Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ Γιάννη την ξανακατέβασα είναι οκ.

Καλα πλακα μας κάνεις!!! τι θα φλασάρουμε τελικά :lol::lol::lol:

Αν θέλεις να βοηθήσεις κανε έναν έλεγχο στην WWE από τους κάλους που κάνεις :)

και αν βρεις κάτι πες μου.

Αν δεν θέλεις περίμενε σε 25 λεπτά ανεβαίνει η Ελληνική :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιαννη να φλασαρω απο πανω ε?

χωρις task29 ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Γιαννη το λευκο της GTX με τρελαινει αλλα το Cookies 1.85 ειναι πολυ σημαντικο με ολες αυτες τις βελτιωσεις.

Για μια ακομα φορα τα συγχαριτηρια μου. M' εκανες να αποκτησω και παλι διαθεση για φλασαρισμα.

To Leo μου συνεργαζεται αψογα με το iPad σε σημειο που να μπορω να πω πολυ καλυτερα απ' οτι ενα iphone.

1) Mπορω και δινω 3G ιντερνετ μεσω του WiFi Router.

2) Mεταφερω ταχυτατα φωτογραφιες που τραβαω απο το Leo στο ipad μεσω DropBoxx, αλλα και οποιοδηποτε αλλο αρχειο θελω. Κατι που για να κανει το iphone χρειαζεται ειδικη εφαρμογη που ειναι μονο για φωτογραφες.

3) Συχρονιζονται τα παντα μεταξυ Mac - iPad - Leo. Eχω σε ολα τα ιδια και μπορω να δουλεψω με ανεση στο Leo οταν δεν εχω μαζι μου το iPad και ταυτοχρονα να ενημερωθουν ολα τα αλλα με τις αλλαγες που θα κανω.

Πιστευω οτι εχει πολυ δρομο ακομα η εξελιξη του HD2 στο xda. Δυσκολα θα το βαρεθουμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα!!

Κατεβάζω να δοκιμάσω τη ρομ σου για πρώτη φορά γιατί ακούω πολύ καλα λόγια.

Έχω ήδη δοκιμάσει πολλές και να σου πω την αλήθεια μόνο η V4 του Athineos μου φάνηκε πολύ καλή και τη χρησιμοποίησα για 2 μήνες.

Μπορείς να μου πεις μόνο τι HSPL και ποιο radio πρέπει να χρησιμοποιήσω??

Και κάτι ακόμα.

Η αγγλική Max Manila που κατεβάζω έχει και το CHT, ή όχι?

Σε ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα Alex,

τώρα είδα το μήνυμα σου,

Η αγγλική Max Manila δεν έχει το CHT

HSPL2 1.66

Radio 2.10.50.28_2

Στο πρωτο ποστ είναι όλα αυτά γραμμένα αναλυτικά!

Με αφορμή το μήνυμά του Alex και παντα καλοπροαίρετα

θελω να σας παρακαλεσω να διαβαζεται τα πρωτα ποστ.

Εκει εχω ολες τις πληροφοριες για τις Ρομ μου.

EDIT

Ανέβηκε και το λινκ για την ελληνική:

Omega GTX Sense 2.5 Theme

Ελληνική

http://rapidshare.com/files/401122761/indie_-Omega-_v2.7.2_ELL_GTX.rar.html

Ενημερώθηκαν και τα πρώτα ποστ.

Edited by ioathe

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Γιαννη να φλασαρω απο πανω ε?

χωρις task29 ?

Αντώνη αν δεν βαριέσαι να κάνεις πάντα task29 ειδικά αν κρατήσεις την ρομ.

Εγώ με τα πολλαπλά φλασσαρισματα (σήμερα έκανα γύρω στα 20) σπάνια το κάνω.

Γιαννη το λευκο της GTX με τρελαινει αλλα το Cookies 1.85 ειναι πολυ σημαντικο με ολες αυτες τις βελτιωσεις.

Για μια ακομα φορα τα συγχαριτηρια μου. M' εκανες να αποκτησω και παλι διαθεση για φλασαρισμα.

To Leo μου συνεργαζεται αψογα με το iPad σε σημειο που να μπορω να πω πολυ καλυτερα απ' οτι ενα iphone.

1) Mπορω και δινω 3G ιντερνετ μεσω του WiFi Router.

2) Mεταφερω ταχυτατα φωτογραφιες που τραβαω απο το Leo στο ipad μεσω DropBoxx, αλλα και οποιοδηποτε αλλο αρχειο θελω. Κατι που για να κανει το iphone χρειαζεται ειδικη εφαρμογη που ειναι μονο για φωτογραφες.

3) Συχρονιζονται τα παντα μεταξυ Mac - iPad - Leo. Eχω σε ολα τα ιδια και μπορω να δουλεψω με ανεση στο Leo οταν δεν εχω μαζι μου το iPad και ταυτοχρονα να ενημερωθουν ολα τα αλλα με τις αλλαγες που θα κανω.

Πιστευω οτι εχει πολυ δρομο ακομα η εξελιξη του HD2 στο xda. Δυσκολα θα το βαρεθουμε.

Ναι αλλάζει πολύ η συσκευή με το άσπρο και εγώ θα μείνω με την GTX έκδοση.

Ας ελπίζουμε να βγάλουν γρήγορα GTX βασισμένο στο Cookies 1.8.5

Παντός και το 1.7 κάνει καλή δουλειά ακόμα.

Με την Omega δοκίμασες το WiFi Router? Δουλεύει καλά γιατί εγώ δεν το έχω δοκιμάσει πότε!

Ναι Κώστα το πιστεύω, θα δούμε πολλά καλά για το HD2 ακόμα!

Καλό βράδυ από μένα :):)

Δουλευει μια χαρα το WiFi Router.

Eνα μικρο προβληματακι εχω με το rotation στο excel & word. Παρολο που τα ενεργοποιησα να γυρνανε με το BSB δεν δουλευουν σωστα.

Kανουν rotation αλλα μολις ανοιγω καποιο αρχειο μενει στο portrait.

Eβαλα το PL togle για να κανω την δουλεια μου. Πιστευω να μην εχει καμια ασυμβατοτητα με καποια αλλη εφαρμογη της ρομ σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σε όλους . Να κάνω μια ερώτηση.... τα shortcuts για την Opera δουλεύουνε με το GTX ;. Απλά για 2 πράγματα πρέπει να είμαι σίγουρος πριν προχωρήσω σε φλασάρισμα :) . Γιατί πραγματικά με την 2.7.2 ΧΤ έχω ότι χρειάζομαι, και με βλέπω να κάθομαι με αυτή για πολύ καιρό

καλημέρα φίλοι. Έχω την 2.7.1 ομεγα χτ μαχ και θέλω να δοκιμάσω την 2.7.2. Πρέπει να κάνω από την αρχή όλο το φλασάρισμα ή παραλείπω κάποια βήματα;

ευχαριστω εκ των προτέρων.

Eυγε shef........

Κατεβαινει η GTX!

Σε καποιου αλλου που ειχα δοκιμασει το CHT 1.8 πανω σε GTX δουλεψε κανονικα, τωρα για το 1.8.5 δεν ξερω αλλα θα το ριξω απο πανω και θα σας πω!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Καλήμερα στην παρέα :)

Πολύ ζέστη σήμερα :(

Δουλευει μια χαρα το WiFi Router.

Eνα μικρο προβληματακι εχω με το rotation στο excel & word. Παρολο που τα ενεργοποιησα να γυρνανε με το BSB δεν δουλευουν σωστα.

Kανουν rotation αλλα μολις ανοιγω καποιο αρχειο μενει στο portrait.

Eβαλα το PL togle για να κανω την δουλεια μου. Πιστευω να μην εχει καμια ασυμβατοτητα με καποια αλλη εφαρμογη της ρομ σου.

Κώστα δεν το έχω δουλέψει ποτέ το BSB και σχεδόν πoτε δεν χρησιμοποιώ landscape.

Αν μπορεις να με βοηθησεις τι ακριβως κανει για να μπορεσω να το διορθωσω.

Αυτό το πρόβλημα το έχει και άλλος?

Καλημέρα σε όλους . Να κάνω μια ερώτηση.... τα shortcuts για την Opera δουλεύουνε με το GTX ;. Απλά για 2 πράγματα πρέπει να είμαι σίγουρος πριν προχωρήσω σε φλασάρισμα :) . Γιατί πραγματικά με την 2.7.2 ΧΤ έχω ότι χρειάζομαι, και με βλέπω να κάθομαι με αυτή για πολύ καιρό

Τα shortcuts για την Opera δουλεύουνε κανονικά!!!

Το δεύτερο πιο είναι??

Πάρε backup, μετά δοκίμασε την GTX και αν δεν σου αρέσει γυρνάς στην 2.7.2 ΧΤ

καλημέρα φίλοι. Έχω την 2.7.1 ομεγα χτ μαχ και θέλω να δοκιμάσω την 2.7.2. Πρέπει να κάνω από την αρχή όλο το φλασάρισμα ή παραλείπω κάποια βήματα;

ευχαριστω εκ των προτέρων.

Ναι όλα από την αρχή!

Όμως η 2.7.2 έχει το format sd και τα shortcuts για την Opera διορθωμένα,

τίποτα άλλο, αν δεν τα θέλεις αυτά μείνε με την 2.7.1

Eυγε shef........

Κατεβαινει η GTX!

Σε καποιου αλλου που ειχα δοκιμασει το CHT 1.8 πανω σε GTX δουλεψε κανονικα, τωρα για το 1.8.5 δεν ξερω αλλα θα το ριξω απο πανω και θα σας πω!

Περιμένω εντυπώσεις για την GTX

Δεν νομίζω να δουλέψει αλλά περιμένουμε την δοκιμή σου για σιγουριά!

Καλημέρα σε όλους :)

Γιάννη χθες φλάσαρα την GTX WWE και το συγχρόνισα μόνο, σήμερα την ψάχνω και μου αρέσει πάρα πολύ :) (άλλη διάθεση) :D

Όπως λέει και ο Κώστας (tesalat) πιο πίσω το hd2 έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια του και πιστεύω ότι έχει να μας δώσει πολλά ακόμα.

Το απόγευμα θα δοκιμάσω και την Ελληνική έκδοση.

Στην WWE έχει το Pimbackup μέσα, μήπως έχει ξεχαστεί; μια και προτείνεται η μη χρήση του.

Γιάννη σε ευχαριστούμε και πάλι, τόσο για την δουλεία σου όσο και για την όρεξη που έχεις να μας δίνεις συνεχώς καινούργια πράγματα :):):)

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Οι εντυπώσεις που έχω με το νέο ράδιο 2.12 και την χρήση της 2.7.2 ROM ELL XT, είναι ότι η μπαταρία συμπεριφέρεται όπως και με το ράδιο 2.10. Αρκετά καλή διαχείριση, καλό σήμα, δλδ με λίγα λόγια Γιάννη μπορείς να προσθέσεις και το ράδιο 2.12 στο αρχικό σου ποστ. Τα δύο πράγματα που θέλω είναι τα animation του καιρού. Να βλέπω δλδ και τις αστραπές και τις βροντές, το χιόνι και τον ήλιο. Επίσης τα shortcuts της Όπερα. Καλώς λοιπόν θα φλασάρω το μεσημέρι, γιατί τώρα είμαι στη δουλειά. Btw δεν είδα και καμμία σπουδαία διαφορά με το Cookies Home 1.8.5 . Θα κρατήσω το 1.8. Μόνο μια ερώτηση. Με ποια έκδοση cookies home έχεις μαγειρέψει τη νέα σου Rom ?. Αυτά και συγγνώμη για τις ηλίθιες ερωτήσεις μου :)

Καλημέρα σε όλους :)

Γιάννη χθες φλάσαρα την GTX WWE και το συγχρόνισα μόνο, σήμερα την ψάχνω και μου αρέσει πάρα πολύ (άλλη διάθεση)

Όπως λέει και ο Κώστας (tesalat) πιο πίσω το hd2 έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια του και πιστεύω ότι έχει να μας δώσει πολλά ακόμα.

Το απόγευμα θα δοκιμάσω και την Ελληνική έκδοση.

Στην WWE έχει το Pimbackup μέσα, μήπως έχει ξεχαστεί; μια και προτείνεται η μη χρήση του.

Γιάννη σε ευχαριστούμε και πάλι, τόσο για την δουλεία σου όσο και για την όρεξη που έχεις να μας δίνεις συνεχώς καινούργια πράγματα :):):)

Στην Αγγλική δεν δημιουργεί πρόβλημα και το άφησα, αλλά μην κάνετε restore τα μηνύματά - μαιλ.

Περιμένω την δοκιμή σου με την Ελληνική έκδοση

Και εγώ έχω ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα και κράτησα την GTX έκδοση στην συσκευή μου.

