Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
τις Ελληνικές όταν μπορέσω προς το βραδάκι ή αύριο.

Θέλω να πω... στις ελληνικές δεν θα βάλεις τον τελευταίο opera; Προτιμώ αυτόν μιας και από τις δοκιμές μου δεν έχει πρόβλημα.

μην βιαζεσαι να δωσεις μια ρομ σε κυκλοφορια,αν πρωτα δεν εισαι 99% σιγουρος .

Δημήτρη σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τη λογική σου αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιάννης όπως και όλοι οι cookers κάνουν απλά το hobby τους. Δεν είναι υποχρεωμένοι να βγάζουν 100% fault free roms. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να γίνουμε άμεσα ή έμμεσα, επίσημα ή ανεπίσημα beta testers, να βρίσκουμε προβλήματα και να συμβάλλουμε στην επίλυσή τους. Εκεί έγκειται και η επιτυχία του Γιάννη, ότι βάζει σε άμεση προτεραιότητα την αντιμετώπιση των προβλημάτων που βρίσκουμε όλοι μας. Δεν πρέπει να "απαιτούμε" για έτοιμη rom όταν και εμείς δεν έχουμε συμβάλλει σε αυτό. ;)

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Θέλω να πω... στις ελληνικές δεν θα βάλεις τον τελευταίο opera; Προτιμώ αυτόν μιας και από τις δοκιμές μου δεν έχει πρόβλημα.

Ολες ειναι ετοιμες εκτος απο GTX και Black.

Θα το βαλω σε αυτες τον νεο Opera.

Αν δεν θελεις να δοκιμάσεις καποια απο αυτες, θα σου κανω μια Omega XT για σενα με το νεο Opera, χατίρια δεν χαλάμε σε κανένα :lol::)

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
Αν δεν θελεις να δοκιμάσεις καποια απο αυτες, θα σου κανω μια Omega XT για σενα με το νεο Opera, χατίρια δεν χαλάμε σε κανένα :lol::)

Omega XT CHT ELL. Όταν την έχεις έτοιμη δώσε μου το link, θα περιμένω αυτή. Thanks! ;)

Modpic.gif

σας ευχαριστω ολους παω να φλασσαρω και επανερχομαι

τελειωσαν ολα καλα καταπληκτικη η ρομ σας παιδεια εβαλα την Omega XT with GTX 1.8.5 Sense Theme.

πραγματικα εχει πολλα παραπανω πραμματα απο την επισιμη.

Πανω σ'αυτα που αναφερε ο Δημητρης (zaharakis) πρεπει να πω οτι εν'μερει οπως ειπε και ο Γιαννης (Athanaso) συμφωνω.

το συγκεκριμενο θεμα με τις συνεχομενες ρομ και εκδοσεις το εχω θεσει στην ομαδα και το συζηταμε ωστε να μπορεσουμε να γινομαστε καλυτεροι μερα με τη μερα.

Συμφωνω απολυτα με αυτο που ειπε ο Γιαννης, οτι μην ξεχναμε οτι τα παιδια που ειμαστε στην ομαδα, οτι κανουμε το κανουμε αφιλοκερδως. αυτο απο μονο του τα λεει ολα.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενα παιδι στην ομαδα που δοκιμαζει μια ρομ ετσι για πλακα για μια ωρα και απλα λεει οτι ειναι καλη. το φορουμ που εχουμε φτιαξει και συζηταμε για την omega εχει γεμισει με ποστ, ερωτησεις, απαντησεις και η ομαδα ειναι πολυ καλη και πολυ πολυ δημιουργικη.

αν διαβασει καποιος τα threads γνωστων μαγειρων στο xda, Πολυ ευκολα θα δει οτι και οι ρομ τους εχουν πολλα bugs.

και επειδη διαβαζω και στο xda, αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι την φιλικοτητα και το αμεσο ενδιαφερον που υπαρχει στην υποστηριξη της omega rom, δεν νομιζω να το εχουν πολλες ρομ στο xda. οτι και να ρωτησετε, οτι και να σκεφτητε, οτι και να μας προτεινετε, ο Γιαννης (Ioathe) και τα αλλα παιδια, ειναι παντα προθυμα και απαντουν συνεχως εδω.

Αυτο απο μονο του ειναι για μενα το σημαντικοτερο. και δεν χρειαζεται να διαβαζεις και να γραφεις και στα αγγλικα.

Και για να ολοκληρωσω την σκεψη μου, θα πω και το εξης. ολοι εμεις εδω που βαζουμε τις omega ειμαστε συγχρονως και beta testers. Γιατι δεν ειναι παντα ευκολο να βρεθουν ολα τα bugs απο την ομαδα που κανει beta testing. για πολλους και διαφορους λογους.

Πολλοι π.χ δεν εχουν facebook και twitter λογαριασμο, οποτε δεν μπορουν να τεσταρουν το συγκεκριμενο κομματι της ρομ.

αλλοι παλι δεν εχουν συνδεση 3g internet και δεν μπορουν να τεσταρουν το συγκεκριμενο κομματι.

αρα εμεις σαν omega team, προσπαθουμε να βγαλουμε μια ρομ που να ειναι οσο πιο bugless γινεται.

Το σημαντικο και το τονιζω ξανα, ειναι οτι οποτε καποιος βρει κατι εδω μεσα που δεν δουλευει, παντα ο Μαγειρας μας το διορθωνει με προθυμια και δεν λεει ποτε οχι σε τιποτα.

Καποιοι μαγειρες στο xda δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους και την εχουν δει καπως.

Κλεινω λεγωντας το εξης. Αν καποιος πρεπει να απαιτει κατι απο τον Γιαννη (Ioathe) ειναι ΜΟΝΟ οποιος του εχει κανει donate. οποιοσδηποτε αλλος δεν νομιζω οτι πρεπει να εχει καμια μα καμια απαιτηση.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Νεα εκδοση

Omega v11

New Built 23134 AKU 5309 Windows CE: 5.2 Build 4165 (August 5, 2010 14:46:44)

New Manila_2_5_20183025

New EXT

Camera_6_45_20183226_00

FM_Radio_2_5_20183223_00

FormatSD_2_12_0_0

Opera_Browser_9_70_36027_0 (Γιάννη το άλλαξα σ΄όλες)

Added

2-way In Call Recording solution

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555

Enable hidden "battery low"+custom sound+unlock repeat option

http://forum.xda-developers.com/show...22#post7246322

Πληροφορίες στα πρώτα ποστ!

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

.......

Συμφωνω απολυτα με αυτο που ειπε ο Γιαννης, οτι μην ξεχναμε οτι τα παιδια που ειμαστε στην ομαδα, οτι κανουμε το κανουμε αφιλοκερδως. αυτο απο μονο του τα λεει ολα.

αν διαβασει καποιος τα threads γνωστων μαγειρων στο xda, Πολυ ευκολα θα δει οτι και οι ρομ τους εχουν πολλα bugs.

.....................παντα ο Μαγειρας μας το διορθωνει με προθυμια και δεν λεει ποτε οχι σε τιποτα.

Καποιοι μαγειρες στο xda δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους και την εχουν δει καπως.

Κλεινω λεγωντας το εξης.

Αν καποιος πρεπει να απαιτει κατι απο τον Γιαννη (Ioathe) ειναι ΜΟΝΟ οποιος του εχει κανει donate. οποιοσδηποτε αλλος δεν νομιζω οτι πρεπει να εχει καμια μα καμια απαιτηση.

Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα εκτός το τελευταίο... δεν νομίζω πως είναι θέμα να μπορεί κάποιος να απαιτήσει κάτι μόνο και μόνο επειδή έχει κάνει donate. Αν το πάμε έτσι καήκαμε!!!

Εγώ donate δεν έχω κάνει....είμαστε για donate με τέτοια οικονομική κρίση?? :lol::lol:

Ούτε όμως έχω απαιτήσει και κάτι....μάλλον....:rolleyes:

Αντώνη, αν εγώ απολαμβάνω αυτά που μαγειρεύει ο Γιάννης, νομίζω πως και αυτός είναι ικανοποιημένος ;). Και μάλλον αυτή είναι και η φιλοσοφία του....

Αν μπορώ να βοηθήσω με καμία παρατήρηση ή καμία συμβουλή και αυτό ευπρόσδεκτο νομίζω είναι από το μάγειρα...

Βγήκαμε και off topic...

ΑΡΧΗΓΕ, έ αρχηγέ... άρχισε να ρίχνεις καμιά κίτρινη κόκκινη, επίπληξη και κάρτα.....για να επανέρθουμε στην τάξη... με μένα έπιασε και άρχισα να συμμορφώνομαι, έτσι δεν είναι??

