halo Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλημερα... Περασα την εκδοση χωρις htc msg client το πρωι. το cab για το tab των προγραμματων παλι δεν δουλευει. :/ το εβαλα, εκανα επανεκκινηση και ειναι παλι εκει. Νομιζω καλυτερα θα ηταν να αφαιρεθει εντελως, και οποιος θελει ας το βαζει οταν στηνει το τηλεφωνο. Τωρα, πιανει και τσαμπα χωρο και ειναι στη μπαρα χωρις να το χρησιμοποιω. :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Καλημερα... Περασα την εκδοση χωρις htc msg client το πρωι. το cab για το tab των προγραμματων παλι δεν δουλευει. :/ το εβαλα, εκανα επανεκκινηση και ειναι παλι εκει. Νομιζω καλυτερα θα ηταν να αφαιρεθει εντελως, και οποιος θελει ας το βαζει οταν στηνει το τηλεφωνο. Τωρα, πιανει και τσαμπα χωρο και ειναι στη μπαρα χωρις να το χρησιμοποιω. :( Καλημέρα Βασίλη :) Σε μένα λειτουργεί κανονικά, αλλά επίδει δεν είμαι σίγουρος οτι η ρόμ έχει το διορθωμένο cab δοκίμασε αυτό που δίνει ο Γιάννης εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3435865#post3435865 Edited January 5, 2011 by apozafeir Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τελεια!! Αυτο δουλευει!! :happy: Επίσης, δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει, αλλα οταν αντεγραψα τα αρχεια του opera που ειχα κρατησει backup, δεν επανηλθαν τα αγαπημενα. Μονο το ιστορικο, κτλ... Καποια αλλη λυση? Και παλαιοτερα, ειχα αποθηκευσει τις ρυθμισεις του cht και μετα απο φλασαρισμα τις ειχα επαναφερει. ομως, δεν λειτουργησε σωστα. τα εικονιδια στην οθονη εβγαιναν οπου να 'ναι και το χειροτερο δεν μπορουσα να τα επεξεργαστω. Εχει συμβει και σε αλλους αυτο? Ή εσεις τα επαναφερετε ολα σωστα? Γιατι το μονο που μου τρωει χρονο πλεον στο στησιμο, ειναι το cht... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Επίσης, δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει, αλλα οταν αντεγραψα τα αρχεια του opera που ειχα κρατησει backup, δεν επανηλθαν τα αγαπημενα. Μονο το ιστορικο, κτλ... Καποια αλλη λυση? Και παλαιοτερα, ειχα αποθηκευσει τις ρυθμισεις του cht και μετα απο φλασαρισμα τις ειχα επαναφερει. ομως, δεν λειτουργησε σωστα. τα εικονιδια στην οθονη εβγαιναν οπου να 'ναι και το χειροτερο δεν μπορουσα να τα επεξεργαστω. Εχει συμβει και σε αλλους αυτο? Ή εσεις τα επαναφερετε ολα σωστα? Για τον όπερα δεν είμαι σίγουρος νομίζω ο Αντώνης (tonyk) κάτι είχε πει Οσο για την εισαγωγή ρυθμίσεων του cht μου έχει τύχει 2 φορές να χρειαστεί restart για να δουλέψουν σωστά :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) A οκ... τΤην επομενη φορα θα ξανα δοκιμασω πριν ξεκινησω το στησιμο. Και κατι τελευταιο, ελπιζω, για σημερα. :p Για καποιο λογο απενεργοποιηθηκε παλι το ζουμ με διπλο χτυπημα στον opera. πως μπορω να το επαναφερω? edit: Και μια παρατηρηση. Αυτη τη φορα το free main storage, κατεβηκε ακομη χαμηλοτερα στο 39... Παλαιοτερα με omega ειχα 70, 80 και 90 μετα απο στησιμο. Σε αντιθεση με την επισημη ή αλλες cooked rom που αφηναν πολυ λιγο χωρο για αποθηκευση. Edited January 5, 2011 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 A οκ... τΤην επομενη φορα θα ξανα δοκιμασω πριν ξεκινησω το στησιμο. Και κατι τελευταιο, ελπιζω, για σημερα. :p Για καποιο λογο απενεργοποιηθηκε παλι το ζουμ με διπλο χτυπημα στον opera. πως μπορω να το επαναφερω? edit: Και μια παρατηρηση. Αυτη τη φορα το free main storage, κατεβηκε ακομη χαμηλοτερα στο 39... Παλαιοτερα με omega ειχα 70, 80 και 90 μετα απο στησιμο. Σε αντιθεση με την επισημη ή αλλες cooked rom που αφηναν πολυ λιγο χωρο για αποθηκευση. Εφόσον το έστησες απο την αρχή κανε μια νέα εξαγωγή ρυθμίσεων μην υπήρχε κανένα πρόβλημα στο παλιό backup Με τον Οπερα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ζούμ, γίνεται κανονικά με διπλό ταπ, δεν κατάλαβα τα νούμερα που δίνεις της ελεύθερης ράμ τι ακριβώς είναι :confused: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Την έκανα την εξαγωγη των ρυθμισεων. ;) Κι εμενα πριν κανονικα γινοταν το ζουμ, τώρα ξαφνικα κατι επαθε!! :wacko: Αυτα ειναι ποσο ελευθερος χωρος μενει μετα απο την αποθηκευση των απαραιτητων cab στην κυρια μνημη... Παλαιοτερα εμενε πολυ περισσοτερος χωρος, ενω τωρα οσο παει και μειωνεται... Και δεν ξερω αν προκαλει καποιο προβλημα με τη λειτουργια του τηλεφωνου και των εφαρμογων η μικρη διαθεσιμη μνημη, ή απλα δεν θα μπορω να περάσω πολλά ακόμη στην μνήμη τηλεφώνου. :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Την έκανα την εξαγωγη των ρυθμισεων. ;) Κι εμενα πριν κανονικα γινοταν το ζουμ, τώρα ξαφνικα κατι επαθε!! :wacko: Αυτα ειναι ποσο ελευθερος χωρος μενει μετα απο την αποθηκευση των απαραιτητων cab στην κυρια μνημη... Παλαιοτερα εμενε πολυ περισσοτερος χωρος, ενω τωρα οσο παει και μειωνεται... Και δεν ξερω αν προκαλει καποιο προβλημα με τη λειτουργια του τηλεφωνου και των εφαρμογων η μικρη διαθεσιμη μνημη, ή απλα δεν θα μπορω να περάσω πολλά ακόμη στην μνήμη τηλεφώνου. :worry: Βασιλη δεν εχω αλλαξει κατι στην ρομ που εχεις. Δες μετα απο το φλασσαρισμα ποσο ελευθερο χωρο σου αφηνει (θα ειναι περιπου 150 με 160 mb). Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 παιδια που ακριβως ειναι η ρυθμιση για ευρεια οθονη στο βιντεο δηλαδη 16/9 γιατι δεν τη βρισκω στης ρυθμισεις του βιντεο παρα μονο στης ρυθμισεις της φωτογραφιας!!!! το κινητο μας τραβαει βιντεο μονο 4/3??? το τετραγωνο το κλασικο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Αυτη τη φορα το free main storage, κατεβηκε ακομη χαμηλοτερα στο 39... Παλαιοτερα με omega ειχα 70, 80 και 90 μετα απο στησιμο. Βασιλη δεν εχω αλλαξει κατι στην ρομ που εχεις. Δες μετα απο το φλασσαρισμα ποσο ελευθερο χωρο σου αφηνει (θα ειναι περιπου 150 με 160 mb). Μου κάνουν εντύπωση τα νούμερα που βλέπω, ενώ εγώ έχω ελεύθερο χώρο 108,37 mb :confused: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 παιδια που ακριβως ειναι η ρυθμιση για ευρεια οθονη στο βιντεο δηλαδη 16/9 γιατι δεν τη βρισκω στης ρυθμισεις του βιντεο παρα μονο στης ρυθμισεις της φωτογραφιας!!!! Δεν τη βρίσκεις γιατί δεν υπάρχει. το κινητο μας τραβαει βιντεο μονο 4/3??? το τετραγωνο το κλασικο??? Ναι... μέχρι VGA (640x480) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 edit: Και μια παρατηρηση. Αυτη τη φορα το free main storage, κατεβηκε ακομη χαμηλοτερα στο 39... Παλαιοτερα με omega ειχα 70, 80 και 90 μετα απο στησιμο. Σε αντιθεση με την επισημη ή αλλες cooked rom που αφηναν πολυ λιγο χωρο για αποθηκευση. Βασιλη δεν εχω αλλαξει κατι στην ρομ που εχεις. Δες μετα απο το φλασσαρισμα ποσο ελευθερο χωρο σου αφηνει (θα ειναι περιπου 150 με 160 mb). Μου κάνουν εντύπωση τα νούμερα που βλέπω, ενώ εγώ έχω ελεύθερο χώρο 108,37 mb :confused: Εγώ έχω εγκαταστήσει μόνο τον Opera10 και έχω ελεύθερο χώρο 149,25 Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Σοβαρά μιλάτε?? :blink::blink::blink: Πφφφφφ... Μολις τελειωσα το στήσιμο και θα αναγκαστώ να κάνω hard reset για να μου φύγει η περιέργεια!! :cry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Εγώ έχω εγκαταστήσει μόνο τον Opera10 και έχω ελεύθερο χώρο 149,25 Αυτο ειναι το φυσιολογικο! Μου κάνουν εντύπωση τα νούμερα που βλέπω, ενώ εγώ έχω ελεύθερο χώρο 108,37 mb :confused: Μετα απο φλασσαρισμα πρεπει να εχεις 150-160 με v22.5 Σοβαρά μιλάτε?? :blink::blink::blink: Πφφφφφ... Μολις τελειωσα το στήσιμο και θα αναγκαστώ να κάνω hard reset για να μου φύγει η περιέργεια!! :cry: Backup Και μετα hard reset, δες το και μετα restore (10 λεπτα περιπου) :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μετα απο φλασσαρισμα πρεπει να εχεις 150-160 με v22.5 Εννοείται... :) τώρα είναι λίγο "φορτωμένο" :p Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Ε θα τρελαθώ!! :wacko::cry: Έχω ελεύθερο 158,290MB!!:cry::cry: Μα στην κύρια μνήμη βάζω μόνο την dinik taskbar, τα addon του cht και ενα lockscreen!! Πως εξαφανίζονται τόσα ΜΒ?:dizzy: Tι να πω... Θα ξεκινησω την εγκατάσταση των cabs ένα ένα να δω τι γίνεται... Sorry για την αναστάτωση. :sorry: Edit: Ωπ... Νομιζω κατι βρηκα... Εβαλα το spb backup στην καρτα μνημης και μειωθηκε στα 157,722 η διαθεσιμη μνημη!! Και αυτα που βαζουμε στην καρτα καταναλωνουν αποθηκευτικη μνημη στο τηλεφωνο? Γιατι αμα ειναι ετσι, μαλλον τα πολλα παιχνιδια που περνουσα στην καρτα μου εκαναν τη ζημια... :/ Κι οταν επανεφερα και το backup μειωθηκε παλι στα 154,520!! Θα συνεχίσω με ολα τα cab και θα επανελθω να σας πω τι βρηκα... Εdit2: Τελικα αυτό ήταν. Πολλα παιχνιδια και προγραμματα που εβαζα στην καρτα μνημης, επιαναν χωρο και στο τηλεφωνο... Τώρα έχω 81ΜΒ ελεύθερα!!:D Καιρό είχα να δω τέτοιο νούμερο...:O Edited January 6, 2011 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ψάχνω να βρω εικονίδια για το Destinator και για το igo. Οποιαδήποτε εικονίδια, τα Dinik τα έχω, ψάχνω τα default. Αν κάποιος έχει ας μου τα στείλει. Κανένας; :confused::worry::confused: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Κανένας; :confused::worry::confused: Διάλεξε... http://www.google.com/images?q=iGO+icon&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1680&bih=758 http://www.google.com/images?q=destinator+icon&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1680&bih=758 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Διάλεξε... http://www.google.com/images?q=iGO+icon&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1680&bih=758 http://www.google.com/images?q=destinator+icon&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1680&bih=758 Δεν έχει άλλα; :D:D Ευχαριστώ, δεν το σκέφτηκα να ψάξω έτσι:shock: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Κανένας; :confused::worry::confused: Έχω το default εικονίδιο του igo primo σαν exe.Αν μου εξηγήσεις πως γίνεται πολύ ευχαρίστως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Έχω το default εικονίδιο του igo primo σαν exe.Αν μου εξηγήσεις πως γίνεται πολύ ευχαρίστως Με κάλυψε ο Athanaso77, ευχαριστώ. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Καλημέρα και χρονιά πολλά σ όλους, ιδιαίτερα στους εορτάζοντες. Τελικά ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να έχουμε Omega με WM7 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10368444&postcount=1262 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Αγορασμένο HD2 απο ΕasyBuyWorld, με custom rom εγκατεστημένη(αν θυμαμαι καλα αφου το φλασαρισα αμέσως-αρα παραεισαγωγη), ψαχνω την OFFICIAL ROM του!Υπαρχει καποιος τροπος να τη βρω εκτος απο το να δοκιμαζω το S/N της συσκευης στα διαφορα HTC sites(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΗΔΗ) ? ευχαριστω εκ των προτερω και... ...ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ και ΟΛΟΥΣ οσους βοηθούν με τις απαντήσεις τους και διατηρούν ζωντανό αυτο το φορουμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Το διορθωσα οκ. Τελικα εφταιγαν 2 video που ειχα μεσα τα οποια δεν εδειχναν καλα και μολις πηγαινε να τα διαβασει εκλεινε τα εσβησα και ειναι οκ το αλμπουμ. Το θεμα ειναι οτι τωρα μου εβγαλε αλλο κουσουρι το οποιο το ειχε ξανακανει και στην αρχη που εβαλα την ρομ. Το προβλημα ειναι με την καμερα. Μολις φλασαρω την ρομ η κανω reset ολα δουλευουν καλα μετα απο μερικες μερες λειτουργιας χωρις να εχω πειραξει κατι απο προγραμματα η να εχω βαλει κατι σταματαει να δουλευει η καμερα και μου βγαζει μηνυμα οταν παω να την ανοιξω οτι ειναι αδυνατη η μεταγωγη στην λειτουργια προεπισκοπησης απετυχε η ρυθμιση των παραμετρων της συσκευης της καμερας. Να τονισω πως οσα update rom ειχα κανει ως τωρα με τις original rom δεν ειχα ποτε προβλημα. Εχει παρουσιαστει αυτο σε κανεναν αλλον μηπως? μολις μου το εκανε και εμενα.βρηκες καμια λυση η hard reset? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Πως μπορω να απενεργοποιήσω την αυτόματη σύνδεση του vodafone web??? ... στις ρυθμήσεις "Ασυρματα Χειριστήρια" , απενεργοποιώ το option συνδεση δεδομένων ... αλλα μετα απο λίγο ενεργοποιείται μονο του !! ... ?? Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts