anagno92 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Eγώ custom έχω... Μπορεί να υπάρξει καμία αστάθεια σε custom rom ή κάτι να μη λειτουργεί... Γενικότερα όμως έχουν παραπάνω πράματα ή και καλύτερες επιδόσεις. Η rom που χρησιμοποιώ εγώ βασίζεται στη 2.2 την επίσημη, με κάποιες αλλαγές. Καλύτερα να το ψάξεις λίγο και να αναρωτηθείς τι θες εσύ, και μετά αποφάσισε... Η ρομ που χρησιμοποιώ εγώ είναι αυτή. Οι οδηγοί που χρησιμοποίησα και ήταν απίστευτα αναλυτικοί, ήταν αυτοί! ΕDIT: Cannibal πρέπει να το υποστηρίζει η εφαρμογή... Το skype πχ μεταφέρεται... Δηλαδή με το ροοτ της unrevoked που εχω κανει μπορώ να περάσω κάποια custom rom... σανα υτή που έχεις και εσυ έτσι? Πάντως δεν μπαίνω στην διαδικασία ξερουταρίσματος οπότε θα περάσω μια custom 2.2 για να τελειώνω... [EDIT]Ποια ακριβώς χρησιμοποιείς εσύ το λινκ τις έχει όλες γιαυτό ρωτάω[/EDIT] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Δηλαδή με το ροοτ της unrevoked που εχω κανει μπορώ να περάσω κάποια custom rom... σανα υτή που έχεις και εσυ έτσι? Πάντως δεν μπαίνω στην διαδικασία ξερουταρίσματος οπότε θα περάσω μια custom 2.2 για να τελειώνω... As you wish! H διαδικασία είναι πολύ ακριβής στους οδηγούς που σου έδωσα... Να πας εκεί που λέει: Flashing Your First ROM και πρόσεξε να τα κάνεις όλα ακριβώς! Διάλεξε απλά ρομ :) Εdit: Διάλεξε εσύ ποια θες... Εγώ έχω την 0.1... Η τελευταία είναι εκείνη που λέει 0001_WildPuzzleROM_v0.3.zip... Edited December 20, 2010 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno92 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 As you wish! H διαδικασία είναι πολύ ακριβής στους οδηγούς που σου έδωσα... Να πας εκεί που λέει: Flashing Your First ROM και πρόσεξε να τα κάνεις όλα ακριβώς! Διάλεξε απλά ρομ Εdit: Διάλεξε εσύ ποια θες... Εγώ έχω την 0.1... Η τελευταία είναι εκείνη που λέει 0001_WildPuzzleROM_v0.3.zip... Τελευταία ερώτηση γιατί σε ζάλισα έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους είναι καμία που μου προτείνεις να αποφύγω... εσύ να φανταστώ είσαι ευχαριστημένος απο την δικια σου έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μέχρι τώρα (ευτυχώς) δεν είχα κάποιο πρόβλημα! Μια χαρά όλα!! Εγώ τη 0.2 έχω και μέχρι να βγεί κάτι συνταρακτικό, δεν αλλάζω :p Οι διαφορές τους πάντως (για αυτή τη ρομ και τις μέχρι τώρα εκδόσεις) δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagno92 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 α πας εκεί που λέει: Flashing Your First ROM και πρόσεξε να τα κάνεις όλα ακριβώς Αυτό εδώ δεν εννοούσες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Αυτό εννοούσα... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 You must delete HTC Sense and use other Luncher (ADW.Launcher / LauncherPRO etc.). Να διευκρινίσουμε ότι αυτό είναι για WildPuzzle Custom Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Αλλα εχω θεμα με την θεση εντοπισμου μεσω wifi. Ουτε στα Google maps αλλα ουτε και σε αλλο προγραμμα δεν μου βρισκει την θεση μου μεσω Wifi. Εχει δοκιμασει αλλος να μου πει? Kαι 'γω εχω το ιδιο θεμα... Δεν λυνεται ουτε με εκκαθαριση δεδομενων ουτε με απεγκατασταση. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Kαι 'γω εχω το ιδιο θεμα... Δεν λυνεται ουτε με εκκαθαριση δεδομενων ουτε με απεγκατασταση. Καμια ιδεα? εχεις κανει την γνησια αναβαθμιση η εχεις βαλει custom rom?συνηθως οι custom εχουν τετοιο προβλημα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 εχεις κανει την γνησια αναβαθμιση η εχεις βαλει custom rom?συνηθως οι custom εχουν τετοιο προβλημα Γνησιοτατη. Δεν εχω κανει ποτε root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealthGR Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Εγώ με ρουτ πάντως την πέρασα μια χαρά .αμα σου κάνει πρόβλημα κατέβασε το ζιπ αρχείο από το οτα και πέρασε το κανονικά από το κλοκγορκ . Sent from my HTC Wildfire Παράθεση www.betfellas.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Kαι 'γω εχω το ιδιο θεμα... Δεν λυνεται ουτε με εκκαθαριση δεδομενων ουτε με απεγκατασταση. Καμια ιδεα? Κι εγω μια απο τα ιδια...Γνησιοτατη χωρις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas123 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Για κάντε update να δείτε τι δωράκι έχει η HTC σήμερα το απόγευμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Κι εγω μια απο τα ιδια...Γνησιοτατη χωρις root. Ειπα και 'γω περιεργο να ειναι ολα τελεια... Παντως αν βρεις λυση ενημερωσε φιλε μου. Στο net που εψαξα λιγο δεν βρηκα κατι. Με επαναφορα λες να φτιαχνει? Αλλα βαριεμαι ελλεεινα.. Edit: Μολις εφτιαξε το προβλημα απο μονο του... τι να πω! @axilleas123 Φιλε αυτο συζηταμε εδω και 3-4 σελιδες...! Edited December 20, 2010 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Για κάντε update να δείτε τι δωράκι έχει η HTC σήμερα το απόγευμα!!! Μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα αλλά και σε ευκρίνεια . Εκτός αν κάνω τόσο λάθος . Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 την περασα κ εγω παιδια δεν ηθελα καμια διαφορα να πω την αληθεια...:O να ρωτησω οταν κανουμε sync αποθηκευονται ολα?επαφεσ μαιλ κτλ?το astro manager τι κανει? thanks:music::whistle: Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα αλλά και σε ευκρίνεια . Εκτός αν κάνω τόσο λάθος . Εγω δεν καταλαβα καμια διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 πρεπει να κανουμε και backup πριν μπει το froyo?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 πρεπει να κανουμε και backup πριν μπει το froyo?? Σε κανεναν δεν εσβησε τιποτα.Κανε ομως μην εισαι ο ενας στους 100!χαχααχχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 πρεπει να κανουμε και backup πριν μπει το froyo?? εγω δεν εκανα κ δεν μου πειραχτηκε τιποτα :p Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Σε κανεναν δεν εσβησε τιποτα.Κανε ομως μην εισαι ο ενας στους 100!χαχααχχα Ωραια! ευχαριστω πολυ!!! να δουμε τι λεει το froyo! αξιζε αραγε τοση αναμονη?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Οσον αφορα το προβλημα με τον εντοπισμο μεσω wi-fi δειτε και εδω http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3872675&postcount=1927 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 δεν βλεπω καμια διαφορα.κ καταφερα να μεταφερω στην sd μονο 30 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Οσον αφορα το προβλημα με τον εντοπισμο μεσω wi-fi δειτε και εδω http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3872675&postcount=1927 Και οι 2 λυσεις που προτεινουν (στο adsl και στο XDA) ειναι μονο για root συσκευες.Οι υπολοιποι υπομονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Πρέπει να το υποστηρίζει η εφαρμογή... Είναι θέμα του developer... Edit: Mαζί γράψαμε! Χαίρομαι που όλα καλά πήγαν! :) Edit2: Μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά νομίζω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με το όταν το κινητό ήταν τελείως ξαπλωτό και δεν είχε καλή απόκριση η οθόνη :D Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts