melampous Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Η τελευταία έκδοση (5151) σε σχέση με τις προηγούμενες είναι αρκετά καλύτερη, αλλά νομίζω ότι έχει ακόμα κάποια bugs. Κάτι άλλο που παρατήρησα επίσης (τουλάχιστον στο δικό μου κινητό), είναι ότι ξοδεύει περισσότερη μπαταρία απ' ότι άλλα screensavers (για παράδειγμα το QooSaver). Εκτός κι αν έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις του. Εσύ Moralas, δεν είχες θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Η τελευταία έκδοση (5151) σε σχέση με τις προηγούμενες είναι αρκετά καλύτερη, αλλά νομίζω ότι έχει ακόμα κάποια bugs. Κάτι άλλο που παρατήρησα επίσης (τουλάχιστον στο δικό μου κινητό), είναι ότι ξοδεύει περισσότερη μπαταρία απ' ότι άλλα screensavers (για παράδειγμα το QooSaver). Εκτός κι αν έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις του. Εσύ Moralas, δεν είχες θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας; Δεν έχω δει τόσο αισθητή διαφορά.. Αν τον σετάρεις σωστά, χωρίς τα εφέ κτλ ίσως να "καίει" και λιγότερο. Ο qoosaver καλός αλλά λαγκάρει κατά το κλείδωμα-ξεκλείδωμα και με εκνευρίζει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εννοείται ότι έχω βγάλει όλα τα εφέ. Παρ' όλα αυτά, βλέπω ότι "ρουφάει" μπαταρία αρκετά περισσότερο από το qoosaver. Το οποίο, παρεμπιπτόντως, στην τελευταία του έκδοση (1.5.4) δουλεύει πάρα πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Όσα και να δοκίμασα, σαν το mykeylock δεν βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για το facebook ποια εφαρμογή είναι καλύτερη; Υποστηρίζουν όλες WIDGET; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Για το facebook ποια εφαρμογή είναι καλύτερη; Υποστηρίζουν όλες WIDGET; fMobi - υποστηρίζει widget και είναι από τις καλύτερες. KOONOOZ Facebook HD Browser v 2.01 - θυμίζει εφαρμογές από άλλες πλατφόρμες, αυτό χρησιμοποιώ πλέον, δεν έχει widget. Facebook Web 2.00 - θυμίζει fmobi, αλλά είναι πιο ελαφρύ, χωρίς widget. Edited January 20, 2014 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλη εφαρμογή με widget είναι η Fmobi 3.61 αν δεν κάνω λάθος.Μπαίνεις και μπορείς να δεις τα μηνύματα χωρίς να δειξει ότι διαβάστηκε οπότε σου δινει πλεονέκτημα. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μπαίνεις και μπορείς να δεις τα μηνύματα χωρίς να δειξει ότι διαβάστηκε οπότε σου δινει πλεονέκτημα. Ισχύει αυτό. fmobi χρησιμοποιούσα στην αρχή. Μετά το γύρισα σε facinate μέχρι που σταμάτησε να δουλεύει (άλλαξε το fb και δε σε κάνει login). Τώρα χρησιμοποιώ KOONOOZ Facebook HD Browser v 2.01 γιατί είναι πλήρες. Χτες πάντως έβαλα το τελευταίο facebook Web 2.0 το οποίο αν και δεν έχει widget, το αφήνεις να τρέχει στο background και έχει ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα ή ειδοποιήσεις του fb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιδιά, για ιντερνετικό ράδιο υπάρχει τίποτα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Της Νοκια χρησιμοποιώ εγώ... ψάξε Nokia internet radio... Ps: ??? :-p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Της Νοκια χρησιμοποιώ εγώ... ψάξε Nokia internet radio... Ps: ??? :-p Με την αναβάθμιση σε belle, εξαφανίστηκε. Αλλά ψάχνοντας βρήκα το sis και το εγκατέστησα μόνος μου (εκτός market δηλαδή). Από εδώ: http://discussions.nokia.com/t5/Eseries-and-Communicators/Nokia-Internet-Radio-no-more-available-for-Belle/td-p/1370151 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για ποιο κινητό φίλε μου; έχεις εσύ Symbian 3? :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για ποιο κινητό φίλε μου; έχεις εσύ Symbian 3? :p Ναι φίλε μου. Την υπογραφή μου δεν την βλέπεις?? :D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Tapatalk :p καλοδουλευτο :) σε εφαρμογές ίσως βρεις αρκετές ασυμβατότητες, αλλά υπέροχη συσκευή :) αν και οι περισσότεροι την αφήνουν σε Άννα ;) περισσότερα από κοντά την Τετάρτη λογικά.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Tapatalk :p καλοδουλευτο :) σε εφαρμογές ίσως βρεις αρκετές ασυμβατότητες, αλλά υπέροχη συσκευή :) αν και οι περισσότεροι την αφήνουν σε Άννα ;) περισσότερα από κοντά την Τετάρτη λογικά.. Έστω και καθυστερημένα, την αγόρασα, ακριβώς γιατί είναι ο ορισμός του τηλεφώνου. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παίδες έχουμε και λέμε: 1. Foursquare for Symbian Updated To Version 2.0.1016 2. Appstore build 1.00(281)] είναι το νέο store, που μοιάζει πολύ με το παλιό, μόνο που δεν έχει μέσα σαβούρα. Έχει καμιά 80αριά βασικές και λειτουργικές εφαρμογές και αναβαθμίζεται. Ελέγχει για αναβαθμίσεις αυτών που έχετε κτλ. Πολύ καλή κίνηση για να μείνει ζωντανό (λέμε τώρα) το symbian. 3. Νέο fastube 4. Νέο cutetube 5. Opera mini 8 Java edition 6. Instago Instagram client v1.00 (δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω Instagramm....) Έτσι για να λέμε ότι κάτι γίνεται. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Όταν λες νέο στο 3; Ποια έκδοση είναι τώρα; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παίδες έχουμε και λέμε: 1. Foursquare for Symbian Updated To Version 2.0.1016 2. Appstore build 1.00(281)] είναι το νέο store, που μοιάζει πολύ με το παλιό, μόνο που δεν έχει μέσα σαβούρα. Έχει καμιά 80αριά βασικές και λειτουργικές εφαρμογές και αναβαθμίζεται. Ελέγχει για αναβαθμίσεις αυτών που έχετε κτλ. Πολύ καλή κίνηση για να μείνει ζωντανό (λέμε τώρα) το symbian. 3. Νέο fastube 4. Νέο cutetube 5. Opera mini 8 Java edition 6. Instago Instagram client v1.00 (δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω Instagramm....) Έτσι για να λέμε ότι κάτι γίνεται. Και το whatsapp αναβαθμίζεται στο store (ακόμα και ας μη το χρειάζεται). Κάποιοι nokia partnens μπορουν να αναβαθμίζουν ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Όταν λες νέο στο 3; Ποια έκδοση είναι τώρα; 3.10 νομίζω Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Έχω την 3 και δεν μπαίνει, θα την ψάξω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Opera mini 8 java edition; Που το βρίσκεις αυτό; Στο Nokia store δεν το βρήκα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Opera mini 8 java edition; Που το βρίσκεις αυτό; Στο Nokia store δεν το βρήκα! Στο ποστ του @Moralas υπάρχει το link αλλά μπορείς να το κατεβάσεις και από το επίσημο site του Opera, http://www.opera.com/mobile/mini Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Στο ποστ του @Moralas υπάρχει το link αλλά μπορείς να το κατεβάσεις και από το επίσημο site του Opera, http://www.opera.com/mobile/mini Από το δικό σου λινκ το κατέβασα, αλλά δε βλέπω να λέει και πολλά, πέρα απ' το πιο γρήγορο άνοιγμα! Τα ποστ μου τα βάζει όλα μέσα σε μια λευκή μπάρα και όχι απευθείας στη σελίδα που γράφω! Αφήνει άσκοπα αποστάσεις στο κείμενο! Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; Δεν ξέρω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αφού έκλεισε το nokia internet radio μπορείτε να δοκιμάσετε το cuteRadio, http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/19848_RIP_Nokia_Internet_Radio_like_.php Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Αφού έκλεισε το nokia internet radio μπορείτε να δοκιμάσετε το cuteRadio, http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/19848_RIP_Nokia_Internet_Radio_like_.php εξαιρετικο και μαλιστα βγηκε και update! http://marxoft.co.uk/cuteradio-updates/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts