Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

NA TO ΒΛΕΠΕΙΣ :) έλα θα το βρεις είμαι πολύ σίγουρος. Θα σου στείλω το 10 ταχυδρομικώς και donationikos και εάν είσαι στην Αθήνα πάμε και μπουζούκια , γιατί πλέον θα έχω ότι χρειάζομαι !!!

Γιάννη το τηλέφωνο είναι επαγγελματικό. Καλά προγράμματα έχεις βάλει πιστεύω ότι είναι αρκετά. Δεν είναι laptop να καθόμαστε να βλέπουμε και τον επεξεργαστή και να τρέχουμε εφαρμογές όσες θέλουμε και να κάνουμε πειραματισμούς συνέχεια. Ήθελες να κάνεις μια σταθερή ROM, την έκανες. Ήθελες να είναι γρήγορη και με καλή διαχείρισή της μνήμης την έκανες. Μην κάνεις ROM Και αναβαθμίσεις μόνο και μόνο για κάποια προγράμματα ή κάποια update και πας την extreme σου και εσύ στο version 20 ή 50 :). Να είναι ουσιαστικές οι αλλαγές σου. Ειλικρινά τι χρειαζόμαστε παραπάνω στο τηλέφωνο μας ;.

Αυτή είναι μια προσωπική άποψη χωρίς να θέλω να προσβάλω τίποτα.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ... :rolleyes:

Δύο ερωτήσεις:

1) Άν βάλω αυτήν την taskbar http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625465 θα έχω πρόβλημα;

2) Τα προγράματα που προεγκαθηστούνται στην ρομ δεν υπάρχει τρόπος να φαίνονται στο uninstall και να μπορούν να απεγκαταταθούν; Γιατί η χρησιμότητα μία εφαρμογής κρίνεται απο τον καθένα. Για άλλον είναι απαραίτητη και για άλλον ... ... άχρηστη. Θυμάμαι που είχα βάλει μια ρομ στο HD, μια του panosha, στην οποία γινότανε αυτό με την απεγκατάσταση. Όταν έβαζες δηλαδή την rom, υπήρχαν κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές τις οποίες όμως μπορούσες να απεγκαταστήσεις απο τον uninstaler των windows...

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δύο ερωτήσεις:

1) Άν βάλω αυτήν την taskbar http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625465 θα έχω πρόβλημα;

2) Τα προγράματα που προεγκαθηστούνται στην ρομ δεν υπάρχει τρόπος να φαίνονται στο uninstall και να μπορούν να απεγκαταταθούν; Γιατί η χρησιμότητα μία εφαρμογής κρίνεται απο τον καθένα. Για άλλον είναι απαραίτητη και για άλλον ... ... άχρηστη. Θυμάμαι που είχα βάλει μια ρομ στο HD, μια του panosha, στην οποία γινότανε αυτό με την απεγκατάσταση. Όταν έβαζες δηλαδή την rom, υπήρχαν κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές τις οποίες όμως μπορούσες να απεγκαταστήσεις απο τον uninstaler των windows...

1. Μπορείς και βέβαια να βάλεις την taskbar και γενικά όλα τα προγράμματα που θέλεις και μετά αν δεν σου αρέσουν να τα βγάλεις, μόνο για το max manila δεν ξέρω επειδή είναι beta , ίσως και αυτό να μπορείς κανονικά να το βγάλεις.

2. Τα προγράμματα τα που είναι cooked μέσα στην ρομ δεν μπορούμε να τα βγάλουμε, όμως ξέρουμε από πριν πόσα mb έχει ελεύθερα η συσκευη μετα το φλασσαρισμα.

Έμενα οι ρομ μου έχουν περίπου 200 mb.

Ότι δεν σας αρέσει σβήνετε το εικονίδιο μόνο απο το μενού έναρξη :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,

απλα θελω να σας ρωτάω, η γνώμη σας είναι πολύτιμη και από δικές σας προτάσεις έχουμε την Extreme στην μορφή που είναι :)

Καλημέρα σε όλους :)

Εχει εθιστεί με την κατσαρόλα του!!! τι να τον κάνουμε :lol::lol::lol:

Γενικά συμφωνώ με τον apitsakis έχουμε οτι χρειάζεται για να κάνουμε την δουλειά μας, αλλά και από την άλλη οι συνεχείς προσπάθειες για το καλύτερο μας φέρανε εδώ που είμαστε :)

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Τι γνώμη έχετε για το LeoCpuSpeed v3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=682663

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Μου ζήτησαν να το ενσωματώσω, αξίζει?

Φιλε εγω εχω ακομη την γνησια ρομ. θελω να αρχισω καποια στιγμη να δοκιμαζω, αλλα ακομη δεν εχω πολυ χρονο. για αυτο που ρωτησες, το εχω και τρεχει εδω και κατι εβδομαδες, αλλα στο μονο που καταλαβα 100% διαφορα,.ειναι στο οτι οι ταινιες με τον beta player παιζουν χωρις σπασιματα. μπορεις ανετα να δεις μια ταινια χωρις να σου σπασει τα νευρα. ισως καποιοι να λενε οτι παει σφαιρα, αλλα εγω δεν ειδα αλλη διαφορα. ουτως η αλλως σφαιρα παει το μηχανημα.

Κωστας - Κατερινη

Δύο ερωτήσεις:

Nα μην το βάλεις. Είναι ακριβώς ίδια με την taskbar της rom Omega είτε ΧΤ είτε της MaxSence. Εάν την βάλεις ίσως δημιουργήσεις conflict. Εάν είσαι με την απλή ROM, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα και κάνε την Install στην κάρτα μνήμης. Και από εκεί δουλεύει μια χαρά

Στις 13:00 έχω 88% με το 3g ανοιχτό από τις 11:30.

Στις 11:10 είχα 90%

Μίλησα για 2 λεπτά και έκανα receive 2 emails.

Επίσης ενεργοποιημένο το CHT lockscreen με animation του καιρού.

Τώρα τεστάρω απλά το standby του κινητού. Μετά θα αρχίσω να τεστάρω σε Internet surfing.

Κανένα crasharisma από χθες το βράδυ.

Γιάννη σώσε με σε παρακαλώ με τα shortcuts!!! :)

Σε παρακαλώ μην κάνεις διπλά post, χρησιμοποίησε την τροποποίηση και πρόσθεσε ότι θέλεις.

Edited by ioathe
Διπλό post

Nα μην το βάλεις. Είναι ακριβώς ίδια με την taskbar της rom Omega είτε ΧΤ είτε της MaxSence. Εάν την βάλεις ίσως δημιουργήσεις conflict. Εάν είσαι με την απλή ROM, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα και κάνε την Install στην κάρτα μνήμης. Και από εκεί δουλεύει μια χαρά

Τώρα τεστάρω απλά το standby του κινητού. Μετά θα αρχίσω να τεστάρω σε Internet surfing.

Πολύ καλές οι μετρήσεις σου θα το συνεχίσεις μέχρι το βράδυ?

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Πολύ καλές οι μετρήσεις σου θα το συνεχίσεις μέχρι το βράδυ?

Ναι. Απλά δεν θέλω να γίνω κουραστικός με τις μετρήσεις μου.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...

Δύο ερωτήσεις:

Καλημερα στην παρεα,

φιλε μου θα σου απαντησω πανω σ'αυτο που ρωτησες (ερωτημα 2) για να εξηγησω καποια πραγματα.

1) Το πρωτο και σημαντικοτερο ειναι οτι ολες αυτες οι εξτρα εφαρμογες που υπαρχουν μεσα δεν πιανουν πολυ χωρο. στην πραγματικοτητα ο χωρος που πιανουν αναλογικα με την χρησιμοτητα τους στο μεσο ορο των χρηστων που την χρησιμοποιουν, για μενα θεωρουντε value for money ολες αυτες οι εφαρμογες.

2) οταν φτιαχνεις μια ρομ δεν μπορεις να την κανεις ετσι ωστε οτι εχεις μεσα να το θελουν ολοι. πιστεψε με, υπαρχουν πολλες ρομ στο xda απο πολυ σπουδαιους μαγειρες οι οποιες για μενα εχουν περισσοτερα "σκουπιδια" μεσα.

