jkokos13 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ.ΈΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 24 ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ; Σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited February 25, 2011 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Μήπως παρατήρησε κανείς, ότι όταν συντάσεις μήνυμα στην "Omega XT v24 Με Co0kie's Home Tab v2.0", τα μετατρέπει αυτόματα όλα σε κεφαλαία είτε με το ΧΤ9 ενεργοποιημένο είτε όχι? @ioathe: Άλλαξες τη σειρά στο μενού των εισερχομένων μηνυμάτων? Εννοώ δημιουργία-διαγραφή-απάντηση-προώθηση? Το διαγραφή δεν ήταν κάτω κάτω?? Το χα συνηθίσει, ήταν πολύ εύχρηστο και αποσυντονίστηκα...:dizzy: :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Μήπως έχει γίνει τίποτα και είναι διπλοπερασμένα τα ονόματα των επαφών? Μια φορά που είχα κανει backup με το pimbackup, όταν έκανα restore, δεν ξέρω γιατί, τις έβαλε διπλές στο κινητό. Και φυσικά αν έχεις διπλές επαφές, όταν σε καλεί ο συγκεκριμένος αριθμός, δεν εμφανίζει όνομα αλλά αριθμό. Οχι δεν έχει διπλές επαφές...σε restore που έκανα σε 1.66 ήταν όλα κανονικά...είχα δηλαδή αναγνώριση κλήσης... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Μήπως παρατήρησε κανείς, ότι όταν συντάσεις μήνυμα στην "Omega XT v24 Με Co0kie's Home Tab v2.0", τα μετατρέπει αυτόματα όλα σε κεφαλαία είτε με το ΧΤ9 ενεργοποιημένο είτε όχι? Αυτό συμβαίνει γιατί το μήνυμα έχει 160 χαρακτήρες. Αν πας ρυθμίσεις-->Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο-->εισαγωγή κειμένου υποστήριξη 160 χαρακτήρων ->off θα γράφεις με μικρά αλλά θα έχει 70 χαρακτήρες το μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Αυτό συμβαίνει γιατί το μήνυμα έχει 160 χαρακτήρες. Αν πας ρυθμίσεις-->Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο-->εισαγωγή κειμένου υποστήριξη 160 χαρακτήρων ->off θα γράφεις με μικρά αλλά θα έχει 70 χαρακτήρες το μήνυμα Δεν νομίζω ότι είναι αυτό... Τόσο καιρό και πολλές εκδόσεις τώρα γράφω, όπως και όλοι φαντάζομαι, μικρά Ελληνικά με 160 χαρακτήρες.. Κάτι άλλο παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Την βοηθεια σας φιλοι μου Για καποιο αγνωστο λογο αλλαζει η ωρα του κινητου και δειχνει ασχετες ωρες. Οταν κανω συγχρονισμο η συνδεομαι στο ιντερνετ διορθωνεται. Το αλλαζω απο τις ρυθμισεις αλλα παλι μου χαλαει Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις Μήπως ανοίγεις το DESTINATOR; αυτό κάνει τέτοια προβλήματα. Δεν νομίζω ότι είναι αυτό... Τόσο καιρό και πολλές εκδόσεις τώρα γράφω, όπως και όλοι φαντάζομαι, μικρά Ελληνικά με 160 χαρακτήρες.. Κάτι άλλο παίζει... Αυτό συμβαίνει απο την ν21, αν θυμάμαι καλά και μετά, είναι αρκετά εκνευριστικό και δεν μπορώ και 'γω να καταλάβω το γιατί. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!!!!!!! ΠΗΡΑ ΑΔΕΙΑ!!!!! ΟΡΚΙΣΤΙΚΑ (χέστηκα για αυτό). Γιάννη μέσα στο ΣΚ μπορεί να δοκιμάσω την v24 :) αξίζει σε σχέση με την 22.5? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Καλώς τον ,έχεις και ένα R.R. να εξελίξεις ....κάποιοι πηγαινοερχομαστε wm-Android και έχουμε πρόβλημα (πλάκα κάνω) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Δεν νομίζω ότι είναι αυτό... Τόσο καιρό και πολλές εκδόσεις τώρα γράφω, όπως και όλοι φαντάζομαι, μικρά Ελληνικά με 160 χαρακτήρες.. Κάτι άλλο παίζει... Και με μικρά που γράφεις, κεφαλαία στέλνονται ούτως ή άλλως παντού. Και αυτό δεν είναι θέμα συσκευής η rom, αλλά περιορισμός του πρωτοκόλλου των sms που υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms. Εν ολίγοις... δουλεύει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Και με μικρά που γράφεις, κεφαλαία στέλνονται ούτως ή άλλως παντού. Και αυτό δεν είναι θέμα συσκευής η rom, αλλά περιορισμός του πρωτοκόλλου των sms που υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms. Εν ολίγοις... δουλεύει σωστά. Δηλαδή κάποια sms που λαμβάνω γραμμένα με μικρά γράμματα (πεζά), δεν έχει ενεργοποιήσει ο αποστολέας τους 160 χαρακτήρες; :confused: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Δηλαδή κάποια sms που λαμβάνω γραμμένα με μικρά γράμματα (πεζά), δεν έχει ενεργοποιήσει ο αποστολέας τους 160 χαρακτήρες; :confused: Στο HD2 ναι. Υπάρχουν συσκευές (κάποια NOKIA θυμάμαι για παράδειγμα) που λαμβάνουν κανονικά από το δίκτυο με κεφαλαία και κάνουν εσωτερικά τη μετατροπή σε πεζά και έτσι τα διαβάζει ο αναγνώστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Οχι δεν το εχω καν εγκαταστησει Μήπως ανοίγεις το DESTINATOR; αυτό κάνει τέτοια προβλήματα. Αυτό συμβαίνει απο την ν21, αν θυμάμαι καλά και μετά, είναι αρκετά εκνευριστικό και δεν μπορώ και 'γω να καταλάβω το γιατί. Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Καλήμερα σ όλους, Για να έχετε το εικονίδιο Είσοδος (input) στον φάκελο Προσωπικά στον Πινάκα Έλεγχου (το οποίο το ξέχασα να το ενεργοποιήσω) πηγαίνετε στην πιο κάτω registry, διαγράψτε την τιμή "Redirect" και κάντε επανεκκίνηση. [HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Input] "Redirect" ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΙΜ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ.ΈΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 24 ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ; Σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Σε καλωσορίζω στο myphone και στην Omega :) Το πρόβλημα που αναφέρεις σίγουρα δεν είναι από την ρομ. Κατι δεν πηγε καλα. Σου προτεινω να βαλεις τη νεα v24 που ειναι πολυ πιο καλη και να μας ενημερωσεις. Μήπως παρατήρησε κανείς, ότι όταν συντάσεις μήνυμα στην "Omega XT v24 Με Co0kie's Home Tab v2.0", τα μετατρέπει αυτόματα όλα σε κεφαλαία είτε με το ΧΤ9 ενεργοποιημένο είτε όχι? @ioathe: Άλλαξες τη σειρά στο μενού των εισερχομένων μηνυμάτων? Εννοώ δημιουργία-διαγραφή-απάντηση-προώθηση? Το διαγραφή δεν ήταν κάτω κάτω?? Το χα συνηθίσει, ήταν πολύ εύχρηστο και αποσυντονίστηκα...:dizzy: :dizzy: Ειχαμε πολλες αλλαγες στην νεα v24, και νεο manila αλλα και νεο HTCmessaging. Πρωτιά και παλι στην Omega, ειναι η μονη ρομ με το νέο HTCmessaging 2022 (στην WWE και με securebox) Αυτό συμβαίνει γιατί το μήνυμα έχει 160 χαρακτήρες. Αν πας ρυθμίσεις-->Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο-->εισαγωγή κειμένου υποστήριξη 160 χαρακτήρων ->off θα γράφεις με μικρά αλλά θα έχει 70 χαρακτήρες το μήνυμα Πολύ σωστά, έτσι είναι:) ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!!!!!!! ΠΗΡΑ ΑΔΕΙΑ!!!!! ΟΡΚΙΣΤΙΚΑ (χέστηκα για αυτό). Γιάννη μέσα στο ΣΚ μπορεί να δοκιμάσω την v24 :) αξίζει σε σχέση με την 22.5? Σου εύχομαι το καλύτερο με την θητεία σου, να περάσει γρήγορα για σένα και εύκολα! Αξίζει πάρα πολύ, να την βαλεις την v24!!!! Αν δεις το changelog πάνω από την μισή ρομ έχει αλλάξει και αναβαθμιστεί! @to all Δοκιμάστε την Black, είναι η αγαπημένη μου v24 με πολλές αλλαγές!! Καλώς τον ,έχεις και ένα R.R. να εξελίξεις ....κάποιοι πηγαινοερχομαστε wm-Android και έχουμε πρόβλημα (πλάκα κάνω) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Γιώργο έχεις μείνει πολύ πίσω (αν έχεις την Omega της υπογραφής σου), σου προτείνω διάλειμμα απο Android και να βάλεις την Omega v24 Και με μικρά που γράφεις, κεφαλαία στέλνονται ούτως ή άλλως παντού. Και αυτό δεν είναι θέμα συσκευής η rom, αλλά περιορισμός του πρωτοκόλλου των sms που υποστηρίζει μόνο κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms. Εν ολίγοις... δουλεύει σωστά. Εκτός αυτού και στην μαμά 3.14 ρομ δουλεύει έτσι. Edited February 25, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ! ! ΈΧΟΥΜΕ ΜΟΥΧΛΙΑΣΕΙ !! Το ξέρω Γιάννη και θα αρχίσω την προετοιμασία της αλλαγής ,με κολλάει το cht 2.0 ... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Δεν νομίζω ότι είναι αυτό... Τόσο καιρό και πολλές εκδόσεις τώρα γράφω, όπως και όλοι φαντάζομαι, μικρά Ελληνικά με 160 χαρακτήρες.. Κάτι άλλο παίζει... καλημέρα εμένα πάντως από την πρώτη μέρα γράφει με κεφαλαία, και είχα θεωρήσει ότι έτσι είναι τα htc:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 καλημέρα εμένα πάντως από την πρώτη μέρα γράφει με κεφαλαία, και είχα θεωρήσει ότι έτσι είναι τα htc:rolleyes::rolleyes: και εγώ έγραφα με μικρά και 160 χαρακτήρες ...άσχετα εάν το έστελνε στα κεφαλαία ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ! ! ΈΧΟΥΜΕ ΜΟΥΧΛΙΑΣΕΙ !! Το ξέρω Γιάννη και θα αρχίσω την προετοιμασία της αλλαγής ,με κολλάει το cht 2.0 ... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Το cht 2.0 είναι έτσι μαγειρεμένο στην v24 που μοιάζει με το 1.8, δεν θα καταλάβεις την διάφορα :):) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 και εγώ έγραφα με μικρά και 160 χαρακτήρες ...άσχετα εάν το έστελνε στα κεφαλαία ... Λογικό είναι αφού χρησιμοποιούσε διαφορετικό messaging client η παλαιότερη έκδοση. Είτε έτσι, είτε αλλιώς... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και εξίσου σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Από σήμερα είναι διαθέσιμες και οι WWE - GER εκδόσεις, http://omega.jointelecom.com/?page_id=309 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasK66 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Έχω την Omega v22.5 WWE . Σκέφτομαι να περάσω την νέα v24. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω κουράγιο να ξαναστήνω το κινητό απο την αρχή με τις εφαρμογές που έχω . Εάν κάνω ενα backup με την χρήση του SPB backup μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις όταν εγκαταστήσω την νέα rom; Γενικά επειδή βλεπω πολλούς φίλους στο forum να αλλάζουν εύκολα rom πως αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ; Φιλικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Έχω την Omega v22.5 WWE . Σκέφτομαι να περάσω την νέα v24. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω κουράγιο να ξαναστήνω το κινητό απο την αρχή με τις εφαρμογές που έχω . Εάν κάνω ενα backup με την χρήση του SPB backup μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις όταν εγκαταστήσω την νέα rom; Γενικά επειδή βλεπω πολλούς φίλους στο forum να αλλάζουν εύκολα rom πως αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ; Φιλικά 1 Οχι δεν μπορεις, πρεπει να στήσεις την συσκευη απο την αρχη. Κοίταξε και τον πιο κατω οδηγό για να κανεις το στησιμο πιο ευκολα http://omega.jointelecom.com/?p=239 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Εάν κάνω ενα backup με την χρήση του SPB backup μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις όταν εγκαταστήσω την νέα rom; Αν επαναφέρεις μόνο την pim πληροφορία (sms, calendar, επαφές κτλ.) δεν έχεις πρόβλημα. Αλλά για τα υπόλοιπα δεν ενδείκνυται μιας και θα επαναφέρεις πράγματα από την παλιά rom που δεν ενδείκνυται να αντικαταστήσουν αυτά που υπάρχουν στην καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkokos13 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 ενταξει ολα οκ παιδια απο τι δειχνει.κατι εγινε παντως και τα εμφανιζε τα μηνυματα οχι με βαση την ημερομηνια γιατι εμφανιζοντουσαν πρωτα της σιμ χωρις να ξερω το γιατι οποτε δεν σβηστηκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Αυτό το μήνυμα που βγαίνει μερικές φορές κατά τη σύνδεση με το pc που λέει: ότι πραγματοποιήθηκε μια αλλαγή στο διακομιστή .... θα χαθούν οι τελευταίες αλλαγές, γιατί συμβαίνει; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Ειχαμε πολλες αλλαγες στην νεα v24, και νεο manila αλλα και νεο HTCmessaging. Δοκιμάστε την Black, είναι η αγαπημένη μου v24 με πολλές αλλαγές!! Γιάννη για όσους ανταλλάζουν πολλά sms, προτείνεις και πάλι την έκδοση χωρίς το HTCMessaging, έτσι? Και, όποτε βρεις χρόνο, ή κάποιος από τα παιδιά εδώ, μήπως να ανανέωνες τα screenshots στην πρώτη σελίδα? ;) Μιας και έχεις κάνει τόσες αλλαγές...;) Edited February 25, 2011 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts