Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλα θα αλλαξω συσκευη και γιαυτο το λογο με εμδιαφερει η μεταφορα στη σιμ

Ή μπορείς να το κάνεις και με εφαρμογή. Μία που μπορείς να δεις είναι η copy to sim card. (για να μπεις στο google play απαιτεί σύνδεση στο google account)

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν η καινούργια σού συσκευή είναι android, τα περνάς από το gmail κατευθείαν.

Θα πρότεινα να μην περάσεις παλιότερη recovery αλλά καλύτερα το radio... Ορίστε το τελευταίο radio για να το flashάρεις μέσω hboot! ;)

To περνάς όπως είναι στην κάρτα μνήμης (όχι σε κάποιο φάκελο) αφού έχεις κλείσει το κινητό σου, και μετά ανοίγεις το κινητό πιέζοντας ταυτόχρονα και το volume down. Θα σου ζητήσει αυτόματα να κάνει αναβάθμιση. Φυσικά όλα αυτά με δική σου ευθύνη - δεν ευθύνομαι για πιθανά προβλήματα!

Το πέρασα αλλά και πάλι το gps δεν παίζει. :(

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

Δοκίμασε να περάσεις μια sense rom. Πρώτη φορά πάντως ακούω κάτι τέτοιο... Έχεις ενεργοποιημένο το gps και ανοίγεις τους χάρτες και δεν ανάβει το σήμα του gps;
Τhe end of an era...

Τι είναι αυτή η ενημέρωση για το wifi ? -> http://www.htc.com/gr/help/wifi-security-fix/

Όταν έβαλα το S/N της συσκευής μου έβγαλε να κατεβάσω ένα .exe αρχείο για το radio της συσκευής . Το έχει περάσει κανείς ;

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

εμενα παντως δεν μου λεει να την κανω...

αν εχεις επισημη ρομ παντως, φανταζομαι δεν χανεις τιποτα να την περασεις

καλησπερα σε ολους!!!τελικα πως κανουμε ρουτ το κινητο (2,2,1)δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα? θα ηθελα να μου προτεινετε μια ρομ(οτι πιο σταθερο υπαρχει,λογο δουλειας) αλλα να κανω παρτισιον την καρτα για να μπορω βαλω καμια εφαρμογη μεσα... Edited by ocean22

Για το root κοίταξε τους οδηγούς στο πρώτο post του θέματος... Για rom τώρα. Η cm7 είναι πολύ σταθερή και πολύ πιο γρήγορα απ'τις stock roms του κινητού ;)
Τhe end of an era...

χαίρεται,

με ποια version του clockwork recovery έρχεται από την μαμά HTC το κινητό μας? Το σενάριο έχει ότι ήμουν s-off αλλά θέλω να γυρίσω πάλι σε s-on ακολούθησα την διαδικασία της πρώτης σελίδας και είμαι ΟΚ (σχετικά). Αλλά δεν έχω recovery... συνεπώς πρέπει να την ξαναβάλω...

επίσης θυμήστε μου λίγο πρέπει να το βάλω μέσα στο PC49IMG.zip και μετά σε fastboot σωστά;

ευχαριστώ...

LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw

• Administrators
Όταν είσαι σε stock κατάσταση η συσκευή σου δεν έχει clockworkmod recovery αλλά stock recovery. Μην βάλεις κάποιο clockworkmod γιατί θα είσαι εκτός εγγύησης.

Modpic.gif

Όταν είσαι σε stock κατάσταση η συσκευή σου δεν έχει clockworkmod recovery αλλά stock recovery. Μην βάλεις κάποιο clockworkmod γιατί θα είσαι εκτός εγγύησης.

δηλαδή θα μου βγάλει το εικονίδιο του κινητού με ένα κόκκινο τρίγωνο απο πάνω σωστά????

άμα είναι έτσι τότε είμαι κομπλέ...ευχαριστώ...

LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw

Καλήσπερα και απο μένα.Το κινητό το εχω από τοτε σχεδόν που κυκλοφόρισε, αλλά το μονιμο προβλημα που εχω ειναι με την μνήμη:(.

Υπάρχει τροπος να αυξήθει καθόλου ? :blink::rolleyes::ninja::!:

Στη μνήμη του κινητού εχω τα βασικά ,τα πιο πολλά προγράμματα ταεχω στη SD

Edited by diamix

Καλήσπερα και απο μένα.Το κινητό το εχω από τοτε σχεδόν που κυκλοφόρισε, αλλά το μονιμο προβλημα που εχω ειναι με την μνήμη:(.

1. Θα το ρουτάρεις

2. θα φλασάρεις μια ΡΟΜ που να μην περιλαμβάνει το bloatware της HTC (CM7, Oxygen κτλ)

3. Θα χρησιμοποιησεις κάποια εφαρμογούλα (titanium ή κάποια άλλη) που να κάνει απεγκατάσταση εφαρμογές συστήματος (και θα πετάξεις με προσοχή ότι περιττό υπάρχει)

Σε κάλυψα;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

δηλαδή θα μου βγάλει το εικονίδιο του κινητού με ένα κόκκινο τρίγωνο απο πάνω σωστά????

άμα είναι έτσι τότε είμαι κομπλέ...ευχαριστώ...

Έτσι ακριβώς είναι ;)

Από τότε που βγήκε το root στη 2.1 έκδοση, δεν είχα πια κανένα πρόβλημα. Μπορείς να περάσεις το a2sd script ή μπορείς να αλλάξεις τα partitions ώστε να δώσεις παραπάνω χώρο στο partition που εγκαθίστανται οι εφαρμογές...

Εdit: με πρόλαβε ο Δημήτρης :)

Τhe end of an era...

να πάρεις άλλη μνήμη :P

αν βάλεις CM 7 θα μπορείς να μεταφέρεις όλες τις εφαρμογές στην sd ακόμα και αυτές που τώρα δεν μπορεις (υποθετω οτι εισαι με την στοκ ρομ)

+δεν θα εχεις τις εφαρμογές που σου δινει η htc και πιθανον να μην χρησιμοποιεις καν

1. Θα το ρουτάρεις

2. θα φλασάρεις μια ΡΟΜ που να μην περιλαμβάνει το bloatware της HTC (CM7, Oxygen κτλ)

3. Θα χρησιμοποιησεις κάποια εφαρμογούλα (titanium ή κάποια άλλη) που να κάνει απεγκατάσταση εφαρμογές συστήματος (και θα πετάξεις με προσοχή ότι περιττό υπάρχει)

Σε κάλυψα;

Έτσι ακριβώς είναι ;)

Από τότε που βγήκε το root στη 2.1 έκδοση, δεν είχα πια κανένα πρόβλημα. Μπορείς να περάσεις το a2sd script ή μπορείς να αλλάξεις τα partitions ώστε να δώσεις παραπάνω χώρο στο partition που εγκαθίστανται οι εφαρμογές...

Εdit: με πρόλαβε ο Δημήτρης :)

να πάρεις άλλη μνήμη :P

αν βάλεις CM 7 θα μπορείς να μεταφέρεις όλες τις εφαρμογές στην sd ακόμα και αυτές που τώρα δεν μπορεις (υποθετω οτι εισαι με την στοκ ρομ)

+δεν θα εχεις τις εφαρμογές που σου δινει η htc και πιθανον να μην χρησιμοποιεις καν

Αρχικά σας ευχαριστώ . Αφου παιδευτηκα τελικά τα κατάφερα, βέβαια με καποία προβληματάκια .....:wacko::::cry::

1. Μου βγαζει σταδιακα, (Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή στην εφαρμογή Πλαισιο Υπηρεσιών Google (διαδικασια com.google.Process.gapps ).Προσπαθήστε ξανά.)

2. Με το CM7 εχει αντιμετωπίσει κανεις προβλημα με την GO Launcher?

3. Έκανα μια ΄''πατατιά ''με την SD , ΚΑΙ ενώ ήταν 8gb τώρα μου δείχνει οτι έχει μόνο 5,3 gb, kai αυτό εγινε λόγω του ότι πήγα να κάνω αυτό :cry: (μπορείς να αλλάξεις τα partitions) και βασικά λογω βλακείας μου..:(.

Υπάρχει κανένας τρόπος για να το διορθώσω.

Προκαταβολικά ευχαριστώ !!!::rolleyes::rolleyes:

Αρχικά σας ευχαριστώ . Αφου παιδευτηκα τελικά τα κατάφερα, βέβαια με καποία προβληματάκια .....:wacko::::cry::

1. Μου βγαζει σταδιακα, (Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή στην εφαρμογή Πλαισιο Υπηρεσιών Google (διαδικασια com.google.Process.gapps ).Προσπαθήστε ξανά.)

3. Έκανα μια ΄''πατατιά ''με την SD , ΚΑΙ ενώ ήταν 8gb τώρα μου δείχνει οτι έχει μόνο 5,3 gb, kai αυτό εγινε λόγω του ότι πήγα να κάνω αυτό :cry: (μπορείς να αλλάξεις τα partitions) και βασικά λογω βλακείας μου..:(.

1. Μήπως να ξαναφλάσαρες τα gapps?

2. Οχι. Αλλά σου προτείνω ADW ή Zeam (που είναι πιο ελαφριά για το wildfire)

3. Δεν γνωρίζω... (περίμενε να μπεί ο Βασίλης :-) )

Την καλησπέρα μου σε όλους!

3. Δεν γνωρίζω... (περίμενε να μπεί ο Βασίλης :-) )

Χαχαχαχαχα γειά σου ρε Δημήτρη μ'εκανες και γέλασα :lol:

Για τα δυο πρώτα συμφωνώ με το Δημήτρη! Στο 2. προτείνω τον adw launcher ex (την πληρωτέα έκδοση) μιας και ήταν ότι πιο smooth είχα στο κινητάκι όταν το είχα.

Για το 3. τώρα... Έκανες partition στην κάρτα μνήμης. Αν δε θες να το χρησιμοποιήσεις, μπορείς να την κάνεις ένα format (απ'τον υπολογιστή ή από τη recovery του κινητού και λογικά θα επανέλθει). Αλλιώς με το πρόγραμμα που έκανες το partition, μπορείς να πας και να το διαγράψεις

Τhe end of an era...

Την καλησπέρα μου σε όλους!

:tease:

Για τα δυο πρώτα συμφωνώ με το Δημήτρη! Στο 2. προτείνω τον adw launcher ex (την πληρωτέα έκδοση) μιας και ήταν ότι πιο smooth είχα στο κινητάκι όταν το είχα.

Ψεύτη... Launcher Pro είχες :ρ :whistle:

Κι όμως! Ξεκίνησα από launcher pro (ο δεύτερος πιο smooth τουλάχιστον απ'όσους έχω δοκιμάσει), προχώρησα σε go launcher (καλός αλλά κατώτερος των άλλων 2) και τελικά κατέληξα στον adw ex με την προσφορά των 10cents, τον οποίο χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιον για android 4, αλλά ο adw ex είναι ότι καλύτερο για μένα.

Άσχετο, αλλά υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που χρησιμοποιεί ics rom στο wildfire του; Τί εξέλιξη έχουν; Έχουν προχωρήσει καθόλου ή ακόμα δε λειτουργούν κάμερα κλπ;

Τhe end of an era...

Για το 3. τώρα... Έκανες partition στην κάρτα μνήμης. Αν δε θες να το χρησιμοποιήσεις, μπορείς να την κάνεις ένα format (απ'τον υπολογιστή ή από τη recovery του κινητού και λογικά θα επανέλθει). Αλλιώς με το πρόγραμμα που έκανες το partition, μπορείς να πας και να το διαγράψεις

Τελικά βρήκα τι εγινε με το partition, το ειχα σε ext2 και γιαυτό δεν φαινόταν....:)

Υπάρχει κανενα προγράμμα που να χρησιμοποιείται ως προέκταση της εσωτερικής μνήμης αυτός ο χώρος?:O

Edited by Villis
Διόρθωση παράθεσης

Χρησιμοποίησε το Script a2sd και θα έχεις ακριβώς αυτό. Πρόσεχε μη βάλεις τη beta4 αλλά τη beta3 που είναι πιο σταθερή. Επίσης κάνε backup καλού κακού πρίν, γιατί πολλοί είχαν πρόβλημα... Αφού βάλεις το script (το flashάρεις μέσω recovery), κατέβασε την εφαρμογή a2sdgui από το market και βάλε τις εφαρμογές να πηγαίνουν στη μνήμη. Για καλύτερα αποτελέσματα ΜΗ στείλεις και την dalvik cache στην sd :) Δε θα δεις τη μνήμη σου να αυξάνεται, αλλά τα πάντα πλέον θα περνάν στην κάρτα μνήμης, οπότε θα δεις το χώρο να πέφτει με πολύ αργούς ρυθμούς, μιας και η dalvik cache θα πηγαίνει στην εσωτερική μνήμη ;)
Τhe end of an era...

εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα θέμα δεν χαμηλώνει η ένταση του ακουστικού. ενώ το έχω στο τελείω χαμηλό το εκουστικό είναι πολυ δυνατα. το εχει αντιμετοπίσει κανεις άλλος?

Καλησπέρα παιδια..εχω ένα θεματάκι με την μνήμη του κινητου...Από τα 175 mb εσωτερικής μνήμης είχα ελεύθερα περίπου 60mb και όλες τις εφαρμογες στην Sd περασμένες με το app2sd pro...Χωρίς να εγκαταστήσω καθόλου εφαρμογες η μνήμη μετά από καιρό έχει πεσει περιπου στα 30mb αφου κάνω πρώτα "clear cache" μεσω του app2sd....Κάμια πρόταση για περισσότερο χώρο στην μνημη ???????Αααα εχω περασμένη cm7 stable

Καλησπέρα παιδια..εχω ένα θεματάκι με την μνήμη του κινητου...Από τα 175 mb εσωτερικής μνήμης είχα ελεύθερα περίπου 60mb και όλες τις εφαρμογες στην Sd περασμένες με το app2sd pro...Χωρίς να εγκαταστήσω καθόλου εφαρμογες η μνήμη μετά από καιρό έχει πεσει περιπου στα 30mb αφου κάνω πρώτα "clear cache" μεσω του app2sd....Κάμια πρόταση για περισσότερο χώρο στην μνημη ???????Αααα εχω περασμένη cm7 stable

Η περνα την πιο "μικρή" ROM για wildfire

ή απεγκατέστησε εφαρμογές της CM που δεν σε ενδιαφέρουν

Η περνα την πιο "μικρή" ROM για wildfire

ή απεγκατέστησε εφαρμογές της CM που δεν σε ενδιαφέρουν

Ευχαριστώ για την απάντηση...ξέρω ότι μπορώ να βάλω πιο ελαφριά ROM αλλά το θεμα μου είναι : πως στο καλό από 60mb ελεύθερα γίνανε 30mb χωρίς να περάσω καμια εφαρμογή?????