Οι εντυπώσεις που έχω με το νέο ράδιο 2.12 και την χρήση της 2.7.2 ROM ELL XT, είναι ότι η μπαταρία συμπεριφέρεται όπως και με το ράδιο 2.10. Αρκετά καλή διαχείριση, καλό σήμα, δλδ με λίγα λόγια Γιάννη μπορείς να προσθέσεις και το ράδιο 2.12 στο αρχικό σου ποστ. Τα δύο πράγματα που θέλω είναι τα animation του καιρού. Να βλέπω δλδ και τις αστραπές και τις βροντές, το χιόνι και τον ήλιο. Επίσης τα shortcuts της Όπερα. Καλώς λοιπόν θα φλασάρω το μεσημέρι, γιατί τώρα είμαι στη δουλειά. Btw δεν είδα και καμμία σπουδαία διαφορά με το Cookies Home 1.8.5 . Θα κρατήσω το 1.8. Μόνο μια ερώτηση. Με ποια έκδοση cookies home έχεις μαγειρέψει τη νέα σου Rom ?. Αυτά και συγγνώμη για τις ηλίθιες ερωτήσεις μου :)

Ευχαριστώ πολύ και εκτιμώ πολύ αυτό που έκανες.

Η γυναικά μου και η μπέμπα επίσης :)

Ωραία θα προσθέσω το νέο ράδιο στο πρώτο ποστ και το απόγευμα που θα είμαι σπίτι θα το δοκιμάσω.

Δουλεύουν και τα shortcut και το animation του καιρού.

Το Cookies Home 1.8.5 δεν έχει αλλαγές απλά βελτιώνει bug που είχε το 1.8.0

Η νέα έχει το Cookies Home 1.7.1 με το GTX Theme και Android Taskbar!

Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι :):)

Καλησπέρα Alex,

τώρα είδα το μήνυμα σου,

Η αγγλική Max Manila δεν έχει το CHT

HSPL2 1.66

Radio 2.10.50.28_2

Στο πρωτο ποστ είναι όλα αυτά γραμμένα αναλυτικά!

Με αφορμή το μήνυμά του Alex και παντα καλοπροαίρετα

θελω να σας παρακαλεσω να διαβαζεται τα πρωτα ποστ.

Εκει εχω ολες τις πληροφοριες για τις Ρομ μου.

EDIT

Ανέβηκε και το λινκ για την ελληνική:

Omega GTX Sense 2.5 Theme

Ελληνική

http://rapidshare.com/files/401122761/indie_-Omega-_v2.7.2_ELL_GTX.rar.html

Ενημερώθηκαν και τα πρώτα ποστ.

Ευχαριστώ και sorry!!!

Η πλάκα είναι οτι κοίταξα πριν ρωτήσω, αλλά βιαζόμουνα.... :wacko:

Αλέξανδρος

ρε γιαννη μην βγαζεις αλλες!ποιος ξαναφλασαρει παλι!πηγαινε την μπεμπα στην παραλια της τσαμπικας(τελεια!!!!)αμα βγαλεις ελληνικη θα με αναγκασεις να την βαλω

edit:την εβαλες βλεπω ηδη!

ρε γιαννη μην βγαζεις αλλες!ποιος ξαναφλασαρει παλι!πηγαινε την μπεμπα στην παραλια της τσαμπικας(τελεια!!!!)αμα βγαλεις ελληνικη θα με αναγκασεις να την βαλω

edit:την εβαλες βλεπω ηδη!

Τολη δυστυχώς είμαι στην δουλειά και λιώνω από την ζεστή!

Όντος είναι τέλεια στην Τσαμπικα η αγαπημένη μου παραλία, άντε να μεγαλώσει η μικρή να πηγαίνουμε.

Περιμένω εντυπώσεις!

Δεν πρέπει να έχετε παράπονο, έχουμε και ποιότητα και ποικιλία!! :lol::lol:

Περιμένω απάντηση από τον Dinik και αν πάρουμε έγκριση η επόμενη ρομ θα είναι με το customization του Dinik, όποιος γνωρίζει καταλαβαίνει τι ρομ θα βγει!

Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα !!!!

Γιαννη χθες το βραδυ εβαλα την Ελληνικη με GTX μονο και μονο για να την δοκιμασω και να σου δωσω feedback. την αφησα μεχρι σημερα για να τσεκαρω οτι ολα λειτουργουν.

Απ' οσο την δουλεψα οι επιλογες ολες ειναι οκ, ολα δουλευουν καλα, σταθερα και γρηγορα.

Εγω προσωπικα θα περασω ξανα την Ελληνικη 2.7.2 με cookie γιατι το πολυ λευκο ναι μεν μου αρεσε αλλα μου αρεσει πιο πολυ η αντιθεση με το μαυρο παρα με το ασπρο. επισης θελω και το cookie 1.8.5.

Παντως η δουλεια ειναι σουπερ φιλε και σ'ευχαριστουμε και για την gtx. πιστευω οτι η γκαμα των ρομ σου πραγματικα ειναι πληρης.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Γιαννη αυτο που ελεγα σχετικα με το rotation ειναι το εξης:

Το excel & word πρεπει να εχουν αυτοματο rotation οπως το mail & sms γιατι βολευει στα μεγαλα αρχεια.

Το excel & word πρεπει να εχουν αυτοματο rotation οπως το mail & sms γιατι βολευει στα μεγαλα αρχεια.

αυτο μπορει να φτιαχτει ευκολα απο το registry Κωστα. Ειχα βρει το κλειδι που φτιαχνετε αυτο προχτες και το σκεφτομουνα για οποιον το θελει.

θα το κοιταξω ξανα να σας πω πως γινεται ακριβως. θα το δοκιμασω κιολας να ειμαι σιγουρος οτι γινεται.

LG G2 32GB D800 LTE

Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα !!!!

Γιαννη χθες το βραδυ εβαλα την Ελληνικη με GTX μονο και μονο για να την δοκιμασω και να σου δωσω feedback. την αφησα μεχρι σημερα για να τσεκαρω οτι ολα λειτουργουν.

Απ' οσο την δουλεψα οι επιλογες ολες ειναι οκ, ολα δουλευουν καλα, σταθερα και γρηγορα.

Εγω προσωπικα θα περασω ξανα την Ελληνικη 2.7.2 με cookie γιατι το πολυ λευκο ναι μεν μου αρεσε αλλα μου αρεσει πιο πολυ η αντιθεση με το μαυρο παρα με το ασπρο. επισης θελω και το cookie 1.8.5.

Παντως η δουλεια ειναι σουπερ φιλε και σ'ευχαριστουμε και για την gtx. πιστευω οτι η γκαμα των ρομ σου πραγματικα ειναι πληρης.

Ευχαριστώ για τον έλεγχο Αντώνη, μεγάλη χαρά έχω που όλα δουλεύουν καλά.

Κώστα αντιστοίχισα το rotation στο Δεξιό πλήκτρο να ενεργοποιείτε με συνεχόμενο πάτημα. Πας: Πίνακα έλεγχου ->Προσωπικά -> Κουμπιά στο 2. βάζεις το rotation.

Άνοιξα word και excel και τα έκανα rotate και δουλεύανε καλά.

Αν θέλεις δοκίμασε το και εσύ και ενημέρωσε με.

αυτο μπορει να φτιαχτει ευκολα απο το registry Κωστα. Ειχα βρει το κλειδι που φτιαχνετε αυτο προχτες και το σκεφτομουνα για οποιον το θελει.

θα το κοιταξω ξανα να σας πω πως γινεται ακριβως. θα το δοκιμασω κιολας να ειμαι σιγουρος οτι γινεται.

Η δίκη σου λύση Αντώνη μάλλον είναι καλύτερη, την περιμένουμε!

EDIT

O Dinik μου απάντησε και έχω έγκριση να χρησιμοποιήσω ότι θέλω από την δουλειά του!!!

Ετοιμαστείτε για μια ρομ ποιημα!!!!

Edited by ioathe

Ευχαριστώ για τον έλεγχο Αντώνη, μεγάλη χαρά έχω που όλα δουλεύουν καλά.

Κώστα αντιστοίχισα το rotation στο Δεξιό πλήκτρο να ενεργοποιείτε με συνεχόμενο πάτημα. Πας: Πίνακα έλεγχου ->Προσωπικά -> Κουμπιά στο 2. βάζεις το rotation.

Άνοιξα word και excel και τα έκανα rotate και δουλεύανε καλά.

Αν θέλεις δοκίμασε το και εσύ και ενημέρωσε με.

Η δίκη σου λύση Αντώνη μάλλον είναι καλύτερη, την περιμένουμε!

EDIT

O Dinik μου απάντησε και έχω έγκριση να χρησιμοποιήσω ότι θέλω από την δουλειά του!!!

Αντιστοιχισα το αριστερο hard button και ολα ενταξη.

Κατι αλλο τωρα. Υπάρχει τροπος να σβυνουν οι notifications αυτοματα οταν διαβαζεις το sms που ελαβες;

Ετσι οπως ειναι τωρα, στελνω ενα sms ερχεται το μηνυμα της παραλαβης το ανοιγω αλλα η notification παραμενει και πρεπει να την κλεισω εγω.

Επισης εχω την εντυπωση οτι ο OEM Task Manager δουλευει καλυτερα απο το Arkswitch. Στον ΤΜ μπορεις να κλικαρεις πανω στην εφαρμογη και να ανοιξει παλι.

Νομιζω ο καλυτερος συνδιασμος ειναι να σεταρεις με το ameba με παρατεταμενο πατημα να ανοιγει ο ΤΜ. Επεχειρισα να το κανω βαζοντας το task manager.ink αλλα δεν το περνει. Παλιοτερα το ειχα πετυχει αλλα δεν θυμαμαι τι εκανα.

Περιμένω απάντηση από τον Dinik και αν πάρουμε έγκριση η επόμενη ρομ θα είναι με το customization του Dinik, όποιος γνωρίζει καταλαβαίνει τι ρομ θα βγει!

Γιάννη πέρασα την νέα ROM, και άρον άρον γυρνάω στην ΧΤ. Ο λόγος είναι ΜΟΝΟ για το χρώμα. Η taskbar είναι ποιο όμορφη, αλλά προτιμάω το μαύρο τελικά. Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, αυτοί οι τύποι με τα customizations σου δίνουν την άδεια στο τζάμπα ;. Όντως του Dinik είναι φοβερό το customization.

Αντιστοιχισα το αριστερο hard button και ολα ενταξη.

Κατι αλλο τωρα. Υπάρχει τροπος να σβυνουν οι notifications αυτοματα οταν διαβαζεις το sms που ελαβες;

Ετσι οπως ειναι τωρα, στελνω ενα sms ερχεται το μηνυμα της παραλαβης το ανοιγω αλλα η notification παραμενει και πρεπει να την κλεισω εγω.

Επισης εχω την εντυπωση οτι ο OEM Task Manager δουλευει καλυτερα απο το Arkswitch. Στον ΤΜ μπορεις να κλικαρεις πανω στην εφαρμογη και να ανοιξει παλι.

Νομιζω ο καλυτερος συνδιασμος ειναι να σεταρεις με το ameba με παρατεταμενο πατημα να ανοιγει ο ΤΜ. Επεχειρισα να το κανω βαζοντας το task manager.ink αλλα δεν το περνει. Παλιοτερα το ειχα πετυχει αλλα δεν θυμαμαι τι εκανα.

Κώστα αυτά τα ξέρει καλά ο Αντώνης,

για να μην ψάχνω θα περιμένουμε να μας απαντήσει και για τα 2.

Γιάννη πέρασα την νέα ROM, και άρον άρον γυρνάω στην ΧΤ. Ο λόγος είναι ΜΟΝΟ για το χρώμα. Η taskbar είναι ποιο όμορφη, αλλά προτιμάω το μαύρο τελικά. Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, αυτοί οι τύποι με τα customizations σου δίνουν την άδεια στο τζάμπα ;. Όντως του Dinik είναι φοβερό το customization.

Αντώνη ο Dinik όντος έχει πολύ φοβερό customization!

Όχι, από όσο ξέρω κανένας στο xda δεν ζητάει λεφτά παρά μόνο όποιος θέλει κάνει donation!

Σε ποιον δίνουν έγκριση όμως και σε ποιον όχι δεν ξέρω.

Σίγουρα εχουν τα κριτήρια τους.

EDIT

Κατάλαβα πάλι στην κουζίνα θα την βγάλεις!!! :lol::lol::lol:

Δεν κρατήθηκα μέχρι να σχολάσω, πέρασα την Ελληνική GTX, οι ρόμ σου Γιάννη πια δεν χρειάζονται καμία δοκιμή, και για νορμάλ χρήση απλά τις φλασάρεις και τα έχεις όλα!!! :):)

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά όσον αφορά την περιστροφή οθόνης με το παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού, αν πάμε Πίνακας ελέγχου – Προσωπικά – Κουμπιά, η επιλογή Περιστροφή ΔΕΝ εμφανίζεται.

Για να εμφανιστεί πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή στην registry:

HKeyLocalMachine/System/GDI/Rotation change the “HideOrientationUI” from 1 to 0

Χωρίς softreset αν ξαναπάμε Πίνακας ελέγχου – Προσωπικά – Κουμπιά θα δούμε την επιλογή Περιστροφή οθόνης. :)

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2