stefanostam Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Για μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία βγάλε : 1.Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί & ->Δεδομένα φόντου 2.Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Wifi,blutooth,Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας(Σύνδεση στο internet) 3.Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας(Ορισμός επιλογών ...)->Λειτουργεία δικτύου->Βάλε μόνο GSM 4.Καιρός->menu->Αυτόματη ενημέρωση 5.Γενικότερα τις αυτόματες ενημερώσεις (Αν θες να δεις κάτι ενημέρωσε το εκείνη την ώρα.Όχι να είναι μόνιμα ενεργό) Όλα αυτά τα έχω κάνει από όταν πήρα το κινητό και γενικότερα κρατάει 2 μέρες ολόκληρες . Σήμερα κάτι έτρεχε περίεργο και μου ξεζούμισε την μπαταρία... Γι αυτό ρώτησα αν υπάρχει πρόγραμμα να το δω ... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Όλα αυτά τα έχω κάνει από όταν πήρα το κινητό και γενικότερα κρατάει 2 μέρες ολόκληρες . Σήμερα κάτι έτρεχε περίεργο και μου ξεζούμισε την μπαταρία... Γι αυτό ρώτησα αν υπάρχει πρόγραμμα να το δω ... Μήπως είχες ενεργό το Gps.Ρουφάει σαν νεράκι την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Μήπως είχες ενεργό το Gps.Ρουφάει σαν νεράκι την μπαταρία Όχι το είχα ελέγξει κάποια εφαρμογή είχε μείνει ανοιχτή και την ρούφηξε όλη :P Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrlinatsa69 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Στο Nokia 5800 που είχα όταν με καλούσαν στο αυτοκίνητο,μέσω bluetooth χτύπαγε απο τα ηχεία με τον ήχο κλήσης όπως και το κινητό! τώρα κάνει μόνο "ντριν" Υπάρχει λύση? Επίσης όλες οι επαφές στη sim έχουν περίεργες καταλήξεις. Το συγχρόνισα με τον υπολογιστή αλλά δεν είχε επιλογή όπως το νοκια να της φιαξω πιο ευκολα! Μπορώ να κάνω κάτι? Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 ναι φιλε villisβαζω το wep key και δεν συνδεεται πεφτει αμεσως.μηπως πρεπει να αλλαξω κατι ;;;; Είσαι κοντά στο ρούτερ και γίνεται αυτό; Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση το κινητό και το ρούτερ και ξαναπροσπάθησε. Επίσης ίσως χρειάζεται να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ, αν και δεν είμαι σίγουρος, γιατί το εντοπίζει το κινητό σου... Κοίταξε λίγο μέσα στο θέμα ίσως υπάρχει κάποια λύση (ξέρω είναι λίγο "επίπονο" γιατί είναι πολλές οι σελίδες...) καλησπερα παιδια...σχεδιαζω να παρω το πρωτο μου android κινητο και λεω να παρω το wildfire???μπορειτε να μου πειτε τα αρνητικα του και τα θετικα του? Εδώ που ρωτάς, τι ακριβώς να σου πούμε; Αν είσαι ανάμεσα σε κάποια κινητά, κάνε ένα θέμα στους διαξιφισμούς. Γενικότερα αυτή η απορία έχει τεθεί από διάφορους και είναι κάτι πολύ γενικό... Το πρόβλημά του είναι η ανάλυση της οθόνης κυρίως. Καποιους τους πειράζει και κάποιους όχι... Πήγαινε δες το από κοντά! Χθες φόρτισα το κινητό στις 8 το βράδυ και στις 12 το μεσημέρι σήμερα είχε μείνει το 20% απο την μπαταρία ενώ από τις 2 το βράδυ μέχρι τις 12 το είχα και σε airplane mode . Κάποια εφαρμογή έτρεχε λοιπόν και λειτουργούσε συνέχεια η cpu...Δεν το είχα χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου αυτές τις ώρες..Είχε αναφερθεί ένα προγραμμα που δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας με γράφημα με τις ώρες τι μέρας ..Ποιο είναι αυτό ;; Επίσης αν έχω έναν task killer απλά για να βλέπω ποια προγράμματα τρέχουν δημιουργείται πρόβλημα ;; Όταν δεν το χρησιμοποιώ απλά θα τον κάνω kill απο το menu του... Μπορείς να πας ρυθμισεις->σχετικά με το τηλέφωνο-> μπαταρία και να δεις τι εφαγε την μπαταρία ;) Λογικά κάποια εφαρμογή φταίει, οπότε κάνε μια επανεκκίνηση στο κινητό, για να είσαι σίγουρος... Επίσης για τον task killer, δεν ενδείκνυται η χρήση του σε αντρόιντ κινητό. Μπορείς βέβαια να βάλεις και να μην το βάλεις "στο αυτόματο". Πάντως, εγώ χρησιμοποιώ (πολύ σπάνια βέβαια) και το default του κινητού στο ρυθμίσεις->εφαρμογές->υπηρεσίες που εκτελούνται αλλά και έναν task killer που είναι ενσωματωμένος στον astro file manager, οπότε δεν έχω καταφύγει σε εγκατάσταση άλλου. Γενικότερα πολύ σπάνια όμως τα ανοίγω και μόνο αν καταλάβω ότι μου φαγώθηκε ξαφνικά η μπαταρία αν και γενικότερα δε θυμάμαι καμιά τέτοια φορα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Παρακαλω μια επειγων ερωτηση, πως μπορω να ρυθμισω το τηλεφωνο να συνδεετε στο ιντερνετ μονο μεσω wifi και οχι μεσω του παροχεα μου?ετσι ωστε να μην μου συνδεετε μονο του κατα βουληση κ χρεωνομαι παρα μονο οταν ανοιγω το wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Λίγο αν κοιτούσες στο πρώτο μήνυμα του θέματος, δε θα είχες αυτή την απορία... Κοίτα στο πρώτο μήνυμα εκεί που λέει: "Πώς να μπλοκάρετε τη χρήση Internet (data) μέσω κινητής τηλεφωνίας" Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 το εχω δει απλα η απορια μου ειναι πως σε αυτη την περιπτωση που το κανω , μετα θα μπορω να συνδεομαι σε wifi? η δεν θα μπορω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrlinatsa69 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 το εχω δει απλα η απορια μου ειναι πως σε αυτη την περιπτωση που το κανω , μετα θα μπορω να συνδεομαι σε wifi? η δεν θα μπορω? Όχι κανονικά θα συνδέεσαι μεσω wifi ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 (edited) Είμαι και εγώ από εχθές ένας ευτυχής κάτοχος του wildifire. Μια ερώτηση (η πρώτη... σίγουρα με την ενασχόληση θα επέλθουν και άλλες!!). Δημιούργησα έναν λογαριασμό IMAP στον default mail client του κινητού. Δείχνει να λειτουργεί καλά, αλλά μου "κατέβασε" μόνο 1 μήνυμα. To 1o και πιο πρόσφατο.Δεν έπρεπε να τα δείχνεi όλα όσα έχω στο Inbox του IMAP? Έχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Νάτη και η δεύτερη ερώτηση Δεν πρόλαβαν να περάσουν 5 λεπτά και ήρθε!! Πως μπορώ να ρυθμίσω τη συσκευή ότι εγκαθιστώ από market να εγκαθίσταται στην microsd? Edited November 7, 2010 by gkagg Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Καλησπέρα φίλε μου και καλορίζικο το κινητό :) Για την πρώτη ερώτησε δεν ξέρω ακριβώς για τα pop3 και imap ακριβώς να σου εξηγήσω... Για τη δεύτερη πάντως δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις τα προγράμματα στην κάρτα μνήμης. Μόνο στη μνήμη του κινητού. Περιμένουμε την έκδοση 2.2. του λειτουργικού, ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 παιδια να ρωτισο κατι??μπορω να αποθικευσο οτι κατεβαζο απο τ μαρκετ στιν καρτα μνημις?και οχι στιν μνημι του κινητου?επισης ξερετε αν θα παρει τιν 2.2? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Καλησπέρα φίλε μου και καλορίζικο το κινητό :) Για την πρώτη ερώτησε δεν ξέρω ακριβώς για τα pop3 και imap ακριβώς να σου εξηγήσω... Για τη δεύτερη πάντως δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις τα προγράμματα στην κάρτα μνήμης. Μόνο στη μνήμη του κινητού. Περιμένουμε την έκδοση 2.2. του λειτουργικού, ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα... Ευχαριστώ πολύ. Σε αναμονή λοιπόν Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 παιδια να ρωτισο κατι??μπορω να αποθικευσο οτι κατεβαζο απο τ μαρκετ στιν καρτα μνημις?και οχι στιν μνημι του κινητου? http://www.appbrain.com/app/app-2-sd-(move-apps-to-sd)/com.a0soft.gphone.app2sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας (άργησα λίγο να τις δω...) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Όταν μιλώ με το handsfree και πάω να τερματίσω την κλήση με το κουμπί των ακουστικών,ξεκινάει η αναπαραγωγή της μουσικής.Ξέρει κανείς πως το απενεργοποιούμε? έχεις βάλει κάποιον player και έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για χειρισμό με hands free. μπορείς είτε να απενεργοποίησεις την επιλογή, είτε αφού ξεκινήσει η μουσική να πατήσεις πάλι το κουμπί και να κλείσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giagal Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 παιδιά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. όταν διατηρώ το τηλ.ανοικτό για αρκετή ώρα (λιγότερο απο μια μέρα)ξαφνικά χάνονται αρκετοί ήχοι απο το κινητο. π.χ δεν λειτουργεί ο ήχος απο το ξυπνητήρι ή ο ήχος απο το εισερχόμενο μήνυμα, ο ήχος στα παιχνίδια.Ενώ ο ήχος εισερχόμενης κλήσης λειτουργεί κανονικά.Έχει συναντήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Εγω εχω το εξης προβλημα. Οταν προσπαθω να προσθεσω επαφη στο Handsend sms γαι να στειλω ενα μηνυμα, δεν το δεχετε με τιποτα??? Καμια ιδεα κανεις γιατι στραβωνει ετσι το προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexndr Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Στη Vodafone (Αθήνα) θα είναι το Σάββατο μου είπαν σε κατάστημα. Είναι θέμα της HTC λέει.. Οπότε εγώ τα περιμένω (Τρίκαλα) μέχρι Τρίτη-Τετάρτη.. Update: Λέτε να μας έρθουν με την Froyo;;; Επειδή πέρασα σήμερα απο vodafone (αθήνα) ακόμα δεν έχουν παραλάβει.Από βδομάδα μου είπαν.Ένας φίλος απ το forum μου είπε πάντως οτι γίνεται να πάρεις απο αλλού (πχ. πλαίσιο) με επιδότηση vodafone.Εμένα πάντως στο κουπόνι μου γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικα στα καταστήματα vodafone. Παράθεση x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Επειδή πέρασα σήμερα απο vodafone (αθήνα) ακόμα δεν έχουν παραλάβει.Από βδομάδα μου είπαν.Ένας φίλος απ το forum μου είπε πάντως οτι γίνεται να πάρεις απο αλλού (πχ. πλαίσιο) με επιδότηση vodafone.Εμένα πάντως στο κουπόνι μου γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικα στα καταστήματα vodafone. Εγώ πάντως το πήρα το Σάββατο που μας πέρασε από το Πλαίσιο Κηφισιάς με επιδότηση Voda. Ήταν το τελευταίο σε "Metal Mocha"... Είχε μείνει το Λευκό και το Μωβ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexndr Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Εγώ πάντως το πήρα το Σάββατο που μας πέρασε από το Πλαίσιο Κηφισιάς με επιδότηση Voda. Ήταν το τελευταίο σε "Metal Mocha"... Είχε μείνει το Λευκό και το Μωβ. Μήπως επειδή έχω κάνει φορητότητα το γράφει αυτό στο κουπόνι?sorry παιδιά για το offtopic.. Παράθεση x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Μία ερώτηση προς όσους χρησιμοποιούν το gps (navigon,igo). Παρατήρησα ότι όταν ανοίγω το gps και μετά επιλέγω το navigon ή το igo κάνει 1-2 λεπτά να βρει το στίγμα μου,ενώ όταν ανοίγω δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (internet) [Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας(Σύνδεση στο internet)] και μετά ένα από τα παραπάνω προγράμματα πλοήγησης βρίσκει το στίγμα σε 5-6 sec.Αυτό μήπως είναι το Α-GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bacilis Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Καλησπέρα σε όλους.Αν και διαβάζω το φόρουμ μήνες σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος και να ποστάρω στο φόρουμ.Είμαι και εγώ κάτοχος του wildfire.Πολύ καλό κινητό και φυσικά τα αξίζει τα λεφτά του παρόλο που χάνει λίγο λόγω οθόνης.Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι όταν το κινητό μου είναι σε οριζόντια θέση (ακουμπισμένο σε κάποιο τραπέζι) το touch κάνει ότι να ναι.Δηλαδή αν είμαι σε κείμενο (word,pdf) αυξομειώνει την επιφάνεια ή αν είμαι σε κάποιο μενού διαλέγει τυχαία κάποια εφαρμογή.Αν έχει λίγη κλίση (δηλαδή στο χέρι μου) λειτουργεί άψογα.Μόνο σε τελείως οριζόντια θέση μου κάνει "νούμερα".Φυσικά και στο ξεκλείδωμα όταν πάω να σύρω προς τα κάτω πάει μέχρι την μέση της οθόνης και επιστρέφει πίσω.Σας έχει τύχει και σε εσάς ή εγώ ήμουν ο μόνος "τυχερός"? κάνε του ένα χάρτ ρεσέτ. εμένα δεν μου παίζει βιντεάκια από ένα παλαιό νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Ναι, βοηθάει στο 'κλείδωμα' των δορυφόρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouldozas Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 παιδια αλλαξα το pass απο το gmail και τωρα δεν μπορω να συνδεθω(μοy βγαζει μια λεξη για να κανει confirm) καμια ιδεα εκτος απο hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts