Villis Δημ. December 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Δοκίμασε να αλλάξεις κάποιο 0 (μηδέν) με ο (όμικρον) ή κάποιο 1 (ένα) με l (L αγγλικό)! Πολύ συχνά υπάρχει αυτό το πρόβλημα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Δοκίμασε να αλλάξεις κάποιο 0 (μηδέν) με ο (όμικρον) ή κάποιο 1 (ένα) με l (L αγγλικό)! Πολύ συχνά υπάρχει αυτό το πρόβλημα ;) Μπά τίποτα δεν ξέρω τι συμβαίνει ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που μου/μας "άνοιξαν" τα μάτια με συμβουλές και καταφέραμε να κάνουμε αυτό το μικρό όχι και τόσο ομολογουμένως δυνατό κινητάκι να μου κρατήσει πολύ καλή συντροφιά 1 χρόνο τώρα (και θα συνεχίσει να κρατάει στην γυναίκα μου).10000000 thnx και καλή συνέχεια σε αυτούς που θα συνεχίσουν να κρατάνε ζωντανό αυτό το νήμα για να μας ενημερώνουν.Εγώ μετακομίζω εδώ δίπλα στο neo v ;-))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπέρα σε όλους Υπάρχει δυνατότητα να δούμε ταινία στο wildfire μετατρέποντας την σε κάποιο format ? Τρέχω cyanogen 7.1.0 Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπέρα σε όλους Υπάρχει δυνατότητα να δούμε ταινία στο wildfire μετατρέποντας την σε κάποιο format ? Τρέχω cyanogen 7.1.0 Κάντην MP4 ή XVID στα 320χ240 και φόρτωσε την με rockplayer Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Κάντην MP4 ή XVID στα 320χ240 και φόρτωσε την με rockplayer Ποιο free προγραμματάκι προτείνεις για την μετατροπή ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ποιο free προγραμματάκι προτείνεις για την μετατροπή ; Αν και εγώ δουλεύω ένα "αγορασμένο" στην δουλειά έχουμε το "Pazera Video Converters Suite" Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλησπέρα παιδιά και Καλά Χριστούγεννα!!! Χρησιμοποιώ την official rom 2.2.1 και έχω μια απορία! Γιατί δεν με αφήνει να αποθηκεύσω στην SIM όνομα επαφής μεγαλύτερο από 6 χαρακτήρες;; Με Ελληνικά μου το κάνει με αγγλικά όχι!!! Τι μπορώ να κάνω;;; Υπάρχει μήπως κανένα app;; Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Η sim έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες και υπάρχει πρόβλημα με την κωδικοποίηση. Συνιστώ να ακολουθήσεις πιο σύγχρονες μεθόδους και να βάλεις τις επαφές σου στο gmail λογαριασμό σου. Είναι περισσότερο ασφαλείς εκεί και με πληθώρα δυνατοτήτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtsek85 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 καλησπερα σας, θα ηθελα μια βοήθεια έχει ο φίλος μου HTC windfire και απο τοτε που έκανε update σε android 2,2,1 το κινητο σερνεται στην κυριολεξια και πολλες φορες του βγαίνει μηνυμα για υποχρεοτικη διακοπη της εφαρμογης που χρησιμοποιει (περισσότερο βγαίνει κατα την αποστολή ή αναγνωση sms καισε προσπάθεια πραγματοποίησης κάποιας κλήσης καμια ιδέα για να ξεκολλήσει το καημένο το κινητάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Για αρχη δκιμασε Soft reset και μετα Hard reset...Οδηγιες στην πρωτη σελιδα. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Η sim έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες και υπάρχει πρόβλημα με την κωδικοποίηση. Συνιστώ να ακολουθήσεις πιο σύγχρονες μεθόδους και να βάλεις τις επαφές σου στο gmail λογαριασμό σου. Είναι περισσότερο ασφαλείς εκεί και με πληθώρα δυνατοτήτων. Έχω λογαριασμό gmail και τον έχω στο Desire S, το Wildfire το έχω δώσει στον πατέρα μου και επειδή αλλάζει thn SIM και την βάζει και σε ένα nokia θέλει τις επαφές στην SIM... Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Τότε θα χρειαστεί να συμβιβαστεί με αυτό τον περιορισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Να παρει καμια αναβαθμιση παιζει το συγκεκριμενο κινητο?? γενικα πολλα σκαλωματα τρωει σε πολλα χρονικα κ τακτα διαστηματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μου έχει προκύψει ένα πρόβλημα με το wifi μου. Δεν μου εμφανίζει συγκεκριμένα, δίκτυα ανοιχτά ή κλειστά όταν πάω πχ σε καφετέριες. Μόνο στο σπίτι μου που το ρούτερ είναι δίπλα μου, εκεί και μου το εμφανίζει στις λίστες και τέρμα το σήμα του και μπαίνει κανονικά, συνδέεται αλλά μετά από 1 λεπτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μου έχει προκύψει ένα πρόβλημα με το wifi μου. Δεν μου εμφανίζει συγκεκριμένα, δίκτυα ανοιχτά ή κλειστά όταν πάω πχ σε καφετέριες. Μόνο στο σπίτι μου που το ρούτερ είναι δίπλα μου, εκεί και μου το εμφανίζει στις λίστες και τέρμα το σήμα του και μπαίνει κανονικά, συνδέεται αλλά μετά από 1 λεπτό! Αν εσβηνες του σπιτιου σου ενδεικτικα και το ξανα περνουσες? ετσι να δεις αν θα αλλαξει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μπα φοβάμαι να το κάνω μην δεν μου το δείχνει και μείνω και από wifi στο σπίτι μου. Στην αρχή νόμισα μήπως φταίει που έχω πολλά αποθηκευμένα wifi και έσβησα πολλά αλλά δεν έγινε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Να παρει καμια αναβαθμιση παιζει το συγκεκριμενο κινητο?? γενικα πολλα σκαλωματα τρωει σε πολλα χρονικα κ τακτα διαστηματα... Αναβάθμιση; No way... Μέχρι τη 2.2 είχε. Από κει και πέρα μπορείς να βάλεις την custom 2.3.7 (cm7), η οποία σε σχέση με τη 2.2 είναι πολύ γρηγορότερη! Αν θες κάτι γρηγορότερο, μάλλον πλέον η λύση είναι η αγορά ενός άλλου κινητού! ;) μου έχει προκύψει ένα πρόβλημα με το wifi μου. Δεν μου εμφανίζει συγκεκριμένα, δίκτυα ανοιχτά ή κλειστά όταν πάω πχ σε καφετέριες. Μόνο στο σπίτι μου που το ρούτερ είναι δίπλα μου, εκεί και μου το εμφανίζει στις λίστες και τέρμα το σήμα του και μπαίνει κανονικά, συνδέεται αλλά μετά από 1 λεπτό! Δοκίμασες μήπως να ξαναφλασάρεις τη rom ή το radio; Γενικότερα κάνε (titanium + nandroid) backup και μετά δοκίμασε να ξαναπεράσεις τη rom και φαντάζομαι θα λυθεί... Αλλιώς κάνε και καμιά επανεκκίνηση πρώτα σε περίπτωση που δεν έκανες ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολους.Εκανα κανονικα την διαδηκασια s-off και routed αλλα δεν εχω την εφαρμογη spersuser στον κινητο μου.Αυτο σημενει οτι κατι δεν πηγε καλα;Να προχωρησω στην διαδηκασια για custom rom ή οχι;; EDIT: Κατέβασα το titanium back up και μου λέει ότι δεν έχει δικαιώματα root.Η διαδικασία του recovery φαίνεται ότι γίνετε σωστά αν και κρατάει μόλις μερικά δευτερόλεπτα.Τι μπορεί να φταίει? EDIT 2: Έλυσα το πρόβλημα ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό που ουσιαστικά είναι ο ίδιος με αυτός στο forum,απλά στον οδηγό τουvilis νόμιζα ότι μπορούσα να σταματήσω στο βήμα 3 έτσι όπως είναι γραμμένος,ενώ κανονικά έπρεπε να κάνω όλοι την διαδικασία.Τώρα έχω την εφαρμογή superuser και θα προχωρήσω σε εγκατάσταση custom firmware. Edited December 29, 2011 by zirico3 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Δοκίμασες μήπως να ξαναφλασάρεις τη rom ή το radio; Γενικότερα κάνε (titanium + nandroid) backup και μετά δοκίμασε να ξαναπεράσεις τη rom και φαντάζομαι θα λυθεί... Αλλιώς κάνε και καμιά επανεκκίνηση πρώτα σε περίπτωση που δεν έκανες ;) για radio είναι λίγο υπερβολικό καθώς μου εμφανίζει το wifi του σπιτιού μου και μπαίνει. Αλλιώς αν μου έβγαζε error γενικά τότε ναι θα ξαναφλάσαρα το radio. Για rom το έχω σαν έσχατη λύση αν δεν πάρω καμιά απάντηση όπως πχ μπες στον τάδε τον φάκελο και σβήσε αυτό το αρχείο να ξανα ανανεωθεί για να σου στρώσει (έτσι λειτούργησε δλδ ένα σφάλμα σάρωσης για wifi σε galaxy 3 και το αναφέρω) thx anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 θυμάται κανείς πως βάζεις τα ελληνικά σαν γλώσσα εισαγωγής εκτός από αγγλικά στο htc ime; Έκανα reflash την ρομ τελικά και κατά την επαναφορά δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) θυμάται κανείς πως βάζεις τα ελληνικά σαν γλώσσα εισαγωγής εκτός από αγγλικά στο htc ime; Έκανα reflash την ρομ τελικά και κατά την επαναφορά δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά... Όταν το είχα δοκιμάσει (με CM7) , έπρεπε να έχεις το περιβάλλον στα Ελληνικά, διαφορετικά ήταν default στα αγγλικά και χωρίς κουμπάκι εναλλαγής γλώσσας... Χρόνια πολλά στους Βασίληδες! Να στε γεροί παίδες να μας δίνετε τα φώτα σας! Edited January 1, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 τελικά επανήλθε μόνο του το ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros83 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπέρα και από εμένα! ομοίως εχω πρόβλημα με WiFi με cm7.1.0.1 .δεν μπορoυσε να συνδεθεί,επανέφερα σε οfficial και οκ. υπάρχει κάποια λύση η κάποια έκδοση cm χωρίς να περάσω radio?αν όχι πρέπει να γίνει downgrade το cw σε 2.5.x?κάπου είδα ότι οι νεότερες δεν κάνουν radio flash.και έστω ότι γίνεται το flash. μετά αν κάνω recovery θα δουλεύει στο official?thanx! ps ωραίο το cm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπέρα και από εμένα! ομοίως εχω πρόβλημα με WiFi με cm7.1.0.1 .δεν μπορoυσε να συνδεθεί,επανέφερα σε οfficial και οκ. υπάρχει κάποια λύση η κάποια έκδοση cm χωρίς να περάσω radio?αν όχι πρέπει να γίνει downgrade το cw σε 2.5.x?κάπου είδα ότι οι νεότερες δεν κάνουν radio flash.και έστω ότι γίνεται το flash. μετά αν κάνω recovery θα δουλεύει στο official?thanx! ps ωραίο το cm! Γιατί να μην περάσεις radio? Ούτε δύσκολο είναι και ούτε θα βλάψει το κινητο σου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts