Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείται πως θα τη βάλω την 30 όταν κυκλοφορήσει. Χεχε! ;)

Να πω άλλο ένα αστείο πρόβλημα που έχω ρε παιδιά, μπας και έχετε καμιά ιδέα;

Πού και πού το πιάνει το τηλέφωνό μου και αλλάζει μόνο του ημερομηνία και ώρα. Συνήθως πάει πίσω στην προηγούμενη Δευτέρα. Δηλαδή χτες που το έπαθε, πήγε μία εβδομάδα πίσω, σήμερα πήγε μια μέρα πίσω κ.ο.κ. Επίσης αλλάζει και η ώρα.

Αυτό από μόνο του, πέρα από αστείο και ελαφρώς ενοχλητικό, δεν θα έλεγα ότι δημιουργεί πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι αν τύχει και χάσω κάποια κλήση πριν το διορθώσω... Και γιατί είναι πρόβλημα; Γιατί στο μητρώο κλήσεων, καταγράφει τη χαμένη κλήση στην ημερομηνία και ώρα στην οποία εκείνο θεωρεί ότι έγιναν και με τον τρόπο αυτό μου την καταχωρεί πολύ πριν τις πλέον πρόσφατες κλήσεις μου, τις σημερινές ας πούμε. Και έτσι εγώ πρέπει να γυρίζω στην προηγούμενη ημερομηνία και ώρα και να παλεύω να μαντέψω ποια απ' τις κλήσεις που βρίσκω εκεί ήταν η χαμένη μου κλήση...

Ξέρω ότι έχει πλάκα το όλο σκηνικό, αλλά μήπως ξέρει κανείς σας ΓΙΑΤΙ συμβαίνει και αν μπορώ με κάποια ρύθμιση να το αποφύγω;

Επαναλαμβάνω ότι έχω v.28 XT με cookies home tab.

Edited by ioathe
Διπλο post

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να πω άλλο ένα αστείο πρόβλημα που έχω ρε παιδιά, μπας και έχετε καμιά ιδέα;

Πού και πού το πιάνει το τηλέφωνό μου και αλλάζει μόνο του ημερομηνία και ώρα. Συνήθως πάει πίσω στην προηγούμενη Δευτέρα. Δηλαδή χτες που το έπαθε, πήγε μία εβδομάδα πίσω, σήμερα πήγε μια μέρα πίσω κ.ο.κ. Επίσης αλλάζει και η ώρα.

Αυτό από μόνο του, πέρα από αστείο και ελαφρώς ενοχλητικό, δεν θα έλεγα ότι δημιουργεί πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι αν τύχει και χάσω κάποια κλήση πριν το διορθώσω... Και γιατί είναι πρόβλημα; Γιατί στο μητρώο κλήσεων, καταγράφει τη χαμένη κλήση στην ημερομηνία και ώρα στην οποία εκείνο θεωρεί ότι έγιναν και με τον τρόπο αυτό μου την καταχωρεί πολύ πριν τις πλέον πρόσφατες κλήσεις μου, τις σημερινές ας πούμε. Και έτσι εγώ πρέπει να γυρίζω στην προηγούμενη ημερομηνία και ώρα και να παλεύω να μαντέψω ποια απ' τις κλήσεις που βρίσκω εκεί ήταν η χαμένη μου κλήση...

Ξέρω ότι έχει πλάκα το όλο σκηνικό, αλλά μήπως ξέρει κανείς σας ΓΙΑΤΙ συμβαίνει και αν μπορώ με κάποια ρύθμιση να το αποφύγω;

Επαναλαμβάνω ότι έχω v.28 XT με cookies home tab.

Πιο πρόγραμμα GPS χρησιμοποιείς;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Για πλοήγηση εννοείς; NDrive, αλλά έχω να το ανοίξω εβδομάδες!!! Μπορεί να έχει σχέση;

Για πλοήγηση εννοείς; NDrive, αλλά έχω να το ανοίξω εβδομάδες!!! Μπορεί να έχει σχέση;

Για το Ndrive δεν νομίζω, το destinator όμως κάνει κάτι τέτοια.

Α, μάλιστα.

Δεν πειράζει, σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. :) Θα βγάλουμε άκρη, πού θα πάει; Χεχε...

• Administrators
Για το Ndrive δεν νομίζω, το destinator όμως κάνει κάτι τέτοια.

Το destinator έχει πρόβλημα με το time zone και αλλάζει την ώρα μία ώρα μπροστά ή πίσω. Κάτι άλλο φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Modpic.gif

Νέα έκδοση Omega v30

Διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις

Changelog

Build 29022 AKU5312 Windows CE: 5.2.29022 ( 5.2.29022 5312)

Νέα ρομ: Omega Lite

Ίδια με την απλή Omega αλλά με τις πιο κάτω διαφορές

215 MB ελεύθερος χώρος αποθήκευσης στην συσκευή μετά το φλασσαρισμα

έχει μόνο τα manila tabs που έχει και η γνήσια ρομ

Έχει extra εφαρμογές μόνο τις: TorchButton_v2.3 και ShakeAndSave

Προστεθήκαν

PhoneLog

SenseTasks v1.1.1

YoutubeLinksCabv2.CAB

Omega GPS launcer

Wifi No Standby (Μπορεί να αφαιρεθεί)

WM Player Mobile NoLock (Μπορεί να αφαιρεθεί)

YoutubeLinksCabv2

StartMenuBackGesture

Omega Title bar_DateClock.cab (Μπορεί να αφαιρεθεί)

Νέο Long Press End Key (σε XT CHT και απλή CHT)

Νέος Ήλιος-Σελήνη στο manila wheather tab (Σε Elegancia+Dinik+CHT - Μπορούν να αφαιρεθούν)

Πολλά νέα εικονίδια στις περισσότερες ρομ.

Πολλά νέα εικονίδια στις περισσότερες ρομ.

Αναβαθμίστηκαν

Rss Tab V3.0 finalL

Μικρές αλλαγές στην registry

Διορθώθηκαν:

Rss Widget

Η ημερομηνία στα Sms που είναι αποθηκευμένα στην Sim (WWE + GER roms)

Lockscreen icons (Elegancia)

Dialer icons (Elegancia)

Αφαιρέθηκαν:

moTweets_2.0

Σημαντικό: Απενεργοποιήστε όσα manila tab δεν χρησιμοποιείτε στις Elegancia και Dinik για να ελευθερώσετε μνήμη.

Περισσότερα στα πρώτα post..

Αν σας αρέσει η δουλειά μου και οι αμέτρητες ώρες που έχω κάνει να την τελειοποιήσω στηρίξτε την με το Donate σας :)

btn_donate_LG.gif

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλησπέρα σε όλους.

Για να πω τον πόνο μου , μου έκλεψαν το ht2 μου και δυστυχώς δεν έχω backup στο pc μου. Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο και πρέπει να βρω όλα τα προγράμματα από την αρχή…

Θέλω να ρωτήσω κάτι που είναι άσχετο με το thread και ζητώ συγνώμη.

Θέλω να συγχρονίζω τις επαφες της συσκευής με gmail και όχι πλέον με το outlook . Πριν κάνω όμως τις ενέργειες που προτείνει ο te_salat, πρέπει να μεταφέρω τις επαφες μου από το outlook σε gmail.

Με εξαγωγή excel αρχείου γίνετε κόλαση επειδή οι επαφες είναι πολλές και χρειάζονται τροποποιήσεις στους αριθμούς κλήσης. Υπάρχει άλλος τρόπος:

Ευχαριστώ

• Administrators
πρέπει να μεταφέρω τις επαφες μου από το outlook σε gmail.

http://office.microsoft.com/en-gb/outlook-help/transfer-contacts-between-outlook-and-google-gmail-HA010222048.aspx

Modpic.gif

να ρωτησω βρε παιδια μην την βαλω τσαμπα...

η Omega Elegancia δεν ειναι αυτη μου ειχε ενα πολυ ωραιο theme καπως μοβ η λιλα δεν θυμαμαι καλα....

ε αυτη δεν ειναι?

να ρωτησω βρε παιδια μην την βαλω τσαμπα...

η Omega Elegancia δεν ειναι αυτη μου ειχε ενα πολυ ωραιο theme καπως μοβ η λιλα δεν θυμαμαι καλα....

ε αυτη δεν ειναι?

Δες τις φωτο εδω απο την Omega Elegancia για να εισαι σιγουρος :)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Δες τις φωτο εδω απο την Omega Elegancia για να εισαι σιγουρος :)

ευχαριστω...

τελικα δεν ειναι αυτη που λεω...

αυτη που ειχα δει (δεν θυμαμαι πως την λενε ) ειχε ενα μοβ theme η λιλα και εβγαινε μεχρι cht 1.85... πριν κανα 6μηνο...

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ!

Ωστόσο, εκανα τα πάντα κανονικά, οι επαφές περάστηκαν , με λάθος αντιστοίχηση άλλα αυτό θα το διορθώσω (προφανος δεν έκανα κατι σωστα στην αντιστοίχηση πεδίων και δεδομένων) Το πρόβλημα είναι ότι όσα ονόματα επαφων δεν είναι στα Αγγλικά (δηλαδή 320 :) ) τα εμφάνισε Ρώσικα. Και επειδή δεν φαντάζομαι απο την google να γνωρίζουν οτι ήμουν ..φιλοσοβιετικός.. καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

ΥΓ. αν μπορεί κάποιος, ας μεταφέρει μετά όλο αυτό το διάλογο στο κατάλληλο thread

ευχαριστω...

τελικα δεν ειναι αυτη που λεω...

αυτη που ειχα δει (δεν θυμαμαι πως την λενε ) ειχε ενα μοβ theme η λιλα και εβγαινε μεχρι cht 1.85... πριν κανα 6μηνο...

Αυτήν εδώ μάλλον λες:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3497164#post3497164

ακολούθησε τις οδηγίες

Αν βάλω την omega v30 με CHT2.0 και περάσω μόνος μου κάποια στοιχεία από την Elegancia από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=960821 θα έχω πρόβλημα? Γιατί με την elegancia v.29 είχα κάτι μικροπροβλήματα με διάφορες εφαρμογές με κυριότερη τα TTS στο IGO ακόμα και με το GPSLauncher...

Και ακόμα 2 ερώτησεις: Η omega xt with CHT τι διαφορά έχει ως προς την ελευθερη μνήμη με την elegancia?

Αφαιρόντας το Arkswitch το εικονίδιο στην Elegancia κάτω δεξιά στην μπάρα παραμένει και φυσικά δεν δουλευει βγάζοντας σφάλμα αφου το πρόγραμμα έχει αφαιρεθεί. Πως μπορεί να φύγει αυτό το εικονίδιο?

Edited by harris78

Καλημέρα

στην v.30 XT CHT2 δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι με την ημερομηνία και την ώρα επάνω δεξιά ... είναι πολύ αντιαισθητικό... υπάρχει επιλογή να αφαιρεθεί ?

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Καλημέρα

στην v.30 XT CHT2 δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι με την ημερομηνία και την ώρα επάνω δεξιά ... είναι πολύ αντιαισθητικό... υπάρχει επιλογή να αφαιρεθεί ?

Καλημέρα Γιάννη,

Αφαίρεσε από την κατάργηση προγραμμάτων το Omega Title bar_DateClock.cab και κανε επανεκκίνηση :)

Καλημέρα Γιάννη,

Αφαίρεσε από την κατάργηση προγραμμάτων το Omega Title bar_DateClock.cab και κανε επανεκκίνηση :)

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

καλησπέρα παιδιά. Τ.ελικά κατέληξα και εγώ στο ΗD2 κυρίως για την φοβερή οθόνη του που δίπλα του το Ν8 που επίσης κράτησα για τις φωτό του μου φαίνεται αστείο. Μια ερώτηση. Ξέρω ότι μερικά SΕ κάνουν κλήση βίντεο με την κυρίως κάμερα. Υπάρχει μήπως καμία εφαρμογή που να κάνει το ίδιο στο τέρατακι μας-ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αυτήν εδώ μάλλον λες:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3497164#post3497164

ακολούθησε τις οδηγίες

ναι ατην λεω ευχαριστω πολυ!

βγαινει τελικα με cht 2.0?

καλησπέρα παιδιά. Τ.ελικά κατέληξα και εγώ στο ΗD2 κυρίως για την φοβερή οθόνη του που δίπλα του το Ν8 που επίσης κράτησα για τις φωτό του μου φαίνεται αστείο. Μια ερώτηση. Ξέρω ότι μερικά SΕ κάνουν κλήση βίντεο με την κυρίως κάμερα. Υπάρχει μήπως καμία εφαρμογή που να κάνει το ίδιο στο τέρατακι μας-ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν υπάρχει κάτι, δυστυχώς.

ναι ατην λεω ευχαριστω πολυ!

βγαινει τελικα με cht 2.0?

Όχι.

να ρωτησω δυο πραγματα και εγω?σε τι ακριβως χρησιμευει το omega gps launcher?αν δεν το χρισιμοποιησω,δεν δουλευουν σωστα τα προγραμματα πλοηγησης?

επισης να ρωτησω τι ακριβως κανει το rss feed?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α, μάλιστα.

Δεν πειράζει, σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. :) Θα βγάλουμε άκρη, πού θα πάει; Χεχε...

Μήπως έχεις εναλλάκτικές μπαταρίες και τις φορτίζεις με το ειδικό αντάπτορα?Δηλαδή με λίγα λόγια το φορτίζεις το κινητό η του αλλάζεις μόνο φορτισμένες μπαταρίες?Έτσι έκανα και εγώ , του έβαζα μόνο φορτισμένες μπαταρίες που τις φόρτιζα με το ειδικό αντάπτορα και μετά απο κάποιο καιρό έχανε ώρα και ημερομηνία.Θέλει μια στο τόσο να το φορτίζεις είτε απο φορτιστή η απο usb.Πιστεύω ότι έχει κάποια δεύτερη μπαταρία μέσα του που χρειάζεται φόρτιση, ίσως να κάνω λάθος αλλά κάτι τέτοιο κατάλαβα!

Xiaomi Mi Mix 3

• Administrators
να ρωτησω δυο πραγματα και εγω?σε τι ακριβως χρησιμευει το omega gps launcher?

Κλείνει το manila για να δουλεύει σωστά το (βαρύ) Primo. Στην ουσία εξοικονομεί πόρους.

επισης να ρωτησω τι ακριβως κανει το rss feed?

Κάνε μια αναζήτηση στο net, είναι news reader.

Καλησπερα σε ολους.Γιαννη να σε ρωτησω στη v 30 dinik και black γιατι δεν εχεις βαλει file explorer;

Ούτως ή άλλως δεν είναι καλύτερα να βάλεις το Resco Explorer; (Σίγουρα δεν έχει τον default των Windows; )

Modpic.gif