Θα το θεωρήσω αθέμιτο ανταγωνισμό, ρατσιστική συμπεριφορά και κατάφωρη αδικια αν δεν το κάνεις!!:lol::p:lol:

Υ.Γ. Ουπς... άρχισα και εγώ,χωρίς DONATE, να απαιτώ ή μου φαίνεται??

Υ.Γ.2 Ioathe είσαι μεγάλος ψεύτης....:p....είπες θα ανέβαζες τις υπόλοιπες ρομ το βραδάκι ή αύριο... αν σε πίστευα και είχα αποσυνδεθεί θα έχανα την ευκαιρία να φλασάρω τώρα

που έχω ελεύθερο χρόνο....ο μπόμπιρας κοιμάται και η γυναίκα έχει παέι για μπάνιο...παραλίγο θα έβλεπα την 4η επανάληψη του Greek Idol??

Edited by demakhs

• Administrators
Βγήκαμε και off topic...

ΑΡΧΗΓΕ, έ αρχηγέ... άρχισε να ρίχνεις καμιά κίτρινη κόκκινη, επίπληξη και κάρτα.....για να επανέρθουμε στην τάξη... με μένα έπιασε και άρχισα να συμμορφώνομαι, έτσι δεν είναι??

Δεν έχουμε βγει off topic, για τις rom του Γιάννη συζητάμε. Επίσης καταλαβαίνω ότι κάνεις χιούμορ αλλά ο ρόλος του moderator δεν είναι να βγάζει κίτρινες και κόκκινες κάρτες.

Modpic.gif

@demakhs

φιλε μου νομιζω οτι καταλαβες τι ηθελα να πω.

εχουν μεγαλη διαφορα οι λεξεις "ζηταω" και "απαιτω".

μπορεις να ζητησεις και να παρεις κατι.

οταν ομως απαιτησεις κατι τοτε πρεπει να δωσεις κατι κι'εσυ.

δεν μπορει ενας μαθητης να απαιτει καλο βαθμο αν δεν διαβαζει.

μπορει ομως να ζητησει ενα 10 απλα για να περασει το μαθημα.

υπαρχει χαοτικη διαφορα και αυτο θελω να ξεκαθαρισω.

εγω αν δεν ημουν στην ομαδα θα ειχα κανει donate σιγουρα γιατι σεβομαι μονο και μονο τις απιστευτες ωρες διαβασματος και κουρασης του μαγειρα Γιαννη.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δεν έχουμε βγει off topic, για τις rom του Γιάννη συζητάμε. ....

Καλησπέρα!

Η δική μου άποψη πάνω στο θέμα που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες είναι η εξής:

προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να έχω το τελευταίο build στη rom του λέοντά μου πρώτος και πριν από τους άλλους γιατί πιστεύω ότι δεν έχω να κερδίσω και πολλά πράγματα από μια προηγούμενη δοκιμασμένη έκδοση που δουλεύει καλά χωρίς bugs.

Αυτό που πραγματικά μου αρέσει και που θα το δοκιμάζω αμέσως όποτε προκύπτει, είναι η υπέρβαση στα γραφικά και στις εγκατεστημένες εφαρμογές.

Μήπως θα έπρεπε να παρουσιαστεί κάτι καινούργιο σε επίπεδο εμφάνισης;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Δεν έχουμε βγει off topic, για τις rom του Γιάννη συζητάμε. Επίσης καταλαβαίνω ότι κάνεις χιούμορ αλλά ο ρόλος του moderator δεν είναι να βγάζει κίτρινες και κόκκινες κάρτες.

Ναι βρε φίλε...χιούμορ προσπαθώ να κάνω..Δεν το εννοούσα ούτε για το off topic ούτε για τις κάρτες με το στίχο των MASTER TEMPO με τον Πάνο Κιάμο ;).

Εμένα μ αρέσει πολύ το κλίμα εδώ μέσα και απολαμβάνω τη δουλειά του Γιάννη με τη βοήθεια όλων των παιδιών που γνωρίζουν διάφορα και βοηθούν όπως μπορούν.

Αφού όπως τον τρώνε τα χέρια του τον Ioathe να μαγειρεύει συνεχώς, έτσι μας τρώνε και εμάς για να φλασάρουμε.

Οπως είχα πει παλιότερα θα κλαίγαμε τα λεφτά μας με το hd2 αν δεν υπήρχαν αυτοί.

υ.γ. Tonyk εννοείται πως κατάλαβα τις ήθελες να πεις, μην ανησυχείς... και για τα παραπάνω που λες συμφωνώ και επαυξάνω πάλι...

Εξάλλου πως μπορώ να ξεχάσω το κορυφαίο με την μπαταρία του apitsaki στο ποτήρι με το red bull!!!!! Αλήθεια αυτός που έχει εξαφανιστεί?? Μετακόμισε Σερβία???

Edited by demakhs

• Administrators

Αυτό είναι κάτι όντως ενδιαφέρον αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά δύσκολο γιατί πρέπει να κάνεις κάποιο customization που να είναι κοινώς αποδεκτό και να αρέσει στους περισσότερους. Γιαυτό και σε αυτόν τον τομέα, δύσκολα αλλάζεις μια επιτυχημένη συνταγή.

Modpic.gif

Αυτό είναι κάτι όντως ενδιαφέρον αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά δύσκολο γιατί πρέπει να κάνεις κάποιο customization που να είναι κοινώς αποδεκτό και να αρέσει στους περισσότερους. Γιαυτό και σε αυτόν τον τομέα, δύσκολα αλλάζεις μια επιτυχημένη συνταγή.

Ο τολμών νικά!

Το θέμα της εμφάνισης το είχα θίξει μερικές σελίδες πρίν... και νομίζω ότι - με όλο τον σεβασμό - ότι είναι ένα κομμάτι που στερεί από τις omega την "πρώτη θέση". Παρ'ολα αυτά σέβομαι απόλυτα και την άποψη του athanasso77 ότι πρόκειται για πολύ υποκειμενικό θέμα.

Σχετικά με την παραπάνω συζήτηση θα ήθελα να σημειώσω ότι το πολύ σημαντικό είναι ότι κατά βάση όλοι μας - μάγειρες και μη - κάνουμε την "πλάκα μας", με άλλα λογια βρήκαμε άλλο έναν τρόπο διαφυγής από την σκληρή πραγματικότητα - και πιστεύω ευχάριστα για όλους. Αν αρχίσουμε τις "απαιτήσεις" με donate ή μη, νομίζω θα το χάσουμε...

Σωτήρης

Εγώ δεν έθεσα θέμα εμφάνισης, τις βρίσκω όμορφες τισ omega. Είπα μήπως πρέπει να παρουσιαστεί κάτι καινούργιο.:X::O

Υ.Γ.2 Ioathe είσαι μεγάλος ψεύτης....:p....είπες θα ανέβαζες τις υπόλοιπες ρομ το βραδάκι ή αύριο... αν σε πίστευα και είχα αποσυνδεθεί θα έχανα την ευκαιρία να φλασάρω τώρα

που έχω ελεύθερο χρόνο....ο μπόμπιρας κοιμάται και η γυναίκα έχει παέι για μπάνιο...παραλίγο θα έβλεπα την 4η επανάληψη του Greek Idol??

demakhs εισαι φοβερος,

77 post για οσκαρ εχεις!

Καθε σου post φωνάζω τι γυνακα μου να το διαβασουμε μαζι να μη γελαω μονος μου!

τελειωσαν ολα καλα καταπληκτικη η ρομ σας παιδεια εβαλα την Omega XT with GTX 1.8.5 Sense Theme.

πραγματικα εχει πολλα παραπανω πραμματα απο την επισιμη.

Πολυ χαίρομαι που σου αρεσε η Omega!

Θα σου προτεινα οταν εχεις χρονο να δοκιμασεις ολες τις εκδοσεις και δεις πια σου ταιριαζει καλυτερα.

Καλησπέρα!

Η δική μου άποψη πάνω στο θέμα που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες είναι η εξής:

προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να έχω το τελευταίο build στη rom του λέοντά μου πρώτος και πριν από τους άλλους γιατί πιστεύω ότι δεν έχω να κερδίσω και πολλά πράγματα από μια προηγούμενη δοκιμασμένη έκδοση που δουλεύει καλά χωρίς bugs.

Αυτό που πραγματικά μου αρέσει και που θα το δοκιμάζω αμέσως όποτε προκύπτει, είναι η υπέρβαση στα γραφικά και στις εγκατεστημένες εφαρμογές.

Ο στοχος ειναι να εχουμε μια εκδοση τέλεια χωρίς bug

(για μενα αυτη ειναι η v10 και δεν θα την βγαλω από το download,

και απο εκει καθε νεα εκδοση θα ειναι με οτι πιο τελευταιο υπαρχει (Απο build - βαση - EXT - ΟΕΜ κτλ) για οσους θελουν να δοκιμαζουν.

Γιαννη δεν ξέρω αν το διάβασες αλλα εβαλα τον τελευταίο Opera σ ολες τις ELL.

Περιμενω οποτε μπορεσεις ενημερωση για το προβλημα που ειχες με το internet.

Το θέμα της εμφάνισης το είχα θίξει μερικές σελίδες πρίν... και νομίζω ότι - με όλο τον σεβασμό - ότι είναι ένα κομμάτι που στερεί από τις omega την "πρώτη θέση". Παρ'ολα αυτά σέβομαι απόλυτα και την άποψη του athanasso77 ότι πρόκειται για πολύ υποκειμενικό θέμα.

Σχετικά με την παραπάνω συζήτηση θα ήθελα να σημειώσω ότι το πολύ σημαντικό είναι ότι κατά βάση όλοι μας - μάγειρες και μη - κάνουμε την "πλάκα μας", με άλλα λογια βρήκαμε άλλο έναν τρόπο διαφυγής από την σκληρή πραγματικότητα - και πιστεύω ευχάριστα για όλους. Αν αρχίσουμε τις "απαιτήσεις" με donate ή μη, νομίζω θα το χάσουμε...

Να τονίσω ότι το Donate δεν είναι υποχρεωτικό γιαυτό και λέγετε Donate,

Κανένας εδώ δεν έχει απαιτήσει τίποτα (εχουμε καλη παρεα!)

αλλα οτι μου εχετε ζητησει ή προτεινει το εχω κανει,

πιστευω να μην εχει παράπονό κανενας!

Για το θεμα τις εμφανισης θελω να σας παρακαλεσω να δοκιμασετε ολες τις εκδοσεις Omega και ειμαι σιγουρος καποια θα σας ταιριάξει εμφανισιακά!

Αν οχι να σας τονισω οτι η Omega ειναι ανοικτη για skinning

Δειτε πως μονοι σας να κανετε την XT

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7853589&postcount=904

@ Δημητρη περιμενω οταν μπορεσεις να μου πεις τι προβληματα βρήκες στην v9.0

Ειναι σημαντικο για μενα να ξερω τα προβληματα για να φτιαχνω :)

• Administrators
Γιαννη δεν ξέρω αν το διάβασες αλλα εβαλα τον τελευταίο Opera σ ολες τις ELL.

Περιμενω οποτε μπορεσεις ενημερωση για το προβλημα που ειχες με το internet.

Ναι Γιάννη το έχω στα υπόψιν. Απλά δεν είμαι σπίτι και δεν είμαι σε θέση ακόμα για δοκιμές. Το βράδυ θα την περάσω. Για να είμαι ειλικρινής, περισσότερο περίεργος είμαι για την σωστή λειτουργία του 2-way call recording παρά για τη συνεχή σύνδεση στο 3G μιας και διαβάζω για όλο και περισσότερα παράπλευρα προβλήματα που (ενδεχομένως) δημιουργεί (προβλήματα σε ήχο κλήσης, bluetooth hands-free, κτλ). Θα δοκιμάσω και θα αναφέρω.

Modpic.gif

Θα μπορουσες να φτιαξεις μια με το θεμα της elegancia ( το βιολι μου εγω !!!!)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=755624

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
H elegancia όντως αποτελεί όντως από τις όμορφες λύσεις, αλλά με την πληθώρα των rom που φτιάχνει ήδη ο Γιάννης, δεν θα τολμούσα να του ζητήσω. :rolleyes:

Modpic.gif

Να ρωτησω κατι αμα θελω κατι να περασω οταν βαλω την ωμεγα απλως περναω το cab στο κινητο και το κανω install ? Δεν χρειαζετε κατι αλλο να κανω ετσι ? Απο πλευρας θεματων εικονιδιων κτλ. μιλαω .

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εμένα μου άρεσε η dinik anastasia 10 και θα μείνω σε αυτή για πολύ καιρό αν δεν υπάρξει κάποιο νέο build windows που να προσφέρει νέες δυνατότητες.

Να ρωτησω κατι αμα θελω κατι να περασω οταν βαλω την ωμεγα απλως περναω το cab στο κινητο και το κανω install ? Δεν χρειαζετε κατι αλλο να κανω ετσι ? Απο πλευρας θεματων εικονιδιων κτλ. μιλαω .

Ακριβώς έτσι. Μπορείς επίσης να βάλεις όλα τα cabs που θέλεις σε ένα φάκελο στη κάρτα μνήμης με το όνομα autoinstall και μετά άπό hard reset ή νέο φλασάρισμα να εγκαθιστουντε αυτόματα με τη χρήση του προγράμματος autoinstall απο το μενού έναρξη.

demakhs εισαι φοβερος,

77 post για οσκαρ εχεις!

Καθε σου post φωνάζω τι γυνακα μου να το διαβασουμε μαζι να μη γελαω μονος μου!

Ο στοχος ειναι να εχουμε μια εκδοση τέλεια χωρίς bug

(για μενα αυτη ειναι η v10 και δεν θα την βγαλω από το download,

και απο εκει καθε νεα εκδοση θα ειναι με οτι πιο τελευταιο υπαρχει (Απο build - βαση - EXT - ΟΕΜ κτλ) για οσους θελουν να δοκιμαζουν.

Να τονίσω ότι το Donate δεν είναι υποχρεωτικό γιαυτό και λέγετε Donate,

Κανένας εδώ δεν έχει απαιτήσει τίποτα (εχουμε καλη παρεα!)

αλλα οτι μου εχετε ζητησει ή προτεινει το εχω κανει,

πιστευω να μην εχει παράπονό κανενας!

Αν οχι να σας τονισω οτι η Omega ειναι ανοικτη για skinning

Δειτε πως μονοι σας να κανετε την XT

Χαίρομαι που το σχέδιο μου λειτουργεί άψογα...την "έχουμε" και τη συμπεθέρα..:happy:..νομίζω πως αρχίζω και αποκτάω το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών υποψήφιων γαμπρών....

Όσον αφορά την 10, αφού είναι τέλεια, όλες οι μεταγενέστερες δε θα είναι τέλειες συν κάτι παραπάνω? Μα τι λέω....αφού δοκιμάζετε διαφορετικά build (αν θες βοήθεια μη διστάσεις, μηχανικός είμαι, κάτι ξέρω από κτίρια), βάση, oboe shipped rom, ext, ΟΕΜ (με αυτά τα εξειδικευμένα που συζητάτε με τον κύριο 215515155 μηνύματα athanaso77 νιώθω σαν βλάκας εδώ μέσα :blink:) μπορεί να μη σας βγει η συνταγή και να το φάμε καμένο το φαγητό ε???

Όσο για το Donate η τρόϊκα το έχει απαγορέψει...... Εμένα πάντως αν μου περίσσευαν, θα προτιμούσα να επαιρνα το 567ο αυτοκινητάκι McQueen στο καμάρι μου που με έχει φάει.....αυτό δεν το έχω, αυτό δεν το έχω... $^$%&$%^$%$^$&^

Για την παρέα συμφωνώ και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ (ας είναι καλά ο apitsakis....ξανά ρωτάω, που χάθηκε αυτός?). Όπως επίσης και ότι έχει ζητηθεί το έχεις κάνει...αν πει κάποιος το αντίθετο να πέσει φωτιά να τον κάψει!! Ενα παράπονο όμως το έχω. Όλα τα κάνει αυτό το, ας το πούμε κινητό, ένα καφέ ρε παιδάκι μου όμως δε θα μπορούσες να το προγραμματίσεις να ψήνει??

Με το skinning που λες μας το παίζεις και έξυπνος ε??? γιατί "η Omega ειναι ανοικτη για skinning.Δειτε πως μονοι σας να κανετε την XT"........αλλά δε σας λέω πως γίνεται :p:p...που είναι οι οδηγίες, ε? Ε?

Στο θέμα μας τώρα, πότε θα βγει η 12? :lol::lol::lol:

• Administrators
Εμένα μου άρεσε η dinik anastasia 10 και θα μείνω σε αυτή για πολύ καιρό αν δεν υπάρξει κάποιο νέο build windows που να προσφέρει νέες δυνατότητες.

Τα builds της Microsoft από μόνα τους δεν είναι ικανά να προσφέρουν νέες δυνατότητες.

Modpic.gif