DimitrisAndNiki Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 ενταξει. μην μπειτε στον κοπο να μου απαντησετε στο τελευταιο ποστ γιατι το κινητο με την νεα ρομ εγινε τοσο τουμπανο που.... εβγαλε φτερα και πεταξε!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: μου το κλεψανε, οποτε ηρεμησα και με τα διαφορα. ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για το support. Δεν βλέπω να σε χάλασε η κλοπή... Ετοιμάζεσαι για διπύρινο ε; :p :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itoumpak Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Δεν βλέπω να σε χάλασε η κλοπή... Ετοιμάζεσαι για διπύρινο ε; :p :lol: ετοιμαζομαι για το ηρωικο symbian!!!!!!!!! n82 4ever!!!!!!!!!!! ποσους πυρηνες εχει αυτο? δεν παιζει φραγκο τωρα πια. Edited April 5, 2012 by Villis Τροποποίηση παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) το δοκιμασα villis αλλα τιποτα,δεν αναβει....νομιζω καταφερα να του κανω hard reset στα τυφλα και θα προσπαθησω να του περασω την μαμα rom παλι στα τυφλα....αν ειναι σε s-off ισχυει η εγγυηση??η να το πεταξω???:( Κανονικά όχι, δεν ισχύει η εγγύηση. Αλλά μήπως είχε ήδη λήξει λόγω παλαιότητας; Πότε το πήρες; Δοκίμασε να το πας. Δε χάνεις κάτι... Πες τους όμως να σε ενημερώσουν πριν κάνουν κάτι αν και νομίζω ότι το κάνουν έτσι κι αλλιώς! Εβαλα το cm7, γι'αυτο λεω οτι πεταει. Βεβαια εχω τα κλασικα προβληματα, market και gps. Για το μαρκετ πιο απο τα αρχεια να κατεβασω? Μετα απο μια αποπειρα εγκαταστασης το λογισμικο κολησε και ζητουσε συνεχεια pin sim.Αναγκαστηκα και ξαναπερασα cm7. Υπαρχει καποιο που πρεπει να επιλεξω απο ολα οσα προτεινονται στην πρωτη σελιδα? Για το gps το αρχειο που προτεινει ο vman δεν υπαρχει πλεον. Καποιος αλλοσ τροπος? EDIT: ενταξει. μην μπειτε στον κοπο να μου απαντησετε στο τελευταιο ποστ γιατι το κινητο με την νεα ρομ εγινε τοσο τουμπανο που.... εβγαλε φτερα και πεταξε!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: μου το κλεψανε, οποτε ηρεμησα και με τα διαφορα. ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για το support. Στην αρχή έσκασα στα γέλια γιατί νόμιζα έκανες πλάκα... Αλλά μετά την απάντηση του Δημήτρη και απ'αυτό: ετοιμαζομαι για το ηρωικο symbian!!!!!!!!! n82 4ever!!!!!!!!!!! ποσους πυρηνες εχει αυτο? δεν παιζει φραγκο τωρα πια. κατάλαβα ότι λες αλήθεια. Κρίμα φίλε μου :( Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Εκτός κι αν είχες και κανα αντικλεπτικό πρόγραμμα και το δοκιμάσεις πλέον αν δουλεύει :ninja: Edited April 5, 2012 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ρε παιδιά ειχα cyanogenmod 7.1 kai εβαλα την 7.2 που θεωρητικα ειναι πιο σταθερη και καλύτερη αλλα τωρα η μπαταρια κρατάει με το ζορι μια μέρα. Τι φταιει και την τρωει τοσο γρηγορα?? την νεα ρομ την εβαλα με την εξης διαδικασια ,εβαλα το ζιπ στην καρτα και μεσα απο ρεκοβερι την εκανα ινσταλλ.επρεπε κατι αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Ρε παιδιά ειχα cyanogenmod 7.1 kai εβαλα την 7.2 που θεωρητικα ειναι πιο σταθερη και καλύτερη αλλα τωρα η μπαταρια κρατάει με το ζορι μια μέρα. Τι φταιει και την τρωει τοσο γρηγορα?? την νεα ρομ την εβαλα με την εξης διαδικασια ,εβαλα το ζιπ στην καρτα και μεσα απο ρεκοβερι την εκανα ινσταλλ.επρεπε κατι αλλο??? Κανονικά δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα (απο CM σε CM) άντε να έκανες κανένα clear cache + clear dalvik casche :X Edited April 9, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertyfox Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) αγόρασα το htc wildfire από το internet και συγκεκριμένα από το e-bay ξεκλειδωμένο σαν πρωτο samrphone και θα ήθελα αν μπορώ να βάλω ελληνικά στο menu έχει αγγλικά ιταλικά και ισπανικά. ελληνικούς χαρακτήρες για μηνύματα έχει .υπάρχει κάποιος τρόπος επικινονισα με την ΗΤC και με ειπαι το εξης "Η συσκευή σας είναι αγγλική γι'αυτό δεν έχει ελληνικά. Θα χρειαστεί να βρείτε κάποια εξωτερική εφαρμογή από το market αν υπάρχει για να περάσετε τα ελληνικά όπως morelocale2 ή set language κ.τ.λ'' Edited April 9, 2012 by dertyfox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 λογικά αλλάζοντας την rom θα το κάνεις αυτό, μπορείς να περάσεις ξανά την official, οδηγίες θα βρεις στο πρώτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 αγόρασα το htc wildfire από το internet και συγκεκριμένα από το e-bay ξεκλειδωμένο σαν πρωτο samrphone και θα ήθελα αν μπορώ να βάλω ελληνικά στο menu έχει αγγλικά ιταλικά και ισπανικά. ελληνικούς χαρακτήρες για μηνύματα έχει .υπάρχει κάποιος τρόπος επικινονισα με την ΗΤC και με ειπαι το εξης "Η συσκευή σας είναι αγγλική γι'αυτό δεν έχει ελληνικά. Θα χρειαστεί να βρείτε κάποια εξωτερική εφαρμογή από το market αν υπάρχει για να περάσετε τα ελληνικά όπως morelocale2 ή set language κ.τ.λ'' Στήστο απο το market και επέλεξε τα Ελληνικά :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ρε παιδιά ειχα cyanogenmod 7.1 kai εβαλα την 7.2 που θεωρητικα ειναι πιο σταθερη και καλύτερη αλλα τωρα η μπαταρια κρατάει με το ζορι μια μέρα. Τι φταιει και την τρωει τοσο γρηγορα?? την νεα ρομ την εβαλα με την εξης διαδικασια ,εβαλα το ζιπ στην καρτα και μεσα απο ρεκοβερι την εκανα ινσταλλ.επρεπε κατι αλλο??? Διαφορετικά μπορείς να κάνεις και wipe τα πάντα και να την ξαναπεράσεις τη rom, αλλά προφανώς θες titanium backup και nandroid backup πριν! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Διαφορετικά μπορείς να κάνεις και wipe τα πάντα και να την ξαναπεράσεις τη rom, αλλά προφανώς θες titanium backup και nandroid backup πριν! τακανα και αυτα και την ξαναπερασα με wipe cashe klp αλλα τιποτα ,μου φαινεται λιγο καλυτερα αλλα και παλι μια μερα βασταει ενω πριν αισθητα καλυτερα!!! καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Μπορεί σε κάποια επόμενη nighlty ή στην stable οταν με το καλό βγει, να μην έχεις θέμα. Εγώ πάντως στην τελευταία nightly που είχα βάλει δεν είδα πτώση της διάρκειας ζωής... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Αφου πέρασα την Cyanogenmod 7.1 στην συνέχεια το gps δεν έπαιζε. Ξαναφλάσαρα το radio που έχω (3.35.20.10) αλλα συνεχίζει να μην παίζει. :( Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο... Κατ'αρχάς χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή που θέλει το gps, ε; Διαφορετικά κράτησε ένα backup και πέρνα μια sense rom για δοκιμή... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Φίλε Villis καλησπέρα και χρόνια πολλά. Για την ακρίβεια το έκανα μέσω adb. Εδειχνε να δούλεψε οταν έκανε το update. Στην συνέχεια πήγα να το ξαναφλασάρω απο την recovery αλλά απο εκεί πήρα το εξής error Installing update Amend scripting (update-script) is no longer supported Amend scripting was deprecated by Google in Android 1.5 It was necessary to remove it when upgrading to the ClockworkMod 3.0 GingerBread based recovery Please switch to Edify scripting(updater-script and update-binary) to create working update zip packages. Installation aborted! Η recovery μου ειναι η 4.0.x.x αν δεν κάνω λάθος. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να εξαντλήσω τις πιθανότητες οτι το radio έχει γίνει update; Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά και σ'εσένα :) Ο λόγος που δεν περάστηκε μέσω recovery είναι γιατί απαιτείται recovery 2.x ενώ εσύ έχεις την 4.x. Ωστόσο, μιας και δε θα βρεις κάπου 2.x recovery, πρέπει να φτιάξεις ένα pc49img.zip αρχείο (θα βρεις οδηγίες στο πρώτο post εκεί που λέει πως θα φλασάρεις το radio) και να το περάσεις από το hboot. Αν χρειαστείς οτιδήποτε, πες ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Αν περάσω το 3.35.19.25 για να δώ αν θα παίξει υπάρχει πρόβλημα; Τώρα έχει το 3.35.20.10. Γινεται να περάσω όποιο radio θέλω; Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Αν περάσω το 3.35.19.25 για να δώ αν θα παίξει υπάρχει πρόβλημα; Τώρα έχει το 3.35.20.10. Γινεται να περάσω όποιο radio θέλω; Φυσικά! Περνάς οποίο radio σου κάθεται καλύτερα από αυτονομία ταχύτητα κλειδώματος GPS ποιότητα ομιλίας κτλ Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Επειδή το Link για το αρχείο pc149 στο πρώτο άρθρο δεν δουλεύει για να το κατεβάσω, μπορώ να κατεβάσω κάποιο απο αυτα τα αρχεία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=839640 2.5.1.8 (.zip - .img) 2.5.1.2 (.zip - .img) 2.5.0.7 (.zip - .img) και να περάσω κάποιο απο αυτά; Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Θα πρότεινα να μην περάσεις παλιότερη recovery αλλά καλύτερα το radio... Ορίστε το τελευταίο radio για να το flashάρεις μέσω hboot! ;) To περνάς όπως είναι στην κάρτα μνήμης (όχι σε κάποιο φάκελο) αφού έχεις κλείσει το κινητό σου, και μετά ανοίγεις το κινητό πιέζοντας ταυτόχρονα και το volume down. Θα σου ζητήσει αυτόματα να κάνει αναβάθμιση. Φυσικά όλα αυτά με δική σου ευθύνη - δεν ευθύνομαι για πιθανά προβλήματα! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tebelis16 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω reset το κινητο? δηλαδη να διαγραφουν τα παντα και να ειναι οπως το αγορασα? και ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω τις επαφες απο την μνημη του τηλεφωνου στη σιμ? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γινεται απο τις ρυθμισεις. τις επαφες μπορεις να τις κρατησεις στο gmail. προσωπικα εκει τις εχω και με βοηθαει πολυ Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tebelis16 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Απλα θα αλλαξω συσκευη και γιαυτο το λογο με εμδιαφερει η μεταφορα στη σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Απλα θα αλλαξω συσκευη και γιαυτο το λογο με εμδιαφερει η μεταφορα στη σιμ Αν η επόμενη συσκευή σου θα είναι smartphone, η λύση του gmail εξακολουθεί να είναι και η καλύτερη. Με τη sim λόγω των απαρχαιωμένων δυνατοτήτων της είναι δεδομένο ότι θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tebelis16 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 σας ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα δεν μαρεσει να τις εχω τις επαφες στο τζιμειλ... γι' αυτο αν μπορουσε να μου απαντησει καποιος σ΄αυτο που ζηταω θα του ημουν ευγνομων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) πας στις επαφες, πατας menu, και μετα εισαγωγή/εξαγωγή (ισως να ειναι σε κανενα αλλο μενου, δεν θυμαμαι στην official rom πώς ήταν). πατας εξαγωγή σε sd card, διαλέγεις ποιες επαφες θελεις(ποια κατηγορια δηλαδη) περιμενεις λιγο και εισαι έτοιμος! για να τις ξαναπεράσεις κανεις το ιδιο αλλα πατας εισαγωγη. edit: τωρα ειδα οτι θες μεταφορα στην sim.. ετσι τις μεταφερεις στην sd,... τι κινητο θα παρεις? ενδεχεται να μπορεις να μεταφερεις το αρχειο αυτο και στο νεο σου κινητο... (εγω το ειχα κανει και σε se c510 που ειναι παλιο) Edited April 19, 2012 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts