Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους επιθυμούν να δουν το Wildfire τους να "πετάει" υπάρχει το HCDR Kernel:

(http://android.modaco.com/content/htc-wildfire-wildfire-modaco-com/324900/kernel-oc-uv-bfq-aufs-ftw-gpl-hcdr-kernel-v4-1-flash-to-any-rom/)

Tο δικό μου Wildfire είναι rooted και τρέχει την πολύ καλή MODACO Froyo ROM. Δουλεύει άψογα.

Με το πατσάρισμα του HCDR Kernel ο χρονισμός του επεξεργαστή ανεβαίνει χαλαρά μέχρι τα 700MHZ. O δημιουργός του HCDR Kernel ισχυρίζεται ότι δουλεύει με οποιαδήποτε ROM οπότε όποιος θέλει - μετά από ένα backup - το δοκιμάζει και στην stock ΗΤC 2.1, με την προυπόθεση πιστεύω να γίνει root. (βλέπε Unrevoked)

Ελπίζω να βοήθησα κάποιους απ'την κοινότητα.

Το Unrevoked κάνει permament root στο wildfire?

Και στην συνέχεια απλά flashάρεις ROM?

Κανένα αξιόπιστο tutorial? :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επισης η ελλειψη ενεργης αναφορας παραδοσης γραπτου μηνυματος η' mms!

βρηκα βεβαια ενα τροπο επιβεβαιωσης της παραδοσης , κοιταζοντας την κατασταση του μηνυματος στα εξερχομενα!

Τι εννοεις ενεργη αναφορα παραδοσης? Εμενα που ερχεται αναφορα σε μηνυμα (mms δεν εχω δοκιμασει) η οποια εμφανιζεται πανω αριστερα σαν ειδοποιηση.

Nα πω κι εγώ την "..." μου, γενικά: Πολύ δαχτυλιά ρε 'σεις η οθόνη.. Πως αντιμετωπίζεται αυτό; Όλο με το πανάκι των γυαλιών είμαι!..

Επίσης κάτι που έχει ξαναγραφτεί: Task-killer δε χρειάζεται, σωστά; "Κλείνουν" οι εφαρμογές όταν βγαίνω στην αρχική; Και κάτι τελευταίο: Αυτό το "Υπηρεσίες που εκτελούνται", τι μας δείχνει ακριβώς που να βοηθάει;

Edited by DimBoud

To HCDR Kernel μπορεί να φλασάρεται και χωρίς root στην original ROM. Aς το δοκιμάσει κάποιος μιας και το δικό μου είναι ήδη rooted.

To Unrevoked κανει πολύ εύκολα permanent rooting. Οδηγίες υπάρχουν στο site αλλά παραθέτω και εγώ έναν οδηγό ο οποίος δούλεψε για μένα.

<?How to Install HBOOT Drivers (Windows Users ONLY)?>

If you're using Windows, you're going to have to install the HBOOT drivers first

and follow along with these written instructions provided by the Unrevoked team:

1. Download the unrEVOked modified USB driver and expand it somewhere you will remember.

2. Turn off your phone, then boot it into the HBOOT menu by holding power and volume down.

3. On your phone, you will have to select HBOOT USB at that menu by pressing volume down four times, then power. Wait until the screen flashes through an “SD Checking” message before pressing buttons; otherwise, the phone will ignore keypresses.

4. Connect the phone to your Windows machine with a USB cable and wait for the phone to say HBOOT USB PLUG on screen.

5. Open Device Manager.

6. Click Start, then right click on Computer, then click Properties, then click Device Manager.

7. Under Other devices, you should now see the Android 1.0 device.

8. Right click on Android 1.0 and click Update Driver Software:

9. Click on Browse my computer for driver software.

10. Click on Browse and select the Android USB Driver folder on on your computer, click ok, then click next.

11. You should get a status bar indicating that the driver is installing. If you get any warnings, just click Ok.

12. Your driver should install.

13. Click Close and make sure Android Bootloader Interface is listed under Android Phone.

<Rooting>

1. Make sure you downloaded Unrevoked3 for your OS.

2. If you're on Windows, make sure you "uninstall HTC Sync or any other program that might talk to the phone over USB (doubletwist, etc). They will cause problems" (Unrevoked.com).

3. Plug your phone into your computer with USB.

4. Drag down from the notification bar on your phone and select "Charge Only" and "Remember this"

5. Make sure your phone has USB Debugging turned on by going to Menu>>Settings>>Applications>>Development and checking USB debugging.

6. Run the Reflash application that you downloaded.

7. Unrevoked will run its processes. Follow the few instructions it gives and thats it!

@aladop: Φίλε ευχαριστούμε για το tutorial. Οντως με το Unrevoked3 το rooting είναι γελοία υπόθεση!

Μπορούμε να επαναφέρουμε την συσκευή στην αρχική (unrooted) κατάσταση εαν χρειαστεί;

unroot

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

μια ερώτηση εάν γνωρίζετε βάζοντας sim cosmote από όσο λέει στο manual παίρνει αυτόματα τις ρυθμίσεις για mms κτλ μετά βάζοντας κάρτα vodafone παίρνει αυτόματα της νέες ρυθμίσεις?

Για Unrooting υπάρχουν tutorials αλλά δεν έχω ασχοληθεί γιατί το δικό μου τρέχει πολύ καλύτερα τώρα. Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το ψάξει.

Σκεφτομαι κι εγω να αγορασω το wildfire σήμερα... Πιστεύετε ότι είναι καλή αγορα ή σε αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω κάτι άλλο (galaxy s3)? Επίσης μπορεί να μπει μέσω αναβάθμισης η 2.2 εκδοση ή χρειάζεται πατέντα. Ευχαριστω Edited by cac

Τι εννοεις ενεργη αναφορα παραδοσης? Εμενα που ερχεται αναφορα σε μηνυμα (mms δεν εχω δοκιμασει) η οποια εμφανιζεται πανω αριστερα σαν ειδοποιηση.

εμενα το μονο που εμφανιζιε ειναι ενα φακελο στα μυνηματα μεσα δεν λεει αν παραθοδηκε η οχι...:wacko:

Everything Is Possible....

To HCDR Kernel μπορεί να φλασάρεται και χωρίς root στην original ROM. Aς το δοκιμάσει κάποιος μιας και το δικό μου είναι ήδη rooted.

To Unrevoked κανει πολύ εύκολα permanent rooting. Οδηγίες υπάρχουν στο site αλλά παραθέτω και εγώ έναν οδηγό ο οποίος δούλεψε για μένα.

Και αν έχω καταλάβει καλά, είναι σαν εφαρμογή και μπορείς να αλλάζεις τα mhz κατά βούληση, ή γίνεται μια φορά αρχικά και έκτοτε συνεχίζεις με την αρχική επιλογή..?

Σκεφτομαι κι εγω να αγορασω το wildfire σήμερα... Πιστεύετε ότι είναι καλή αγορα ή σε αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω κάτι άλλο (galaxy s3)? Επίσης μπορεί να μπει μέσω αναβάθμισης η 2.2 εκδοση ή χρειάζεται πατέντα. Ευχαριστω

εγω φιλε μου το πηρα χτες κ ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ το μονο μειονεκτημα ειναι η οθονη αλλα μην φανταστεισ τιποτα τρομερο.εγω επαθα την πλακα μετην δυνατοτητα του wifi επιασα κατι ασυρματα δικτυα που με το 3g που ειχα δεν τα επιανα.παντως για τα λεφτα του ειναι σουπερ κινητο.:lol::lol::lol::D

Και αν έχω καταλάβει καλά, είναι σαν εφαρμογή και μπορείς να αλλάζεις τα mhz κατά βούληση, ή γίνεται μια φορά αρχικά και έκτοτε συνεχίζεις με την αρχική επιλογή..?

τα mhz μπορεις να τα αλλαζεις οποτε θελεις η ακομα και να ορισεις και προφιλ δηλαδη αν πεσει η μπαταρια κατω απο 40% να πεφτει ο επεξεργαστης αυτοματα στα 518 παλι η και πιο χαμηλα.ολα αυτα με το setcpu που ειναι δωρεαν προγραμμα

Σκεφτομαι κι εγω να αγορασω το wildfire σήμερα... Πιστεύετε ότι είναι καλή αγορα ή σε αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω κάτι άλλο (galaxy s3)? Επίσης μπορεί να μπει μέσω αναβάθμισης η 2.2 εκδοση ή χρειάζεται πατέντα. Ευχαριστω

το galaxy s3 ειναι πολυ καλο εχει καλυτερη οθονη,καλυτερο επεξεργαστη αλλα ειναι ολο πλαστικουρα και για το froyo δεν προκειται να παρει επισημα,ενω για το wildfire η htc ειπε επισημα οτι θα γινει αναβαθμιση λιγο μετα την αναβαθμιση του legend. και η αναβαθμιση στο legend ξεκινησε την προηγουμενη εβδομαδα,οποτε πλησιαζει και για εμας

Edited by Nikos_s3

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

υπαρχει καποιοσ τροποσ να περασω τισ επαφες που ειχα στο 3g μου στο wildfire?ξερει κανεισ?

ευχαριστω:D

ρε παιδια εγκατεστησα τοhtc sync συνδεω το τηλ κ δεν μου ανοιγει τιποτα μηπως ξερετε γιατι?

Edited by mgeo81

Παιδιά καλησπερα. Πως επιλέγουμε λάιβ γουολπειπερ
«Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν»

Χτες εγκατέστησα το HTC Sync στο pc μου. Αναγνωρίζει το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να δω τίποτα, επαφές ή τα μηνύματα κλπ.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Παιδιά καλησπερα. Πως επιλέγουμε λάιβ γουολπειπερ

θα πρέπει να είσαι rooted και να έχεις βάλει rom που να τα υποστηρίζει...

μετά νομίζω τα κατεβάζεις και πατώντας μενού και ταπετσαρία και το ενεργοποιείς... (νομίζω κάπως έτσι είναι, εγώ δεν είμαι καν rooted)

Χτες εγκατέστησα το HTC Sync στο pc μου. Αναγνωρίζει το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να δω τίποτα, επαφές ή τα μηνύματα κλπ.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Καλησπέρα ..

Τίποτα δεν φταίει. Πρώτα, πρέπει να συγχρονίσεις με MS Outlook, ή με το My Phone Explorer (Free απο internet).:happy:

Καλησπέρα σε όλους!

Δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο και δεν μπορώ πλέον να μπαίνω όσο παλιότερα :(

Τέλος πάντων...

απ'ότι έχω καταλάβει απ'όσα έχω διαβάσει υπάρχει η δυνατότητα να ανέβει η ταχύτητα του επεξεργαστή..αυτό αναμένεται να το κάνει αυτόματα η επίσημη froyo ή για όσους το επιθυμούν μονόδρομος είναι ο rooted δρόμος με τις αντίστοιχες εφαρμογές για τον kernel? κλπ?

O kernel γενικότερα είναι ο "πυρήνας" του λειτουργικού συστήματος και δεν είναι εφαρμογή. Αλλάζοντας τον Kernel και βάζοντας αυτόν του Jacob από το xda, μπορείς με μια εφαρμογή (το setcpu) να κάνεις overclock (και undercklock) κατά βούληση και με τη χρήση προφίλ. Με τη froyo (και με καμία επίσημη έκδοση του λειτουργικού φαντάζομαι) ΔΕΝ πρόκειται να δοθεί δυνατότητα overcklocking! Οπότε μόνο ο root δρόμος φαίνεται στον ορίζοντα για την αύξηση της συχνότητας του επεξεργαστή...

Eπίσημη Froyo ακούμε, διαβάζουμε, αλλά δεν... βλέπουμε. Για να δούμε!

Κάποια στιγμή θα έρθει, πού θα πάει.. Υπάρχει μια leak της επίσημης, οπότε θα την έχουμε σχετικά σύντομα ελπίζω ;)

Μεγάλο μειονέκτημα του κινητού και όλων των touch γενικά: δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με γάντια! Ουτε καν για να απαντήσεις σε κλήσεις!

Εκτός αν κάνω εγώ κατι λάθος...

Και εχει και κρύο... Μπρρρ...

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Α όχι όλων των touch κινητών. Μόνο οι capacitive οθόνες έχουν αυτό το πρόβλημα, επειδή θέλουν χέρι να της ακουμπήσει. Οι resistive οθόνες λειτουργούσαν με το πάτημα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί! Υπάρχουν πάντως κάποια stylus για capacitive οθόνες, αν και η αλήθεια είναι ότι δε θξα έδινα λεφτά για κάτι τέτοιο...

Καλησπερα παιδια. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Γινεται ενημερωση του καιρου εμφανιζεται κανονικα Αθηνα και τα δεδομενα καιρου στην αρχικη οθονη του sense και μολις αποσυνδεθω απο το νετ και πατησω στο καιρο μου λεει δεν εχουν ληφθει μετεωρολογικα δεδομενα για Αθηνα ενω οι αλλες ευρωπαικες πολεις παραμενουν ενημερωμενες κανονικα

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Η αλήθεια είναι ότι είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα στην αρχή και λύθηκε μόνο του. Το μόνο που έκανα για να μη γίνεται αυτό, ήταν να ανανεώνω δύο απανωτές φορές τον καιρό ( :blink: ) και μετά λειτουργούσε κανονικά...

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να ρωτήσω αν τελικά το wildfire πήρε ή πρόκειται να πάρει την αναβάθμιση σε froyo? Θα υπάρχει full flash support σ' αυτή τη συσκευή? Εννοώ τον Adobe Flash 10.1? Ευχαριστώ!

Θα πάρει σύντομα και τα υποστηρίζει κανονικά τα πάντα.

Sent from my Milestone

Flash λογικα θα υποστηριζει με το 2.2 αλλα με τον επεξεργαστη που εχει, μην περιμενεις και πολλα...

Υπάρχει μια leaked έκδοση της 2.2.1 rom που πρόκειται να κυκλοφορήσει, οπότε λογικά θα έρθει και σύντομα (ελπίζω) και η επίσημη! Για το flash, σε αντίθεση με τα παιδιά που έκανα quote, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα πάρει full flash, αλλά απλά μια καινούρια έκδοση του flashlite πάλι, λόγω επεξεργαστή ;)

Είχα διαβάσει πως ο επεξεργαστής αυτός δεν υποστηρίζεται από την adobe. ΝΟΜΙΖΩ πως και άλλα κινητά με 2.2 και 600άρηδες επεξεργαστές (ο επόμενης γενιάς από το δικό μας τον 528άρη) δεν υποστηρίζουν το adobe flash πάντως. Πάντως και με το flashlite νομίζω γίνεται η δουλειά των περισσότερων...

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος και πανευτυχής κάτοχος ενός HTC Wildfire black. Η ερώτησή μου είναι πως στην ευχή γίνονται οι ρυθμίσεις για MMS/3G/internet. Προσπάθησα να βρω στοιχεία για το τι χρειάζεται να βάλω στο settings που έχει τις ρυθμίσεις για τα APN's αλλά δεν δούλεψε τίποτα, ενώ υπάρχουν πεδία που μένουν άδεια. Έχει κανένας ιδέα τι παίζει με τις εν λόγω ρυθμίσεις; Εχω comsote What's Up.
Καλορίζικο φίλε μου!

Η αλήθεια είναι ότι εγώ με συμβόλαιο κοσμοτέ, μόλις ενεργοποίησα το κινητό περάστηκαν και οι ρυθμίσεις. Τώρα βέβαια έχω βόνταφον, αλλά δες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο site της κοσμοτέ (αν υπάρχουν) ή πάρε τηλέφωνο την ίδια την κοσμοτέ

μολις μου εκλεισε απο μταταρια.κανω το πρωτο φορτισμα.το εχω κλειστο καλα κανω?ποση ωρα λετε να το αφησω?5 ωρες?

κ κατι αλλο τα παιχνιδια τα φορτωνει γρηγορα?εχει δοκιμασει κανεισ?γιατι στο 3g αργοθσε να τα ανοιξει.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τι λέει στο manual. Και πληροφοριακά απλά, μετά το πέρας της φόρτισης, η συσκευή δε φορτίζει άλλο, οπότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε τη συσκευή για ώρες στο φορτιστή ;)

Καθώς κλείνει η πρώτη μέρα χρήσης έχω την εξής απορία.. Μου έβγαλε 3-4 φορές καθώς ήμουν συνδεδεμένος μέσω wifi το μήνυμα καθώς με πέταγε έξω:

"Λυπούμαστε! Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας com.htc.bgp. Προσπαθήστε αργότερα. Αναγκαστικό κλείσιμο."

Νομίζω ότι το έχω ξαναδιαβάσει και όρίστε η λύση.

Θέλουν καθάρισμα κάποιες cache! :)

πήρα το wildfire στα χέρια μου ήταν δώρο του :D αλλά επειδή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η νέα σύνδεση της vodafone που έκανα και δεν ξέρω εάν είναι καλό να το ενεργοποιήσω με την sim της cosmote που έχω τώρα μήπως και χάση τίποτα ρυθμίσεις για αυτό το λέω καμιά βοήθεια

μια ερώτηση εάν γνωρίζετε βάζοντας sim cosmote από όσο λέει στο manual παίρνει αυτόματα τις ρυθμίσεις για mms κτλ μετά βάζοντας κάρτα vodafone παίρνει αυτόματα της νέες ρυθμίσεις?

Επειδή όταν κι εγώ πήρα το wildfire τον Ιούλιο ήμουν σε παρόμοια φάση (με σιμ της κοσμοτέ και περιμένοντας τη σιμ της βόνταφον), μπορώ να σου πω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το ξεκίνησα με τη σιμ της κοσμοτέ και οι ρυθμίσεις ήταν κανονικά της κοσμοτέ. Μόλις του έβαλα την κάρτα της βόνταφον, όλα οκ (και οι ρυθμίσεις και όλα)!

είσαι σίγουρος για το ότι είναι προϋπόθεση να λεχει γίνει root? (δεν είναι αμφιβολία, είναι όντως απορία)

To HCDR Kernel μπορεί να φλασάρεται και χωρίς root στην original ROM...

Xωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι γίνεται μόνο σε rooted συσκευή, καθώς χρειάζεται να μπεις από recovery για να φλασάρεις...

καλημερα σας παιδια ,

εχω προμηθευτει το htc wildfire εδω και περιπου 1,5 μηνα και μετα απο καλο crash test κατεληξα σε καποια πραγματακια και πιστευω μερικοι θα συμφωνησουν!...

ωστοσο υπαρχουν καποια πραγματα που εμενα προσωπικα με χαλασαν!

μπορει να φανει σε καποιους ασημαντο , αλλα πιστευω μεγαλο λαθος των devellopers το γεγονος οτι οταν το wildfire ειναι κλειστο (πχ οταν κοιμαστε)δεν λειτουργει το ξυπνητηρι οπως στα περισσοτερα κινητα που εχω δει μεχρι στιγμης!!

επισης η ελλειψη ενεργης αναφορας παραδοσης γραπτου μηνυματος η' mms!

βρηκα βεβαια ενα τροπο επιβεβαιωσης της παραδοσης , κοιταζοντας την κατασταση του μηνυματος στα εξερχομενα!

παρατηρησα επισης οτι μετα την εγκατασταση αρκετων μπορω να πω εφαρμογων (απο εκεινες τις αχρηστες που λεγαμε) το τηλεφωνο αρχισε να τρωει σοβαρα κολληματα!το πιο ενοχλητικο ηταν η κακη ανταποκριση της οθονης αφης στις εισερχομενες κλησεις!με αποτελεσμα να μη μπορεσω να απαντησω σε καποις κλησεις λογω κολληματοσ!

εκανα λοιπον επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παμε για μια καινουρια αρχη με το wildfire χερι χερι!!!!

αυτη τη φορα θα προσπαθησω να το κανω root μηπως καποια ζητηματα επιλυθουν!

επειδη ομως οπως λενε και στην αγορα , οτι πληρωνεις παιρνεις , αν αναλογιστει τα θετικα και τα αρνητικα του wildfire και φυσικα σε συγκριση με την τιμη του , νομιζω δικαιολογημενα εχει παρουσιασει τις μεγαλυτερες πωλησεις το 2010 στην κατηγορια των smartphones!!!

οποιαδηποτε κριτικη , συμβουλη και αποψη ειναι καλοδεχουμενη και σεβαστη

may the force be with you all

--------------------------------------

Καλησπέρα φίλε μου!

Τα πρώτα προβλήματα (για το ξυπνητήρι και τις αναφορές) είναι προβλήματα του android και όχι του κινητού συγκεκριμένα. Όλα τα κινητά με android το ίδιο πρόβλημα έχουν!

Για τις αναφορές πάντως μπορείς να βάλεις το handcent sms που έχει και τις κλασσικές αναφορές...

Το πρόβλημα που λες με τις εφαρμογές, μάλλον έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή που έβαλες εσύ... Έχω γεμίσει το κινητό εφαρμογές και δεν του έχω κάνει ποτέ hard reset σε 6 σχεδόν μήνες που το έχω. Φαντάσου ότι έχει ελάχιστο χώρο (1-2 εφαρμογές μικρές να βάλω και μου βγάζει ειδοποίηση) και δεν έχω κανένα κόλλημα πουθενά, πόσο μάλλον στις κλησεις. Ίσως έβαλες κάποια εφαρμογή που επηρεάζει κάτι στις κλήσεις (πχ εφαρμογή που δείχνει τη φώτο του καλούντος σε πλήρη οθόνη...)!

Nα πω κι εγώ την "..." μου, γενικά: Πολύ δαχτυλιά ρε 'σεις η οθόνη.. Πως αντιμετωπίζεται αυτό; Όλο με το πανάκι των γυαλιών είμαι!..

Επίσης κάτι που έχει ξαναγραφτεί: Task-killer δε χρειάζεται, σωστά; "Κλείνουν" οι εφαρμογές όταν βγαίνω στην αρχική; Και κάτι τελευταίο: Αυτό το "Υπηρεσίες που εκτελούνται", τι μας δείχνει ακριβώς που να βοηθάει;

Εξαρτάται από την εφαρμογή. Κάποιες έχουν exit και κλείνουν κανονικά. Οι περισσότερες μπαίνουν σε μια κατάσταση αναμονής και μη σε απασχολεί τι κάνουν από πίσω. Δεν έχω δει το κινητό να κολλάει κι ας μην έχω βάλει ποτέ task killer και ας έχω γεμίσει εφαρμογές! Το υπηρεσίες που εκτελούνται είναι κάτι σαν ένας μικρός process viewer (μπορείς να κάνει kill και κάποια εφαρμογή πχ άν έχει κολλήσει-μια φορά μου έτυχε σε 5-6 μήνες που έχω το κινητό)!

Για τις δαχτυλιές τώρα τί να σου πώ... Έχω screen protector και δεν έχω πρόβλημα ιδιαίτερο...

το galaxy s3 ειναι πολυ καλο εχει καλυτερη οθονη,καλυτερο επεξεργαστη αλλα ειναι ολο πλαστικουρα και για το froyo δεν προκειται να παρει επισημα,ενω για το wildfire η htc ειπε επισημα οτι θα γινει αναβαθμιση λιγο μετα την αναβαθμιση του legend. και η αναβαθμιση στο legend ξεκινησε την προηγουμενη εβδομαδα,οποτε πλησιαζει και για εμας

Νομίζω ότι και το galaxy3 θα πάρει επίσημα τη froyo πάντως...

υπαρχει καποιοσ τροποσ να περασω τισ επαφες που ειχα στο 3g μου στο wildfire?ξερει κανεισ?

ευχαριστω:D

ρε παιδια εγκατεστησα τοhtc sync συνδεω το τηλ κ δεν μου ανοιγει τιποτα μηπως ξερετε γιατι?

Πολλοί έχουν προβλήματα με τη σύνδεση με το htc sync... Πάντως χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων μέσω usb (ρυθμίσεις->εφαρμογές->ανάπτυξη...).
Τhe end of an era...

τα mhz μπορεις να τα αλλαζεις οποτε θελεις η ακομα και να ορισεις και προφιλ δηλαδη αν πεσει η μπαταρια κατω απο 40% να πεφτει ο επεξεργαστης αυτοματα στα 518 παλι η και πιο χαμηλα.ολα αυτα με το setcpu που ειναι δωρεαν προγραμμα

κατέβασα το zip αρχείο του modaco now what? το setcpu είναι ξεχωριστό πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά ή πατάει πάνω στο hcdr.kernel?

κατέβασα το zip αρχείο του modaco now what? το setcpu είναι ξεχωριστό πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά ή πατάει πάνω στο hcdr.kernel?

το μονο που χρειαζεται ειναι να κανεις root το τηλεφωνο σου και μετα φλασαρεις τον hcdr.kernel και εισαι ετοιμος,δε χρειαζεται να βαλεις αλλη ρομ.παντως να σε προειδοποιησω επειδη το επαθα και εγω.αν αλλαξεις kernel μετα δε θα μπορεις να κανεις κανενα επισημο update.αν εισαι απλα root κανεις κανονικα update και απλα χανεις το root. αν αλλαξεις kernel μετα θα πρεπει αναγκαστικα να φλασαρεις custom roms.το οποιο δεν ειναι κακο,εγω φλασαρα την ευρωπαικη froyo 2.2.1 του modaco και το κινητο δουλευει ταχυτατα και τελεια και χωρις overclocking:cool:

ασχετο αλλα ειδικα στο θεμα broswer ειναι τεραστια η διαφορα τωρα με την 2.2.τωρα με το froyo δεν κολλαει πουθενα σε κανενα σαιτ οσα flash και αν εχει η σελιδα

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

α..εδώ αλλάζει..είχα καταλάβει ότι δε χρειάζεται να γίνει rooted γι'αυτό και το κατέβασα..αν πρέπει να γίνει rooted λέω να περιμένω να περαστεί πρώτα η froyo και μετά βλέπουμε..πάντως πρέπει να βλέπετε μεγάλη διαφορά με την ανεβασμένη ταχύτητα του επεξεργαστή..ε..?? ζηλεύω.. :O

εγω την διαφορα την ειδα με την froyo 2.2.1 που περασα,αποδιδει καλυτερα απο πριν που το ειχα κανει overclocking με την 2.1.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Παιδιά το Swype έχει βγάλει έκδοση και για το Wildfire?

Παιδιά το Swype έχει βγάλει έκδοση και για το Wildfire?

Kι 'γω αυτο εψαχνα για καιρο αλλα QVGA + Ελληνικα δεν υπαρχει.

Η το ενα η το αλλο...