Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Μήπως εννοείς το gtalk και όχι το skype; Γιατί αν δεν κάνω λάθος το skype για το android δεν υποστηρίζει video call ακόμη...

:oops: ναι άκυρο λάθος κατάλαβα. Γενικά για VoIP νόμιζα

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πώς μπορώ να ρυθμίσω το τηλέφωνο να έχει μόνιμη απόκρυψη του αριθμού μου, όταν καλώ;

sto site της htc λέει:

Πώς να κρύψω τον αριθμό του τηλεφώνου μου;

Για να αποκρύψετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας κατά τις εξερχόμενες κλήσεις, πατήστε MENU στην Αρχική οθόνη κι έπειτα πατήστε Ρυθμίσεις > Κλήση > Πρόσθετες ρυθμίσεις > ID καλούντος.

Από αυτό το μενού μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω επιλογές:

• Προεπιλογή δικτύου

• Απόκρυψη αριθμού

• Εμφάνιση αριθμού

Αλλά εμένα δεν μου εμφανίζει το "ID καλούντος" εκεί που λέει

Edited by morph

• Administrators
Πώς μπορώ να ρυθμίσω το τηλέφωνο να έχει μόνιμη απόκρυψη του αριθμού μου, όταν καλώ;

Μπορείς να το ζητήσεις από τον πάροχο σου.

Modpic.gif

Παιδια καλημερα, σας παρακολουθω συχνα αλλα οχι αρκετα και δαν ξερω αν αυτο που θα ρωτησω το εχεται ξαναπει

Το wildfire το εχει η γυνεκα μου ,η χρηση που κανει ειναι απλη, λιγο τον καιρω, λιγο μαιλ, και 80% τηλεφωνα.(μπαταρια μεχρι και 8 ημερες)Τωρα το κακο ειναι οτι ειδε το ασπρο το wildfire s και το θελει μονο και μονο για το χρωμα του.Γιαυτο θελω να ρωτησω εσας τα γατσονια που ασχοληστε συνεχεια αν εχεται βρει καπου μονο τα πλαστικα για το wildfire σε ασπρο η μπωρτο χρωμα.

Καλημέρα!

Εκτός απ'το wildfire S, και το απλό wildfire βγαίνει σε άσπρο-ασημί χρώμα. Όπως και να'χει μπορεί να βρεί το πίσω καπάκι απ'το άσπρο wildfire, το οποίο πωλείται (φαντάζομαι μέσω ebay/internet ή απ'την αντιπροσωπεία) αλλά μάλλον όχι και το μπροστά, μιας και δε βγαίνει...

Τhe end of an era...

• Administrators
Γιαυτο θελω να ρωτησω εσας τα γατσονια που ασχοληστε συνεχεια αν εχεται βρει καπου μονο τα πλαστικα για το wildfire σε ασπρο η μπωρτο χρωμα.

Και ποιος θα κάνει την αλλαγή; Αν το κάνεις στην αντιπροσωπεία καλύτερα να αγοράσεις το S. Αν το κάνει κάποιος χωρίς εξουσιοδότηση στην καλύτερη θα βρεθείς με συσκευή χωρίς εγγύηση, στη χειρότερη με συσκευή εκτός λειτουργίας (και εκτός εγγύησης).

Αξίζει;

Modpic.gif

Το να αλαξω μονο το πισω δε λεει κατι.Ποιο πολυ το μπρωστα πλαστικο με ενδιαφερει.

Παντος ευχαριστω για την απαντηση.

sto site της htc λέει:

Πώς να κρύψω τον αριθμό του τηλεφώνου μου;

Για να αποκρύψετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας κατά τις εξερχόμενες κλήσεις, πατήστε MENU στην Αρχική οθόνη κι έπειτα πατήστε Ρυθμίσεις > Κλήση > Πρόσθετες ρυθμίσεις > ID καλούντος.

Από αυτό το μενού μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω επιλογές:

• Προεπιλογή δικτύου

• Απόκρυψη αριθμού

• Εμφάνιση αριθμού

Αλλά εμένα δεν μου εμφανίζει το "ID καλούντος" εκεί που λέει

για μεμονομένες φορές κλήσεων μπορείς να βάζεις το πρόθεμα #31# και μετά τον αριθμό. Έτσι καλείς μόνο αυτή την φορά σε αυτό τον αριθμό με απόκρυψη.

Καλησπερίζω την παρέα. Είμαι ένας νέος κάτοχος wildfire από χτες (είχα iphone και..το δωσα<---εντάξει μην βαράτε άλλοι ήταν οι λόγοι:P). Πρώτες εντυπώσεις ..Δεν είναι άσχημο αλλά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ:( ϊσως να φταίει πως είχα συνηθίσει και την ταχύτητα του os λειτουργικού (είδα angry birds+navigation progs και πραγματικά σέρνωνταν). Τεσπα, έχω 2-3 ερωτησούλες

1) Με το που πατώ τηλέφωνο στο κεντρικό μενού με πάει σε ένα μενού με επαφές και πρέπει να πατήσω κάτω δεξιά --> ιστορικό κλήσεων--> κ μετά να πάω τέρμα αριστερά στο ΟΛΑ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει ή κάποιο άλλο πρόγραμμα να το εγκαταστήσω?

2) Όσο αναφορά σε πειραγμένες rom κλπ, αξίζει ή μπα? Δηλαδή και στα 800 MHz να πάμε θα χουμε καμμία αλλαγή ή να μην μπούμε καν στην διαδικασία?

Προς το παρών αυτά , αλλά σίγουρα θα χω κι άλλες:P

Α και κάτι άλλο.. Βλέπω πως έχω και φωτογραφία στις επαφές μου (τις είχα έτσι και στο iphone, προφανώς στην μεταφορά μέσω outlook τις κράτησε. Ξέρει κανείς πως μπορώ να τις αλλάξω αυτές τις φωτό?

Edited by Haris1977
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Σχετικά με την απόκρυψη, βαλε dialer one και νομίζω εχει ρυθμιση για να έχεις πάντα ένα prefix, βαλε #31#

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Καλησπερίζω την παρέα. Είμαι ένας νέος κάτοχος wildfire από χτες (είχα iphone και..το δωσα<---εντάξει μην βαράτε άλλοι ήταν οι λόγοι:P). Πρώτες εντυπώσεις ..Δεν είναι άσχημο αλλά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ:( ϊσως να φταίει πως είχα συνηθίσει και την ταχύτητα του os λειτουργικού (είδα angry birds+navigation progs και πραγματικά σέρνωνταν). Τεσπα, έχω 2-3 ερωτησούλες

1) Με το που πατώ τηλέφωνο στο κεντρικό μενού με πάει σε ένα μενού με επαφές και πρέπει να πατήσω κάτω δεξιά --> ιστορικό κλήσεων--> κ μετά να πάω τέρμα αριστερά στο ΟΛΑ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει ή κάποιο άλλο πρόγραμμα να το εγκαταστήσω?

2) Όσο αναφορά σε πειραγμένες rom κλπ, αξίζει ή μπα? Δηλαδή και στα 800 MHz να πάμε θα χουμε καμμία αλλαγή ή να μην μπούμε καν στην διαδικασία?

Προς το παρών αυτά , αλλά σίγουρα θα χω κι άλλες:P

Α και κάτι άλλο.. Βλέπω πως έχω και φωτογραφία στις επαφές μου (τις είχα έτσι και στο iphone, προφανώς στην μεταφορά μέσω outlook τις κράτησε. Ξέρει κανείς πως μπορώ να τις αλλάξω αυτές τις φωτό?

Προφανώς και θα σου φαίνεται αργό, γιατί συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το iphone είναι κινητό που έκανε 700 ευρώ όταν βγήκε και το wildfire 269. Μια διαφορά την έχουν...

Επίσης wildfire+ότι έχει σχέση με γραφικά, ξέχασέ το. Το wildfire δεν έχει τσιπ γραφικών, οπότε ότι θέλει επεξεργαστική ισχύ και γραφικά, είναι απ'την αρχή ξεγραμμένο!

1) Προτείνω να εγκαταστήσεις την εφαρμογή dialer one!

2) Αν έχεις τη 2.2.1 έκδοση του λογισμικού, έχε υπόψιν ότι δεν μπορείς να κάνεις root (άρα και να'χεις πειραγμένες rom), παρά μόνο με το xtc clip (hardware). Τώρα διαφορά θα δεις σίγουρα (800 mhz βέβαια δεν πάει) αλλά όπως είπα και πρίν, παιχνίδια & γραφικά δεν πρόκειται να σου είναι ποτέ οκ, λόγω έλλειψης τσιπ γραφικών!

Για να αλλάξεις φωτογραφία στις επαφές, μπές στην εκάστοτε επαφή και πάτησε το πλήκτρο μενου->επεξεργασία και μετά πάτα πάνω στην εικόνα!

Τhe end of an era...

Τις τελευταιες 2 μερες αντιμετωπίζω το εξης προβλημα.

Παρολο που η οθονη του wildfire μου ειναι κλειστει σε αναμονη το τηλεφωνο η κατω σειρα με τα touch πληκτρα home , menu, κλπ παραμένουν αναμενα συνεχεια . μαλιστα που και που τα βλεπω που και που τρεμοπαιζουν στην φωτεινοτητα.

τι να κανω ? σιγουρα θα ρίχνει και την μπαταρια εφοσων 24 ωρες ετσι ειναι...

να κολησε ο sensor απο πισω ?

• Administrators

Μήπως έχεις βάλει καμία περίεργη εφαρμογή για notifications;

Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντως προτείνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Modpic.gif

Ερώτηση : Μπορώ να επέμβω στο πόσες αρχικές οθόνες έχει και αν ναι πως;

σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό! τώρα αν μπορούσα και χωρίς εξτρά tools να κάνω root και όλες τις υπόλοιπες ιστορίες θα ήταν καλύτερα. Μήπως αυτό που λες για τα γραφικά είναι και ο λόγος που μερικά βίντεο σε youtube (όχι στο application αλλά σε site με flash lite) κολλάνε λίγο?

σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό! τώρα αν μπορούσα και χωρίς εξτρά tools να κάνω root και όλες τις υπόλοιπες ιστορίες θα ήταν καλύτερα. Μήπως αυτό που λες για τα γραφικά είναι και ο λόγος που μερικά βίντεο σε youtube (όχι στο application αλλά σε site με flash lite) κολλάνε λίγο?

Ξέχασα να αναφέρω ότι με multitouch tester μέτρησα 3 εισόδους όχι παραπάνω!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

Ότι και να λέμε τώρα είναι καθαρά υποθετικό. Εδώ είμαστε και παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

"There has been overwhelmingly customer feedback that people want access to open bootloaders on HTC phones. I want you to know that we've listened. Today, I'm confirming we will no longer be locking the bootloaders on our devices. Thanks for your passion, support and patience," Peter Chou, CEO of HTC

Στην σελίδα της HTC στο facebook :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Administrators
Έχει κυκλοφορήσει ευρέως το σχετικό νέο. Το θέμα είναι όμως πότε και σε ποιες συσκευές θα εφαρμοστεί στην πράξη.

Modpic.gif

"There has been overwhelmingly customer feedback that people want access to open bootloaders on HTC phones. I want you to know that we've listened. Today, I'm confirming we will no longer be locking the bootloaders on our devices. Thanks for your passion, support and patience," Peter Chou, CEO of HTC

Στην σελίδα της HTC στο facebook :)

έχεις δίκιο το διάβασα κι εγώ αλλά δεν είπε τίποτα για τα ήδη κλειδωμένα!!

Παίδες κάπου το έχω χάσει. Μια απλή ερώτηση. Εγώ το μόνο που θέλω είναι το overclocking τis CPU.

Πρέπει να γίνω αδμιν προφανώς? Οπότε χάνω την δυνατότητα μαμίσιας αναβάθμισης?(αν βγεί ποτέ!!)

Δεν θέλω να μπλέξω τώρα με άλλες ρόμ κ τέτοια. Δεν έχω χρόνο να λύνω τα προβλήματά που τυχόν προκύψουν.

Κ μία αλλη ερώτηση. Εχω κάνει λινκ όλες τις επαφές μου με τις fb επαφές μου.

Αλλα απο καιρό σε καιρό χάνουνε τις φωτογραφίες. Παρόλο που το Sence το κρατάω ενημερωμένο. Για να ξαναμπούν μετα οι φώτος, πρέπει να ξε-linkάρω τις επαφές και να τις ξανακάνω λίνκ. Πίας' το αυγό κ κούρεφτο κάθε μήνα. Γιατί αυτό???

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

• Administrators
Παίδες κάπου το έχω χάσει. Μια απλή ερώτηση. Εγώ το μόνο που θέλω είναι το overclocking τis CPU.

Πρέπει να γίνω αδμιν προφανώς? Οπότε χάνω την δυνατότητα μαμίσιας αναβάθμισης?(αν βγεί ποτέ!!)

Ναι... αν είναι να πειράξεις τη συσκευή σου μόνο γιαυτό, μην τη πειράζεις καθόλου.

Modpic.gif

Ξέχασα να αναφέρω ότι με multitouch tester μέτρησα 3 εισόδους όχι παραπάνω!

Για να μειώσεις τις αρχικές οθόνες, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιον 3rd party launcher...

Τhe end of an era...

Ναι... αν είναι να πειράξεις τη συσκευή σου μόνο γιαυτό, μην τη πειράζεις καθόλου.

Το μόνο που θέλω είναι να μη κολλάει-καθυστερεί τόσο.

Κ τώρα HTC U24pro

• Administrators
Το μόνο που θέλω είναι να μη κολλάει-καθυστερεί τόσο.

To overclocking δεν είναι πανάκια. Μη νομίζεις ότι αν το κάνεις θα δεις άλλη συσκευή. Από τη συσκευή σου παίρνεις ότι μπορεί να δώσει. Γιαυτό εξάλλου αγόρασες και μια middle end συσκευή και όχι high end από άποψη δυνατοτήτων/επιδόσεων αλλά και χρημάτων.

Modpic.gif

To overclocking δεν είναι πανάκια. Μη νομίζεις ότι αν το κάνεις θα δεις άλλη συσκευή. Από τη συσκευή σου παίρνεις ότι μπορεί να δώσει. Γιαυτό εξάλλου αγόρασες και μια middle end συσκευή και όχι high end από άποψη δυνατοτήτων/επιδόσεων αλλά και χρημάτων.

Απλα σε σχέση με το galaxy3 της κοπέλας μου, μου φαίνομαι πιο αργός. Κ γενικός κολλάνε πολλές εφαρμογές

Κ τώρα HTC U24pro

καλησπερα σας..

θελω να κανω μια ερωτηση..

ποια ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη ρομ(με ελληνικα και που θα την βρω) που κυκλοφορει για το μικρο μας?περασα μια αλλα δυστυχως δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσω 3g.αλλα και με wifi μπορω να μπω μονο στο μαρκετ ενω οταν παω να ανοιξω το ιντερνετ κλεινει μετα απο λιγο μονο του