3) Θελω να τονισω οτι η επιλογη των προγραμματων που εχει μεσα η ρομ του Γιαννη εγινε μετα απο πολλες δοκιμες και πολλα post εδω μεσα απο παιδια οπως ο Γιωργος (που εχει να μπει καιρο τωρα) και απο αλλα παιδια. δεν μπηκε τιποτα τυχαιο μεσα.

Και η αληθεια ειναι οτι ο Γιαννης (Ioathe) ο Γιωργος κι' εγω φαγαμε πολλες ωρες στο τεσταρισμα ολων αυτων των εφαρμογων για να τις βρειτε ολοι εσεις ετοιμες και να δουλευουν οπως πρεπει και η συσκευη να ειναι συγχρονως σταθερη, γρηγορη, να εχει καλη αυτονομια και να μην crasharei. αυτο που σου λεω ειναι πολυ σημαντικο. δες στο xda τι post και τι γινεται στις ρομ που βγαζουν.

Για να καταλαβεις τι εννοω βαλε μια οποιαδητε lite ρομ που να μην εχει πολλα μεσα, και ξεκινησε να την στησεις. κρατα χρονο ποσο θα χρεαστεις να την στησεις.

μετα κανε το ιδιο και για μια ρομ του Γιαννη και δες διαφορα χρονου. ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις πολυ λιγοτερο με την ρομ του Γιαννη.

Εδω να τονισω οτι ολα τα παραπανω τα γραφω σε ακρως φιλικο τονο. το τονιζω αυτο γιατι δυστυχως ο γραπτος λογος βγαζει διαφορετικα συναισθηματα αναλογα πως θα διαβαστει. τα εγραψα απλα για να εκφρασω την γνωμη μου και να διευκρινισω καποια πραγματακια :).

Κλεινωντας να πω το εξης. πρεπει να νιωθουμε πολυ χαρουμενοι που ο Γιαννης ακουει οτι του πουμε και ειναι παντα προθυμος να το αλλαξει και να το βελτιωσει. Για οποιον θυμαται, πριν λιγο καιρο, ο Γιαννης φτιαξε μια ρομ οπως ακριβως του την ζητησε ο Γιωργος μονο γι'αυτον.

Πειτε μου ποιος μαγειρας θα το εκανε αυτο στο xda χωρις να ζητησει καποιο donate ?

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,

απλα θελω να σας ρωτάω, η γνώμη σας είναι πολύτιμη και από δικές σας προτάσεις έχουμε την Extreme στην μορφή που είναι :)

Μπουζούκια δεν πάω αλλά έναν καφέ αν κατέβω Αθήνα θα με κεράσετε :lol::)

Γιαννη κατεβα Χανια καμια βολτα να πιουμε καμια τσικουδια (ρακι). :lol:

Ξερετε τι εχω κατα νου ? λεω καποια στιγμη να κανουμε κανενα meeting στην Αθηνα. ετσι σαν παρεα του myphone. δεν θα ειναι πολυ ομορφο να τα πουμε και απο κοντα ? τι λετε ?

Τι γνώμη έχετε για το LeoCpuSpeed v3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=682663

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Μου ζήτησαν να το ενσωματώσω, αξίζει?

Γιαννη εγω δεν το εχω δοκιμασει και δεν προκειτε ακομα και τα καλυτερα λογια να γραψουν. ο λογος ειναι ενας και μοναδικος. Με τετοια επεξεργαστικη ισχυ που εχει το hd2, να ρισκαρουμε πιθανη υπερφορτωση του επεξεργαστη και πιθανο καψιμο, για να κερδισουμε τι ? 100hz Παραπανω ? και που θα ωφελησει ? ουτως η αλλως ολα τρεχουν σφαιρα.

μετα θα παραπονιομαστε οτι τελειωνει η μπαταρια πιο γρηγορα. ε, λογικο δεν ειναι να την ρουφαει την μπαταρια μετα ? δειτε σε ενα laptop. οταν το εχεις στο φουλ την ρουφαει την μπαταρια. οταν το δουλευεις χαμηλα σου κραταει καμια ωρα παραπανω :).

Γιαννη η γνωμη μου ειναι να μην το ενσωματωσεις. οχι γιατι αξιζει η δεν αξιζει σαν προγραμμα. αλλα αν καποιος δεν το δουλεψει σωστα και καψε την συσκευη του, μετα τι γινεται? θα σου ριξει και ευθυνες ?

να τα προσεχεις αυτα γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται. Γνωμη μου παντα.

Φιλαρακι εχω την εντυπωση οτι θα σου γινει εμμονη το θεμα της αυτονομιας.

εχω την εντυπωση οτι θα ξυπνας καθε 2 ωρες το βραδυ για να κοιταζεις ποσο εχει φτασει η μπαταρια. και σε βλεπω να εχεις και ενα σημειωματαριο διπλα σου να κρατας τα πρακτικα. χα χα χα χα.

σε πειραζω φυσικα. καλα κανεις και το τσεκαρεις. απλα σου προτεινω να μην σε τρελανει κιολας γιατι γενικα η αυτονομια απο τη μια ειναι κατι αρκετα υποκειμενικο και σχετικο (αναλογα την χρηση). ουτως η αλλως ομως η ρομς του Γιαννη ειναι μια χαρα.

Στο θεμα των εικονων για τον opera θα το βρουμε φιλε. μην σε αγχωνει. ολα φτιαχνουν στη ζωη εκτος απο την υγεια. να το θυμασαι αυτο !!!!

---------------------------------

Κατι αλλο που αναφορα την Ελληνικη omega 2.7.1 με cookie 1.8.0.

οταν εχεις αναπαντητη κληση η μηνυμα αδιαβαστο και εισαι σε standby, θελω να ελεγξετε την οθονη κλειδωματος για το εξης :

κατω απο το κουμπι που συρουμε για να ξεκλειδωσουμε τη συσκευη, το κειμενο δεν βγαινει σωστα και ολοκληρο. για κοιταξτε το κι'εσεις.

βγαινει σωστα μονο οταν δεν εχεις κατι αδιαβαστο η αναπαντητη. οταν εχεις κατι δεν βγαινει ολοκληρο αλλα ειναι κομμενο.

Για ριξτε μια ματια κι'εσεις να μου πειτε :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

οταν εχεις αναπαντητη κληση η μηνυμα αδιαβαστο και εισαι σε standby, θελω να ελεγξετε την οθονη κλειδωματος για το εξης :

κατω απο το κουμπι που συρουμε για να ξεκλειδωσουμε τη συσκευη, το κειμενο δεν βγαινει σωστα και ολοκληρο. για κοιταξτε το κι'εσεις.

βγαινει σωστα μονο οταν δεν εχεις κατι αδιαβαστο η αναπαντητη. οταν εχεις κατι δεν βγαινει ολοκληρο αλλα ειναι κομμενο.

Στην XΤ που έχει το Dusk 6.5 Lockscreen_v3.0 το κάνει

και μάλλον είναι γιατί στα Ελληνικά έχει πιο πολλούς χαρακτήρες.

Κάποιος που φοράει την απλή Omega αν μπορεί να μας πει αν το κάνει.

Στην XΤ που έχει το Dusk 6.5 Lockscreen_v3.0 το κάνει

και μάλλον είναι γιατί στα Ελληνικά έχει πιο πολλούς χαρακτήρες.

Κάποιος που φοράει την απλή Omega αν μπορεί να μας πει αν το κάνει.

Γιαννη στην δικη σου 6.5 Που ειχες φτιαξει (την πρωτη) μου λειτουργουσε κανονικα.

και στην μαμα 1.66 παλι λειτουργουσε.

ενταξει δεν ειναι κατι σπουδαιο. απλα το ανεφερα να το δουν και τα αλλα παιδια να τσεκαρουμε οτι δεν γινεται μονο σε μενα. :)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλημερα στην παρεα,

Όντως Αντώνη έτσι είναι, σαν να πρέπει να μεγαλώσει η περιοχή του κειμένου.

Πάνω που λέγαμε οτι ο Γιάννης έφιαξε καλή ρόμ, είδες ολο προβλήματα είναι :lol::lol::lol:

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Γιαννη στην δικη σου 6.5 Που ειχες φτιαξει (την πρωτη) μου λειτουργουσε κανονικα.

ενταξει δεν ειναι κατι σπουδαιο. απλα το ανεφερα να το δουν και τα αλλα παιδια να τσεκαρουμε οτι δεν γινεται μονο σε μενα. :)

Που πας και τα βρίσκεις, του φόβου είσαι :lol:

Όμως κάποιος με απλή Omega ας μας πει αν το κάνει.

Που πας και τα βρίσκεις, του φόβου είσαι :lol:

Όμως κάποιος με απλή Omega ας μας πει αν το κάνει.

Ποιό κείμενο ρε παιδιά; Αυτό που λέεει "Κτύπημα ή ολίσθηση"; Σε μένα που έχω την απλή omega το γράφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ. :)

Ποιό κείμενο ρε παιδιά; Αυτό που λέεει "Κτύπημα ή ολίσθηση"; Σε μένα που έχω την απλή omega το γράφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ. :)

Ναι, αυτό!

Eυχαριστω για την γρήγορη απάντηση.

Άρα δεν είναι πρόβλημα τις ρομ αλλά από το Dusk 6.5 Lockscreen_v3.0 που έχει η XT

Δύο ακόμη αρωτήσεις:

1) Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το αυτόματο κλείδωμα της οθόνης μέσω regedit;

2) Πώς μπορώ να εξαφανίσω το μικρό ρολόι που φαίνεται πάνω δεξιά στην taskbar;

Δύο ακόμη αρωτήσεις:

1) Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το αυτόματο κλείδωμα της οθόνης μέσω regedit;

2) Πώς μπορώ να εξαφανίσω το μικρό ρολόι που φαίνεται πάνω δεξιά στην taskbar;

1. Δεν το γνωρίζω, αν κάποιος ξερει ας μας το πει.

2. Απ' όσο ξέρω δεν μπορείς, είναι στάνταρ στα WM 6.5.x

γιαννη την φορτωσα και εφαρμογες που θελω γιατι οπως σου ειπα θα αραξω για καιρο εδω.ειχα φτασει να φλασαρω καθε μερα!ας κανω ενα διαλειμα.

γιαννη την φορτωσα και εφαρμογες που θελω γιατι οπως σου ειπα θα αραξω για καιρο εδω.ειχα φτασει να φλασαρω καθε μερα!ας κανω ενα διαλειμα.

:)

Τέλεια, ελπίζω να αντέξεις μέχρι την νέα έκδοση :):lol::lol:

Άλλαξε και την υπογραφή σου τώρα που σταθεροποιήθηκε η ρομ ;)

1) Έκανα δύο διαφορετικές taskbar εγκατάσταση. Και στις 2 συμβαίνει το εξής: το εικονίδιο του ήχου (και ΜΟΝΟ αυτό) ΔΕΝ αλλάζει όταν κάνεις αλλαγή προφίλ από μενού – ήχος και οθόνη. Αν κάνεις αλλαγή προφίλ όμως από τα πλαϊνά πλήκτρα τότε όλα οκ! Πώς το εξηγείτε αυτό; Έχετε να προτείνετε καμιά καλή taskbar που να δουλεύει 100% σωστά;

2) Πώς ακριβώς δουλεύει το In Call Recorder; Κάνει ηχογράφηση συνομιλίας; Πώς όμως;

Ευχαριστώ για την βοήθεια…!

1) Έκανα δύο διαφορετικές taskbar εγκατάσταση. Και στις 2 συμβαίνει το εξής: το εικονίδιο του ήχου (και ΜΟΝΟ αυτό) ΔΕΝ αλλάζει όταν κάνεις αλλαγή προφίλ από μενού – ήχος και οθόνη. Αν κάνεις αλλαγή προφίλ όμως από τα πλαϊνά πλήκτρα τότε όλα οκ! Πώς το εξηγείτε αυτό; Έχετε να προτείνετε καμιά καλή taskbar που να δουλεύει 100% σωστά;

2) Πώς ακριβώς δουλεύει το In Call Recorder; Κάνει ηχογράφηση συνομιλίας; Πώς όμως;

1. To εικονίδιο του ήχου το δίνουν συνήθως σε ξεχωριστό cab.

Ποιες δοκίμασες??

Αν βρείτε κάτι καλύτερο το βάζουμε στην νέα έκδοση!

2. Αυτό το έχω απορία και εγώ :!:

Αυτήν

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625465 και αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=622235.

Για να πώ την αλήθεια μου αρέσει ΠΟΛΥ περισσότερο η 1η.

E D I T

Η λύση για την απενεργοποίηση του αυτόματου κλειδώματος είναι αυτή (εάν την θέλει κάποιος) :

27. Disable Auto Screen Lock

Go to HKCU\ControlPanel\Keybd and change DeviceLockWhenSuspend to 0.

Το DeviceLockWhenSuspend ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Το δημιουργούμε εμείς ( NEW - DWORD value), δίνουμε την τιμή μηδέν, κάνουμε reset και τέλος.

Edited by pavlidisc

Καλα νεα!

Μόλις πήρα το οκ από τον Dark Ninja να χρησιμοποιήσω το GTX Sense 2.5 Theme στην Omega Extreme :):)

Όσοι μου το ζητήσατε θα κληρωθεί η επιθυμία σας!!

Για όσους δεν ξέρουν τι είναι δείτε εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=666636

E D I T

Η λύση για την απενεργοποίηση του αυτόματου κλειδώματος είναι αυτή (εάν την θέλει κάποιος) :

27. Disable Auto Screen Lock

Go to HKCU\ControlPanel\Keybd and change DeviceLockWhenSuspend to 0.

Το DeviceLockWhenSuspend ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Το δημιουργούμε εμείς ( NEW - DWORD value), δίνουμε την τιμή μηδέν, κάνουμε reset και τέλος.

Για ποιο αυτοματο κλειδωμα εννοεις φιλε γιατι δεν καταλαβα ?

Γιαννη αυτο που σου εχω βαλει σε bold παραπανω ισχυει και σε μενα. απο το μενου ηχος και οθονη αν το βαλω στο αθορυβοι η στη δονηση η στο κανονικο (οταν το ξαναγυρναω) δεν αλλαζει το εικονιδιο στην taskbar. ο ηχος ομως αλλαζει.

αν κανω το ιδιο με τα πλαινα πληκτρα αυξησης/μειωσης τοτε αλλαζει κανονικα.

ειδες που ξετρυπωσαμε κι'αλλο. χα χα :lol:

Μην ανυσηχεις. η ρομ ειναι τελεια ουτως η αλλως φιλε !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Έβαλα την Rom Omega 2.7.1 Ελληνική Final με Radio 2.10.50.28_2 αφού έκανα Task29 και όταν πηγαίνω στην διαμόρφωση κάρτας μνήμης μου εμφανίζει κενή την σελίδα.

Κατά τα αλλα είναι από τις πιο γρήγορες Rom που έχω δοκιμάσει.

Μπράβο στο δημιουργό και στα παιδιά που τον βοήθησαν.:)

Galaxy Note 10.1, Galaxy Note 3

Για ποιο αυτοματο κλειδωμα εννοεις φιλε γιατι δεν καταλαβα ?

Γιαννη αυτο που σου εχω βαλει σε bold παραπανω ισχυει και σε μενα. απο το μενου ηχος και οθονη αν το βαλω στο αθορυβοι η στη δονηση η στο κανονικο (οταν το ξαναγυρναω) δεν αλλαζει το εικονιδιο στην taskbar. ο ηχος ομως αλλαζει.

αν κανω το ιδιο με τα πλαινα πληκτρα αυξησης/μειωσης τοτε αλλαζει κανονικα.

ειδες που ξετρυπωσαμε κι'αλλο. χα χα :lol:

Μην ανυσηχεις. η ρομ ειναι τελεια ουτως η αλλως φιλε !!!!

Αντώνη το απάντησα πιο πριν δεν είναι από την ρομ είναι γιατί θέλει άλλο ένα cab.

Το cab το κατεβάζεται από εδώ

HTC Volume Control.CAB

Έβαλα την Rom Omega 2.7.1 Ελληνική Final με Radio 2.10.50.28_2 αφού έκανα Task29 και όταν πηγαίνω στην διαμόρφωση κάρτας μνήμης μου εμφανίζει κενή την σελίδα.

Κατά τα αλλα είναι από τις πιο γρήγορες Rom που έχω δοκιμάσει.

Μπράβο στο δημιουργό και στα παιδιά που τον βοήθησαν.:)

Θα το κοιτάξω το συντομότερο,

ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Edited by ioathe