Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κολλάει το σύμπαν. Ειναι αδύνατο να πλοηγήσει...

Ρε μάγκες τι έχετε όλοι εσείς? Ή τελικά έχετε ολοι desire?

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαλλον δεν μας ενδιαφερει το GPS στο Wildfire:p

Μια απο τις πιο καλές χρησιμότητες του είναι υποτίθεται.

Κ τώρα HTC U24pro

Ναι δεν διαφωνω αλλα με τετοια αναλυση και οθονη, εμενα προπωπικα δεν μου κανει αισθηση να δοκιμασω το GPS του.

για ώρες ανάγκης το θέλω που ψάχνω ένα δρόμο στο έκτακτο κ πρέπει να ρωτάω τους πακιστανούς..............

Κ τώρα HTC U24pro

Μονο εγώ δεν έχω πρόβλημα με την πλοήγηση; Τις 2 φορές που το χρησιμοποίησα ηταν οκ. Απλά οκ. Πάντως για εφαρμογες όπως το layar και 4sqare ειναι υπέρ αρκετο.

Nokia N-gage Wasn't a bad phone...

it was a good console.:lol:

έχω βάλει και copilot και navigon δεν τα έχω χρησιμοποίηση ακόμα να με πάει κάπου αλλά τα σηκώνει μια χαρά οταν εκανα δοκιμη για να δω στίγμα και τα λοιπά.

να κάνω μια ερώτηση χρειάζεται antivirus πρόγραμμα? έβαλα το avg αλλά δεν ξέρω εάν ειναι απαραίτητο

πάντως μετά από 1 1/2 μέρα που παίζω μαζί του το θεωρώ πάρα πολύ καλό κινητό

Εμένα πάντος με προβληματίζει που δν μπαίνει internet με 3g με τις default ρυθμήσεις. Δηλαδή τι στο καλό θέλει; Και η κοσμοτέ πέρα βρέχει!

Nokia N-gage Wasn't a bad phone...

it was a good console.:lol:

Ναι δεν διαφωνω αλλα με τετοια αναλυση και οθονη, εμενα προπωπικα δεν μου κανει αισθηση να δοκιμασω το GPS του.

καλα πλακα κανεις?δοκιμασε το copilot

καλα πλακα κανεις?δοκιμασε το copilot

Τολάκο μπορεί να μου στήλεις το threat που βρίκες το copilot γιατι αυτα που κοιτάω εγω μάλλον είναι μούφα.

Κ τώρα HTC U24pro

Και εγώ το copilot έχω και δεν μασάει...

Ασχετο, πριν λίγο μπήκα στο market να ψάξω μια εφαρμογή και μου άνοιξε η νέα έκδοση! (αυτή με το carousel)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ρε παίδες τι θα γίνει με το θέμα πλοήγηση στο wildfire?

Το NDRIVE με πάει στη λαμία μέσο Λιβάνου, το Navigon δε το σηκώνει καθόλου. Το έβαλα χτες κ το έτρεξα κ κόλλαγε το σύμπαν.

Χτές έβαλα το Aura αλλα δε τρεχει γιατι δεν εχει το κινητο 3d hardware.

Τι παίζετε δηλαδή όλοι?? Κ δεν είμαι gadjetάκιας. Δεν τρεχει καμια σοβαρή εφαρμογη πίσω ώστε να μου το κολλάει κ να μη τρέχει το navigon. :( :(

Άσε άσε... Το θέμα navigation είναι μια πονεμένη ιστορία στο wf... Προσπαθεί το navigon αλλά δεν τα πολυκαταφέρνει... Δεν ξέρω τι φταίει αλλά δεν είναι καθόλου αξιόπιστο

Κολλάει το σύμπαν. Ειναι αδύνατο να πλοηγήσει...

έχουν μαλλιάσει τα δάχτυλα μου να το γράφουν :p igomyway και ξερό ψωμί!!!!

στο γνωστο μερος που κοιταω για να το τσιμπίσω οι μισοί λένε οτι δε πάιζει. Μας λες κ εσύ ποιο κ που το βρήκες?

Κ τώρα HTC U24pro

έχουν μαλλιάσει τα δάχτυλα μου να το γράφουν :p igomyway και ξερό ψωμί!!!!

K mhn ειναι κ αυτο 3d..........

Γιατι μπορει το xperia να το σηκώνει αλλα το δικό μας οχι...... :wacko:

Κ τώρα HTC U24pro

μισώ λεπτό ρε παΐδια το πρόβλημα ειναι το GPS σήμα δηλαδή η κεραία η οτι δεν εχει καλο προγραμα πλοηγήσεις ε; γιατι εχει μεγάλη διαφορά το ενα με το αλλο ;

;)

παιδια υπαρχει καποιοσ οδηγος για να καταβαζουμε εκτος του ανδροιδ μαρκετ?:happy:
Everything Is Possible....

μισώ λεπτό ρε παΐδια το πρόβλημα ειναι το GPS σήμα δηλαδή η κεραία η οτι δεν εχει καλο προγραμα πλοηγήσεις ε; γιατι εχει μεγάλη διαφορά το ενα με το αλλο ;

;)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα :)

Η κεραία δεν έχει κανένα πρόβλημα,η συσκευή κλειδώνει τοποθεσία σε δεπτερόλεπτα...

Εγώ ρε παιδιά, έχω το navigon και το sigic, μου δουλεύουν και τα δύο άψογα.

Το navigon παίρνει άριστα ,ενώ το sigic υστερεί λίγο ως προς το περιβάλλον και τα γραφικά...

Παιδια καταστραφηκα:cry:

Το πρωι ξαφνικα ενω δουλευε κανονικα το κινητο ,ξαφνικα σταματησε να ανταποκρινεται η οθονη ενω το κινητο δουλευει κανονικα κ ο,τι και να εχω κανει δε φαινεται τιπιτα περα απο την μαυρη-κλειστη οθονη..οι 4 κατω επιλογες του κινητου φωτιζουν κανονικα καθως κ πατωντας τις, δονειται αλλα η οθονη ασυγκινητη

Γνωριζει καποιος κατι ή του ειχε συμβει ...;:cry:

Παιδια καταστραφηκα:cry:

Το πρωι ξαφνικα ενω δουλευε κανονικα το κινητο ,ξαφνικα σταματησε να ανταποκρινεται η οθονη ενω το κινητο δουλευει κανονικα κ ο,τι και να εχω κανει δε φαινεται τιπιτα περα απο την μαυρη-κλειστη οθονη..οι 4 κατω επιλογες του κινητου φωτιζουν κανονικα καθως κ πατωντας τις, δονειται αλλα η οθονη ασυγκινητη

Γνωριζει καποιος κατι ή του ειχε συμβει ...;:cry:

Πιθανόν πας για οθόνη.Εμένα μου την άλλαξαν μέσα στην εγγύηση (Vodafone),για άλλο λόγο βέβαια, επειδή είχε κάτι σαν "σχέδια" από καμμένα pixels.Ρίξε μια ματιά σε παλαιότερα posts.Έχει αναφερθεί και από άλλους.

Πιθανόν πας για οθόνη.Εμένα μου την άλλαξαν μέσα στην εγγύηση (Vodafone),για άλλο λόγο βέβαια, επειδή είχε κάτι σαν "σχέδια" από καμμένα pixels.Ρίξε μια ματιά σε παλαιότερα posts.Έχει αναφερθεί και από άλλους.

Σ'ευχαριστω...αλλα δυστυχως τα θυμαμαι τα προηγουμενα που ειχαν αναφερθει αλλα ελεγα μηπως το γλιτωσε κανεις ,διοτι θα χασω και τα προγραμματα μου και τα τηλεφωνα εφοσον τα ειχα αποθηκευμενα μονο στου τηλεφωνου(διοτι οταν τα ειχα αποθηκευμενα και στης sim τα εμφανιζε ολα διπλα,οποτε και τα εσβησα απο εκει)οποτε και καταστραφηκα

Σ'ευχαριστω...αλλα δυστυχως τα θυμαμαι τα προηγουμενα που ειχαν αναφερθει αλλα ελεγα μηπως το γλιτωσε κανεις ,διοτι θα χασω και τα προγραμματα μου και τα τηλεφωνα εφοσον τα ειχα αποθηκευμενα μονο στου τηλεφωνου(διοτι οταν τα ειχα αποθηκευμενα και στης sim τα εμφανιζε ολα διπλα,οποτε και τα εσβησα απο εκει)οποτε και καταστραφηκα

βασικα μπορει να φταιει καποιο προγραμμα η να εφαγε καποιο κολλημα το λειτουργικο.για να εισαι σιγουρη σβησε το τηλεφωνο και αναψε το κρατωντας το πληκτρο εντασης προσ τα κατω για να μπει στο recovery menu.αν παλι ειναι σβηστη η οθονη τοτε οντως εχεις προβλημα.αν αναψει κανονικα και δεις 3 androids να πατιναρουν τοτε κατι στο software φταιει

οσον αφορα τις επαφες σου νομιζω απο την στιγμη που δουλευει το τηλεφωνο αν εγκαταστησεις στον υπολογιστη σου το htc sync αυτο θα δει το τηλεφωνο και θα αποθηκευσει επαφες και τα σχετικα

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

βασικα μπορει να φταιει καποιο προγραμμα η να εφαγε καποιο κολλημα το λειτουργικο.για να εισαι σιγουρη σβησε το τηλεφωνο και αναψε το κρατωντας το πληκτρο εντασης προσ τα κατω για να μπει στο recovery menu.αν παλι ειναι σβηστη η οθονη τοτε οντως εχεις προβλημα.αν αναψει κανονικα και δεις 3 androids να πατιναρουν τοτε κατι στο software φταιει

οσον αφορα τις επαφες σου νομιζω απο την στιγμη που δουλευει το τηλεφωνο αν εγκαταστησεις στον υπολογιστη σου το htc sync αυτο θα δει το τηλεφωνο και θα αποθηκευσει επαφες και τα σχετικα

Δυστυχως τα εχω κανει ολα αυτα πολλες φορες αλλα δεν ειχαμε καποια προοδο .Οσο για το htc sync οσο και να προσπαθησα δεν συχρονιστηκε ποτε με το κινητο ουτε με το MyPhoneExplorer ..Επισης το κινητο πλεον ειναι κλειστο και εφοσον δεν εχω εικονα του πληκτρολογιου δεν μπορω και να το ανοιξω .Μαλλον για αλλαγη παμε ,αλλα το θεμα ειναι οτι αν αρχισαμε απο τωρα που το εχω μονο 3 μηνες ,τι θα ακολουθησει δεν ξερω :mad:

παιδια υπαρχει καποιοσ οδηγος για να καταβαζουμε εκτος του ανδροιδ μαρκετ?:happy:

Ρε φιλε, πλακα κανεις; Στην προηγουμενη σελιδα τα γραφω.

έχω βάλει και copilot και navigon δεν τα έχω χρησιμοποίηση ακόμα να με πάει κάπου αλλά τα σηκώνει μια χαρά οταν εκανα δοκιμη για να δω στίγμα και τα λοιπά.

να κάνω μια ερώτηση χρειάζεται antivirus πρόγραμμα? έβαλα το avg αλλά δεν ξέρω εάν ειναι απαραίτητο

πάντως μετά από 1 1/2 μέρα που παίζω μαζί του το θεωρώ πάρα πολύ καλό κινητό

Ρε παίδες τι θα γίνει με το θέμα πλοήγηση στο wildfire?

Το NDRIVE με πάει στη λαμία μέσο Λιβάνου, το Navigon δε το σηκώνει καθόλου. Το έβαλα χτες κ το έτρεξα κ κόλλαγε το σύμπαν.

Χτές έβαλα το Aura αλλα δε τρεχει γιατι δεν εχει το κινητο 3d hardware.

Τι παίζετε δηλαδή όλοι?? Κ δεν είμαι gadjetάκιας. Δεν τρεχει καμια σοβαρή εφαρμογη πίσω ώστε να μου το κολλάει κ να μη τρέχει το navigon. :( :(

Άσε άσε... Το θέμα navigation είναι μια πονεμένη ιστορία στο wf... Προσπαθεί το navigon αλλά δεν τα πολυκαταφέρνει... Δεν ξέρω τι φταίει αλλά δεν είναι καθόλου αξιόπιστο

Μια απο τις πιο καλές χρησιμότητες του είναι υποτίθεται.

Copilot, μαλλον μονο γραφικα. Αν θελεις αξιοπιστη, λεπτομερη και, στο μετρο του δυνατου, ενημερωμενη πλοηγηση Sygic mobile maps. Και ας ελπισουμε να βγει το

Garmin για Android. Μηνες πριν απο τους αλλους ενημερωση.