Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και ειμαι ετοιμος να βαλω και γω primo, τι μου προτινετε; ποια εκδοση; ποιο σκιν; τι ειναι το TTS?

Υπάρχει εδώ ότι χρειάζεσαι

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Δοκιμάζω τώρα χωρίς skin και βλέπουμε

Χρησιμοποιείς skin στο Primo; Ποιος ο λόγος; Δεν είναι σαν το iGO που ήταν απαραίτητο. Στο Primo πέρα από κάποιες αμφιβόλου ποιότητας αισθητικές αλλαγές δεν σου δίνουν τίποτα καινούργιο.

Δοκίμασε αν θέλεις το sys.txt που δίνει ο takisxx πιο πάνω μιας και εγώ δεν είμαι σε θέση στην παρούσα φάση και πες μας αν είδες διαφορά στα TTS voices.

Modpic.gif

Χρησιμοποιείς skin στο Primo; Ποιος ο λόγος; Δεν είναι σαν το iGO που ήταν απαραίτητο. Στο Primo πέρα από κάποιες αμφιβόλου ποιότητας αισθητικές αλλαγές δεν σου δίνουν τίποτα καινούργιο.

Δοκίμασε αν θέλεις το sys.txt που δίνει ο takisxx πιο πάνω μιας και εγώ δεν είμαι σε θέση στην παρούσα φάση και πες μας αν είδες διαφορά στα TTS voices.

Ναι χρησιμοποιούσα το τελευταίο gurjon 2.24.

Απλά μου άρεσε περισσότερο και το είχα συνηθίσει.

Το sys που έχω, φτιάχτηκε μετά απο πολύ κόπο ,στην ουσία είναι μια αντιγραφή απο αυτό του Odytsak (αλήθεια που βρίσκεται; ) και είναι ακριβώς αυτό που θέλω.

Μετά το τελευταίο μου μήνυμα έχω βγάλει το skin και με προγράμματα στο background η χρήση έχει φτάσει στο 49% και η ελέυθερη τα 233!.

Το primo ανοίγει κανονικά με το TTS.Το μόνο που μένει είναι να δοκιμαστεί σε πλοήγηση (αυριο πρέπει να πάω Θεσ/νικη ).

Edit:Μετά απο μεγαλύτερο ζόρι με πιο πολλές εφαρμογές ανοιχτές χρήση 54% και 211 ραμ ελεύθερο χώρο ανοίγει πάλι κανονικά.Να θεωρήσω οτι το πρόβλημα λύθηκε(χωρίς φυσικά το skin);

edit2:τρέχει πάλι!!!.Η τρίτη φωτό είναι με το primo σε ελαχιστοποίηση.Σε προσομοίωση είναι εντάξει,τώρα σε κανονική πλοήγηση θα δείξει!

Edited by cb600f

• Administrators

Εγώ πάντως έχω πρόβλημα με τα TTS voices και χωρίς skin. Όσον αφορά το sys.txt και το δικό μου δεν διαφέρει ιδιαίτερα από του takisxx και είναι δουλεμένο ούτως ώστε να τρέχει το Primo στα μέτρα μου.

ΥΓ. Όσον αφορά τον Οδυσσέα, βρίσκεται σε αποχή από τα forum και το θεωρώ λογικό από τη στιγμή που έπαιρνε 100 pms την ημέρα για πράγματα τα οποία υπήρχαν έτοιμα! Απηύδησε και τα παράτησε. Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα.

Modpic.gif

Πως μπορώ να γράψω το δικό μου στο thread του primo με τον τρόπο που το έκανε ο Τάκης γιατί νομίζω έχει αρκετές διαφορές;

Υ.Γ. Με το δίκιο του ο άνθρωπος (Odytsak)με μας που έμπλεξε.Ελπίζω μερικοί άλλοι να αντέξουν παραπάνω και να μην σταματήσουν να μας βοηθάνε

• Administrators
Πως μπορώ να γράψω το δικό μου στο thread του primo με τον τρόπο που το έκανε ο Τάκης γιατί νομίζω έχει αρκετές διαφορές;

Πάτησε το εικονίδιο http://images.myphone.gr/editor/code.gif και βάλε το περιεχόμενο μέσα.

Modpic.gif

πηγαινε να γραψεις απαντηση και θα δεις στα εικονιδια απο πανω απο εκει που γραφεις ενα εικονιδιο που ειναι η διαιση πατα πανω και γραψε το sys σου εκει!

να ρωτησω κατι επειδη ειχα δοκιμασει μια ομεγα και την εβγαλα υπαρχει καποια εκδοση ομεγα με μονιμο 3g?οχι αυτοματη εναλλαγη μεταξυ 2g και 3g αλλα επιλογη μονο 3g οπως αυτο που δινει η htc στην ρομ της Edited by kgian2007
Samsung Galaxy A50

• Administrators
Ότι μπορείς να κάνεις στην official, μπορείς και στην Omega. Αντί στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στην πρώτη ρύθμιση να το βάλεις στο Auto επιλέγεις το WCDMA (ή κάπως έτσι, δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου).

Modpic.gif

αλλη μια ερωτηση θελω να κανω παιδια...

γιατι οταν δεχομαι κλησεις μετα απο καποιες(κλησεις) μειωνεται αυτοματα η ενταση ηχου κλησης και δεν γινεται να ανεβει μονο αμα κανω ρεσετ!??

αυτο μου το εκανε και με τις αλλες ρομ (omega) που ειχα!

Edited by takisxx

• Administrators
Ε μέχρι να βρεθεί τρόπος να παίζουν, τι να κάνω? :O Ή θα έπρεπε να βγάλω τις TTS ή την omega. Τρελός είμαι?:p

Πρόσθεσε αυτό στο sys.txt και ξαναδοκίμασε...

[debug]

max_memory=45000000

Δείχνει να λύνει το πρόβλημα.

Modpic.gif

Το έκανα και, καταρχήν, δούλεψε!! :D:D Ευχαριστώ!! ;)

Edit: Μόλις το δοκίμασα και σε κανονική πλοήγηση και δουλεύει μια χαρά!! Επιτέλους!! :D:D

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

αλλη μια ερωτηση θελω να κανω παιδια...

γιατι οταν δεχομαι κλησεις μετα απο καποιες(κλησεις) μειωνεται αυτοματα η ενταση ηχου κλησης και δεν γινεται να ανεβει μονο αμα κανω ρεσετ!??

αυτο μου το εκανε και με τις αλλες ρομ (omega) που ειχα!

κανεις δεν εχει αυτο το προβλημα?

δεν μπορει ωρε,εγω το εχω με ολες τις omega!

κανεις δεν εχει αυτο το προβλημα?

δεν μπορει ωρε,εγω το εχω με ολες τις omega!

Δοκίμασες να δεις χωρίς να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο πρόγραμα;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

oχι ειναι αδυνατον να το κανω,γιατι το πιανει οποτε θελει...

Κάνε task 29, φλάσαρε όποια Omega θέλεις, μετά το φλασάρισμα κάνε hard reset (οδηγίες υπάρχουν στη πρώτη σελίδα) και μην βάλεις κανένα πρόγραμμα, όπως επίσης μην πειράξεις τις ρυθμίσιες του CHT switch.

Παρατήρησε τη συμπεριφορά και πες μας τι έγινε.

Σόρυ που ξαναρωτάω αλλά ιδιαίτερα σημαντικό για μένα.

Στην Omega V23 χωρίς HTCMessaging client, όταν γράφω μύνημα μου βγάζει όριο χαρακτήτων του ενός μυνήματος, τους 70 χαρακτήρες. Αυτό είναι πραγματικό λόγω Unicode, ή έχουμε το όριο των 160 χαρακτήρων λόγω Omega και απλά τα WM δεν το 'ξέρουν';

Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει, πριν πάω φυλακή από τις χρεώσεις μυνημάτων...:)

HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9

Κάνε task 29, φλάσαρε όποια Omega θέλεις, μετά το φλασάρισμα κάνε hard reset (οδηγίες υπάρχουν στη πρώτη σελίδα) και μην βάλεις κανένα πρόγραμμα, όπως επίσης μην πειράξεις τις ρυθμίσιες του CHT switch.

Παρατήρησε τη συμπεριφορά και πες μας τι έγινε.

δεν γινεται αυτο,βαριεμαι να ξαναστεινω το τηλ μονο και μονο για να δοκιμασω αν θα πετυχει...

καλυτερα να το αφησω ετσι και να κανω που και που κανα soft reset...

εχω καταλαβει οτι μπορει να ειναι απο το Galarm!

Πήγαινε Ρυθμίσεις> Τοπικές Ρυθμίσεις και κείμενο> Εισαγωγή Κειμένου> Ρυθμίσεις sms και βαλε οn... ;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Πήγαινε Ρυθμίσεις> Τοπικές Ρυθμίσεις και κείμενο> Εισαγωγή Κειμένου> Ρυθμίσεις sms και βαλε οn... ;)

Μια χαρά! Σε ευχαριστώ.:)

Ξέρεις αν χρεωνόμουνα περισσότερο για μυνήματα πάνω από 70 χαρακτήρες που έστελνα πριν από αυτή τη ρύθμιση ή είναι απλά τυπικό για να δείχνει το σωστό μέγεθος μυνήματος;

HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9

δεν γινεται αυτο,βαριεμαι να ξαναστεινω το τηλ μονο και μονο για να δοκιμασω αν θα πετυχει...

καλυτερα να το αφησω ετσι και να κανω που και που κανα soft reset...

εχω καταλαβει οτι μπορει να ειναι απο το Galarm!

Σε ρώτησα νωρίτερα αν δοκίμασες χωρίς να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα.

Το galarm έχει αναφερθεί ότι κάνει κάποια προβλήματα.

• Administrators
Έχεις δίκιο για το G-Alarm. Όταν έχουμε προβλήματα, το πρώτο που πρέπει να ξεφορτωνόμαστε είναι αυτό.

Modpic.gif

Έχεις δίκιο για το G-Alarm. Όταν έχουμε προβλήματα, το πρώτο που πρέπει να ξεφορτωνόμαστε είναι αυτό.

κανενα καλο ξυπνητηρι σαν το galarm υπαρχει?

Καλησπέρα..

θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνετε στο ημερολόγιο στην αρχική μου οθόνη, να μου εμφανίζει μόνο το σημερινό ραντεβού ή ενημέρωση και όχι της αυριανής μέρας....η οποία μαζί με τις επόμενες ενημερώσεις θα φαίνονται αφού εγώ κυλήσω προς τα κάτω το slide bar που έχει...

κανενα καλο ξυπνητηρι σαν το galarm υπαρχει?

Και εγω παλαιότερα το galarm χρησιμοποιούσα αλλα τώρα βρίσκω πιο βoλικο και χρησιμοποιώ αυτό των windows.

Καλησπέρα..

θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνετε στο ημερολόγιο στην αρχική μου οθόνη, να μου εμφανίζει μόνο το σημερινό ραντεβού ή ενημέρωση και όχι της αυριανής μέρας....η οποία μαζί με τις επόμενες ενημερώσεις θα φαίνονται αφού εγώ κυλήσω προς τα κάτω το slide bar που έχει...

Μπορείς να το κάνεις αυτό από το CHTEditor.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3