Moralas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εντάξει, καλά νέα είναι. Θα φτιάξει το qooweather τουλάχιστον Δε ξέρω αν είναι καλύτερο από το gismeteo...? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Σαν widget δεν ξέρω, ανάλογα τι θέλει ο καθένας. Ο provider του gismeteo πάντως έχει πιο λίγες πόλεις. Αλλά και πάλι, μια επιλογή ακόμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Βάλτε τον καινούριο star browser 1.70. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Διάβασα και το άρθρο του Steve... http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/20368_Star_Browser_gets_complete_ove.php Όπως έγραψα και στο σχόλιό μου εκεί, είναι η μόνη μου ελπίδα να ξαναλειτουργήσω Skype στο Symbian μέσω των User Agents του Starbrowser, αλλά δυστυχώς ακόμη κολλάει αρκετά... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Σε Νοκια 701 ( αλλά και σε άλλους όπως είδα από τα σχόλια στο fb ) δεν ολοκληρώνεται η αναβάθμιση ποτέ. Δυστυχώς ούτε ο ίδιος ξέρει γιατί γίνεται αυτό. Κάποιος μάλιστα ανέφερε ότι απεγκατέστησε την παλιά έκδοση , αλλά ούτε έτσι κατάφερε να βάλει την 1.70. Εν αναμονή λύσης λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Σε Νοκια 701 ( αλλά και σε άλλους όπως είδα από τα σχόλια στο fb ) δεν ολοκληρώνεται η αναβάθμιση ποτέ. Δυστυχώς ούτε ο ίδιος ξέρει γιατί γίνεται αυτό. Κάποιος μάλιστα ανέφερε ότι απεγκατέστησε την παλιά έκδοση , αλλά ούτε έτσι κατάφερε να βάλει την 1.70. Εν αναμονή λύσης λοιπόν... Γιατί έτσι? Μερικές μέρες πριν το άρθρο του Steve, είδα ενημέρωση στο AppList και την εγκατέστησα κανονικά (1.70)... Έχω προσαρμοσμένο λειτουργικό όμως, μήπως σε αυθεντικό δεν εγκαθίσταται? Εσύ τι έχεις; Αυθεντικά Belle, Delight ή κάτι άλλο? Και στα αυθεντικά πάντως μπορείς να χακάρεις την συσκευή σου για να βάζεις τέτοιες εφαρμογές μετά, χωρίς να σβήσεις το λειτουργικό σου. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Τον δοκίμασα και εγώ αλλά από την στιγμή που δεν υποστηρίζει tabs τον άφησα να υπάρχει μόνο για backup. Επίσης, τα qoo-apps είναι πλέον διαθέσιμα δωρεάν (τουλάχιστον τα περισσότερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Αυθεντικό Belle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Αυθεντικό Belle. Ενδέχεται να είναι εκεί το πρόβλημα τότε. Μετά το πάγωμα των πιστοποιητικών, πολλές εφαρμογές εγκαθίστανται μόνο σε χακαρισμένες συσκευές. Επομένως, σου προτείνω να χακάρεις την συσκευή στα αυθεντικά Belle, ώστε να μην σβήσεις τίποτα. Μετά θα μπορείς να εγκαθιστάς και όλες τις ανυπόγραφες εφαρμογές που είναι πλέον αρκετές... Πρόσφατα είδα και ένα άρθρο στο AAS http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/20365_How_to_Hack_your_Symbian_Devic.php Είμαι σχεδόν βέβαιος πάντως πως αντίστοιχοι οδηγοί υπάρχουν και στο myphone, οπότε όλο και κάτι θα βρεις. Edited January 5, 2015 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Διάβασα σε άλλο σαιτ ότι βγήκε update στο store! Το έβαλε κάνεις; παίζει να έχει σχέση με το opera store Να τα... Αρχίσαμε... [ATTACH]55177[/ATTACH] πάμε για download των εφαρμογών μας από το store άμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Να τα... Αρχίσαμε... [ATTACH]55177[/ATTACH] πάμε για download των εφαρμογών μας από το store άμεσα! Ωχ... Νομίζω πως είναι καλή ώρα για προτάσεις εφαρμογών εκ νέου, όσο είναι καιρός! Το Opera Store έχει ελάχιστες καλές εφαρμογές και το κόβω χλωμό να μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές του Nokia Store στο Opera... Αρχίστε προτάσεις!!! Λέω όσοι μείναμε στο Symbian, να προτείνουμε ανά θεματική ενότητα μια λίστα εφαρμογών που χρησιμοποιούμε ή έχουμε στην άκρη. Π.χ. ενότητα Ταξίδια/Πλοήγηση/Καιρός, Γραφείο, Φωτογραφία, Ήχος/Πολυμέσα, Κοινωνικά δίκτυα/Άμεσα μηνύματα, Παιχνίδια, Εμφάνιση/Πρόσθετα μενού κλπ Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Σχετικά με την ανακοίνωση του κλεισίματος του Nokia Store, πρότεινα να συγκεντρώσουμε λίστες εφαρμογών ανα θεματική ενότητα, ώστε να κατεβάσουμε όσες μας ενδιαφέρουν από το κατάστημα όσο είναι ακόμη καιρός. Αρχίζω με εφαρμογές Φωτογραφίας/Βίντεο. (Αλφαβητικά) 3D Photo Camera 3D photo free Best ScreenSnap Burst Camera Camera Lover Pack CameraBag CameraFX CameraPro 3.6/NET (ξεχωριστή έκδοση για 808) ColorizIt Exposure Camera Fast Motion HDR app HDR Photo Camera HDR Pro Camera Magic Photos Memories National Geographic Photo Tips Nokia Panorama Panorama Assistant Photo Browser 2 Photo Stamper Photo3D PhotoFunia PhotoFX Effects editor Photorim HD PhotProc PureFix QtCameraDemo Screenshot App ShutterPro Premium (ασύμβατο με 808/βγάζει αλλά με μαύρη οθόνη) Silent Film Director Sophie Cam Stoppola SymDVR Timelapse Action Pro VideoPro Watermark Αυτές έχω στην προσωπική μου συλλογή, αν σας ενδιαφέρουν κάποιες μπορείτε να τις κατεβάσετε όσο είναι καιρός ή να μου πείτε να σας τις στείλω με μήνυμα. Οι λίστες συνεχίζονται μέχρι να έχουμε όσο γίνεται περισσότερες χρήσιμες (και μη) εφαρμογές του Symbian. Μπορείτε να κάνετε κι εσείς φυσικά άλλες ή να προσθέσετε σε αυτές που αναφέρω ήδη. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Συνεχίζω με την λίστα εφαρμογών μου για ταξίδια/καιρό/πλοήγηση κλπ... Accuweather Airports Carpe Noctem Planetarium CarVCR Compass Pro FahrPlan GeoSnaps Gismeteo GPS Info Qt Homefinder Info GPS KAYAK (αν και υπάρχει κάποιο θέμα στην τροφοδοσία από το site) LiveView Locality nMagnetometer Nokia City Lens qooWeather Speedometer Stellarium Mobile TaxiCounter TaxiPal TopCity TripAdvisor Unlike City Guides Weather clock Weather HD Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Cuteradio 0.3.3 ! 740κατι ελληνικοί σταθμοί ! Δουλεύουν τα πάντα ! Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Cuteradio 0.3.3 ! 740κατι ελληνικοί σταθμοί ! Δουλεύουν τα πάντα ! Έχω ακόμη από το TuneIn. Εϊχε περισσότερα πράγματα εκείνη η έκδοση. Και νομίζω και περισσότερους σταθμούς. Στην τελευταία αυξήθηκαν λες? Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται βγήκε το Vine για Symbian στο AppList. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παιδιά είστε πραγματικοί ήρωες όσοι ασχολείστε ακόμα με το Symbian χωρίς ίχνος ειρωνείας... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παιδιά είστε πραγματικοί ήρωες όσοι ασχολείστε ακόμα με το Symbian χωρίς ίχνος ειρωνείας... Όσο μας βολέυει (και δε μας βολέυει κανένα άλλο) φίλε μου εδώ θα είμαστε. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Όσο μας βολέυει (και δε μας βολέυει κανένα άλλο) φίλε μου εδώ θα είμαστε. Σας εύχομαι καλό κουράγιο τότε, γιατί και γω το λάτρευα άλλα δεν θα την πάλευα όπως εσείς υπό αυτές τις συνθήκες.:O Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Σας εύχομαι καλό κουράγιο τότε, γιατί και γω το λάτρευα άλλα δεν θα την πάλευα όπως εσείς υπό αυτές τις συνθήκες.:O Το Ν8 με το 808 είναι σχεδόν μέρα με τη νύχτα να ξέρεις. Γιαυτό την παλέυουμε ακόμα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Συνεχίζω με τις αποθηκευμένες εφαρμογές μου για κοινωνικά δίκτυα, πολυμέσα, ενημέρωση και πολλά άλλα. Audio Recorder Pro Audiowave MP3 player Boldbeast Call recorder cuteRadio 0.3.3 (και η παλαιότερη 0.2.1 με το TuneIn) Deutsche Welle Equalizer Equalizer Widget ESPN FC Facial FastTube Downloader Pro Flickr Up fChat fMobi Folder Play fring gNewsReader Grab Radio Gravity Instagraph Uploader Linked in Livescore Qt MP3 cut MP3 Ringtone MusiX Player Naftemporiki Nimbuzz Nokia Internet Radio (χωρίς server πια, μόνο με χειροκίνητη προσθήκη ροής) Nokia Trailers PicUpR Podcatcher Poddi qmlMusic qooPlayer qooRSS QuasarMX Shazam Smart Equalizer Smooze Socially Soubdwave Sports Tracker Symbian Google News Techlines TodayQt Viber Video Playlist Player Vine Vlingo Voice Recorder Touch WhatsApp Youtube Downloader HD+ YouTube Downloader Pro ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταραμένη μικρομαλακή συνεχίζει τον πόλεμο κατά της Νόκια, μιας και έκλεισε τέλος Δεκέμβρη την τροφοδοσία της δημοφιλούς εφαρμογής Nokia Trailers στα WindowsPhone. Παρόλα αυτά η αντίστοιχη εφαρμογή για Symbian εξακολουθεί να λειτουργεί και να ενημερώνεται με νέες ταινίες! Ελπίζω να την ξεχάσουν και να μην την κλείσουν κι αυτή! Edited January 15, 2015 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Ακολουθεί μια λίστα με ποικίλες εφαρμογές γραφείου, πληροφορίας, λειτουργίες συσκευής κλπ Angle Meter Touch Bedside Qt Bible BMI Calculator Bubble Level Calendar widget Countdown Timer CountIt Currencies Touch CuteWiki Data Counter Widget Dictionary 9 Egg Timer Touch ESET Security F-Secure Flashlight Extreme freeWifi Graphing Calculator cFunction GTranslate iDigMobi JoikuSpot Premium MeeBible MemoryUp Pro Mobile Cleaner NeoReader Nokia Energy Profiler Nokia Handwriting Calculator NotesPlus NSR Reader PDF Eagle Periodic Table Picsel Smart Office Qcal Nitro Qcal Pro Qcal Scientific Calculator qooBattery Widget qooCalendar qooClock qooMail qooSystem QuickOffice Pro QuickStocks RAMblow Pro Remote Desktop ScanLife SPB time Sticky Notes The Advanced Online Translator The Flashlight Timer Touch Voice Translate Pro WiFi-Talkie WikiOnBoard 3 WinRAR X-plore Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο καλό μεταφραστή εκτός σύνδεσης πέρα από το ενσωματωμένο λεξικό, εάν γνωρίζει κάποιος μπορεί να το προσθέσει. Edited January 17, 2015 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλά, όλα αυτές τις εφαρμογές τις έχεις εγκατεστημένες; Πολλές δεν τις είχα ακούσει καν και δεν ξέρω τι κάνουν. Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο καλό μεταφραστή εκτός σύνδεσης πέρα από το ενσωματωμένο λεξικό, εάν γνωρίζει κάποιος μπορεί να το προσθέσει. Και επειδή δεν εμπιστεύομαι την ms ότι δεν θα κατεβάσει τα διαθέσιμα λεξικά (αν δεν το έχει ήδη κάνει), έχω ήδη κατεβάσει όλα τα λεξικά στον υπολογιστή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλά, όλα αυτές τις εφαρμογές τις έχεις εγκατεστημένες; Πολλές δεν τις είχα ακούσει καν και δεν ξέρω τι κάνουν. Και επειδή δεν εμπιστεύομαι την ms ότι δεν θα κατεβάσει τα διαθέσιμα λεξικά (αν δεν το έχει ήδη κάνει), έχω ήδη κατεβάσει όλα τα λεξικά στον υπολογιστή μου. Τις είχα κατά καιρούς όλες εγκατεστημένες + πολλές από το AppList που δεν τις έχω δυστυχώς σε sis (και ακόμη δεν ξέρω πως να αποθηκεύω από εκεί τους εγκαταστάτες). Τις έχω μειώσει πολύ βέβαια τελευταία. Το qooSystem μου εμφανίζει πλέον μόνο 188 εγκατεστημένες εφαρμογές! :D Ακολουθούν μια δυο ακόμη λίστες που έχω... Και φυσικά μπορείτε να τις εμπλουτίσετε εδώ, τουλάχιστον πριν γίνει η μετάβαση και χαθούν οι περισσότερες. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αυτή είναι μια λίστα για τους παιχνιδόφιλους Symbianakides που έχουν απομείνει. Εϊναι διάφορα παιχνίδια (όχι του κιλού από τα πολλά του store, αλλά αξιόλογα), αρκετά από τα οποία είναι HD. 2048 5 in 1 Classics AirHockey Express Angry Birds (Full Pack) Arts of War 2 Asphalt 6 HD Assasins Creed HD Avatar HD Backgammon 5 Bacterium Bounce Boing Battle NFC Bouncy Bird Bubbles - Temples of Pharaoh Burning Tires Chess Classics Chess Genius Chess 5 Chessboard Touch Counter Quake Strike Dungeon Hunter 2 HD Freecell Touch GT Racing Motor Academy HD MicroMaze MicroPool Monsterit Need for Speed Shift HD Sensible Sudoku 2 Shrek Karting HD Solitaire Qt Sparkle 2 HD Spiderman HD The Sims 3 HD Tic Tac Toe Blue Transformers - Dark of the Moon Undroid 2 WarChess 3D HD Πριν την επανεγκατάσταση πέρυσι με PureSlim είχα τα περισσότερα περασμένα και αρκετά τερματισμένα, δυστυχώς μετά έπρεπε να ξαναρχίσω από την αρχή οπότε κράτησα ελάχιστα, κυρίως σκάκι, τάβλι, sudoku κλπ... :( Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ευχαριστουμε για τις προτασεις αλλα και τον κόπο σου Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts