Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν έχεις κάνει root πάρε ένα nandroid backup απ'τη recovery και πάρε κι ένα backup των εφαρμογών με το titanium backup ;)
Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να αλλάξω το λογαριασμό gmail που έχω στο κινητό μου και να βάλω ένα καινούριο.

Το θέμα είναι πως μπορώ να το κάνω χωρίς να χάσω εφαρμογές, επαφές κλπ

Νομίζω πως δε γίνεται χωρίς να κάνεις hard reset. Μπορείς να περάσεις όμως άλλον λογαριασμό παράλληλα μαζί με τον παλιό ;)
Τhe end of an era...

ο κάθε λογαριασμός θα έχει λογικά τις δικές του επαφές κλπ.

οπότε αν διαγράψεις τον έναν, θα χαθουν και οι επαφές του. μπορείς να αντιγράψεις τον έναν λογαριασμό στον άλλον, πχ να κάνεις export τις επαφες από τον εναν και μετά import στον άλλον.. για ημερολόγιο δεν ξερω αν και πως γινεται

Όταν λέει διαγραφή επαφών εννοεί τις επαφές του λογαριασμού gmail ή του τηλεφώνου;

Εμένα με ενδιαφέρουν οι επαφές στο τηλέφωνο.

νομίζω ότι θα διαγραφούν όποιες φαίνονται.. δεν εχω τωρα το κινητο και δεν θυμάμαι...

ΑΛΛΑ

μπορείς να κάνεις backup όσες επαφές υπάρχουν στο τηλέφωνο (αν θυμάμαι καλά, πας στις επαφές και πατάς το μενου, και σου λέει για εισαγωγή/εξαγωγή επαφων).

θα κάνεις εξαγωγή τις επαφές του τηλεφώνου στην sd, και έτσι αν διαγραφούν του τηλεφώνου θα κάνεις απλά εισαγωγή πάλι ;)

Πάντως ακόμα κι έτσι νομίζω πως απ'τη στιγμή που δήλωσες τον πρώτο λογαριασμό σου σαν λογαριασμό google για την ενεργοποίηση του κινητού, δε θα μπορείς να τον αφαιρέσεις. Μακάρι βέβαια να έχω άδικο, γιατί δεν το θυμάμαι και καλά. Δοκίμασέ το και πες μας ;)
Τhe end of an era...

Λοιπόν παίδες, έκανα επαναφορά του τηλεφώνου σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Σβήστηκαν τα πάντα λογαριασμός gmail,επαφές, εφαρμογές κλπ. Το τηλέφωνο επανήλθε όπως όταν το πήρα καινούριο. Έκανα από πριν backup τις επαφές με τον τρόπο που είπαμε και όταν άνοιξε το τηλέφωνο μου ζήτησε το λογαριασμό email πέρασα το καινούριο και έτοιμος. :)

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους , είναι κάτοχος buzz και εδω και πολυ καιρο το έχω με την cyanogenmod 7-11162011-nighly. Απλα έχει περάσει παρά πολύς καιρός και δεν θυμάμαι πως το ειχα κάνει. Είδα στο site ότι έχει βγει και πιο καινούργια έκδοση. Είναι εύκολο να κάνω update μέσα απο το rom manager (v5.0.2.1 clockworkmod 5.0.2.0) ?

Έχει δοκιμάσει κάποιος cm9 σε buzz?θα ήθελα πολυ να το βάλω αλλα θέλω να είναι σταθερό το τηλέφωνο γενικά. Ευχαριστώ :O

:)

cm 7.2 είναι σιγουρα σταθερη και κομπλε..

για την 9 δεν ξερω να σου πω, αλλα αν την βαλεις και ειναι καλη, αφησε ενα μηνυμα να την βαλω στην αδερφη μου που πλεον εχει το κινητο ;)

Τελικά φλασαρα την έκδοση LiGux με android 4.0.4. Είναι πολυ καλή με πολυ λίγα bugs. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις αυτο το μικρό τηλεφονακι να τρέχει ics...ίσως καταναλώνει περισοτερη μπαταρία αλλα το έβαλα μόλις το πρωί οπότε δεν ξέρω ακόμα.ακομα δεν έχω βάλει app για να ξέρω αν είναι συμβατό,πιστεύω πάντως πως αξίζει τον κόπο κάποιος λίγο πιο expert να το δοκιμάσει...
:)

έχω σοβαρό πρόβλημα δεν μπορω να κανω επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμήσεις στο κινητό έχει φάει καποια φρίκη και σε κάποιες περιπτώσεις δεν δουλευει μια γραμμη της οθόνης π.χ. στις επαφες στο σημειο που ειναι το κινητο τηλεφωνο και παω μετο τραμπολ.

το θεμα ειναι οτι οτανπαω να το κανω επαναφορα σε εκεινοτο σημειο δεν μπορω να αλω το μοτιβο γατι δεν δουλευει η οθόνη αλλα και ουτε να απενεργοποιησω το μοτιβο γιατι παλι σε εκεινο το σημειο δεν δουλευει η οθονη τι μπορω να κανω?

από το πρώτο ποστ του Villis:

Εκτέλεση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων από τα κουμπιά του τηλεφώνου

Ακόμα και αν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του, μπορείτε να εκτελέσετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας τα κουμπιά του τηλεφώνου. Με το τηλέφωνο απενεργοποιημένο, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ και, στη συνέχεια, πατήστε σύντομα το κουμπί ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ. Περιμένετε να εμφανιστεί η οθόνη με τις τρεις εικόνες Android και μετά αφήστε το κουμπί ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ. Πατήστε ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να επιλέξετε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ και μετά πατήστε ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ. Πατήστε ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να ξεκινήσει η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.

από το πρώτο ποστ του Villis:

Εκτέλεση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων από τα κουμπιά του τηλεφώνου

Ακόμα και αν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του, μπορείτε να εκτελέσετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας τα κουμπιά του τηλεφώνου. Με το τηλέφωνο απενεργοποιημένο, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ και, στη συνέχεια, πατήστε σύντομα το κουμπί ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ. Περιμένετε να εμφανιστεί η οθόνη με τις τρεις εικόνες Android και μετά αφήστε το κουμπί ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ. Πατήστε ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να επιλέξετε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ και μετά πατήστε ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ. Πατήστε ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να ξεκινήσει η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.

σε ευχαριστώ πολύ τώρα το θυμήθηκα για το πρώτο ποστ..... :p:p:p:p η πολύ δουλειά τρώει το αφέντη

τσαμπατο hard reset........ δεν πετυχα τιποτα δε γινεται σεμια εφαρμογη να μην παιζει καισε αλλη να παιζει τα νευρα μου

Edited by Villis
Συνένωση συνεχόμενων posts

ρε συ μήπως φταίει η εφαρμογή? σε ποια εφαρμογή δεν δουλεύει?

χρονια καλα σε ολους με υγεια πανω απο ολα

δεν παιζει σε εφαρμογες του λειτουργικου. τωρα που το σκεφτομαι οταν ξεκινησαν τα κωληματα ειχα βαλει άλλη καρτα 4gb μπορει να φταιει και η κάρτα εχωδιαβασει τι εχουν ενα θεα με τις καρτες θα βαλωτη δικια του και θα δω

Χρόνια πολλά παίδες και πάντα με υγεία :D

Δοκίμασε να βγάλεις τελείως sim, κάρτα μνήμης και ό,τι άλλο έχεις βάλει και δες. Η αλήθεια είναι όμως ότι hardware πρόβλημα μυρίζομαι :( Είχε καμιά πτώση τελευταία η συσκευή;

Τhe end of an era...

Επειδή δεν αντέχω να διαβάσω 397 σελίδες:

Έπεσε στα χέρια μου ένα HTC Wildfire (της κόρης μου από την Αγγλία).

1. Στο start up βγάζει το σήμα της Vodaphone: Αυτό σημαίνει κάτι; (ότι είναι κλειδωμένο?)

2. Ποιό είναι το τελευταίο επίσημο (από HTC) λειτουργικό και πώς το βρίσκω; Τώρα έχει Android v.2.2.1. (Μάλλον είναι το τελευταίο επίσημο ε;;;)

Edited by MessengerOfGood

Για το 2 ναι αυτό είναι.

Για το κλείδωμα δεν ξέρω, δοκίμασε να βάλεις τη sim σου μέσα

Χρόνια πολλά παίδες και πάντα με υγεία :D

Δοκίμασε να βγάλεις τελείως sim, κάρτα μνήμης και ό,τι άλλο έχεις βάλει και δες. Η αλήθεια είναι όμως ότι hardware πρόβλημα μυρίζομαι :( Είχε καμιά πτώση τελευταία η συσκευή;

το έκανα αλλά τίποτα μια από τα ιδια δεν ειναι hardware σιγουρα κάτι έχει crashari και δεν το βρίσκω

το έκανα αλλά τίποτα μια από τα ιδια δεν ειναι hardware σιγουρα κάτι έχει crashari και δεν το βρίσκω

Μα αν δε λύνεται με επαναφορά, τι μπορεί να κράσαρε; Μήπως να ξαναπερνούσες τη rom;

Επειδή δεν αντέχω να διαβάσω 397 σελίδες:

Έπεσε στα χέρια μου ένα HTC Wildfire (της κόρης μου από την Αγγλία).

1. Στο start up βγάζει το σήμα της Vodaphone: Αυτό σημαίνει κάτι; (ότι είναι κλειδωμένο?)

2. Ποιό είναι το τελευταίο επίσημο (από HTC) λειτουργικό και πώς το βρίσκω; Τώρα έχει Android v.2.2.1. (Μάλλον είναι το τελευταίο επίσημο ε;;;)

Για το 1 μπορεί απλά να σημαίνει ότι είναι branded, αλλά όχι και κλειδωμένο. Δοκίμασε όπως είπε κι ο charlie παραπάνω να βάλεις μια sim άλλης εταιρίας. Αν δε δουλεύει, πάει να πει ότι είναι κλειδωμένο!

Τhe end of an era...

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Έχει κάποιος να προτείνει μία αξιόπιστη μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας από την εργοστασιακή;

Αυτές κάνουν δουλειά; Τις έχει δοκιμάσει κανείς;

2150MAh

2450MAh

:shifty: