Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα πρόβλημα με το WiFi.

Είναι κάτι που δεν οφείλετε στην Omega σίγουρα ,γιατί πριν πειράξω το τηλέφωνο τα πάντα λειτουργούσαν κανονικά.

Προσπάθησα να συνδεθώ σε κάποιο ασύρματο δίκτυο και ήθελα να ορίσω μια IP.

Όταν τελικά έγινε (δεν ξέρω πως το κατάφερα) δεν μπόρεσα τελικά να συνδεθώ αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ και στο δικό μου τώρα.

Δηλαδή συνδέεται αλλά δεν δουλεύει το ιντερνετ.Δεν παίρνω mail, δεν ανοίγει ο opera και δεν κάνει τίποτα που χρειάζεται ιντερνετ, ενώ μου δείχνει οτι είναι κανονικά συνδεδεμένο.

Έκανα hard reset και είδα οτι όταν συνδέομαι στο WiFi έχει μια συγκεκριμένη IP και μια MAC.Όταν επαναφέρω το backup η IP είναι διαφορετική και δεν μπορώ να την αλλάξω.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε:p

Θα ήθελα να αποφύγω το hard reset για διάφορους λόγους.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
κανενα καλο ξυπνητηρι σαν το galarm υπαρχει?

Εννοείς σαν εμφάνιση ή σαν λειτουργίες; Η αλήθεια είναι ότι το G-Alarm είναι πολύ κοντά στη φιλοσοφία της συσκευής αλλά πλέον με τα διάφορα προβλήματα που παρουσίασε, πλέον δεν βρίσκω λόγο κάποιος να μη χρησιμοποιεί αυτό των windows (μέσα από το interface της HTC πάντα).

Modpic.gif

εγώ πάντα των Windows χρησιμοποιούσα, και πάντα την δουλειά του έκανε.

Εννοείς σαν εμφάνιση ή σαν λειτουργίες; Η αλήθεια είναι ότι το G-Alarm είναι πολύ κοντά στη φιλοσοφία της συσκευής αλλά πλέον με τα διάφορα προβλήματα που παρουσίασε, πλέον δεν βρίσκω λόγο κάποιος να μη χρησιμοποιεί αυτό των windows (μέσα από το interface της HTC πάντα).

και σαν εμφανιση αλλα και σαν λειτουργειες.

ας πουμε σστις htc δεν μπορεις να βαλεις να χτυπανε πολλοι ηχοι πραγμα που σημενει οτι οταν παιξει και τελειωσει ο ηχος του ξυπνητηριου σταματαει,ενω το galarm συνεχιζει... και 2ον αν σε παρει ο υπνος η το κλισεις καταλαθος (πραγμα που δεν γινετε με το gallarm γιατι εχει την επιλογη με τις πραξεις η τον λαβυρινθο) δεν πας στην δουλεια !!!!

Πρόσθεσε αυτό στο sys.txt και ξαναδοκίμασε...

[debug]

max_memory=45000000

Δείχνει να λύνει το πρόβλημα.

Το έκανα και, καταρχήν, δούλεψε!! :D:D Ευχαριστώ!! ;) Edit: Μόλις το δοκίμασα και σε κανονική πλοήγηση και δουλεύει μια χαρά!! Επιτέλους!! :D:D

Δυστυχώς σήμερα που χρησιμοποίησα το gps, η Αφροδίτη σιώπησε για ακόμη μια φορά.... :p Η Aρτεμις δουλεύει κανονικά... Η κυρά Venera σταθερή δύναμη...:lol::lol:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Δυστυχώς σήμερα που χρησιμοποίησα το gps, η Αφροδίτη σιώπησε για ακόμη μια φορά.... :p Η Aρτεμις δουλεύει κανονικά... Η κυρά Venera σταθερή δύναμη...:lol::lol:

Και εγω το ιδιο προβλημα :(

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Μια απο τα ίδια.Τελικά προσπάθησα να ανοίξω το primo με default skin και δεν άνοιξε.Η χρήση εκείνη την στιγμή ήταν στο 42%!!!.

Έβαλα και την ρύθμιση στο sys και δεν παρουσίασε πρόβλημα για λίγη ώρα, αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια.

Τελικά επανέφερα το skin του Gurjon (2.24) και έβγαλα το TTS :mad:

Τώρα έχουμε ''στρίψτε στην επόμενη δεξιά δεξιά'' :(

Τελικά η μαμά ROM 3.14 ή δεν ξερω πως τις λένε έχει το ίδιο πρόβλημα;

Δεν μπορώ να χωνέψω πως ένα σύνολο αρχείων μόλις 52MB (απο τα οποία μόνο το tts_loq είναι 47 MB) μπορεί και γονατίζει το Leo.

Η v23 η ''απλή'' κάνει τα ίδια;

Edited by cb600f

• Administrators
Τελικά η μαμά ROM 3.14 ή δεν ξερω πως τις λένε έχει το ίδιο πρόβλημα;

Όχι... Και αυτό είναι το πρόβλημα.

Modpic.gif

γιατι ζεστενετε τοσο πολλυ σχεδον με ολα τα προγραματα πλοηγησεις κ κανει επανεκινηση???? τι φταιει ξερει κανεις>??/:X Η ΟΜΕΓΑ 23 με μπιλτ 29007 συνδεετε αυθερετα στο ιντερνετ?? να την βαλω αφοβα?ειμαι με την 22 μπας κ στρωσει το ζεσταμα η δε θα δω διαφορα? Edited by manolis_33

γιατι ζεστενετε τοσο πολλυ σχεδον με ολα τα προγραματα πλοηγησεις κ κανει επανεκινηση???? τι φταιει ξερει κανεις>??/:X Η ΟΜΕΓΑ 23 με μπιλτ 29007 συνδεετε αυθερετα στο ιντερνετ?? να την βαλω αφοβα?ειμαι με την 22 μπας κ στρωσει το ζεσταμα η δε θα δω διαφορα?

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ αυτό.Ήταν κάτι πολύ συχνό στο D2 αλλά όχι στο ΗD2.

με πια ρομ εισαι ???

Στο D2 δεν γινόταν ποτέ σε μένα. Μην ακούω κακά λόγια για D2 μου.

@greek_lover_69

Εγώ θα δοκίμαζα το εξής...

Βγάζεις την μπαταρία για 10 sec, κρατάς πατημένο το vol down βάζεις την μπαταρία, και με κρατημένο το vol down, πατάς να ξεκινήσεις το pda.

Αν σου βγάλει την tri-color, φόρτωσε task29.

Edited by ioathe

με πια ρομ εισαι ???

v23 XT και τώρα μόλις πέρασα την ''απλή'' 23

Στο D2 δεν γινόταν ποτέ σε μένα. Μην ακούω κακά λόγια για D2 μου.

Το έκανε κάθε φορά που έτρεχα το igo 8.3 και είχα συνδεδεμένο το ρεύμα!!!

Το έκανε ακόμη όταν το είχα πάνω στην μηχανή (μέσα στην ζελατίνα του tank bag για όσους γνωρίζουν) μέσα στην νύχτα στην κατάρα ,καλοκαίρι βέβαια.

Edited by cb600f

φοραω την 21 λαι λεω να βαλω την 23 ...

ερωτηση απλα περναω τη ρομ μονο ? δεν θελει παλι ραδιο και hspl3 ξανα σωστα?

τρεχω μονο το αρχειο ROMUpdateUtility.exe απο την ρομ

v23 XT και τώρα μόλις πέρασα την ''απλή'' 23

θελω να περασω αυτην εδω Omega XT with Co0kie’s Home Tab v2.0 αλλα φοβαμαι το μπιλτ 29007 μην συνδεεται απο μονο του στο νετ γιατι εβαλες την απλη αν επιτρεπεται??:X

φοραω την 21 λαι λεω να βαλω την 23 ...

ερωτηση απλα περναω τη ρομ μονο ? δεν θελει παλι ραδιο και hspl3 ξανα σωστα?

τρεχω μονο το αρχειο ROMUpdateUtility.exe απο την ρομ

Σωστά ,αλλά οι γνώστες λένε πως είναι καλύτερα να φλασάρεις απο την κάρτα μνήμης.

θελω να περασω αυτην εδω Omega XT with Co0kie’s Home Tab v2.0 αλλα φοβαμαι το μπιλτ 29007 μην συνδεεται απο μονο του στο νετ γιατι εβαλες την απλη αν επιτρεπεται??:X

Όχι δεν συνδέεται.Την ''απλή'' την πέρασα γιατί κάτι δοκιμάζω.Το πιο πιθανό είναι να γυρίσω στην ΧΤ σύντομα.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.Έκανα εισαγωγή ημερολογίου με το pim backup αλλά δεν το βλέπω στην αρχική οθόνη, αλλά οι γιορτές περάστηκαν κανονικά στο ημερολόγιο.

Ξέρουμε κάποιο cab για περισσότερα quiklinks γιατί αυτά στην πρώτη σελίδα του Leo αναφέρονται σε έκδοση manila 2.5.1922.2911 ενώ η omega έχει 2.5.2019.

Ή μήπως είναι το ίδιο πράγμα;

Πέρασα το Jamrecords&Vovichek 25shortcuts.cab και το ημερολόγιο εμφανίστηκε στο manila μαζί με τα quicklinks (5χ5).!!!

Η Rom όμως είναι πολύ ελαφριά και είναι πάρα πολύ καλή.Μήπως είναι τυχαίο οτι η βασική της διαφορά με την XT είναι το CHT;

Edited by cb600f

• Administrators
Σωστά ,αλλά οι γνώστες λένε πως είναι καλύτερα να φλασάρεις απο την κάρτα μνήμης.

Αυτό όντως ενδείκνυται για την αποφυγή ανεπιθύμητων προβλημάτων.

Όχι δεν συνδέεται.Την ''απλή'' την πέρασα γιατί κάτι δοκιμάζω.Το πιο πιθανό είναι να γυρίσω στην ΧΤ σύντομα.

Τι δοκιμάζεις; Τα TTS voices στο iGO Primo; Αν όχι δεν δοκιμάζεις και αυτά επί τη ευκαιρία;

Modpic.gif

Τι δοκιμάζεις; Τα TTS voices στο iGO Primo; Αν όχι δεν δοκιμάζεις και αυτά επί τη ευκαιρία;

Καλημέρα :)

Σε εμένα υπάρχει το πρόβλημα και σε αυτή, κατι γίνεται μεταξύ Αφροδίτης και Ομέγα :p

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι χρησιμοποιούσα το τελευταίο gurjon 2.24.

Απλά μου άρεσε περισσότερο και το είχα συνηθίσει.

Το sys που έχω, φτιάχτηκε μετά απο πολύ κόπο ,στην ουσία είναι μια αντιγραφή απο αυτό του Odytsak (αλήθεια που βρίσκεται; ) και είναι ακριβώς αυτό που θέλω.

Μετά το τελευταίο μου μήνυμα έχω βγάλει το skin και με προγράμματα στο background η χρήση έχει φτάσει στο 49% και η ελέυθερη τα 233!.

Το primo ανοίγει κανονικά με το TTS.Το μόνο που μένει είναι να δοκιμαστεί σε πλοήγηση (αυριο πρέπει να πάω Θεσ/νικη ).

Edit:Μετά απο μεγαλύτερο ζόρι με πιο πολλές εφαρμογές ανοιχτές χρήση 54% και 211 ραμ ελεύθερο χώρο ανοίγει πάλι κανονικά.Να θεωρήσω οτι το πρόβλημα λύθηκε(χωρίς φυσικά το skin);

edit2:τρέχει πάλι!!!.Η τρίτη φωτό είναι με το primo σε ελαχιστοποίηση.Σε προσομοίωση είναι εντάξει,τώρα σε κανονική πλοήγηση θα δείξει!

Αυτά τα εικονίδια για την κατάσταση μνήμης του τηλεφώνου που τα βρήκες . έχω την V 22.5 και δεν μπορώ να τα βρώ κάπου.

• Administrators

Σε εμένα υπάρχει το πρόβλημα και σε αυτή, κατι γίνεται μεταξύ Αφροδίτης και Ομέγα :p

Δυστυχώς εκεί έχω καταλήξει και εγώ.

Modpic.gif

Δυστυχώς εκεί έχω καταλήξει και εγώ.

Πολυ πιθανό!!

θα ηταν καλο να δοκιμαζε κάποιος αν μπορεί μια άλλη ρομ με WM 6.5.x (29007) και manila 2019 (πχ Energy) και να ξέραμε αν εκεί το κανει το προβλημα ή οχι.

Η μαμα ρομ στην οποία δουλεύει ειναι σε WM 6.5, ίσως να παίζει ρόλο αυτό.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλησπερα δοκιμασα να φλασαρω απο την καρτΑ μνημης συμφωνα με τον οδηγο εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3058328#post3058328 αλλα δεν δουλευει τα κανω ακριβως οπως τα λεει..... :X φλασαρα μεσω υπολογιστη!

Ίσως έχει να κάνει με την κάρτα σου, έχουν αναφερθεί τέτοιες περιπτώσεις.

ισως που θα βρω την 22 Omega XT With Co0kie’s Home Tab v2.0 η την 22.5 αλλα χωρις τα 2 εχτρα λινγ στην κατω μπραρα δεν θελω το προγραμα που διαβαζει τα pdf ουτε το λινγ (προγραματα) !!! κατεβαζω την 22 με μπιλτ 23152 κ οταν παω να φλασαρω μου λεει 22.5 θα σαλταρωωωωωω!! δεν φλασαρα την ρομ που ηθελα αχ αχ με εχει πιασει πονοκεφαλος

Edited by manolis_33

Μαζί με την όλη λειτουργία της συσκευής σαν τηλέφωνο δοκίμασα και το TTS.

Λοιπόν σε μένα φάνηκε να πηγαίνει πολύ καλά.Δηλαδή εκεί που έμενε στο languages για περίπου 2 - 3 sec (και είτε κολλούσε είτε όχι) με την ''απλή'' περνούσε σφαίρα.

Μετά απο αρκετές δοκιμές ,δεν κόλλησε ποτέ.Θα μπορούσα να την συνηθίσω άνετα αν έλυνα το πρόβλημα με το ημερολόγιο και έβρισκα πρ'ογραμμα για 4χ4 quicklinks.

Αυτά τα εικονίδια για την κατάσταση μνήμης του τηλεφώνου που τα βρήκες . έχω την V 22.5 και δεν μπορώ να τα βρώ κάπου.

Αν τρέχεις omega XT υπάρχει φάκελος omega files.Εκεί θα βρείς εναν άλλο φάκελο CHT v2.0 Widgets , τον ανοίγεις και επιλέγεις ότι θέλεις για εγκατάσταση.Αυτά που ψάχνεις είναι CHTaddon_StateLinks_v1.0.Μετά το reset θα εμφανιστούν μόλις προσπαθήσεις να εισάγεις quicklink σε μια ελεύθερη θέση σαν ''ενδείκτης κατάστασης''

Πολυ πιθανό!!

θα ηταν καλο να δοκιμαζε κάποιος αν μπορεί μια άλλη ρομ με WM 6.5.x (29007) και manila 2019 (πχ Energy) και να ξέραμε αν εκεί το κανει το προβλημα ή οχι.

Η μαμα ρομ στην οποία δουλεύει ειναι σε WM 6.5, ίσως να παίζει ρόλο αυτό.

Αυτό που παρατήρησα με την ''απλή'' omega είναι οτι μετά την χρήση κάποιων προγραμμάτων ο Arkswitch έδειχνε π.χ. 267κ free out of 466k. μετά απο λίγο αν τον άνοιγες πάλι θα έδειχνε π.χ. 273κ κ free out of 466k κάτι που στην XT δεν βλέπω.Η χρήση παραμένει πάντα στο τελευταίο νούμερο που βλέπεις.

Αν θέλετε δώστε μου ένα link απο όποια ρομ θέλετε και θα φλασάρω αμέσως ,γράφοντας αναλυτικά εντυπώσεις.

Πάντως επαναλαμβάνω, αν βρω πως λύνεται το θέμα με το ημερολόγιο και ένα cab για 4x4 quicklinks θα πέρναγα άμεσα την ''απλή''

Edited by cb600f