να τρέχουν άλλες όχι... β) Μήπως τα ονόματα στις επαφές σου δεν είναι τα ίδια με αυτα στις επαφές του φβ; εγώ τα είχα στα ελληνικα στο τηλέφωνο ενώ στο φβ ήταν στα greeklish. Εχεις συνδέσει τις επαφές σου με τις επαφές του φβ;δεν νομίζω ότι έχει σχέση το ένα με το άλλο... τις επαφές τις έχω συνδεδεμένες, αλλά έχουν περαστεί τα γενέθλια μερικών επαφών και μερικών φίλων από το fb που δεν τους έχω στο fb... υπάρχουν μερικοί που δεν τους έχει καθόλου... ευχαριστώ και για τις άλλες απαντήσεις σου!! Κατάφερες να δείς ταινία στο κινητό ;; Εγώ που ήθελα να δω ένα trailer που έκανα copy από το pc κόλλησε ολόκληρο ακόμη και με το rock player...Μήπως έκανες καμία μετατροπή νωρίτερα; η αλήθεια είναι ότι ένα επεισόδιο από μια σειρά σε .avi που πήγα να δω δεν ήταν και τόσο "ομαλό" το playback.., δεν κόλλησε το κινητό όμως.... αλλά με μια μετατροπή βλεπόταν χωρίς κανένα πρόβλημα, ίσως και πιο ανετα από το creative zen x-fi που έχω... για λεωφορεία/τρένα είναι μια χαρά! Edited September 29, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 (edited) Καμιά απάντηση σχετικά με αυτό βρε παιδιά; Σου απάντησα και πιο πάνω ;-) δεν νομίζω ότι έχει σχέση το ένα με το άλλο... τις επαφές τις έχω συνδεδεμένες, αλλά έχουν περαστεί τα γενέθλια μερικών επαφών και μερικών φίλων από το fb που δεν τους έχω στο fb... υπάρχουν μερικοί που δεν τους έχει καθόλου... Για τσέκαρε λίγο μήπως περάστηκαν μόνο οι επαφές που είναι γραμμένες με τον ίδιο τρόπο. Αλλά αν είναι και συνδεδεμένες δε νομίζω να φταίει αυτό... Δεν κατάλαβα αυτό που λες ότι περάστηκαν τα γενέθλια επαφών από το φβ, χωρίς να τους εχεις στο φβ. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Edited April 7, 2011 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgecat Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Καλημέρα παίδες. 2 ερωτησούλες. Υπάρχουν κάποια site που δεν μου παίζουν τα video. ζητάει κάποιο flash player. Υπάρχει κάτι για εγκατάσταση στο wildfire? Ξέρει κανείς ποιό είναι το καλύτερο kill task manager? Λέτε ότι το android κάνει καλή διαχείριση μνήμης αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει. Έβαλα ένα task manager από το market και μου βρήκε καμία 20ριά εφαρμογές ανοιχτές. Έκανα ένα auto kill και τις έκλεισε όλες. Αποτέλεσμα? Να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι το πρωί και αντί να πάω στην δουλειά πήγα για καφέ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts