nasos79 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Αν δεν αλλαζει εχεις την Original splash screen. Όταν κάνει boot η συσκευή η πρώτη εικόνα που βλέπεις δεν ειναι μια εικονα με ασπρο φοντο και με πρασινα γράμματα το htc και κατω αριστερά τα κόκκινα γράμματα με το radio κτλ. ? Ααααααα!!! Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να σταματήσω να βλέπω την οθόνη που δείχνει τα 2 κεφάλια λιονταριών και που λέει Leo Omega Series κτλ. Ναι, αυτό που λες βλέπω ως πρώτη εικόνα. Άρα όλα οκ. :) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Η εικόνα με τα δύο λιοντάρια που αναφέρεσαι δεν είναι η splash screen αλλά μια απλή εικόνα που υπάρχει στο φάκελο των windows και μπορείς να αλλάξεις χειροκίνητα με όποια θέλεις οποιαδήποτε στιγμή. Splash screen είναι αυτό που περιέγραψε ο ioathe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Κατάλαβα παιδιά. Σας ευχαριστώ. Λέω να μην την αλλάξω. Ως ελάχιστο credit προς τους ανθρώπους που αφιέρωσαν κόπο και χρόνο γι' αυτή τη δουλειά. (Ξέρω, πολύ που σας βοηθάει, αλλά... :O ) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Έχεις δοκιμάσει να περάσεις την official με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης που υπάρχει στο πρώτο post του HD2; Καταρχάς, συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση και ευχαριστώ για τη προσπάθεια να βοηθήσετε. Ναι, την official μόνο με τη την μέθοδο της κάρτας μνήμης προσπαθώ να το κάνω, γιατί με το Active Sync δε γίνεται τίποτα. Η 1.66 φαίνεται να εγκαθίσταται εντάξει, μέχρι το 100% όλα βγάζουν "ΟΚ", αλλά τελικά κολλάει στο "RUU_Wallpaper" (αυτό συμβαίνει μετά το "ConfigData" που είναι το τελευταίο στάδιο της εγκατάστασης). Δοκίμασα και την 1.48 και την 3.14 αλλά σε αυτές μου βγάζει από την αρχή ένα μήνυμα που έχει να κάνει με λάθος radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ελληνική συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ναι, ελληνική (είχε την 1.66) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 να ρωτησω κατι βρε παιδια (αν και δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα) εχω το igo primo στο hd 2 με την ρομ του φιλου ioathe αφου το εχω αρκετες ωρες ανοιχτο το κινητο (ανεξαρτητα αν εχω το gps -igo primo ,σε λειτουργεια η οχι) σταματανε να πεζουν οι φωνες TTS και αν κλεισω και ξανα ανοιξω το κινητο επανερχονται... απο οτι καταλαβα ειναι θεμα μνημης (κατι πεζει με το htc sense)... και ερχομαι στην ερωτηση μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα να απενεργοποιει το sense αυτοματα οταν τρεχω το primo η το igo8 και μετα να επανερχετε(οταν κλεισω το προγραμμα)....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 να ρωτησω κατι βρε παιδια (αν και δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα) εχω το igo primo στο hd 2 με την ρομ του φιλου ioathe αφου το εχω αρκετες ωρες ανοιχτο το κινητο (ανεξαρτητα αν εχω το gps -igo primo ,σε λειτουργεια η οχι) σταματανε να πεζουν οι φωνες TTS και αν κλεισω και ξανα ανοιξω το κινητο επανερχονται... απο οτι καταλαβα ειναι θεμα μνημης (κατι πεζει με το htc sense)... και ερχομαι στην ερωτηση μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα να απενεργοποιει το sense αυτοματα οταν τρεχω το primo η το igo8 και μετα να επανερχετε(οταν κλεισω το προγραμμα)....??? Στο μενού Έναρξη πήγαινε στο φάκελο gps. Εκεί υπάρχει το GPSLauncher, άνοιξέ το, πάτα ρυθμίσεις, κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις και στη συνέχεια άνοιγε το Igoprimo από εκεί. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 (edited) δεν υπαχει φακελος gps, αν ευπαρχει ενας φακελος μεσα στο μενου εναρξη λεγεται gps navigation και αυτος μεσα δεν μου εχει φακελο gps launcher μπορει να με βοηθησει κανεις? edit: εχω την version 28 Edited July 5, 2011 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 δεν υπαχει φακελος gps, αν ευπαρχει ενας φακελος μεσα στο μενου εναρξη λεγεται gps navigation και αυτος μεσα δεν μου εχει φακελο gps launcher μπορει να με βοηθησει κανεις? edit: εχω την version 28 Είναι πρόγραμμα: Omega gps Launcher στο φάκελο Gps-navigation. πια ν28 έχεις ακριβώς; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Είναι πρόγραμμα: Omega gps Launcher στο φάκελο Gps-navigation. πια ν28 έχεις ακριβώς; Omega XT με Co0kie's Home Tab και δεν μου το εχει αυτο το προγραμμα μπορω να το βρω καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 έχεις δίκιο δεν το έχει η ν28. Κάνε λίγο υπομονή θα σου απαντήσει ο ioathe. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 έχεις δίκιο δεν το έχει η ν28. Κάνε λίγο υπομονή θα σου απαντήσει ο ioathe. οκ ευχαριστω για τον χρονο σου! μια τελευταια ερωτηση . με αυτο το προγραμμα απενεργοποιειται το sense και οταν ανοιγω το igo8 και το primo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 οκ ευχαριστω για τον χρονο σου! μια τελευταια ερωτηση . με αυτο το προγραμμα απενεργοποιειται το sense και οταν ανοιγω το igo8 και το primo? ακριβώς. Για ρίξε μια ματιά, στο φάκελο OMEGA files στη μνήμη της συσκευής, πρέπει να υπάρχει το omega gps launcher σε cab. Αν ναι, κάντο εγκατάσταση. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 (edited) ακριβώς. Για ρίξε μια ματιά, στο φάκελο OMEGA files στη μνήμη της συσκευής, πρέπει να υπάρχει το omega gps launcher σε cab. Αν ναι, κάντο εγκατάσταση. οντως ηταν εκει μεσα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! edit: βασικα το ετρεξα με ρωτησε να απενεργοποιει το sense οταν τρεχει το πριμο απαντησα ναι και μετα κολλησε η συσκευη .... Edited July 5, 2011 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 οντως ηταν εκει μεσα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! edit: βασικα το ετρεξα με ρωτησε να απενεργοποιει το sense οταν τρεχει το πριμο απαντησα ναι και μετα κολλησε η συσκευη .... Παρακαλώ, να ξέρεις ότι εκεί θα βρεις και άλλα χρήσιμα πράγματα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 τελικα απο οτι ειδα ειναι μονο για πριμο και δεν ειναι για igo8 ... ασε που αν πατησω να απενεργοποιει το sense μου κολλαει η συσκευη (μεχρι τωρα 3ις φορες εχει κολλησει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 τελικα απο οτι ειδα ειναι μονο για πριμο και δεν ειναι για igo8 ... ασε που αν πατησω να απενεργοποιει το sense μου κολλαει η συσκευη (μεχρι τωρα 3ις φορες εχει κολλησει) Εγώ χρησιμοποιώ το igo8 μόνο του, χωρίς το launcher, και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Εγώ χρησιμοποιώ το igo8 μόνο του, χωρίς το launcher, και δεν έχω κανένα πρόβλημα. εμενα μου κοβονται τα tts και στο igo8 και στο primo για αυτο ηθελα αυτο το scriptaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Στο μενού Έναρξη πήγαινε στο φάκελο gps. Εκεί υπάρχει το GPSLauncher, άνοιξέ το, πάτα ρυθμίσεις, κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις και στη συνέχεια άνοιγε το Igoprimo από εκεί. Μπραβο φιλε Νικο. Αυτο βοηθησε κι εμενα! Σ ευχαριστω! ;) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 εχουμε καποια εφαρμογη που να τραβαμε φωτογραφιες με το πατημα hardware key?γιατι στην omega το scilors any key δεν μου δουλευει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) να ρωτησω κατι βρε παιδια (αν και δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα) εχω το igo primo στο hd 2 με την ρομ του φιλου ioathe αφου το εχω αρκετες ωρες ανοιχτο το κινητο (ανεξαρτητα αν εχω το gps -igo primo ,σε λειτουργεια η οχι) σταματανε να πεζουν οι φωνες TTS και αν κλεισω και ξανα ανοιξω το κινητο επανερχονται... απο οτι καταλαβα ειναι θεμα μνημης (κατι πεζει με το htc sense)... και ερχομαι στην ερωτηση μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα να απενεργοποιει το sense αυτοματα οταν τρεχω το primo η το igo8 και μετα να επανερχετε(οταν κλεισω το προγραμμα)....??? Το πρόγραμμα μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: Omega GPS Launcher v1.0.cab δεν μπορεις να το βρεις γιατι το εχει μονο η v29. Το χρησιμοποιώ συνεχεία και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα. εχουμε καποια εφαρμογη που να τραβαμε φωτογραφιες με το πατημα hardware key?γιατι στην omega το scilors any key δεν μου δουλευει! Δεν το γνωρίζω Δημήτρη :( το scilors any key δεν δουλεύει γιατί η Omega έχει τους νεότερους drivers για την camera τους Camera_6_45_20213628_00 και το scilors any key δεν είναι συμβατό με αυτές. Edited July 8, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δεν το γνωρίζω Δημήτρη :( το scilors any key δεν δουλεύει γιατί η Omega έχει τους νεότερους drivers για την camera τους Camera_6_45_20213628_00 και το scilors any key δεν είναι συμβατό με αυτές.δεν πειραζει γιαννη θα δοκιμασω ενα αλλο που σκεφτηκα τωρα,το AEBPlus. μπορει να κανει αυτο. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Eυχαριστω για την βοηθεια ioathe . τωρα θελω αλλη μια χαρη τελευταια(για σημερα :) ) αφου το ρυθμισα να μου ανοιγει το igo ας πουμε πως γινεται να απενεργοποιησω ολες τις αλλες επιλογες? δηλαδη θελω με το που παταω πλεον το gps launcher να μου τρεχει το igo8 χωρις να με ρωταει αν θελω να απενεργοποιησει το sense και χωρις να μπαινει καν στο menu... γινεται λογικα ετσι δεν ειναι? αν ναι ειναι ευκολο να μου πεις το πως???! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 δεν πειραζει γιαννη θα δοκιμασω ενα αλλο που σκεφτηκα τωρα,το AEBPlus. μπορει να κανει αυτο. :) Αν δουλέψει πες μας και μας να το βάλουμε. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts